View Full Version : Tip muskarca

Mjau
04-10-06, 12:24
Kakav tip muskarca volite? Ako bi recimo morale da birate izmedju zgodnog, duhovitog i bogatog, koga bi ste izabrale? Koliko vam znaci fizicka lepota, a koliko unutrasnja?

+..graveyard..+
04-10-06, 15:26
duhovitog 100 posto..
jer mi je najvaznije kod muskarca da me zna nasmijati...da iuma svoje stavove i mishljenja

Mjau
04-10-06, 16:53
A sto se tice fizickog izgleda? Jel presudan?

+..graveyard..+
04-10-06, 19:33

apsolutno..
mislim ja ovakva kakva sam necu vodati nekog gabora pored sebe..
ali sad ne trazim da je neki ljepotan nego samo da ima ono nesto sto zraci iz njega;D

Mjau
04-10-06, 23:03
Pitala sam jel presudan? Znaci jeste, fizicki izgled ti je najvazniji?
Ja sam u zivotu imala iskustva sa tim lepotanima, koji ne vide dalje od mamine suknje, pa sam se opametila da ne jurim samo za fizickom lepotom, vec za unutrasnjom. Neka on mene postuje, da se slazemo, da mogu pricati sa njim, a ne da ne zna osnovne stvari, i da samo reklamira misice, i da gleda za svakim dekolteom. Ima mnogih drugih vaznijih kvaliteta od toga.

liv_tyler
04-10-06, 23:11
Upoznajem sve vise i vise muskaraca koji me razuvjeravaju da je fizicki izgled najbitniji. Mada "padam" na ljepotane, priznajem, ipak je potrebno mnogo vise da se zaljubim u nekog. Kako sam starija, sve su mi vaznije neke druge osobine, a to su duhovitost, pazljivost i njeznost, razumijevanje i sl.

Mjau
04-10-06, 23:30
Dobro si to kazala, kako sam starija, zrelija sam, i ne patim od nekih klinackih tripova, pa ono kao gledam dushu, a lepota.. pa kad nekog volis, on ti je uvek lep :D Moram da priznam da je moj sadasnji decko jako sladak, osmeh ima najlepsi na svetu... ali je pored toga jako strpljiv, nezan i osecam da me voli. Nije duhovit, nije ni bogat, ali ima drugih kvaliteta.

Arabea
04-10-06, 23:36
S kojim dijelim nešto više od same zanesenosti, kroz razgovor se to osjeti, privlače me tamni muškarci,tamne kose i očiju, btw.

+..graveyard..+
05-10-06, 07:23

apsolutno..
ali sad ne trazim da je neki ljepotan nego samo da ima ono nesto sto zraci iz njega;D

ne ne greshka...
nije presudan ali je bitan

Mjau
06-10-06, 00:10
Naravno, svima je bitan, svi zele nesto lepo kraj sebe, ali ako neke druge stvari osetno nedostaju, to lepo vec pocinje da trune :cry:

BlackWoman
09-10-06, 15:12
apsolutno..
Otprilike ovako nešto. :D
"Ljepota jeste prolazna ali je ružnoća vječna" - ne treba mi neko izuzetno dobar a ružan, mada ne tražim ni šminkera - ljepotana.
Što se fizičkog izgleda tiče uvijek su me privlačili crni muškarci, samouvjerenog držanja, ne previše čistunci a ni aljkavci, privlačne fizionomije.
Koji imaju duha i smisla za momenat, sa kojima mogu da pričam na bilo koju temu, koji me razumiju a ne stavljaju sebe u prvi plan. Privlači me snažan karakter, neko sa kim ne mogu tek tako da manipulišem, koji ima svoje ja i koji svoju dominaciju ne pokazuje ni na koji način, koja jednostavno "isijava" iz njega.
Da ne bi bilo zabune u vezi onog "čistunca". Imala sam kolegu koji je vadio maramicu i čistio cipele svako malo, čistio auto ako mu se pokaki ptica i u kome nije bilo poželjno da se zapali cigareta. I to mu je bilo malo pa je slagao moje papaire po mom stolu, istresao mi pepeljaru i govorio "A koliko si napušilaaaa!" nakon čega sam se osjećala kao debil ili aljkavica.
Ježim se od takvih osoba.

