Leptiric
05-04-08, 20:44
Shta po vama neko mora da posjeduje da bi bio idealan?
Da li Vi ustvari trazite idealnu drugu polovinu? :)
Da li Vi ustvari trazite idealnu drugu polovinu? :)
|
View Full Version : Idealan momak/djevojka Leptiric 05-04-08, 20:44 Shta po vama neko mora da posjeduje da bi bio idealan? Da li Vi ustvari trazite idealnu drugu polovinu? :) Homer 05-04-08, 21:18 Shta po vama neko mora da posjeduje da bi bio idealan? Da li Vi ustvari trazite idealnu drugu polovinu? :) Samo iskrenost, bezgranična!:hypocrite1: flowerchic 05-04-08, 21:21 Iskren,dobrodusan,sa blagim pogledom:)...He,mozda je to nekom smijesno ali tako je:)... kliko 05-04-08, 21:22 90-60-90 melic 05-04-08, 21:24 Jel dozvoljavash blaga odstupanja?:-D kolacic 05-04-08, 21:25 Retko se sreću takve idealne mere :D. Da se slažete i dopunjujete, da ste iskreni i prijatelji. :) flowerchic 05-04-08, 21:27 Da se slažete i dopunjujete, da ste iskreni i prijatelji. :) To podrzavam,bez toga mi ne vredi:). seka 05-04-08, 22:06 nema idealnog..ma, meni je važno da se obadvoje osjećamo sretni..ništa više i ništa manje..ako nekoga voliš onakvog kakav je i on (ona) tebe voli takvog kakav jesi, to je sasvim dovoljno..suština je, u stvari, prihvatanje svih njegovih (njenih) vrlina ali i mana.. mala_mu 05-04-08, 22:28 Samo iskrenost, bezgranična!:hypocrite1: Hmmm... To i ja trazim, al ne nalazim... Mora da je do mene. I iskreno, jako se prazno osjecam trenutno, iza sebe imam 2 duze veze. Iz prve sam naucila sto ne zelim u ziwotu, iz druge da se ne treba davati potpuno i vjerovati. Ako ja sa 26 u potpunosti mogu da odgovaram za svoje postupke, ne shvatam kako ne moze neko stariji od mene. I jos jedna velika ziwotna skola, ne mozete od drugih ocekivati da se ponasaju kao vi. Ja to, izgleda, cesto zaboravljam. Steta... Homer 05-04-08, 22:34 nema idealnog..ma, meni je važno da se obadvoje osjećamo sretni..ništa više i ništa manje..ako nekoga voliš onakvog kakav je i on (ona) tebe voli takvog kakav jesi, to je sasvim dovoljno..suština je, u stvari, prihvatanje svih njegovih (njenih) vrlina ali i mana.. Vrline je lako voljeti, ljubav je kada se vole mane! mala_mu 05-04-08, 22:36 To si u pravu Homere... Zor_djevojka 06-04-08, 01:25 - Da je tezhi i da ima vishe kila od mene, to mi je prvo i osnovno, da mu mogu $Est’ u krilo, bez bojazni da ce zavrshit’ na ortopediju, ili u najblazhem sluchaju na fizikalnu…. - Ne mora imat’ brkove i bradu – imam ja… - Da ima pushten nokat na malom prstu kad chachka uvo ili pije vopi pa kad nagne bocu da ga digne (prst) u vis - Da spava do 12,13 h minimum i da trazhi majKi za kafu u ‘Buda bar’ – tamo je tako fensi i moj idealni ce tamo da izlazi i nidje drugo i da vazda ima SAPARE rezervisan sa bocom viskija na sto, da se zna da je njegov sto, a prije no shto $ednemo da se pita sa svoro svakim tamo, ipak on mora bit’ neko i neshto! - Da nikad nema na rachun, no da me cima - trza (a pare za vauchAr neka trazhi majki kad bude penzija). - Da ne zna preko 2 padezha ( dosta mu je i toliko),od shkole mozhe imat samo chitanku nije problem, da vozi dobro auto ( od nekoliko desetina hiljada eura kupljeno na lizing), al’ da sipa goriva za 3 eura.. - Da me mlati svaki drugi dan – ne mora svaki dan…a ja da ga volim poslije tih batina sve vishe i vishe i da znam da to