Leptiric
28-03-08, 12:18
Mislim da je pitanje jasno,znachi-Koja knjiga Vam je natjerala suze na ochi,i koja knjiga Vas je navela na duboko razmishljanje i preispitivanje svega? :)
|
View Full Version : Knjiga zbog koje ste zaplakali? Leptiric 28-03-08, 12:18 Mislim da je pitanje jasno,znachi-Koja knjiga Vam je natjerala suze na ochi,i koja knjiga Vas je navela na duboko razmishljanje i preispitivanje svega? :) flowerchic 28-03-08, 12:21 Zaplakala? Djecak iz vode... Zamislila? Svih zalosnih radost... nestasni_cipiripi 28-03-08, 12:25 Nije me zaplakala,al me jes navela na razmisljanje NOZ-Vuka Draskovica. Ribica 28-03-08, 16:15 Ima ih mnogo, al evo pade mi napamet "Jelena 93" Zor_djevojka 28-03-08, 17:42 'Kad su cvetale tikve' - moja omiljena i 'Dete zvano to' - knjiga po istinitom dogadjaju - monstrum od majke brutalno tuche i izgladnjuje dijete koje nije smatrala svojim sinom, vec robom i oslovljavala ga sa 'to'..Uzhas...knjiga za koju se kajem shto sam prochitala :( estate 28-03-08, 19:49 'Kad su cvetale tikve' - moja omiljena i 'Dete zvano to' - knjiga po istinitom dogadjaju - monstrum od majke brutalno tuche i izgladnjuje dijete koje nije smatrala svojim sinom, vec robom i oslovljavala ga sa 'to'..Uzhas...knjiga za koju se kajem shto sam prochitala :( a jesi li citala treci dio knjige? Ja sam procitala prva dva prije dvije godine i uzalud pokusavam da nadjem treci kako bih saznala razlog zbog kojeg se majka odnosila tako prema djecaku. Zor_djevojka 28-03-08, 20:49 Nijesam chitala, znam da se zove 'Chovek po imenu Dejv', gledala sam je po knjizharama, ali iskreno, nijesam imala srca je kupim...'Izgubljenog dechaka' takodje imam i njega sam prochitala, ali ovu trecu zaista ne mogu...Bar ne za sad.. Temis 28-03-08, 23:55 Prva(za sad i poslednja)na koju sam zaplakala je "Ostani tu" Margaret Macantini...A moram i da izdvojim "Mati pirincha" TheTrooper 29-03-08, 17:48 Dosad me nijedna knjiga nije navela na plac. Uglavnom me navedu na razmisljanje. Slowpoke Rodriguez 01-04-08, 01:23 Suze? O pionirima koji su polozili svoje zivote tokom NOB liv_tyler 04-04-08, 12:02 Narcis i Zlatousti...Kraj knjige... Kad budem kuci, citiracu taj dio,mada ne moze se bas pravo dozivjeti bez citavog konteksta... Zoran 04-04-08, 13:37 Narcis i Zlatousti...Kraj knjige... Kad budem kuci, citiracu taj dio,mada ne moze se bas pravo dozivjeti bez citavog konteksta... Moja omiljena knjiga. explosion 05-04-08, 11:52 Chesce se najezim i zamislim, ali nisam plakala odavno. Sjecam se da sam kao mala redovno plakala na "Olovnog vojnika", i sad se sjecam ilustracija. :) estate 06-04-08, 14:22 "Mali princ",uvjek je ponovo citam i ponovo placem za onim djetetom koje se nepovratno gubi u svakom od nas.Ljudi, nemojte da odrastete nikada! |