Mjau
09-10-06, 22:00
Mene su svi osudili kad sam raskinula s deckom koji me je cuvao kao malo vode na dlanu! Naravno, iz razloga sto nije imao svoj karakter, svoje "JA", nego se u svemu slagao sa mnom. Cak je i jedan film 3x gledao zbog mene. To jeste lepo, ali ponekad ume i da zasmeta :-(

BlackWoman
10-10-06, 13:23
Potpuno te razumijem. Takve osobe protiv moje volje u meni stvaraju želju da ih pomalo gazim.

Mjau
10-10-06, 14:15
Naprotiv, ja ga nikad nisam iskoriscavala, a mogla sam, i znam da bi svaka druga devojka (posebno sponzorusa, jer je imucan) to uradila. Ali ja ne volim kraj sebe igracku, nego ljudsko bice.

Kvak
10-10-06, 17:28
Izgled i osobine su mi jednako bitne. Kao sto ne mogu pored sebe da zamislim nekog ko mi se fizicki ne svidja ali mi po ponasanju sasvim odgovara, tako ne mogu da se zamislim pored nekog lepotana koji ne moze dve pametne reci da sastavi. Tako da ne postoji kod mene neki odredjeni sablon, jednostavno ili ce mi se decko kompletno svideti i time se "kandidovati" za potencijalnog decka, ili ce mi se polovicno svideti i ostati samo prijatelj, ako i toliko. Mada moram da priznam da mi se plavi likovi u vecini svidjaju vise od crnih.

Mjau
10-10-06, 23:21
I ja sam slaba na plavusane, mozda zato sto sam i sama plava :-)

Kvak
11-10-06, 16:31
Moguce vrlo, mada ja nisam plava nego smedja, ali sam oduvek zelela da imam plave oci, jer vecina moje porodice ima upravo takve oci, pa mi je bilo krivo sto nemam i ja, ispadoh ko crna tacnije smedja ovca.

Aurora
12-10-06, 18:43
Ne volim one ukalupljene trendove, moj tip muškarca je vanserijski specifičan u svakom pogledu, duhovit, fizički izgled nije od presudnog značaja, duhovne, intelektualne, intuitivne, retoričke, vrednosti često trajno zasenjuju fizičke nedostatke pravog muškarca...mora da je maštovt u svim segmentima i ukrevetu i u priči i druženju, volim muškaraca koji me tera da razmišljam u pozitivnom smislu, da ima specifičan mentalni model ... lepota dolazi iznutra.

Mjau
13-10-06, 00:41
Odlicno receno Aurora. Upravo tako i ja razmisljam. Kad sam jurila za fizickom lepotom, nisam puno dobila, sem "lutka iz izloga" :frown:

Kod mene je obrnuto, u mojoj porodici niko sem mene nema plave oci. Meni su bas izazito plave oci, i plava kosa :biggrin:

Aurora
13-10-06, 09:33
Odlicno receno Aurora. Upravo tako i ja razmisljam. Kad sam jurila za fizickom lepotom, nisam puno dobila, sem "lutka iz izloga" :frown:

Kod mene je obrnuto, u mojoj porodici niko sem mene nema plave oci. Meni su bas izazito plave oci, i plava kosa :biggrin:

Nije pravilo da su lepi ljudi i glupi.Stvar je u licnom stavu prema sebi.Neko ko je lep i koristi tu lepotu za prolaz je na kratke staze, jer ubrzo pocinje da se ponavlja.Simpaticni ljudi moraju da daleko vise energije, reci potrose ne bi li postigli nesto sto neki samo svojom pojavom.Na takvom putu simpaticni ljudi svojom duhovitoscu, retorikom, razmisljanjem uopste opstaju i postaju lepsi, dok lepi koji se netrude belde i bivaju dosadni.
Idealan spoj je lep a neutripovan, nego prirodan, normalan, koji fizicku lepotu ne koristi za postizanje ciljeva, nego mozak.
( kompleksase izuzimam iz texta, oni su posebna prica)