radi iz ljubavi!!!.. - Da nosi tj.spari trenerku i cipele po mogucnosti Pacoti ako ikako mozhe… - Da mu je majka Bog (a sve ostalo su sitnice) - Da mu je fudbal bitniji od sexa i da je Varvar vatreniji no Skochko i Chaka - Da mi stalno provjerava mobilni i chita poruke, a njegov nosi chak i u kupatilo - Da mi ne da ni sa kim mushkim da stanem sem sa bratom i to samo rodjenim. - Da me pushta s drugaricama na kafu, al’ samo po danu. - Da je informisan (dje je cool izac’, i dje izlaze vrh ribe i ko je shto chinio i ko se s kim raskusura sinoc), nachitan (svaki broj CKM, Playboya , Skandala i Sveta da se kupuje) - Da mi izmakne stolicu u kafic da se prostrem, a ne da $ednem. - Da me drzhi za kosu, a ne za ruku. - Da mi majku oslovljava sa ‘gospodjo brate’, a mene sa ‘gusko, curko, bravuljo..’ pred drushtvom, a ‘machka mala’ kad smo sami Da umjesto u crkvu i boga, vjeruje u Ronaldinja i kladionicu - Da voli da sheta…kolima kroz Njegoshevu, al’ nishta mu se ne broji ako ufati ispod 10 krugova.. -Da zajedno sa drugovima (koji su mu ka’ braca) ima 300 godina robije (ne zato shto je kriv, no su mu smjestili i podvalili) -I obavezno da me startuje ovako : on: izvini, koliko je sati ? ja: tol’ko i to’lko on: e, pa ja mislim da je vrijeme da se upoznamo Ako nadjete ovakvog...puno mi ga pozdravite…I pitajte ga dje je nasha’ zhirante za ono auto na lizing… Baron 06-04-08, 01:41 ti si bre mnogo zahtjevna Batboy 06-04-08, 02:00 Jbt... Rose... Čak ni ja nemam šaMse kod tebe... :D mala_mu 06-04-08, 11:35 Rose, mis*im neee (citaj > necju) da ti dajem laznu nadu.. Al mislim da sam ti nasla decka... Ribica 06-04-08, 12:31 Ja volim poštene i dobre momke. One koji su, pored svega što nam se dešava, ostali normalni i iskreni. Da pred njim ne moram da se foliram i glumatam nešto, da nije "šminka" i isfoliran. I imam jednog takvog:):tongue::D Slowpoke Rodriguez 06-04-08, 13:08 - Da je tezhi i da ima vishe kila od mene, to mi je prvo i osnovno, da mu mogu $Est’ u krilo, bez bojazni da ce zavrshit’ na ortopediju, ili u najblazhem sluchaju na fizikalnu…. - Ne mora imat’ brkove i bradu – imam ja… - Da ima pushten nokat na malom prstu kad chachka uvo ili pije vopi pa kad nagne bocu da ga digne (prst) u vis - Da spava do 12,13 h minimum i da trazhi majKi za kafu u ‘Buda bar’ – tamo je tako fensi i moj idealni ce tamo da izlazi i nidje drugo i da vazda ima SAPARE rezervisan sa bocom viskija na sto, da se zna da je njegov sto, a prije no shto $ednemo da se pita sa svoro svakim tamo, ipak on mora bit’ neko i neshto! - Da nikad nema na rachun, no da me cima - trza (a pare za vauchAr neka trazhi majki kad bude penzija). - Da ne zna preko 2 padezha ( dosta mu je i toliko),od shkole mozhe imat samo chitanku nije problem, da vozi dobro auto ( od nekoliko desetina hiljada eura kupljeno na lizing), al’ da sipa goriva za 3 eura.. - Da me mlati svaki drugi dan – ne mora svaki dan…a ja da ga volim poslije tih batina sve vishe i vishe i da znam da to radi iz ljubavi!!!.. - Da nosi tj.spari trenerku i cipele po mogucnosti Pacoti ako ikako mozhe… - Da mu je majka Bog (a sve ostalo su sitnice) - Da mu je fudbal bitniji od sexa i da je Varvar vatreniji no Skochko i Chaka - Da mi stalno provjerava mobilni i chita poruke, a njegov nosi chak i u kupatilo - Da mi ne da ni sa kim mushkim da stanem sem sa bratom i to samo rodjenim. - Da me pushta s drugaricama na kafu, al’ samo po danu. - Da je informisan (dje je cool izac’, i dje izlaze vrh ribe i ko je shto chinio i ko se s kim raskusura sinoc), nachitan (svaki broj CKM, Playboya , Skandala i Sveta da se kupuje) - Da mi izmakne stolicu u kafic da se prostrem, a ne da $ednem. - Da me drzhi za kosu, a ne za ruku. - Da mi majku oslovljava sa ‘gospodjo brate’, a mene sa ‘gusko, curko, bravuljo..’ pred drushtvom, a ‘machka mala’ kad smo sami Da umjesto u crkvu i boga, vjeruje u Ronaldinja i kladionicu - Da voli da sheta…kolima kroz Njegoshevu, al’ nishta mu se ne broji ako ufati ispod 10 krugova.. -Da zajedno sa drugovima (koji su mu ka’ braca) ima 300 godina robije (ne zato shto je kriv, no su mu smjestili i podvalili) -I obavezno da me startuje ovako : on: izvini, koliko je sati ? ja: tol’ko i to’lko on: e, pa ja mislim da je vrijeme da se upoznamo Ako nadjete ovakvog...puno mi ga pozdravite…I pitajte ga dje je nasha’ zhirante za ono auto na lizing… Nazalost, takvih pravih muskaraca sve je manje... Svi smo postali sonje. :tears: girl from venera 06-04-08, 13:48 Trebao bi biti: visok, da nije mršav :) pametan, pažljiv, humorističan, uredan i radišan !!! :superman: Ribica 06-04-08, 13:54 Hahahaha Rosso, tek sam sad vidjela ovaj toj post. Zaboravila si par stvari: - Da komentariše ono što obučeš - Da mu mama postavlja da jede i sprema krevet - Da uzima robu iz butika na rate - Da nema pasoš (za Budvu ne treba pasoš) - Da koristi sve moguće kreme za lice - Da ne prođe pored izloga a da se ne pogleda itd..., A znaš gdje je takav trenutno? Kući, prati rezultate (od kladionice) :wub2: milenaaaa 06-04-08, 14:04 takav ti postoji taman kao utopija.. ma nema sansi.. nego je jos gore to sto sam ja nekima bila svjesna svih mana,pa ih prihvatam takve.. Slowpoke Rodriguez 06-04-08, 15:09 da nije mršav :) Prave zene jos uvijek postoje, postojano odbijajuci navalu magazinskih standarda ljepote :clapping: milenaaaa 06-04-08, 16:44 Sa tim cu i ja da se slozim ne volim mrsave momke... brate,da ga ima..:D Baron 06-04-08, 16:46 Trebao bi biti: visok, da nije mršav :) pametan, pažljiv, humorističan, uredan i radišan !!! :superman: e ovo nešto znači Zor_djevojka 06-04-08, 17:42 ti si bre mnogo zahtjevna Je l’ da? Jbt... Rose... Čak ni ja nemam šaMse kod tebe... E, moj Bacokice… Rose, mis*im neee (citaj > necju) da ti dajem laznu nadu.. Al mislim da sam ti nasla decka... Uputi ga na moj shalter… Nazalost, takvih pravih muskaraca sve je manje... Svi smo postali sonje. Pa o tome pricham :D…. Miriam 06-04-08, 18:04 Možda bi više trebalo obratiti pažnju da budemo "Idealan spoj" , jer može se desiti da onom ko je za nas idealan mi to nismo. A ja lično cenim ove kvalitete: duhovitost, preduzimljivost, marljivost, maštovitost i da bude idealista. Što se tiče fizičkog izgleda jednostavno mora da mi se svidi na prvi pogled. A nikad mi se nisu svideli momci koji liče jedan na drugog. :) Zor_djevojka 06-04-08, 18:21 Vazhno je pronaci pametnog, obrazovanog i duhovitog partnera, koji ce znati da me nasmije! Bitno je pronaci partnera na kojeg cu uvijek moci da se oslonim, koji zasluzuje moje povjerenje i koji nikada nece da me lazhe! Hocu partnera koji je dobar u krevetu i koji uzhiva u vodjenju ljubavi sa mnom onoliko koliko ja uzhivam! I na kraju krajeva zhelim partnera koji ima dobar posao, koji je situiran i koji mi uvijek pomazhe u kucnim poslovima! I ono najvazhnije - da se njih chetvorica ne poznaju!!! Baron 06-04-08, 18:28 idealna partnerka može da ima milijardu mana ali je bitno da ima puuuno ljubavi! šta vrijedi njoj što je idealna kad ja imam 100 mana! moja prijateljica doktorica je izjavila da bi mogla ludo da voli čovjeka sa telesnom manom (npr. bez ruke) jer posle toliko obdukcija i operacija fizička ljepota joj apsolutno ništa ne znači, osim kao pokazatelj zdravlja!!! mislite o tome! Slowpoke Rodriguez 06-04-08, 18:35 Sa tim cu i ja da se slozim ne volim mrsave momke... ni ja ih ne volim. bolje da ljulja, nego da zulja. A ovamo sve neki manekeni seka 06-04-08, 19:52 Originally Posted by milenaaaa View Post Sa tim cu i ja da se slozim ne volim mrsave momke... ni ja ih ne volim. bolje da ljulja, nego da zulja. A ovamo sve neki manekeni meni odje ništa nije jasno!!!:D:D Slowpoke Rodriguez 06-04-08, 19:54 meni odje ništa nije jasno!!!:D:D Klasicna zamjena, ovaj, teza :zip: seka 06-04-08, 19:55 Klasicna zamjena, ovaj, teza :zip: ajde dobro!!:tongue2: milenaaaa 07-04-08, 00:45 ni ja ih ne volim. bolje da ljulja, nego da zulja. A ovamo sve neki manekeni jes djavola,te manekene nikad nisam voljela.. ljubav moja velika je kao od brda odvaljen :D Janjičar 07-04-08, 00:53 Idealna žena, savršena i nikad dostižna za svakog muškaraca. Mortiša Adams. Batboy 07-04-08, 01:37 jes djavola,te manekene nikad nisam voljela.. ljubav moja velika je kao od brda odvaljen :D Super.., takvi su najbolji da zimi griju a ljeti ladovinu da ti prave na plaži... :cheezy: melic 07-04-08, 01:39 3 sa 3 girl from venera 07-04-08, 09:13 Trazi se decko, sto zgodan, sto jak napola andjeo cuvar i napola vrag nevin ko suza i stasit k'o bor frajer sa otrovnim smijeskom, simpaticno spor. Trazi se decko, sto mio, sto krut model za prakticne dame, i bogat, i lud pjesnik po dusi, kosarkas po tijelu romanticno srce mornara u bijelom odijelu. :D Miriam 07-04-08, 09:21 Bravo Venero. Ja mislim da ako tražim idealnog momka, treba i ja to da budem IDEALNA. Ali je nemoguće, imam i ja bar 10 mana, ako ne i više. :) Janjičar 07-04-08, 09:45 Bravo Venero. Ja mislim da ako tražim idealnog momka, treba i ja to da budem IDEALNA. Ali je nemoguće, imam i ja bar 10 mana, ako ne i više. :) Pametno, pametno.;) zagorski 07-04-08, 10:02 90-60-90 je li ovo broj telefona? :) Janjičar 07-04-08, 11:20 90-60-90 Da da DŠD idealno.:D Baron 07-04-08, 11:23 najbolji je vic kad tip da trima curama 5.000E, i na kraju odluči da oženi najbrusatiju :D Miriam 07-04-08, 11:43 Za neke je idealan taj što daje 5.000E :D Batboy 07-04-08, 13:53 Bravo Venero. Ja mislim da ako tražim idealnog momka, treba i ja to da budem IDEALNA. Ali je nemoguće, imam i ja bar 10 mana, ako ne i više. :) Aaaa.., šta ćemo onda mi ''idelani''..., kako da se udomimo... :weeping: :D Miriam 07-04-08, 13:55 Aaaa.., šta ćemo onda mi ''idelani''..., kako da se udomimo... :weeping: :D Za tebe ćemo Bat da nađemo ne jednu već dve idealne. ;) Batboy 07-04-08, 14:01 Za tebe ćemo Bat da nađemo ne jednu već dve idealne. ;) A šta će ondaHk ona jedna što će ostati sama... Ma bolje sve tri da uzmem... :) 90-60-90 Je l' po ovim dimenzijama... Eeee teško