Mjau
04-10-06, 12:25
Sta bi ste prvo uradile :?: pazite, vreme je ograniceno, samo jedan dan :!:
|
View Full Version : Da ste musko jedan dan... Mjau 04-10-06, 12:25 Sta bi ste prvo uradile :?: pazite, vreme je ograniceno, samo jedan dan :!: +..graveyard..+ 04-10-06, 15:27 vjerovatno bih zavrsila s nekom zenskom cisto da vidim kako je njima :P Mjau 04-10-06, 16:54 Ja bi smuvala neku nafuranu ribu, pa da je otkacim namerno posle jednog dana, da joj spustim cenu :wink: Arabea 04-10-06, 23:37 HAhaha, volim takve teme... ja bih se prvo napila pive da vidim kako je pišati stojećki! liv_tyler 05-10-06, 00:19 Heh...Imam pervezne zelje :oops: Posto me je uvijek zanimala ta strasna misterija oko nijhovog obozavanja sexa, prvo bih to isprobala, znaci - kompletan tretman :lol: E, posle toga bih otisla u jedan pravi muski izlazak :lol: Mjau 05-10-06, 01:12 Imas prava, i ja bih da oprobam sex s njihove strane, pa da vidim jel` istina da ga oni vise vole, ali da zene vise uzivaju :D P.S. Sto se tiche shishkanja stojeci, ja to gotovo da obavljam iako sam zensko. Kad god moram da shishkim, a nisam u normalnim uslovima, ja to uradim u gotovo stojecem polozaju, ne znam kako uspem :D Muka me naterala da se izpraksujem :D Na nekoj exqrziji se sakrile u travi dugoj 2 metra, od momaka. Sutradan je mojoj drugarici usao krpelj...hm..na jako nezgodnom mestu :oops: Od tada imam trip, i nikako ne smem biti blizu zemlje :D Ovo jeste nevezano za temu, ali sam morala ovo ispricati, ne skodi :D liv_tyler 05-10-06, 15:38 Imas prava, i ja bih da oprobam sex s njihove strane, pa da vidim jel` istina da ga oni vise vole, ali da zene vise uzivaju :D P.S. Sto se tiche shishkanja stojeci, ja to gotovo da obavljam iako sam zensko. Kad god moram da shishkim, a nisam u normalnim uslovima, ja to uradim u gotovo stojecem polozaju, ne znam kako uspem :D Muka me naterala da se izpraksujem :D Na nekoj exqrziji se sakrile u travi dugoj 2 metra, od momaka. Sutradan je mojoj drugarici usao krpelj...hm..na jako nezgodnom mestu :oops: Od tada imam trip, i nikako ne smem biti blizu zemlje :D Ovo jeste nevezano za temu, ali sam morala ovo ispricati, ne skodi :D :shock: :shock: :shock: Mislim da cu i ja poceti da vjezbam disciplinu shishkenja stojeci, posle ovog sto sam procitala :roll: Predator 05-10-06, 16:36 Blago vama, a sto bi ja radio da sam zensko, za pocetak sve sto ste vi nabrojale samo suprotno tj vezano za zenske Mjau 06-10-06, 00:13 Muka me naterala, mada se bolje osecam tako, posebno kad nekad moras posetiti neki grozni wc :roll: Momci imaju i tu prednost :!: Ne moze im biti toliko grozno koriscenje toaleta, nemaju neki blizak kontakt :oops: Predator 06-10-06, 01:12 Ja sam cuo da su nekada davno crnogorke isto stojeci obavljale, tako da imas podrsku s'njihove strane Svi za stojeci, stojeci za svakog :=D> Mjau 06-10-06, 16:14 Znaci da je ipak fizicki izvodljivo :D Zato mozda imam stegnutu guzu :D BlackWoman 06-10-06, 20:04 Jedan dan kao musko... Koji bi ja frajer bila... mozda bi malkice i pretjerala u tome. Prvo, budim se, dozivam bilo koje zensko celjade da mi skuva kafu. Idem po kuci u gacicama i ceskam se po dupetu, jer sta me briga? Jedem, mljackam, cusnem tanjir neka ga neko pokupi i trazim da mi se ispegla majica. Pa nisam ja peder da idem ispeglan, uzimam ispeglanu majicu i malo je poguzvam, navlacim na sebe farmerke i izlazim vani i pri tom mislim kako nisam oprao zube. Ko ga ebe, ja sam musko? Sjedim u kaficu sa dignutom nogom, zvizducem za zenama koje prolaze ulicom i kibicujem koju cu da povalim. Nadjem neko drustvo (kao da je bitno ko su) pricamo lovacke price o zenama i nalijevamo se alkoholom. Idem da se ispovracam iza lokala (fino na svjezem zraku) i vracam se da pijem ponovo, jer nisam ja kukavica da odusatajem kad je najbolje. Upali mi da pokupim neku trebu, kuceca poza, obrcem je kao lutku, radi sta ja hocu, bozanstveno! Nesto me ceska dole, mora da su stidne vaske, ali ko ih ebe. Opet pijem jer se osjecam pravim frajerom i jedva se odvlacim kuci u neko doba noci. Lijezem u krevet koji uneredim povracanjem po jastuku.... Ko vam je kriv kad me vucete za jezik. Predator 06-10-06, 21:36 sa ovim sto si navela ja bas nikakve veze nemam, kuda se ti krece Mjau 07-10-06, 18:31 @Black Woman Bas si me lepo nasmejala ovim postom. Svaka cast :wink: Mislim da je opisala jednog tipicnog Balkanca :D +..graveyard..