Mjau
13-10-06, 11:48
Naprotiv, nisam ja generalizovala sve lepotane. Naravno da postoje jako inteligentni momci, pristojnog, cak i super izgleda, ali ti momci se i ne exponiraju toliko. Pricam o onoj kategoriji koja misli (naravno racunam i devojke) da je lepota dovoljna za prolaz na svakom polju..bilo ljubavnom, poslovnom...

Psihologue
23-10-06, 18:26
Kako da udjem da pisem kad mi neda ulaz?

Filip
24-10-06, 01:41
Moguce vrlo, mada ja nisam plava nego smedja, ali sam oduvek zelela da imam plave oci, jer vecina moje porodice ima upravo takve oci, pa mi je bilo krivo sto nemam i ja, ispadoh ko crna tacnije smedja ovca.

1

http://i84.photobucket.com/albums/k16/filip_cg/sleeping.jpg

Filip
24-10-06, 01:44
Naprotiv, nisam ja generalizovala sve lepotane. Naravno da postoje jako inteligentni momci, pristojnog, cak i super izgleda, ali ti momci se i ne exponiraju toliko...

dobro vise mjau... jos im reci moj datum rodjena pa da zavrsimo ovu temu

Mjau
04-11-06, 01:10
Ako licis na svoj avatar, ja se prva prijavljujem u redu za cekanje tvog broja telefona :D

ikarus
06-11-06, 07:17
Bravo zenske ! Iznele ste prava i ukusna merila za partnere.
Neke su se na greskama naucile.
Rezima (moj) Ni tiran- ni papucic normalni muskarac koji je na vasem intelektualnom nivou i naravno kao figura vam mora odgovarati.
Kompliment za tako razumne zelje.

Mjau
07-11-06, 00:10
Pa jesu razumne zelje, ali sve to dobiti u kompletu je retkost :(

BlackWoman
08-11-06, 15:16
To je utopija draga moja. :)

+..graveyard..+
08-11-06, 19:39
idealan muskarac ne postoji..tako da nisam u potraznji za takvim..jednostavno ako se ukaze prilika da nekog meni odgovarajuceg upoznam onda je to to

Mjau
08-11-06, 23:56
Ako si sama idealna, mozes i traziti idealnog! E sad taj epitet svako razlicito tumaci...jer ukusi su razliciti, kao i interesovanja.

+..graveyard..+
09-11-06, 10:04
niko nije idealan..pa ni ja ni ti ni bilo ko..svi mi imamo bar po neke male nedostatke...

BlackWoman
09-11-06, 12:06
Slažem se, niko nije idealan. Ja ne bih voljela da naiđem na idealnog muškarca, da u svemu bude superioran i bolji od mene. Osjećala bih se nekako... nedostojno? Nepotpuno.
Najbolji izbor bi bio da su oboje ''tu negdje'' i da se odlično razumiju i nadopunjavaju.

BoBiLiCa
16-10-07, 23:56
Slažem se, niko nije idealan. Ja ne bih voljela da naiđem na idealnog muškarca, da u svemu bude superioran i bolji od mene. Osjećala bih se nekako... nedostojno? Nepotpuno.
Najbolji izbor bi bio da su oboje ''tu negdje'' i da se odlično razumiju i nadopunjavaju.

apsolutno se slazem...

explosion
18-10-07, 15:15
Ok, ne mislim da se u pitanju misli na opstu kategoriju "idealnog" muskarca, nego sta je za vs idealno, tj. po vasoj mjeri.

Ja ne volim prelijepe muskarce, tj. one lutke, manekene i sl. Za takvog muskarca kazem da je lijep ali mi nije privlacan. On ima sve kako treba, ali nije to to.

