inzaghi9
19-03-08, 12:38
kad smo već pričali o prerastanju prijateljstva u vezu...
da li vjerujete u prerastanje nekadašnje veze u veliko prijateljstvo?
da li vjerujete u prerastanje nekadašnje veze u veliko prijateljstvo?
|
View Full Version : Najbolji drugovi nakon veze... inzaghi9 19-03-08, 12:38 kad smo već pričali o prerastanju prijateljstva u vezu... da li vjerujete u prerastanje nekadašnje veze u veliko prijateljstvo? nestasni_cipiripi 19-03-08, 12:39 Ne ne i ne! Baron 19-03-08, 12:42 i četvrti put NE! Miriam 19-03-08, 12:42 Jedino ako se šalimo! :) Mada možda ako je to bila veza u ranim pubertetskim danima, ko zna. :) Ibretnica 19-03-08, 12:45 Upravo to o chemu Mirjam pricha! Ako se radi o vezi, djechijoj ljubavi, nekim slatkim tinejdzerskim danima(mada je mene taj pubertet u ovom sluchaju drzhao do 20-e) onda je moguce... Meni se to upravo desilo....da ''ZLO'' bude vece sada smo i kumovi :P BlackWoman 19-03-08, 13:01 kad smo već pričali o prerastanju prijateljstva u vezu... da li vjerujete u prerastanje nekadašnje veze u veliko prijateljstvo? To mi nema smisla. Ako već nismo mogli zajedno, valjda jer se ne slažemo, kako onda da budemo prijatelji? Obično tako završe veze, neko se ponudi da ostanete prijatelji. On - da se opravda jer te više ne želi, ili ako je ostavljen pa mu ostaje još nada u pomirenje, ona - jedino u situaciji ako je našla boljeg tipa. Meni ni u jednoj situaciji nije normalno da sa nekim, sa kim sam bila i sa kim se nisam mogla složiti ili jednostavno održati vezu, ostanem prijatelj. Baron 19-03-08, 13:02 vic na temu: -što me zoveš Tinka ka znaš dobro da sam Vinka? -zato jer koga je... toga više ne persiram! :cheezy: Temis 19-03-08, 17:03 NE:nono2: Zor_djevojka 19-03-08, 17:09 Ne ne i ne! zlato, dozvoli mi da se slozhim sa tobom... ' I nema tu budimo samo dobri drugovi, nema toga nakon ljubavi'....Treba li jachi komentar od ovog? Ada kad nijesmo mogli kafenisat' sa andjelima dok smo zajedno bili, mislite li da cu je pit' s merakom kad budemo drugovali poslije raskida?...Vazhi...'Ocu..obavezno... melic 19-03-08, 17:12 :toobad:Najbolji drugovi...NIKAKO.....drugovi mozda, ali tek kad ljubav prodje....ja bih mozda mogla ali iskustvo je pokazalo da ni jedan moj bivsi momak nije uspevao da se ponasa kao drug....i tu je bio kraj.:toobad: nestasni_cipiripi 19-03-08, 18:04 E super,drugari smo.i odes kod nje na slavu ili rodjendan,a tamo joj neki krajnike pregleda.prijatno.dovidjenja! frkadela 19-03-08, 23:34 E super,drugari smo.i odes kod nje na slavu ili rodjendan,a tamo joj neki krajnike pregleda.prijatno.dovidjenja! :notworthy: Nema sanse... nestasni_cipiripi 19-03-08, 23:38 I sad smo mi drugari,i idemo u grad,pa na stadion,il bioskop,i dalje je volis,a ona poruke pise kakvome lelemuru,i kad ode kuci mala nocna fiskultura...prijatno!dovidjenja!hvala! nestasni_cipiripi 19-03-08, 23:47 Ili ovo... Izlazili ste 5-6godina,i raskinete,ona nadje drugoga,a druzite se.i zovne te na svadbu!a tebi srce puno.drugarica ti se udaje!dodjes u nedelju,gledas ih sretne,u glavi ti slika - ona,pa ti u crninu do nje!ali...milo ti zbog drugarice!vrh! Prijatno!dovidjenja!hvala!zbogom! frkadela 19-03-08, 23:52 u glavi ti slika - ona,pa ti u crninu do nje! Ili ona - a svi u crninu... :D milenaaaa 19-03-08, 23:54 KAKO DA NE.. drugovi,mozda.. ali NAJBOLJI...a najjace... nestasni_cipiripi 20-03-08, 00:08 Ono razmjenit poruku il mail,e to da!al druzenje?maxe!bjezi tamo! ako znam 20-03-08, 01:43 Nije mi jasno ako smo civilizovani ljudi,zasto ne bi mogli biti u ok odnosima i nakon veze...ne kazem da to bude svakodnevno ali periodično može...ako je ljubav bila prava ne mora da znači da nakon veze ona prestaje,jednostavno milion je razloga da ne mogu biti zajedno a opet jedan ali dovoljan da mogu nekad,negdje,i popiti kafu...nisam pristalica u koliko jedno čezne za drugim,već ako je obostrano jasno da zele nastavak ali samo i isključivo kao prijatelji a nekadašnji par! inzaghi9 15-10-08, 22:01 jedino mogu biti prijatelji nekadašnji parovi u sado-mazo vezi angel girl 15-10-08, 22:11 Drugovi?Ne,bar ne u mom iskustvu... inzaghi9 15-10-08, 22:33 dobri odnosi mogu proći... ali drugovi samo u površnom smislu Daci 15-10-08, 22:45 kad smo već pričali o prerastanju prijateljstva u vezu... da li vjerujete u prerastanje nekadašnje veze u veliko prijateljstvo? Prijateljstvo u pravom smislu te riječi je nemoguće. Ali je fino da nakon veze ostanete u nekim dobrim odnosima...:) inzaghi9 15-10-08, 22:48 a glupo je ne poznavati se nakon veze...to je totalno kukavički |