ćete to naći.., a da je sve ostalo ok'... :) Miriam 07-04-08, 14:03 Je l' po ovim dimenzijama... Eeee teško ćete to naći.., a da je sve ostalo ok'... :) Za one koji vole prave žene (a ne dečake) idealnije mere su 105 - 60 - 95 :D Batboy 07-04-08, 14:08 Nećemo prećerivati.... :D melic 07-04-08, 14:15 Ma koji centimetar gore-dole mora se tolerisati. Baron 07-04-08, 14:15 Za one koji vole prave žene (a ne dečake) idealnije mere su 105 - 60 - 95 :D :notworthy::notworthy::notworthy: pitanje : jesu li bolje 3 loše ili jedna idealna? Miriam 07-04-08, 14:18 :notworthy::notworthy::notworthy: pitanje : jesu li bolje 3 loše ili jedna idealna? Zavisi šta voliš kvalitet ili kvantitet. ;) girl from venera 07-04-08, 14:21 :notworthy::notworthy::notworthy: pitanje : jesu li bolje 3 loše ili jedna idealna? Da sam muško rekla bih definitivno 3 loše!!! Raznolikost uvjek razveseljava :D Batboy 07-04-08, 14:21 Ma koji centimetar gore-dole mora se tolerisati. :xmas143: sladja 07-04-08, 14:28 Idealno ne postoji,pogotovo ne idealan muškarac :D svako je poseban na svoj način,al idealnog nema,jer svi imamo neke mane. Iskrenost i dobra komunikacija su suštinski važne za svaku ljubav i bez toga nema dobre veze,kao ni bez dobrog sexa. A on mora da bude: normalan,inteligentan,ambiciozan,duhovit,zanimljiv ,nježan,iskren i da voli moje mane i da kraj njega mogu biti u potpunosti ono što jesam.. skromno :) i zaboravih da nije ljubomoran,jer takve ne podnosim! Batboy 07-04-08, 14:39 Idealno ne postoji,pogotovo ne idealan muškarac :D svako je poseban na svoj način,al idealnog nema,jer svi imamo neke mane. Iskrenost i dobra komunikacija su suštinski važne za svaku ljubav i bez toga nema dobre veze,kao ni bez dobrog sexa. A on mora da bude: normalan,inteligentan,ambiciozan,duhovit,zanimljiv ,nježan,iskren i da voli moje mane i da kraj njega mogu biti u potpunosti ono što jesam.. skromno :) i zaboravih da nije ljubomoran,jer takve ne podnosim! Eto ga... Idealan... :) Baron 07-04-08, 14:40 Zavisi šta voliš kvalitet ili kvantitet. ;) kvantitet rađa kvalitet. a ima i druga umosklepavina: mnogo je samo kad biju! Miriam 07-04-08, 14:41 kvantitet rađa kvalitet. a ima i druga umosklepavina: mnogo je samo kad biju! Barone, ne prepisuj od mene. ;) Baron 07-04-08, 14:42 A on mora da bude: normalan,inteligentan,ambiciozan,duhovit,zanimljiv ,nježan,iskren i da voli moje mane i da kraj njega mogu biti u potpunosti ono što jesam.. skromno :) i zaboravih da nije ljubomoran,jer takve ne podnosim! taj je derpe, čuvaj ga se:tongue2: Batboy 07-04-08, 14:46 taj je derpe, čuvaj ga se:tongue2: Meni više liči na onog što nosi papuče... :D .... Aaaa što da se čuva derpe-a... To se ti trebaš čuvati... http://www.kolobok.us/smiles/icq/biggrin.gif sladja 07-04-08, 14:50 Eto ga... Idealan... :) nije ovo idealno...smanjila sam malo kriterijume,kakvi su bili :D "...nego najčešće tražimo jedno,a na kraju nas privuče nešto sasvim suprotno.." :D melic 07-04-08, 14:56 S godinama nam kriterijumi sve vise padaju. Secam se sebe sa 17-18...tad ne bih tolerisala neke gluposti koje sam u skorije vreme...:zip: Miriam 07-04-08, 15:00 Ovo je prikladna poslovica "Neka svako nađe ono što želi, (jer) svima se isto ne mili: jedan skuplja trnje, a drugi bere ruže." Homer 07-04-08, 15:23 nego najčešće tražimo jedno,a na