View Full Version : Pomoc vladi Crne Gore

filantrop
05-04-08, 10:24
Svi smo svjedoci koliko je puta izrecena ona vec cuvena recenica ,hvala vladi...,,Malo mi je nevjerovatno da se niko ne sjeti da je nasa vlada podstanar i da joj je potrebna pomoc.Zar su nam se svima srca toliko ohladila??Zar da se niko ne upita ima li nasa vlada za kiriju?U drustvu sa toliko bogatih pojedinaca nasa vlada podstanar????Ajmo da pokrenemo akciju i da dobrotvornim prilozima pomognemo nasoj vladi da konacno rijesi svoj status.

wawy
06-04-08, 01:56
potpuno se slazem sa tvojim humanim predlogom, i filantropskim karakterom ovog posta...mislim da bi svi trebali po jednu platu da izdvojimo i na taj nacin pomognemo ne samo trenutnu podstanarsku situaciju, vec i veliki dug koji je napravljen na ovim izborima tokom kampanje, a takodje gospodina premijerovog advokata koji sigurno nije jeftin; ovo zadnje uglavnom jer se tamo ne brani jedan cojek, nego citav narod i spira se ljaga sa crne gore...;) a posto su male plate naroda, ja predlazem da ipak svaki penzioner izdvoji po jednu penziju, cime bi doprinijeli boljoj buducnosti crne gore kao i statusu drugova iz zgrade vlade!! :)

filantrop
08-04-08, 11:19
Ocekujem veci odziv ovoj akciji,pogotovo od populacije koja je napravila novac trgovinom hartija od vrijednosti kao i samih preduzeca koja su ucestvovala u procesu privatizacije.Penzioneri su ugrozena vrsta tj vrsta u odumiranju pa je moj predlog da se oni izuzmu iz ove akcije.Pomoc ne mora biti materijalne vrste,moze biti i u vidu neke dobre ideje,moralne podrske itd itd

Djudja
08-04-08, 11:41
Ocekujem veci odziv ovoj akciji,pogotovo od populacije koja je napravila novac trgovinom hartija od vrijednosti kao i samih preduzeca koja su ucestvovala u procesu privatizacije.Penzioneri su ugrozena vrsta tj vrsta u odumiranju pa je moj predlog da se oni izuzmu iz ove akcije.Pomoc ne mora biti materijalne vrste,moze biti i u vidu neke dobre ideje,moralne podrske itd itd

Evo su ih nematerijalno pomogli u neđelju....

Nabuko
08-04-08, 13:45
Vidjeh da su ove medjunarodne organizacije ukazale na ovaj problem. Zamislio opozicija pobijedi a ovi ih izbace iz zgrade na ulicu hihihi. Inace mislim da je malo ministrarstava tamo uopste ostalo no da je tamo zapravo ona dugacka sala za sastanke nesto najbitnije.

bagi
08-04-08, 16:19
Svakako da svaku humanu ideju treba podržati,tolike godine živeti kao podstanar je sramota a kako je krenulo još dugo ce biti podstanari,pa zato apelujem na penzionere da od svojih penzija odvoje neki evro jer da nije te vlada nebi ni bilo penzija. Na sledeće izbore pored glasa penzioneri nek prilože i po čitavu penziju za bolje sutra njihovih spasilaca.

Ribica
08-04-08, 16:21
Molim da se i braća Rusi uključe u pomoć:bye2: