View Full Version : N B A 2007/2008 - play-off od str. 22
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
Daj OCTAVIAN molim te! Što se momak nije busao u prsa prošlu utakmic kad je promašivao bacanja kad se lomilo... Ovo je najčistije ku*čenje... To gospoda od igrača kakvi su nekad igrali nikad nisu radili. jeti se najtežeg playoff poraza u istoriji NBA playoffa Bulls-Jazz 98:49, ko je iz Bullsa ovo radio. Vode 30 razlike, za ovim nema potrebe. Znam da se raduje, znam kako mu je (ipak je morao doći u do prije samo godinu omražene Celticse za koje je čak izjavljivao da NEMA ŠANSE DA IKAD ZAIGRA, zbog tradicionalne crnačke mržnje prema najbjeljem NBA timu) ALI OVO SE NE RADI... Glupan.
Ja ne vidim da radi ista sto ne radi inace, covjek je takav, i zato ga volimo. Jbg, ja te razumijem, i meni je Kobe mrzan kad LA dobija, to je otprilike isto :) A sto se nije busao u prsa u prosloj? Pa ko to radi kad gubi, reci ti meni? I ne znam sto ste se uhvatili za tu proslu utakmicu, jel to nesto strasno? Ako pricamo o sjecanjima na Bulls-Utah seriju, sjeti se promasena dva bacanja Malonea za pobjedu tada, pa ga niko zbog toga ne prozva p****m. I najvecima se dogadja. Ako je po tome gledano, Kobe je u ovoj seriji ispao p***a jedno 3-4 puta, mnogo vise od KGja... Jbg, znam da gubite, al bez ljutnje :)
Senza_Guerra 18-06-08, 05:30 Nije za bijelce kosarka, pa ha... Treba ih sve izbacit' iz LAL!
Nije za bijelce kosarka, pa ha... Treba ih sve izbacit' iz LAL!
a jes brate! Nisam odavno vidio igraca koji protivniku ostavlja toliko prostora u napadu kao Vujacic. Ubaci mu Alen 7 trojki nocas iz 9 pokusaja, sprdnja. Za svaku je imao po 3-4 sekunde da se namjesti, a on tada ne promasuje
Pobijedio si Kevine, konačno. Mnogo smo te puta viđali kako spuštene glave napuštaš parket... Čemu svo to plažeje jezika, pokušaj biti gospodin kakvi su bili Magic, Bird, Jordan, Olajuwon, Duncan....GOSPODIN, ne nigger iz ghetta.
I NE GUBIM SAD. Izgubio sam od Lakersa u finalu zapada...
A Malone se nije busao u prsa kao majmun kad je dobijao. Znao je i da izgubi i da dobije.
MVP - Paul Pierce
http://cache.boston.com/images/bostondirtdogs//Headline_Archives/BDD_pp_bgjd_3.30.07.jpg
Rekao bih i više nego zasluženo! :)
U potpunosti je nadigrao najboljeg individualca današnjice, bio tu i kad ide i kad ne ide, vodio ovaj tim do zaslužene (više nego zaslužene!!!) titule...
Momak rođen u LA (:D)... Paul Pierce...:)
Pa nek sad neko kaže da Paul NIJE SUPERSTAR!!! :tongue2:
Pol Pirs MVP!!! Potpuno zasluzeno, svaka cast momku kolika m*** ima. Kakav nacin da se okonca sezona, 39 razlike, malo je falilo da sruse rekord Cikaga, ali ne vjerujem da ce zaliti za time mnogo.
Dylan, postoji nesto sto se zove temperament. Mozes to da volis ili da ne volis, ali nemas pravo da osudjujes.
Paul Pierce #34 (jedan od mojih omiljenih igrača)
OCTAVIAN, ja sam jaaaako temperamentna osoba, ali nisam seljačina koja će se nekom plaziti u lice kad sve ide kako treba... I Ray Allen je noćas osvojio titulu, i Paul Pierce, ali njih ne viđeh da rae isto, niti ikog drugog iz C's-a...
Jesi vidio ponašanje starog igrača a sada trenera Glen 'Doc' Riversa?! E, ono je gospodin...
sve sam vidio, cuo i procitao o KG cini mi se sto je ikad idje izaslo, ali jos uvijek nisam da je seljacina :) Pogledaj svoje vecerasnje postove, previse je ogorcenja u njima, ne znam zasto.
Ok, nema problema, necu ti se uopste vise obracati niti bilo sta adresirati na tebe ukoliko si ovo shvatio kako si shvatio (a shvatio si pogresno, svaki moj post je dobronamjeran bio i ostace).
