nestasni_cipiripi
20-03-08, 00:27
Napisite sto ste sanjali...
|
View Full Version : Sto sanjate? nestasni_cipiripi 20-03-08, 00:27 Napisite sto ste sanjali... Baron 20-03-08, 08:10 kad bih ja napisao ovo bi bila zakljucana tema ;) nestasni_cipiripi 20-03-08, 08:12 Ada ne sanjas svaku noc to :) Miriam 20-03-08, 08:13 Svašta. :) Ne baš kao Baron ali svašta. ;) girl from venera 20-03-08, 08:16 Sinoć nisam ništa sanjala al sam zato neku večer sanjala Supermena....pravi pravcati Supermen :) Baron 20-03-08, 09:11 i ja Betmenku neurotica 20-03-08, 21:05 evo prije neku vecer sam sanjala da saturn skakuce po nebu i kako odskoci tako se masa zvijezda rasprsi i svaki put promjeni boju, a ja stojim na prozoru cila uzivljena i derem se ostalim ljudima da doju vidit ali me niko ne sljivi dva posto! i u jednom trenutku sam osjetila da ce se nesto dogodit i isprid mene se stvorila muska osoba u crnom odijelu sa bordo kosuljom koja mi je kao govorila moju sudbinu (baza je u tome da je to kao bia Boris bivsi voditelj hrvatskog big brothera) u vezi jedne osobe, da se poznajemo iz proslih inkarnacija, da cemo u ovom zivotu biti zajedno i da cemo imat dijete iz ljubavi i da kad zatrudnim da ce bit ponedjeljak... prebolesno!!! Temis 20-03-08, 21:53 Ja sam sinoc sanjala jednog poznanika forumasa kako ima neki tumor(daleko bilo) pa je zatvoren u neku shupu kao divlja zivotinja i preko sipki mu dodajem neka pisma i ne mogu da se rastavim od njega nego me tuga neka uhvatila...E pa,sto sve necu sanjat'...:1002: Blade 20-03-08, 22:23 Ja sam sinoć sanjala mlađu sestru. Htjela je da me pojede :D:D Ibretnica 20-03-08, 22:29 Sanjam chesto...i sanjam obichno stvari koje mi se dese vrlo brzo..i tek onda kad pochnu deshavaju, ja se sjetim sna i , ne rijetko, znam kako ce odredjena situacija da se odvija... I to je uzhasno... nestasni_cipiripi 20-03-08, 22:33 I to se meni desava.ali precesto.a ne volim da sanjam.nekad su maximalno bolesno smijesni,a nekad da mi se i ne budi... Ibretnica 20-03-08, 22:35 e! upravo to!! desi mi se ponekad da sanjam neshto bzv i da naredni cijeli dan budem grdna ljuta na osobu koju sam sanjala (ni krivu ni duzhnu) samo zbog toga shto me neshto u snu ''ispizdila'' :) Zor_djevojka 20-03-08, 22:37 E, pitala bi vas da vam u snu neko kazhe da ce vam majka umrijet' sledece godine, kako biste se osjecali...Ne daj bozhe...No se treba nosit' sa tim... nestasni_cipiripi 20-03-08, 22:38 A prije par godina sanjah meni onako fin san,i ispricah ga rosi,te ga ona protumaci...ne prodje mjesec bi tako...loshe Ibretnica 20-03-08, 22:38 uh... necu o tome vishe.... odoh da spavam:) dako vas budem sanjala nocas:) nestasni_cipiripi 20-03-08, 22:39 Neka de.teski smo u san Leptiric 20-03-08, 22:40 E, pitala bi vas da vam u snu neko kazhe da ce vam majka umrijet' sledece godine, kako biste se osjecali...Ne daj bozhe...No se treba nosit' sa tim... Ja sam sanjala proshle godine da mi je majka umrla. Rosse ja sam zbog tog sna 2 nedjelje bila totalno pomanitala. Prvo shto sam se u snu isplakala,a poslije danima nisam suze sushila... Samo pomislim-Boze pa to moze da se desi bilo kad,jer danas nema granica ni za shta... Ibretnica 20-03-08, 22:40 znam da rosa nije...a ti jesi i ovako :P nestasni_cipiripi 20-03-08, 22:42 Xaxaxaxaxaxaxa neka! Smrt u snu znaci dug zivot Ibretnica 20-03-08, 22:45 aj pozdravljam vas..muka me ic' na onaj 100000000000000000 post i Odjavu da bi vam rekla LAkuuuuuu Nooocccccccc :) P.S. necu vishe vjeverice, morala sam malo..chisto nick da opravdam:D Leptiric 20-03-08, 22:46 Eh,sad jeste