kraju nas privuče nešto sasvim suprotno :D Eto koliko se pitaš!? Vidiš da Denis pojma nema!:tongue2: Homer 07-04-08, 15:25 S godinama nam kriterijumi sve vise padaju. Secam se sebe sa 17-18...tad ne bih tolerisala neke gluposti koje sam u skorije vreme...:zip: I ja dok se nijesam oženio imao sam ljestvicu. I sad imam ljestvicu, ali samo sa jednim stepenikom. Da je žensko i homosapiens!:homer89070: melic 07-04-08, 15:27 I ja dok se nijesam oženio imao sam ljestvicu. I sad imam ljestvicu, ali samo sa jednim stepenikom. Da je žensko i homosapiens!:homer89070: Mislim da si bash skroman decko...svako bi te pozeleo!!!!:D sladja 07-04-08, 15:27 Eto koliko se pitaš!? Vidiš da Denis pojma nema!:tongue2: pitala sam se do sad,nadam se da će tako i ostati :tongue343: ali ne mogu se zaklet',možda i ja skrenem s uma :D Homer 07-04-08, 15:28 Mislim da si bash skroman decko...svako bi te pozeleo!!!!:D I dalje se mučim:1002: Homer 07-04-08, 15:32 pitala sam se do sad,nadam se da će tako i ostati :tongue343: ali ne mogu se zaklet',možda i ja skrenem s uma :D nego najčešće tražimo jedno,a na kraju nas privuče nešto sasvim suprotno :D Jesi li to s uma skrenula, mrčila se :D sladja 07-04-08, 15:34 Jesi li to s uma skrenula, mrčila se :D ne ja još Homere,to je poslovica.. :tongue2: melic 07-04-08, 15:36 I dalje se mučim:1002: Pa sta onda ostaje nama sa dva-tri stepenika vishe????qq:wallbash: Homer 07-04-08, 15:52 Pa sta onda ostaje nama sa dva-tri stepenika vishe????qq:wallbash: Pokretne stepenice :D Šalim se ja, nije sve tako crno, samo ja volim "crne" žene! :D Zor_djevojka 07-04-08, 16:29 Samo mi dozvolite da vidim kakav je u ophodjenju sa djecom i sve ce mi biti savrsheno jasno... A idealan, po nekim mojim 'arshinima', je onaj koji nije zaboravio da ukrade cvijet iz tudje bashte da bi ga poklonio bash meni...a sve to zachinjeno njegovim falshiranjem neke simpatichne pjesme ;) Homer 07-04-08, 16:32 ...a sve to zachinjeno njegovim falshiranjem neke simpatichne pjesme ;) Kojoj sam ja otpjeva pjesmu, ta više nije ni radio palila! A da sam krao, krao sam, no se zločin ne isplati:D Još sam na robiji!:mf_argue: Zor_djevojka 07-04-08, 16:34 Loshe te drzhe u tu 'apsanu' ;) Nabuko 07-04-08, 20:01 S godinama nam kriterijumi sve vise padaju. Secam se sebe sa 17-18...tad ne bih tolerisala neke gluposti koje sam u skorije vreme...:zip: Tacno. Sjecam se prije petnaestak godina sam bio na nekom seminaru a u hotelu sa nama seminar nekih medicinskih sestara. Moje starije kolege se pomamile za njima. Ja ih gledam e kakvi su ovo mucenici. Ih kako bi mi danas pale. melic 07-04-08, 20:05 Tacno. Sjecam se prije petnaestak godina sam bio na nekom seminaru a u hotelu sa nama seminar nekih medicinskih sestara. Moje starije kolege se pomamile za njima. Ja ih gledam e kakvi su ovo mucenici. Ih kako bi mi danas pale. Moraces da ponovis seminar...;) Miriam 07-04-08, 20:07 Dok si mlad možeš da biraš, kao stariji samo možeš da čekaš da te neko izabere (ako ti se posreći). ;) sekaneno 07-04-08, 20:42 nije ovo idealno...smanjila sam malo kriterijume,kakvi su bili :D "...nego najčešće tražimo jedno,a na kraju nas privuče nešto sasvim suprotno.." :D Imam ja jednu tetku od šezdeset godina. Bila je jako lepa devojka i obrazovana ali zbog njenog kriterijuma ja sad moram da vodim računa o njoj! |