Nije ogorčenje u pitanju. U pitanju je moje mišljenje o igraču, jer je ovo diskusija sport.
OCTAVIAN, meni govoriš da nemam pravo da sudim o igraču, a ti praviš kardinalnu grešku sudeći ovdje o mojim izjavama i dajući im proizvoljne karakteristike u zavisnosti od sopstvenog shvatanja istih...
Ne daj sebi za ravo da sudiš o emocijama, a u isto vrijeme nekom objašnjavaš što je temperament... To je malo nelogično, znaš.
Ne čini li ti se da si malo preslobodan, malo da kažem previše drzak (ne kažem i zlonamjeran, niti mislim) u ocjenama???
Ajde sada pogledaj stvari još jednom.
sve sam vidio, cuo i procitao o KG cini mi se sto je ikad idje izaslo, ali jos uvijek nisam da je seljacina :) Pogledaj svoje vecerasnje postove, previse je ogorcenja u njima, ne znam zasto.
Ok, nema problema, necu ti se uopste vise obracati niti bilo sta adresirati na tebe ukoliko si ovo shvatio kako si shvatio (a shvatio si pogresno, svaki moj post je dobronamjeran bio i ostace).
Ne želim braniti Alf-a odn. Dylan-a..., to mu najmanje treba...
KG.., najblaže rečeno ''black arrogance''.., kako mu pojedini vole tepati... Inače nemam ništa protiv njega.., čovjek igra vrhunsku košarku.., svaka mu čast...
Ono kako bi ga lično ja opisao.., jednom riječju moglo bi se nazvati ''oholost''... Nije on to pokazao samo na ovoj utakmici.., već na više njih... To je jedna od osobina koju prezirem.., možda griješim u vezi njega.., ali eto.., meni ostavlja takav utisak...
Of course.., Paul Pierce you are :king6525:
Duboki naklon... :notworthy:
boston ce proc kao majami naredne sezone :D znaci..titula ove..dogodine jedva u polufinale konferencije
Povratak slavnih: Boston konačno šampion !
Košarkaši Boston Seltiksa osvojili su titulu prvaka NBA lige, pošto su na svom terenu pobijedili Los Anđeles Lejkerse sa 131:92 i tako u finalnoj seriji plej-ofa i trijumfovali sa 4:2. Bostonu je ovo prva titula poslije 1986. godine i 17. Naslov prvaka u istoriji najtrofejnijeg NBA kluba.
Najzaslužniji za drugu najubjedljiviju pobjedu Bostona u istoriji finala plej-ofa bili su Rej Alen i Kevin Garnet sa po 26 poena, a veoma dobru partiju pružio je i Radžon Rondon koji je ubacio 21 poen. Jedina svijetla tačka u timu Lejkersa bio je Kobi Brajant sa, za njega ipak skromna, 22 poena, dok je srpski internacionalac Vladimir Radmanović postigao šest poena.
http://www.cafemontenegro.cg.yu/cms/php/images/image/sport/Rej%20alEn%20i%20pOl%20Pirss.jpg
- Ovo je veliki dan za klub, zbog bivših legendi Bila Rasela, Boba Kuzija i ostalih. Sada sam i ja ovom ekipom postao dio istorije Bostona - kazao je poslije utakmice bek Pol Pirs, koji je dao 17 poena.
Trener Bostona Glen Dok Rivers izjavio je da mu je poslije meča prvo palo na pamet sta bi mu rekao pokojni otac.
- Poznajući njega, kada je vidio da smo osvojili titulu, prvo što je pomislio je “Bilo je krajnje vrijeme” - rekao je kroz osmijeh Rivers.
Kevin Garnet je po završetku meča poljubio maskotu Bostona koja se nalazi na sredini terena, a zatim je otišao da proslavi uspjeh s legendom kluba Bilom Raselom.
- I ja sada imam svoj šampionski prsten! Nadam se da sam te učinio ponosnim - rekao je vidno uzbuđeni Garnet vremešnom Raselu, koji je sa Bostonom osvojio nekoliko šampionskih titula.
Najbolji igrač Lejkersa Kobi Brajant kazao je da je Boston do trijumfa došao zahvaljujući odličnoj igri u odbrani.
- Oni su odigrali najbolju odbranu u ovogodišnjem plej-ofu. Cilj Lejkersa bio je da osvojimo titulu, a ne da ja budem najkorisniji igrač prvenstva ili finalne serije. Nijesmo uspjeli u tome - rekao je Brajant novinarima poslije utakmice.
(izvor) (http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.php?group=18&news=35923)
Ray Allen and Kevin Garnett on David Letterman Show
http://ie.youtube.com/watch?v=rm3JNH6HCtY
|
|