Svidjaju mi se neobicni muskarci, neobicno nesto na licu. Volim i kad nuskarac ima stomacic.
Svidjaju mi se muskarci koji nose nakit (ali ne zut zlao, nikako, to mi je odbojno), ali koji stvarno znaju da ga nose. Ali ne volim ogrlice, malo sam lijpeih muskih ogrlica vidjela.

I volim vise smedje nego crne. A obavezno MORa biti uredan. Volim kad mirise na omeksivac za garderobu :D

Sto se duhovne strane tice, kao i vecini punoljetnih ljudi, vaznija je od fizicke. Naravno, na prvu loptu mora fizicki da bude privlacan! E sad, najbitnije mi je da mozemo da rzgovaramo satima, o svemu i svacemu. Znaci mora biti inteligentan i kulturan, a po mogucnosti duhovit. Ako nije, NE SMIJE da se trudi da bude, to me natjera da se crvenim u njegovo ime, pa mi ga bude zao i tu je vec kraj. Volim kad je muskarac stabilan emotivno, ne plasi se izazova i snazne i uspjesne zene, kad umije da ti se nadje kad je frka, nenametljivo. Eto, za pocetak :)

Amelie
18-10-07, 15:52
Volim kad mirise na omeksivac za garderobu :D

i ja to volim strasno!!

:loveletter:

BoBiLiCa
20-10-07, 02:24
volim kad ima prodoran pogled...

Zor_djevojka
24-10-07, 15:19
Idealan mushkarac je onaj koji ne pije, ne kocka se, ne okrece se za drugim zhenama, ne prepire se i...NEMA GA...:cool:

anon1
24-10-07, 15:41
Onaj kojega nema je idealan... c c c c lose ga ti opisa, ajmo dalje :D

mala_mu
24-10-07, 15:44
Idealan mushkarac je onaj koji ne pije, ne kocka se, ne okrece se za drugim zhenama, ne prepire se i...NEMA GA...:cool:
Taman....:notworthy:

Meni su se oduvijek dopadali muskarci kojima nije problem da pokazu srecu, i koliko su zaljubljeni. Al kod nas je generalno, problem kod muskaraca sto ih je 90% sramota da priznaju da su zaljubljeni, da vole i sl stvari. Radije ce te uvrijedit, pa kad se dodje doma onda ce ti rec to sto je ranije trebalo.. I vazda mi je mrzno to bilo kad bih vidjela. Pi.

Temis
28-10-07, 14:32
Izgled nije presudan-vostani kip Apolona mi ne treba,ali je bitan kolko tolko u pocetku(kome nije taj nije bas iskren).Lakse mi je da kazem kakvi mi se tipovi koji pridju nece svidjeti nego svidjeti...Al dobro izdvojicu tamnije muskarce sa visinom tu negdje za glavu vecu od moje(da mogu glavu lijepo da naslonim na tople grudi mu :D )...A sve to ne znaci nista,ama bas nista,ako ne posjeduje osobine sa kojima cu da se osjetim njemu vaznom i uz koje cu da budem zaljubljena,nasmijana i sretna...:thumb_yello:

Batboy
28-10-07, 17:37
Izgled nije presudan-vostani kip Apolona mi ne treba,ali je bitan kolko tolko u pocetku(kome nije taj nije bas iskren).Lakse mi je da kazem kakvi mi se tipovi koji pridju nece svidjeti nego svidjeti...Al dobro izdvojicu tamnije muskarce sa visinom tu negdje za glavu vecu od moje(da mogu glavu lijepo da naslonim na tople grudi mu :D )...A sve to ne znaci nista,ama bas nista,ako ne posjeduje osobine sa kojima cu da se osjetim njemu vaznom i uz koje cu da budem zaljubljena,nasmijana i sretna...:thumb_yello:

Baš htjede reći ''đe' me nađe..'' al' eto biću fin pa neću.. :D

Eeee mala, nećeš vazda biti zaljubljena.. Ostalo si sve OK' opisala... :)