smijeshno,ali meni tada je bilo uzasno... A znam to,raspitala sam se ja odmah...:) Eh,a poshto sam ovih dana opsjednuta shkolom (ne uchenjem:D),sinoc sam sanjala kako me jedna profesorica cijelo vrijeme muchi sa pitanjem o Esherihiji koli,a ja kao za baksuz tu lekciju nisam nauchila... Chim sam se probudila bacila sam se na knjigu,ko zna mozda me bash to i pita ovija dana...;) Zor_djevojka 20-03-08, 22:46 Ja sam sanjala proshle godine da mi je majka umrla. Rosse ja sam zbog tog sna 2 nedjelje bila totalno pomanitala. Prvo shto sam se u snu isplakala,a poslije danima nisam suze sushila... Samo pomislim-Boze pa to moze da se desi bilo kad,jer danas nema granica ni za shta... To kad sanjash da je umro/la je super..produzhila si mu / joj zhivot...Ali ovaj glas...Uh, uzhas...Sa istom mishlju ustajesh i lijezhesh... Leptiric 20-03-08, 22:46 Pa-pa Ibre! Laku noc!;) Leptiric 20-03-08, 22:48 To kad sanjash da je umro/la je super..produzhila si mu / joj zhivot...Ali ovaj glas...Uh, uzhas...Sa istom mishlju ustajesh i lijezhesh... Uh znam na shta mislish,mislim da mi je drugarica prichala da se njoj tako neshto desilo... Bash cu pitati shta to znachi pa cu ti javnut'. Inache ona se bash razumije u tumachenje snova...:) Zor_djevojka 20-03-08, 23:04 A prije par godina sanjah meni onako fin san,i ispricah ga rosi,te ga ona protumaci...ne prodje mjesec bi tako...loshe Neka...Mak' se...:( nestasni_cipiripi 26-03-08, 07:32 Nekakvu djaolju djevojcicu te me prati kroz grad,drzeci nekakvo jaje u ruku,te se izleze iz njega flamingos! Blade 26-03-08, 13:21 ni sama ne mogu da povežem to što sam sinoć sanjala... ja se nalazim na 40. spratu (mašala) u jednoj sobi, svezana, pored mene lokva krvi, ja sva izgrebana...odjednom na vrata se pojavljuje neki mladić, kao došao da me spasi. odveže me i kaže da moramo da skočimo sa prozora ili će nas oni ubiti (sad se ja pitam, koji oni?), i da mu slobodno vjerujem. ali ja, naravno, nisam vjerovala. nisam htjela da skočim jer sam znala da ću poginuti. odjednom se pojavljuju oni, zapravo, to je bila neka čudna svjetlost...crvena...koliko kontam, to su bili zlikovci, đavoli. odlučujem da ipak skočim sa mojim spasiteljem, iako mi nije lako. stajem na prozor i gledam dolje, vidim, više kola nego ljudi...ulice prometne...znam da ću da poginem...ali, rekoh sebi, bolje da poginem ovako nego dušu da prodam đavolu. skačemo nas dvoje, zagrljeni, i odjednom padamo u vodu...ne na ulicu. oko mene mnoštvo mjehurića...u čudu sam, ne znam što se događa? da li sam mrtva? ili je stvarno sve moguće? vidim da je moj spasitelj već izronio, a i ja se probijam do površine. zvoni mi telefon tj. alarm da se budim za školu. eee, mrzim kad mi se tako san prekine...pih Baron 26-03-08, 13:23 nemaš kad, pa sanjaš :D Blade 26-03-08, 13:26 zato je tu alarm da me probudi! :D frkadela 26-03-08, 13:47 te se izleze iz njega flamingos! Ognjen ili Marinko? pehar 28-03-08, 20:36 tenisku lopticu Blade 30-03-08, 17:40 Bolje da ne kažem što sam sanjala prije par noći... Zor_djevojka 30-03-08, 18:00 i ja dje shminkam usne crnom olovkom ..Daleko bilo... nestasni_cipiripi 30-03-08, 18:18 Sinoc sanjah dje sam mrtav,i jedna drugarica mi govor drzi.masa naroda bjeshe. Janjičar 30-03-08, 18:26 Pklatove. Temis 30-03-08, 20:00 Kako sam grdan san sanjala...Dva moja papagaja pa jedan htio da pobjegne i ja ga uhvatim i drzim da ga vratim a on se toliko otimao da su mu pera popadala i ja rekoh bolje da ga pustim nego da ga svog ogulim,i u min vidim ih oba jedno pored drugog obezglavljena a ziva i kako se muche...:weeping: I onda kazem tati,"Tata,molim te,nemam srca da ih sklonim nedje,ajde ti pa da ja kupim nove..." :weeping: E onda sanjam nesto smijesno kako sam bila na neku palubu broda pa me neki muskarac prestavlja kao svoju zenu nekim ljudima i ja ono izlazim u kupaci kostim da se malo zorim i spotaknem se na klizav pod i pomislim "Vidji kako me neko namjerno ureka'" i ono smijem se,moguce da sam se smijala i u san. hahahahaha Sprdnja...:D Sve mi ovo uglavnom ni malo ne mirise na dobro...:nono2: Janjičar 30-03-08, 22:43 More. girl from venera 31-03-08, 08:58 bebe....male plave bebe :) Baron 31-03-08, 09:00 a ja kako ih pravim :D girl from venera 31-03-08, 09:02 a ja kako ih pravim :D hm......kako se ono kaže: što je babi milo to joj se i snilo! ;) Blade 01-04-08, 19:21 Sinoć sam sanjala kako idem bijelim putem, a oko mene sve crno. Bila sam obučena u dugačku bijelu haljinu. Čitavo vrijeme sam polako išla tim putem i gledala pravo. Ovako i ne izgleda strašno, ali ja sam se stravila. Janjičar 01-04-08, 21:08 Pokojnu baba Stanušu. Nasu joj moja ćera neke praškove u kafu nije srknula opuče srce. Blade 01-04-08, 21:34 Danas ću da sanjam onu drugu babu, tačno vidim. :D kako se zvaše ona? Baron 02-04-08, 08:43 da vam se žalim, usnio sam mladu novu pripravnicu??! Zor_djevojka 02-04-08, 11:29 More..tj. kako se kupam u istom...a voda chista, bistra, taman po meraku... Mjau 02-04-08, 14:23 *Sanjala sam svoju osnovnu skolu.. i moju drugaricu iz srednje u njoj.. kako zajedno placemo :( Ali pise da su suze lepo predskazanje, a skola - uspeh u radu... Videcemo... liv_tyler 03-04-08, 10:34 Uh, nocas sam svasta nesto sanjala, da sam bila u nekoj ambulanti da vadim krv, i odjednom kad sam je izvadila i cekala da odradim sta jos treba, nahrlilo tonu ljudi, i vise se ne zna ni ko pije, ni ko placa, pa se ja tu naljutila sto ova mene kao da je zaboravila, i spakovah se da idem, kad ona mene drsko proziva da joj donesem neke papire, a ja uzimam pogresnu torbicu i ne mogu da ih nadjem... Posle toga sam sanjala da su mi ispala 3 pramena nadogradjene kose i da odlucujem da je potpuno skinem.... BlackWoman 03-04-08, 15:01 Ja se u principu ne sjećam ničega šta sanjam, rijetko kada pamtim snove, to su onda upečatljivi snovi. Blade 05-04-08, 12:26 Prije par noci sam sanjala da idem ulicom sa majkom, zurimo, i odjednom me zovne jedna forumasica i pita me neko cudno pitanje. Sad cu joj pp poslat. :D supercica04 05-04-08, 13:52 Sanjam cuvenu fotku Blade:biggrin:, ciji je tvorac :king6525:Seka-umetnicki fotograf:yes513: :notworthy: Mjau 05-04-08, 16:50 *sanjala sam da mi mama govori u snu da je jedna od mojih baba, ne rodjenih.. nesto bolesna.. Ali to je verovatno pozitivno! getawayblues 09-04-08, 11:41 E kreten je sinoc sanjao prvi put u zhivotu jednog forumasha, tj forumashicu sa jednog drugog foruma a uopste ne poznajem curu, kao setamo nesto dal je obala Morache dal je Skadarsko pojma nemam... Blah, definitivno sto manje ispred racunara u sledecih par dana:). Blade 09-04-08, 15:14 Sto ja svasta sanjam...to vec nije zdravo... Sinoc sam sanjala da sam dobila 10 pp i sve poruke su bile iste: ''Cao Blade, cekam te ispred zgrade; gotova si.'' I na kraju, potpis forumasa koji mi je poslao pp. Boze, koji san :D supercica04 10-04-08, 09:25 Sto ja svasta sanjam...to vec nije zdravo... Sinoc sam sanjala da sam dobila 10 pp i sve poruke su bile iste: ''Cao Blade, cekam te ispred zgrade; gotova si.'' I na kraju, potpis forumasa koji mi je poslao pp. Boze, koji san :D Nisi sanjala ahahahahaha To sam bila ja ahahaha:throb: |