_qwerta_
17-11-08, 14:05
mozda od skora jer te nismo primjecivali nesto :D
nek bude netacno :)
chesto se izvaljujem?
nek bude netacno :)
chesto se izvaljujem?
|
View Full Version : tacno/netacno Pages :
1
[2]
_qwerta_ 17-11-08, 14:05 mozda od skora jer te nismo primjecivali nesto :D nek bude netacno :) chesto se izvaljujem? Snebivljiva Azdaja 17-11-08, 14:09 tačno :annoyed_h4h: Da li vi ikada... :confused: rebeka 18-11-08, 16:22 ne znam sta al tacno... bezali od kuce? Snebivljiva Azdaja 18-11-08, 17:18 uuu koliko sam puta napisala oprostajno pismo. Netacno :smokeing: Svirate li :biggrin::biggrin: rebeka 20-11-08, 16:10 a redovno,tacno cinkarili najboljeg druga? Snebivljiva Azdaja 20-11-08, 22:32 netacno sastanak na slijepo?:helpsmilie: rebeka 24-11-08, 16:20 bila jednom,nije mi se posrecilo a vi? _qwerta_ 24-11-08, 16:41 ne ja. da li ste ikada napravili shalu na rachun vidno onesposobljene osobe? zmzm 24-11-08, 17:28 Najgrublje u tom smislu je što kad pričam s ljudima koji ne izgovaraju dobro slovo R (ka nama dragi pre$ednik i još draži premijer) onda i ja nesvjesno počnem tako da pričam. To ipak nije vidna onesposobljenost!? :unsure: Imate li šta za pojes i popit u dom, ako snijeg zamete? :biggrin: Snebivljiva Azdaja 24-11-08, 17:30 nemam dom trenutno:D:D Dje je najjeftinije kupovat za pojest i popit?:toobad: zmzm 24-11-08, 17:34 Zavisi šta krkaš najviše. Bila su ti povoljna jagnjad preko penzionera, bilo pa prošlo! Kažu bila su odlična! Kuvate li iđe išta u dom ili čekate da se neko drugi smiluje i prifati pinjata? Snebivljiva Azdaja 25-11-08, 16:19 Zavisi šta krkaš najviše. Bila su ti povoljna jagnjad preko penzionera, bilo pa prošlo! Kažu bila su odlična! Kuvate li iđe išta u dom ili čekate da se neko drugi smiluje i prifati pinjata? pfpfpf ne volim jagnjetinu :puke425: Volim da kuvam mada volim i da mi neko spremi nešto zaaa jelo. Sta najbolje spremate od kuvanih jela? _qwerta_ 25-11-08, 16:24 od kuvanija jela...baš slabo nikako...znam ispreć tu supu vala,pasulj sebe napravit kad mi odu na selo...bačit punjene paprike i to je to...a znam bome i dobre špagete napravit no smo osiromašili u zadnje vrime e se ćaća da u kocku pa dobro imamo i za reciklirani tolet papir. p.s. kakve veze ovo ima sa tačno netačno?!? tačno je da aždaja bolje izgleda no prije 4 mjeseca? Snebivljiva Azdaja 25-11-08, 16:31 od kuvanija jela...baš slabo nikako...znam ispreć tu supu vala,pasulj sebe napravit kad mi odu na selo...bačit punjene paprike i to je to...a znam bome i dobre špagete napravit no smo osiromašili u zadnje vrime e se ćaća da u kocku pa dobro imamo i za reciklirani tolet papir. p.s. kakve veze ovo ima sa tačno netačno?!? tačno je da aždaja bolje izgleda no prije 4 mjeseca? Nikakve :whistling2: Tačno je. Je li netačno? :D :D |