Amelie
28-10-07, 19:14
ja mislim da je glupo imati neki ideal i po tome se voditi pa sta god naidje a da nema sve osobine koje smo mi zamislile treba da se otkarta.
svaki covjek privuce ovog drugog sa necim razlicitim,ja sam mislila da mi se nikad nece svidjeti plavokosi tipovi ali bogome :giveup:

Temis
29-10-07, 13:39
Baš htjede reći ''đe' me nađe..'' al' eto biću fin pa neću.. :D

Eeee mala, nećeš vazda biti zaljubljena.. Ostalo si sve OK' opisala... :)

Tu si znaci....:D Cmok dechache moj :mwah1:

Mozda i ne vazda(trenutno bas nisam)ali vazno je da se kad i nedace one ljubavne naidju ipak ponovo pronadje i izbaci na povrsinu...;)

Nocturne
29-10-07, 14:40
Ok, ne mislim da se u pitanju misli na opstu kategoriju "idealnog" muskarca, nego sta je za vs idealno, tj. po vasoj mjeri.

Ja ne volim prelijepe muskarce, tj. one lutke, manekene i sl. Za takvog muskarca kazem da je lijep ali mi nije privlacan. On ima sve kako treba, ali nije to to.

Svidjaju mi se neobicni muskarci, neobicno nesto na licu. Volim i kad nuskarac ima stomacic.
Svidjaju mi se muskarci koji nose nakit (ali ne zut zlao, nikako, to mi je odbojno), ali koji stvarno znaju da ga nose. Ali ne volim ogrlice, malo sam lijpeih muskih ogrlica vidjela.

I volim vise smedje nego crne. A obavezno MORa biti uredan. Volim kad mirise na omeksivac za garderobu :D

Sto se duhovne strane tice, kao i vecini punoljetnih ljudi, vaznija je od fizicke. Naravno, na prvu loptu mora fizicki da bude privlacan! E sad, najbitnije mi je da mozemo da rzgovaramo satima, o svemu i svacemu. Znaci mora biti inteligentan i kulturan, a po mogucnosti duhovit. Ako nije, NE SMIJE da se trudi da bude, to me natjera da se crvenim u njegovo ime, pa mi ga bude zao i tu je vec kraj. Volim kad je muskarac stabilan emotivno, ne plasi se izazova i snazne i uspjesne zene, kad umije da ti se nadje kad je frka, nenametljivo. Eto, za pocetak :)

molim molim? nema ti shto da volish vishe....pa zar ti jedan nije dovoljan dodjavola hahahahahhahaahha :wub2:

mala_mu
29-10-07, 14:45
Reci joj, reci joj...

lidija123
29-10-07, 15:19
muskarac treba da bude kulturan, sarmantan, emotivno stabilan, sezualan ...

bila22vila
30-10-07, 17:33
Pravila nema. Samu sebe iznenađujem. Biti ću iskrena, ako je tip duhovit,a nije mi fizički baš nešto, ne bi bila sa njim. Ako je ( meni ) fizički super,a nije duhovit, bila bi sa njim. Duhoviti možemo biti svi ako se osijećamo dovoljno opušteni i ako nas druga strana inspirira. Bogatstvo?! Pa probala sam i takvo što, ali se nisam dobro osijećala. Bila mi je stalna praznina,a niti jedan poklon i niti jedna večera nisu mogli zamijeniti "to" šta je falilo.
Sexi su mi crni, visoki, tamnoputi dečki...i obavezno volim kad su malo jači iliti atletske građe.... to mi je njam !

Janjičar
30-10-07, 17:48

Ima. Zove se TV aparat.

flowerchic
18-12-07, 12:43
onaj koji cijeni dobrotu,iskrenost,koji je spreman uvijek za dijalog... onaj koji ima ono nesto sto samo ja vidim:)...

Miriam
18-12-07, 12:53
Q: Koji je vas tip muskarca ?
A: (baba crveni, gleda levo desno i kaze ...) Eve ga onaki brka

mala_mu
17-01-08, 13:55
Sto se izgleda tice, privlace me krupni muskarci, ne smeta mi ako su debeli, nekako se osjecam sigurno.. Ali ono sto mi najvise treba je da je muskarac duhovit... Znaci mi dosta kad neko umije da me zasmije kad treba.. A kome to ne znaci, jel..
Ne volim plave oci, i uvijek su mi se dopadali muskarci koji su imali neku zelenobraon kombinaciju u ocima, neka cudna boja, tata mi ima takve oci....

Baron
17-01-08, 14:17
opisala si me ako se broji. koji ti je e-mail da ti saljem CV?
:weight_lift:

mala_mu
17-01-08, 14:34
:) Ponude na pm
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Zor_djevojka
17-01-08, 14:52
Sto se izgleda tice, privlace me krupni muskarci, ne smeta mi ako su debeli, nekako se osjecam sigurno.. Ali ono sto mi najvise treba je da je muskarac duhovit... Znaci mi dosta kad neko umije da me zasmije kad treba.. A kome to ne znaci, jel..
Ne volim plave oci, i uvijek su mi se dopadali muskarci koji su imali neku zelenobraon kombinaciju u ocima, neka cudna boja, tata mi ima takve oci....

zhali bozhe shto sam zhensko, e bi ti se odma' svidjela...sve se poklapa od izgleda, osobina, boje ochiju...:D

E, ja vidish obozhavam mushkarce samo zelenih ili plavih ochiju, smedje duzhe kose, srednje visine i gradje, sa lijepim rukama. Meni je duhovitost isto jako bitna, volim kad je momak stabilan, originalan, lukavo inteligentan, kulturan, malchice misteriozan - chisto da mi zagolica mashtu eventualno ostavi bez teksta, da voli da se mazi i da tepa...;)

ALI, mi prije svega moramo da budemo prijatelji, a kad to kazhem ne mislim na druzhenje i caskanje, vec vezanost i bliskost koja je bolna, koja podrazumijeva mnogo iskrenosti, chak mozhda i previshe za mushko - zhenski odnos..neka vrsta bliskosti u kojoj se jedno drugome povjeravamo ne birajuci rijechi i samim tim spremno jedno drugo povrijedjujemo...Mozhda malchice chudno i smijeshno, al je tako ;)

Miriam
17-01-08, 15:36
ALI, mi prije svega moramo da budemo prijatelji, a kad to kazhem ne mislim na druzhenje i caskanje, vec vezanost i bliskost koja je bolna, koja podrazumijeva mnogo iskrenosti, chak mozhda i previshe za mushko - zhenski odnos..neka vrsta bliskosti u kojoj se jedno drugome povjeravamo ne birajuci rijechi i samim tim spremno jedno drugo povrijedjujemo...Mozhda malchice chudno i smijeshno, al je tako ;)

Dobro je Roso biti prijatelj i vezan i blizak, ali je bolje da ne znaš sve ;), nećeš upasti u monotoniju. A i lepo je kad tajne postoje. ;)

Zor_djevojka
17-01-08, 15:42
znash kako ja na to gledam..shto je vishe povrijedjivanja bash zbog te iskrenosti, kao da ce nam se chiniti lakshe da odemo jedno od drugog, a zapravo cemo samo vishe osjecati da ispod svih tih 'ledenih maski' koje oboje imamo, a koje koristimo da bismo uspostavili kakvu takvu kontrolu i potvrdili svoju nezavisnost, lezhi obostrana usamljenost koja se gubi samo kad smo zajedno ;).E to je glavni i jedini motiv nasheg odnosa (nebitno veza ili brak), jer ona dolazi od dva usamljena bica, koja su i te kako okruzhena svijetom, i koja kada pochinju vezu mogu da imaju i druge partnere, ali jedino kad smo nas dvoje zajedno, ta usamljenost se istinski gubi ;)...
Ja ne znam kako drugachije da objasnim...To je ono shto ja mislim i osjecam...

Al' ta 'potraga' je vrlo zahtjevna, trazhi vrijeme i trazhi spremnost da joj se prepustim uvijek kad se pojavi...

mala_mu
17-01-08, 15:44
Prestat cu ovu rosu da citam, ziwota mi... zaljubit cu se...