+ 07-10-06, 18:56 hahaha...black..odlicno... i baj d vej informacija.. od sada i zene mogu da piske stojecki.. neko cudo nazvano pi-pi napravljeno od nepromochujucheg kartona to nam omogucava... Mjau 08-10-06, 00:31 Evo vam jedne slicice da vam pomogne u idejama sta bi radile da ste muskarci... :wink: http://upload4.postimage.org/1333381/mozaktipicnogmuskarca.jpg (http://upload4.postimage.org/1333381/photo_hosting.html) +..graveyard..+ 08-10-06, 10:27 ahhh da...znam to.. to im je jedino u glavi..nista vise.. Mjau 09-10-06, 01:11 Mozda bi i mi o tome razmisljale taj jedan dan.. a mozda bi ga i pametnije iskoristile..ali zaista bi volela da je tako nesto moguce :D Kvak 10-10-06, 17:21 Ja bi za pocetak opljackala neku zlataru ili fensi radnju, jer ionako me sutradan ne bi prepoznali jer sam se vratila u svoj prvobitni oblik, a kao drugo uzivala bi u kratkoj kosi jer ne volim to sto imam dugu kosu a mrzi me da sad smisljam neke frizure, dok sa kratkom izgledam kao neki klinac (mada ne znam kako obzirom da sam mrsava i brate vidi se da nisam musko). Onda bi verovatno prebila nekog napaljenog klinca, cisto fore radi jer sam sada verovatno jaca posto sam postala musko :) Da ga malo spustim na zemlju. Onda bi izasla u grad obucena u neku najskuplju odecu i zezala sponzoruse do maximuma, a na kraju bi se verovatno napila i svima sve po spisku. :)) Mjau 10-10-06, 23:20 Mislis da bi sve postigla za jedan dan :-) Hm..lepe ideje :-) Kvak 11-10-06, 16:28 Racunam da bi za jedan dan uspela da opljackam nesto, a to bi mi bilo sasvim dovoljno. Ostalo ako stignem stigla sam.... Mjau 07-11-06, 00:06 Mislis da su samo muskarci pljackashi? sarita 26-06-07, 11:47 uhh...sigurno bih odmorila taj dan..http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Endormi/vacances-hamac-2843.gif:D supercica04 27-06-07, 13:42 uhh...sigurno bih odmorila taj dan..http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Endormi/vacances-hamac-2843.gif:D Da, u jedno sam sigurna odmorila bih svoj mozak:wacko: lady 2 27-06-07, 23:23 :yes513: Jedan dan kao musko... Koji bi ja frajer bila... mozda bi malkice i pretjerala u tome. Prvo, budim se, dozivam bilo koje zensko celjade da mi skuva kafu. Idem po kuci u gacicama i ceskam se po dupetu, jer sta me briga? Jedem, mljackam, cusnem tanjir neka ga neko pokupi i trazim da mi se ispegla majica. Pa nisam ja peder da idem ispeglan, uzimam ispeglanu majicu i malo je poguzvam, navlacim na sebe farmerke i izlazim vani i pri tom mislim kako nisam oprao zube. Ko ga ebe, ja sam musko? Sjedim u kaficu sa dignutom nogom, zvizducem za zenama koje prolaze ulicom i kibicujem koju cu da povalim. Nadjem neko drustvo (kao da je bitno ko su) pricamo lovacke price o zenama i nalijevamo se alkoholom. Idem da se ispovracam iza lokala (fino na svjezem zraku) i vracam se da pijem ponovo, jer nisam ja kukavica da odusatajem kad je najbolje. Upali mi da pokupim neku trebu, kuceca poza, obrcem je kao lutku, radi sta ja hocu, bozanstveno! Nesto me ceska dole, mora da su stidne vaske, ali ko ih ebe. Opet pijem jer se osjecam pravim frajerom i jedva se odvlacim kuci u neko doba noci. Lijezem u krevet koji uneredim povracanjem po jastuku.... Ko vam je kriv kad me vucete za jezik. :yes513: sarita 27-06-07, 23:35 @BlackWoman Kad bi nam se ukazala prilika sa ovom pamecu da budemo muskarci..to bi bilo pogubno..za ove sadasnje muskarce mislim:locked: :D Amelie 03-07-07, 19:39 kad bih bila bogato musko ujutro bih uskocila u svoj extra auto,zvao jednu od mojih mnogobrojnih |drugarica" i posli na kafu,malo da joj se ulizujem pa bih oprobala raznorazne fantazije. a uvece muski izlazak... kad ne bih imala srece da zakacim neko dobro auto i zgodnu sisatu plavusu ,onda bih maznula neku seljanku,a nocni izlazak ostaje isti :) lavica 07-10-07, 13:22 samo jedan dan....hmm....ma ja bih samo da vidim i osjetim kako se ponasaju prema djevojka i zasto?? i da osjetim razliku izmedju muskarca i zene, mislim kad je u pitanju svidjanje i zaljubljneost...mi smo definitvno drugaciji od njih, al et suprostnosti se privlace:) znaci samo da provirim u njihov mozak da vidim kako oni razmisljaju o nama....:) |