Zor_djevojka
17-01-08, 15:47
Neka, sestro slatka ;)

limunada
17-01-08, 17:56
ev da ja kazem sto se tice fizickog izgleda nemora bude jako ljep a nit ruzan a i nevolim prelijepe muskarce za takvog muskarca kazem da je lijep al mi nije privlacan duhovnost mi je jako bitno volim kad je momak stabilan,lukavo inteligent a i potrebno je da ima sarm ;)

ev da kazem npr. od glumac John travolta joj :wub2: on isto ima sarm,seksi je kakav oci ima ma sve wow

Algol
17-01-08, 19:55
Najvaznije je da volim da ga slusam dok prica.... sto znaci da ima mnogo toga pametnog da kaze i da od njega imam sta da naucim.... :-) Ne volim muskrace koji su skroz na zemlji, malo zanesenjastva mi prija. Mora da zna da uziva, da je mastovit i kreativan. A fizicki izgled i nije toliko bitan, mozda samo na samom pocetku, ali ja sam za to da svakome treba dati sansu i probati upoznati ga. Nekad nam i najruzniji postaju najljepsi...

limunada
17-01-08, 20:51
Najvaznije je da volim da ga slusam dok prica.... sto znaci da ima mnogo toga pametnog da kaze i da od njega imam sta da naucim.... :-) Ne volim muskrace koji su skroz na zemlji, malo zanesenjastva mi prija. Mora da zna da uziva, da je mastovit i kreativan. A fizicki izgled i nije toliko bitan, mozda samo na samom pocetku, ali ja sam za to da svakome treba dati sansu i probati upoznati ga. Nekad nam i najruzniji postaju najljepsi...

cuj najruzniji :zip:nebi mogla da ga ljubim...:D

Zor_djevojka
17-01-08, 22:39
a ti zazhmuri...:cool:

Janjičar
17-01-08, 22:44
Nešto ste mi puno izbirljive sve mi se čini.

Zor_djevojka
17-01-08, 22:51
I ja mislim...da ti se samo chini :)

jele
23-01-08, 09:46
Sto se fizickog izgleda tice, volim krupnije muskarce, sto kazu ko da je od brega odvaljen :) Ne volim mrsave, ni vitke, od viska glava ne boli :)
Privlace me veseli tipovi, zajebanti sa dobrim smislom za humor, to prosto obozavam. Volim da je aktivan i pun energije, preduzimljiv, a ne ko kuvana noga. Ne volim vrludane i moraju ulivati apsolutno poverenje. Mrzim arogantne i prepotentne tipove, alergicna sam i na najmanju dozu arogancije.

Ribica
24-01-08, 01:47
Nekako mi je najvažnije kako se ponaša. Muškarac sa dobrim držanjem, manirima, pričom ne može biti loš frajer.

flowerchic
25-02-08, 22:41
takav da bih ga mogla slusati dugo,dugo,gledati i naci mir u tom pogledu...hm,to mi prvo pade na pamet:).

milenaaaa
25-02-08, 22:57
Sto se fizickog izgleda tice, volim krupnije muskarce, sto kazu ko da je od brega odvaljen :) Ne volim mrsave, ni vitke, od viska glava ne boli :)
Privlace me veseli tipovi, zajebanti sa dobrim smislom za humor, to prosto obozavam. Volim da je aktivan i pun energije, preduzimljiv, a ne ko kuvana noga. Ne volim vrludane i moraju ulivati apsolutno poverenje. Mrzim arogantne i prepotentne tipove, alergicna sam i na najmanju dozu arogancije.

to bi bilo to i kad sma ja u pitanju :hypocrite1:

Angelina75
25-02-08, 23:01

i ja volim takve,,,potpuno se slazem sa ovim gore napisanim osobinama:clapping:
samo bih dodala da mora da bude takav da kad ja planem...on da me gasi...u svakom smislu!!:mwah1:
i kad sam u stanju da besnim po kuci on da okrene sve na salu!!takvog zelim!!!!ali ga nema...:toobad: