View Full Version : N B A 2007/2008 - play-off od str. 22

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

Batboy
16-06-08, 05:42
Pierce 5... Mr'š van...

DYLAN DOG
16-06-08, 05:44
Sad će Ray morati na Kobea, a tu će mu (trebalo bi) biti lakše, jer Ray do sad nije u nekom ritmu..

DYLAN DOG
16-06-08, 05:45
Kakav pas Kobea...:)
Faul nad Lamarom, oba!:)

Faul Ray-a, Fish dva bacanja!

Senza_Guerra
16-06-08, 05:47
KG 5... Mr'š van...

'Ajde Kenguve u kuvac te ljubim' :D :D

Batboy
16-06-08, 05:47
Boston će sad imati problema u odbrani... he he he

DYLAN DOG
16-06-08, 05:48
Primjećujete li vi razliku u odbrani?
Kako C's kad probiju probiju Lakerse na trojci, a ovi njih jedva kod samog koša...

Batboy
16-06-08, 05:49
Pierce.., prolazi ko u priči... Farmar pravi faul nad njim... Pierce pogađa oba...

Batboy
16-06-08, 05:49
PG će zaplakati.., faul u napadu... KG slobodna... :)

PROMAŠUJEEEEEEEEEEEEE :D

DYLAN DOG
16-06-08, 05:50
KG je j*beni flopper...

DYLAN DOG
16-06-08, 05:51
Pussy, promašuje oba :D:D:D
Toliko o srcu KG-a... Ono što ga godinama prati, da je piz*a se pokazuje...

Batboy
16-06-08, 05:51
Kobe.., ide na liniju.., oba pogađa... To care...

Batboy
16-06-08, 05:52
LAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR :D

Kobe je ima... :D

Batboy
16-06-08, 05:53
Pg..., Opet Rastura Odbranu..., ali džaba...

DYLAN DOG
16-06-08, 05:53
HAHAHHAHAHAHAHAHAHA promašaji Piercea (njemu svaka čast) i PUSSY-ja:D

Kobe maša a Lamar pravi faul... Kobe kao KG...

Batboy
16-06-08, 05:55
Kobe.., jooooj....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Traaaaaaas

Kobe zakucava...

DYLAN DOG
16-06-08, 05:55
Paul Pierce:
37, 5, 8

Šteta da ovo propadne... realno

KOBE krađa od Paula pa dunk!!! :)
99:95 37 sec do kraja :)

Batboy
16-06-08, 05:56
37 sekundi..,

Kobe.., kad te vidim ima da te olešim od batina... :D

Batboy
16-06-08, 05:58
Napad LA... Samo mirno.., Boston puši...

DYLAN DOG
16-06-08, 05:58
Kevin Garnett je PI*KETINA!!!! Hahahahahahaha
Žao mi je Paul Pierce-a... MOMČINA!!! IGRAČINA!!! Ali protiv Celtics-a navijam baš što je tu KG...

Batboy
16-06-08, 06:00
Mislim da je gotovo... LA vodi 100 :95

DYLAN DOG
16-06-08, 06:03
15,4 sec do kraja, Lakers 101:95 Kobe bacanja...1-2

Kraj ;)

Batboy
16-06-08, 06:03
Kobe pogađa samo jedno slobodno...

Nema šta.., dobili smo je Dilane Dože... :D

Batboy
16-06-08, 06:06
House pogađa trojku.., Fisher na slobodnim bacanjima... pogađa oba...

Gotovooooo... !!!!

DYLAN DOG
16-06-08, 06:07
Hahahahhaa kakva pometnja Lakersa... mnogo sreće :)
Fish bacanja.... pogađa prvo... drugo takođe +5...

KRAJ!!!:)

Senza_Guerra
16-06-08, 06:08
KRAJ uhh! Svaka im cast, cestitam nam momci! :)
A sto je ovo Gasol 14 skokova, sto ce to biti ?:D

Senza_Guerra
16-06-08, 06:09
Super prenos utakmice! :) :D :) :D :)

DYLAN DOG
16-06-08, 06:09
E sad, drago mi je da su momci dobili jednu GUSTU utakmicu, ovo su stvari koje dižu moral i samopouzdanje. Boston dobar, jak, ali ovo nisu mogli dobiti. Ne može svaka isto, red je sreća malo i da izda, kao Lakerse u prvoj utaskmici, a pogotovo četvrtoj.
Sad sve treba baciti na sledeću. Ako nju dobiju, sve je moguće.

Batboy
16-06-08, 06:10
Umalo +15..., promašio sam za jedan... :icecream:

Eeee Kobe.., Kobe...

Ipak Boston nije uspio da im/zavuče...

Kako Nicholson jednom reče;

http://freenudearts.com/ebaked/jack-nicholson.jpg

:cheezy:

DYLAN DOG
16-06-08, 06:10
KRAJ uhh! Svaka im cast, cestitam nam momci! :)
A sto je ovo Gasol 14 skokova, sto ce to biti ?:D

Možda je planirao da ne skače uopšte u sledeću :D
Čestitke Senza :)

Batboy
16-06-08, 06:12
Možda je planirao da ne skače uopšte u sledeću :D
Čestitke Senza :)

Pritisak ličnih grešaka Bostona.., pa se čovjek malo razmahao... :trumpet:

Senza_Guerra
16-06-08, 06:14
Hvala, hvala, napokon mogu mirne duse da idem da spavam :) Aj pa da se ovo prenese u niz :D :)

DYLAN DOG
16-06-08, 06:16
I ja se nadam da može, ali ipak teško...

Batboy
16-06-08, 06:19
I ja se nadam da može, ali ipak teško...

Teško teško.., ali... Hoće li Kobe ući u niz.., ovih loših igara... Večeras su pokazali da PG može da igra kad hoće... :character38542:

U svakom slučaju.., ja se u 11:30 h moram pojaviti na poslu... :(

Još jednom čestitke Senza.., Alf-e...

DYLAN DOG
16-06-08, 06:23
Za mene je večeras igrač utakmice... Pau Gasol, uz Lamara. Kobe jeste dao 25, ali da nije bilo ove dvojice u ključnim momentima...

DYLAN DOG
16-06-08, 06:40
Dobro je da su lakersi dobili u ne baš sjajno odigranoj utakmici... Nisu im mnogo greške kažnjene. Osim Farmara klupa + Radman nije dala nikakav doprinos, tako da ovo može biti dobar znak za sledeću.
Gasol - dobar, mnogo bolji nego do sad u finalu, agresivniji u napadu i u skoku. Još uvijek jako mekan u odbrani.
Odom - na nivou, odlično odigrao pomaganja na KG-u i pomaganja na krilu, dobar u skoku.
Farmar - savršeno odigrao svoju rolu
Fisher - solidan, Phill ga glupo rotira, kad mu ide on ga izvlači vani... može on mnogo bolje
Kobe - generalno, jako loša utakmica za njega. Pravi dobre screenove, ali je bio u grču i to je kraj. On ne može gore, tako da se možemo nadati samo boljem, jer je do sad u finalu pokzao samo loše stvari. Red je da zablista, nadam se da će to biti u SEDMOJ utakmici.

Radman, Walton, Vujačić, Mihm, Ariza, Turiaf - nije vrijedno spominjati, ništa dobro nisu odigrali... Tako da i taj podatak može biti važan. Teško da se u finalu ponavlja utakmica gdje je toliko igrača odigra ravno nuli, čak i ispod toga... Uz KONAČNO dobrog Kobe-a, standardnog Lamar-a i probuđenog Gasola, njihov doprinos će biti nemjerljiv...

Takođe, predviđam i boljeg KG-a u sledećoj, ali ponovo lošeg Ray-a, kao i mnogo goreg Piercea nego večeras... On i KG po 20p... Ray manje...
Predviđam Lakers GUSTO i u sledećoj, a onda što Bog da u majstorici. :)

DYLAN DOG
16-06-08, 08:47
Sad sam pročitao da Ray Allen možda neće igrati u šestoj... Kćerkica mu je bolesna i u bolnici je...:(
Mislim da i ako bude igrao da će teško biti u meču... Žao mi je zbog njega.

OCTAVIAN
16-06-08, 10:18
ne odgledah mec, nocas cu natenane pogledati reprizu. Sta vam je ljudi, sto ste se primili toliko, pa red je bio da ovu LA dobije, ali sad ih ceka pakao. Tesko ce u sledecoj moci da pariraju Bostonu.

inzaghi9
16-06-08, 10:23
Lejkersi smanjili na 3-2
16.06.08. 08:55

U petoj utakmici finala plej-ofa NBA lige LA Lejkersi su savladali Boston sa 103:98 i smanjili rezultat u seriji na 3-2.

http://www.sportskacentrala.com/nba/nba2007-08/brajant-kuca-boston.jpg

Seltiksi nisu iskoristili prvu "meč loptu" da stignu do 17. šampionskog prstena i otvore šampanjac u Stejpls centru, iako je malo nedostajalo da ponove neverovatnu seriju i naprave preokret kao u četvrtoj finalnoj utakmici.

(SC)

DYLAN DOG
16-06-08, 10:24
Može biti da si u pravu, ali ja se nešto tek sad ''plašim'' za Boston...
Gasol je vidio da ovi ne grizu... da se agresivnost isplati, pogotovo kad nema Perk-a da ga par puta faulira i odmijeni KG-a ;)
Za sledeću je veoma upitan i Ray Allen, kao i Rondo, a znamo i vidimo koliko može Cassel i koliko Haus može biti konstantan...
Leon Powe je izgleda dao ono što je imao, PJ Brown još treba da da... zna on kako se to radi, ali mu brzi i pokretljivi igrači poput Gasola i Odoma ni malo ne odgovaraju.
Pierce neće ponoviti ovu utakmicu, KG nije igrač preokreta i pritiska, pogotovo na domaćem terenu. Ko će onda dobiti utakmicu br.6 za Boston? Glen Davis?
Ovo je ono što ligi najviše odgovara: serija od 7 (Nadam se da će u sedmoj konačno suđenje biti pošteno, pa da dobije onaj ko zaslužuje)

A najiskrenije, žao mi je Paula Piercea... Čovjek je igračina, nema kalkulacija i jednostavno ga je milina gledati :) The truth ;)
(Imam i njegov dres u kolekciji)

OCTAVIAN
16-06-08, 10:41
Zasto ti je zao Pirsa? Mislis da ce ostati bez prstena? Ne ove godine definitivno. Sanse da Boston izgubi dvije zaredom kuci su minimalne. Mislim da ce ih publika nositi vec u prvoj. Pirs je definitivno posebno nadahnut u ovom plej ofu, i moze on ponoviti ovakvu partiju. KG ce sigurno odigrati bolje, mada njega koljena vec izdaju, nema on vise 25 godina da se moze nositi cijelu odbranu sam. Prethodnih sezona je konstantno igrao preko 40 minuta po mecu, ove sezone uvijek ispod 35, godine cine svoje. Steta za Perkinsa, i ROndo je rovit od povrede jos uvijek. Steta bi bila da Alen ne igra, on ne moze dvije uzastopno odigrati ovako lose. Sve u svemu, mislim da Bostonu nece trebati nikakav preokret u sestoj, da ce odraditi lagano utakmicu

DYLAN DOG
16-06-08, 10:48
Zasto ti je zao Pirsa? Mislis da ce ostati bez prstena? Ne ove godine definitivno. Sanse da Boston izgubi dvije zaredom kuci su minimalne. Mislim da ce ih publika nositi vec u prvoj. Pirs je definitivno posebno nadahnut u ovom plej ofu, i moze on ponoviti ovakvu partiju. KG ce sigurno odigrati bolje, mada njega koljena vec izdaju, nema on vise 25 godina da se moze nositi cijelu odbranu sam. Prethodnih sezona je konstantno igrao preko 40 minuta po mecu, ove sezone uvijek ispod 35, godine cine svoje. Steta za Perkinsa, i ROndo je rovit od povrede jos uvijek. Steta bi bila da Alen ne igra, on ne moze dvije uzastopno odigrati ovako lose. Sve u svemu, mislim da Bostonu nece trebati nikakav preokret u sestoj, da ce odraditi lagano utakmicu

Žao mi ga je jer je igračina i jer je zaslužio da u ovoj utakmici dobije prsten i MVP titulu, nego ga baš niko nije podržao i pomogao mu... To mi je žao.
Allen može i deset ovako loše odigrati u nizu... Zašto misliš da on ne može, a Kobe može? Pogotovo zbog toga što mu se desilo nažalost.
Uvijek sam volio RayRay-a i Piercea (pogotovo), ali nikad KG-a, mada ga mnogo poštujem, prije svega kao defanzivca. Mislim da je on igrač poput Pata Ewinga... mali kada je to potrebno. Uvijek su me nervirala poređenja sa Timom Duncanom... Prvo, u potpunosti različiti igrači, drugo, još uvijek nema razloga da ih porede... Nije zaslužio da ga porede ni sa Maloneom i Barkleyem, a kamo li sa Duncanom...

DYLAN DOG
16-06-08, 11:08
Reggie Miller (clutch legenda NBA) o KG-u:
Garnett is a great player, but he has never been and never will be clutch. There was an alarming statistic on www.82games.com about how his FG % drops 13% in "clutch situations" (inside of 5 minutes, neither team up or down by 5 points) and his FT % drops 12-13% as well.
This was in the regular season of course, but it is a sign that Garnett does feel strong pressure. He wasn't very impressive in game 7 of the Cavs series either and again tonight missed some crucial free throws and shoots.

OCTAVIAN
16-06-08, 11:16
Žao mi ga je jer je igračina i jer je zaslužio da u ovoj utakmici dobije prsten i MVP titulu, nego ga baš niko nije podržao i pomogao mu... To mi je žao.
Allen može i deset ovako loše odigrati u nizu... Zašto misliš da on ne može, a Kobe može? Pogotovo zbog toga što mu se desilo nažalost.
Uvijek sam volio RayRay-a i Piercea (pogotovo), ali nikad KG-a, mada ga mnogo poštujem, prije svega kao defanzivca. Mislim da je on igrač poput Pata Ewinga... mali kada je to potrebno. Uvijek su me nervirala poređenja sa Timom Duncanom... Prvo, u potpunosti različiti igrači, drugo, još uvijek nema razloga da ih porede... Nije zaslužio da ga porede ni sa Maloneom i Barkleyem, a kamo li sa Duncanom...

oko KGja se necemo sloziti. Prvi igrac u istoriji lige koji je slozio 6 uzastopnih sezona sa preko 20 koseva, 10 skokova i 5 asistencija. Po meni najbolji all-around igrac ikad. I napad i odbrana. Drugo, Duncan je dosao u SA dje mu je centar bio Robinson, a KG u prslu Minesotu dje ni trenera nije imao da valja. I trece, pratim KGa od kad igra, i uvijek su mi bili interesantni dueli sa Duncanom, u vecini utakmica ga je Garnet razbio u direktnom duelu. Ove godine su samo jednom igrali jedan protiv drugog, i KG ga je strpao u dzep do kraja. Duncan je za nijansu bolji ofanzivac, u odbrani nije ni primaci KGju.

Ali to su raziciti stavovi, ljudi cijene razlicite kvalitete kod igraca i to je ok. Neki i Kobea uporedjuju sa MJom, ali ja smatram da nije ni blizu.

DYLAN DOG
16-06-08, 11:45
oko KGja se necemo sloziti. Prvi igrac u istoriji lige koji je slozio 6 uzastopnih sezona sa preko 20 koseva, 10 skokova i 5 asistencija. Po meni najbolji all-around igrac ikad. I napad i odbrana. Drugo, Duncan je dosao u SA dje mu je centar bio Robinson, a KG u prslu Minesotu dje ni trenera nije imao da valja. I trece, pratim KGa od kad igra, i uvijek su mi bili interesantni dueli sa Duncanom, u vecini utakmica ga je Garnet razbio u direktnom duelu. Ove godine su samo jednom igrali jedan protiv drugog, i KG ga je strpao u dzep do kraja. Duncan je za nijansu bolji ofanzivac, u odbrani nije ni primaci KGju.
Da samo moje riječi stoje iza ovoga, pa da dalje razgovaramo, ali kada to govore igrači i treneri, kao i komentetori (koji NBA poznaju mnooogo bolje od mene) meni je to dosta.
Defanzivac bolji od Duncana??? Ove sezone DA. Svih drugih, NITI BLIZU.
Tim Duncan je igrač koji svoje najbolje daje kada je potrebno - u playoffu. On je NAJVEĆI TIMSKI LIDER u istoriji NBA... Četiri puta prvak, srce i duša tima... On je onaj koji je druge (Manu, Bruce i Tony) napravio onim što jesu...
A što se tiče Robinsona, moram te pitati kako su Spursi dobili Duncana? Zahvaljujući teškoj povredi DRoba od koje se nikad kasnije nije oporavio i nije bio ni sijenka onog igrača prije.
A 1999 godina ??? Tim je SAM (po riječima Davida R. dobio bitku sa visokim igračima Knicksa) Drugačije ne bi dobio MVP pored živog Davida...
A 2003 godina??? Lekcija Shaqu i Co. Sam samcijat, u sred Staplessa...
A 2005 godina??? Nema Davida, nema dobrog šutera...
Garnett nije presudan faktor čak ni protiv mekanih u reketu Lakersa...
A 2007 godina??? Ko je držao KOMPLETNU odbranu, ne samo u finalu???

Kažeš da ga je KG razbijao??? Kad??? Pa zašto nije uzeo titulu kada je imao All star Cassela i Spree-a??? Pored njih još i boljeg centra tada nego što ga je imao Tim.... Bolje šutere... Znaš, KG je znao biti statistički bolji, ali evo i Kobe skoro svaku ubaci po 30+ pa kažemo da je loše odigrao...
Timu Duncanu su uvijek spočitavali baš tu stvar: nedostatak želje da bude superstar, nedostatak ega... On je superclutch igrač, ono što KG nikad nije i nikad neće biti... Četvorostruki šampion, trenutno NAJVEĆI igrač koji je u NBA. Ne kažem da je najbolji, njegovi dani lagano prolaze, nikada više neće biti dobar kao nekad, ali je najveći...

KG je najveći all around igrač ikad????
Bird? Magic? Big O? Olajuwon? MJ? Pippen? Wilt?
Veći od njih???

Ali to su raziciti stavovi, ljudi cijene razlicite kvalitete kod igraca i to je ok. Neki i Kobea uporedjuju sa MJom, ali ja smatram da nije ni blizu.

Ja cijenim šampionske prstenove, ono zbog čega se igra, ne previše statistiku, inače bi mi omiljeni igrač bio LeBron (koji je usput rečeno bar tri puta bolji all around igrač od KG-a trenutno, a biće još mnogo bolji ukupno)
Naravno, samo što neki i nečiji stavovi imaju veću težinu. Npr. stavovi viskoih igrača legendi kakvi su Bill Russell, Bill Walton, Olajuwon, DRob, Divac i mnogi mnogi drugi...

Znaš OCTAVIAN, kada neko OVO napravi u finalu, u odlučujućoj utakmici ne porediš ga sa Garnett-om... Oprosti, jako poštujem tvoje mišljenje ali to je tako...
http://img521.imageshack.us/img521/4411/tdstatlinesw9.jpg

DYLAN DOG
16-06-08, 12:12
Bill Russell:
Tim Duncan has won four championships for a reason. He does everything well and doesn’t take anything off the table, making him easier to build around. Garnett doesn’t want the crunch time shot and his leadership style isn’t suitable for all teams. Duncan is the greatest power forward ever for sure.

You can see where both sides are coming from, for sure. Personally, I think the rings speak loudly, even if they were brought on more by management, coaching and teammates than an individual player himself.

DYLAN DOG
16-06-08, 12:14
Hakeem Olajuwon:
I think Duncan’s leadership skills are totally underrated and invaluable. His style makes the team feel like a unit, and he leads through example and does not deflect blame, and doesn’t need shouting or chest pumping to tell folks that he’s a leader. The two star’s post game comments tell the story. Duncan takes the blame, doesn’t make excuses, and says “I” after losses. KG says “we”.

OCTAVIAN
16-06-08, 13:04
Ne sporim ja nidje da Je Duncan veci lider od KG, mada je ovo sto je Hakim izjavio cista glupost (pravi lider uvijek kaze "MI", i kad ide dobro i kad ne ide, to preuzimanje krivice je cisti altruizam koji nije previse iskren nikad).
Ne kazem ni da je KG bolja "cetvroka" od Duncana, ali jeste bolji all-around igrac. Mnogo je on jaci odavno u odbrani od njega, samo sto u prsloj Minesoti to niko nije vidio, jer su redovno imali preko 100 primljenih koseva po utakmici. Uporedjivati njegovu all-aroung igru sa Lebronom je neozbiljno, dok god je ovaj onoliko supalj u odbrani :) Kad kazem na all-around igru, ne mislim samo na ucinak poeni, skokovi, asistencije, to je samo napadacki parametar. On ima sposobnost da jednako dobro igra na pozicijama 3, 4 i 5, kao sto niko nikad nije mogao osim nekad Bird i Magic koji je mogao odigrati sve pozicije od 1 do 4. A nakon toga se vrati i potpuno zatvori reket. To je all-around. Mislim da je Magic jedini koji se sa njim moze u tome porediti, a to nije samo moje misljenje, vec misljenje mnogih "velikih".

Velike su razlike izmedju njih dvojice. KG je po meni najveci baksuz u istoriji lige, uz Barklija i Malone-a. Nisu se radjali tako dobri igraci a da imaju toliko neprimijetnu karijeru. Nadam se da ce KG ipak uzeti ono sto zasluzuje ove godine. Igrati u Minesoti toliko godina je za njega bilo jako depresivno i porazavajuce. Njega su greskom poslali direktno iz srednje skole u NBA, umjesto da se kao Duncan kali na koledzu. Jbt, prve sezone je imao visinu od 211 cm, a imao ispod 100 kila, dijete pravo :)

Tesko je porediti njih dvojicu u presudnim situacijama, kad ih je Duncan imao 300 puta vise.
Sto se tice njegove igre u presudnim trenucima igre, ove godine jeste nekoliko puta zakazao u plej-ofu. Ali opet kazem, ovo nije njegovo najbolje. Sezona kad sam se zaljubio u njegovu igru je bila 03/04 kad je odigrao nesto najbolje sto sam ikad vidio, jos od MJa. Nisam kasnije vidio ni Duncana ni Kobea u boljim izdanjima. Sacramento je izbacio potpuno sam u drugoj rundi, u sedmoj odlucujucoj utakmici 32 poena, 21 skok, 5 rampi... Pogodio jednu trojku iz nemoguce situacije u odlucujucem trenutku, koju nikad necu zaboraviti... Posle je u finalu zapada igrao potpuno sam. Na svakoj utakmici su ga udvajali Seq i Malone, a ipak ih je razbijao, svaku tekmu 30 koseva i 20 skokova. U sestoj utakmici (vodio LA 3-1) 30 poena, 19 skokova, 5 asist...

Saunders je izjavio nakon tog meca:

"What we ask KG to do is remarkable," said Minnesota coach Flip Saunders, who used a small lineup. "The only thing that I can think of that is similar is what Magic (Johnson) did against Philadelphia (in the 1980 Finals). ... He told me at half that he could go the whole way."

Njegova igra u plej-ofu te godine je nesto najbolje sto sam vidio, jos od MJa, i nisam do sad vidio nista slicno. Ali Minesota je ostavila trag.

Ne slazem se sa tobom i jednoj stvari - ne mogu cijeniti igrace kroz prstenove. Sta onda sa igracima poput Malonea, Barkeyja, Paytona??? Malone je (po meni) najbolja "cetvorka" ikad, Payton najbolji play lige od kad gledam basket, o ser Charlsu necu ni da govorim... Nije sve u prstenovima za mene, mada se to u NBA mnogo vise cijeni. I KG ce porasti kad osvoji prsten. Siguran sam da ce sledece sezone biti mnogo iskusniji u plej-ofu. Ima on jos 2-3 dobre sezone da igra, samo se nadam da ce ga Rivers pametnije iskoristiti sledece, jer treba da ga malo stedi u regularnom dijelu sezone. J***s ti titulu defanzivca lige, kad je za to morao toliko da se istrosi. Nije vise u godinama kad moze toliko da igra.

Ima tu i nekih drugih stvari van terena, sto mene odusevljava. KG je veliki humanitarac, ima cak i svoju fondaciju, redovno posjecuje i pomaze ugrozene ljude (sad je u pauzi prije finala posjetio Kinu i uputio pomoc onim nesrecnicima sto su ostali bez kuca). Na svoj 28mi rodjendan, bas nakon sedme itakmice protiv Sakramenta je sve klince iz dvorane poveo na sladoled :) To su neke stvari koje mene licno "kupuju", nije sve u zakucavanjima i blokadama

_qwerta_
16-06-08, 14:07
Ima tu i nekih drugih stvari van terena, sto mene odusevljava. KG je veliki humanitarac, ima cak i svoju fondaciju, redovno posjecuje i pomaze ugrozene ljude (sad je u pauzi prije finala posjetio Kinu i uputio pomoc onim nesrecnicima sto su ostali bez kuca). Na svoj 28mi rodjendan, bas nakon sedme itakmice protiv Sakramenta je sve klince iz dvorane poveo na sladoled :) To su neke stvari koje mene licno "kupuju", nije sve u zakucavanjima i blokadama

e pazi..sto se tice humanitarnog rada...to su sve akicje koje organizuje nba organizacija...za igrace sa astronomskim primanjima to je dobar vid da izbjegnu velike poreze. to rade skoro svi.
a sto se tice KG i te fore da je poveo sve na icecream...znam samo da je jednom platio cijelom prvom spratu u dvorani pice :D ispalo ga sitno nesto...blizu 40.000 :D

kupio bi te kg za sladoled....e brooko :tongue2:

OCTAVIAN
16-06-08, 14:33
e pazi..sto se tice humanitarnog rada...to su sve akicje koje organizuje nba organizacija...za igrace sa astronomskim primanjima to je dobar vid da izbjegnu velike poreze. to rade skoro svi.
a sto se tice KG i te fore da je poveo sve na icecream...znam samo da je jednom platio cijelom prvom spratu u dvorani pice :D ispalo ga sitno nesto...blizu 40.000 :D

kupio bi te kg za sladoled....e brooko :tongue2:

Hahahahah, ma nije meni kupio sladoled, nego volim takve gestove. Ne organizuje NBA sve, on je sam osnovao svoju fondaciju, drugo je to sto NBA radi. Mislim da je i onu KIU sto je dobio kao naj defanzivac poklonio nekoj ustanovi. On se tu bas izdvaja. Na stranu to sto je usvojio dijete iz Afrike (ali na "normalan nacin" iz sirotista) i sto finansira jedno sirotiste u Minesoti. Ne znam radi li to i sad posto je otisao, vjerujem da da.
Imaju oni tu neku foru da izbjegavaju poreze, ali daleko od toga da im se isplati, nego recimo ako da milion u humanitarne svrhe, onda mu smanje porez za neki iznos, ali nisu ni oni ludi da to naprave tako da se igracima isplati. Pa onda bi sve dali u humanitarne :)

inzaghi9
17-06-08, 10:44
večeras se igra 6. meč

boston ima priliku da na svom parketu osvoji šampionski prsten nakon dvadesetak godina

DYLAN DOG
17-06-08, 23:12
Teško da će sve večaras biti završeno. Ovo ide u sedam...

Senza_Guerra
17-06-08, 23:14
a ne mogu nikako da ti sibnem reputaciju, evo vec nekoliko dana :D. Vidji mi potpis, ocekujem tebe :D :D :D

DYLAN DOG
18-06-08, 00:07
Na koga ti ja ličim pa da stavljam Celtics u potpis???;) (plašim se da me ne krene:D)
Rađe bih ih stavio u OTPIS :D:D:D

Senza_Guerra
18-06-08, 00:09
Potpis zarad otpisa :D :D :D

Batboy
18-06-08, 00:27
Teško da će sve večaras biti završeno. Ovo ide u sedam...

:notworthy: :cool:

OCTAVIAN
18-06-08, 00:29
ja odoh da odspavam od 3, pa posle cemo kuckati :)

DYLAN DOG
18-06-08, 00:32
Lijepo se pokrij, biće hladno u Bostonu večeras za navijače C's-a :D;)

_qwerta_
18-06-08, 00:52
dobija boston nocas..i zavrsava se sva prica...a onda svi se spremite za olimpijadu :D

DYLAN DOG
18-06-08, 02:53
Ideeeeeemoooooo!!!!!!!
Bat, OCTAVIAN, Senza???

Batboy
18-06-08, 03:10
Tišina.., tamo de...

Batboy
18-06-08, 03:13
Tvrda utakmica na startu.., vrlo..

Kobeeeeeee.., trojkaaaaaaaaa :D

DYLAN DOG
18-06-08, 03:14
Kobe je počeo savršeno... samo da ga ne ureknem ;)

Batboy
18-06-08, 03:16
PG.., ne ide mu na startu...

Batboy
18-06-08, 03:18
kobe treća troooooooooooooooojka... :D

DYLAN DOG
18-06-08, 03:20
A to nije bio faul a???!!!! A Radmanovo jeste??!! Mislim... SMIJEŠNO.

Batboy
18-06-08, 03:21
Radman.., smoto...

Nema lakih koševa..., slab šut C's-a (što bi rekao Alf ;))

Batboy
18-06-08, 03:25
Hahah Alen dobio prstom u guzicu..., par'don u lice/oko... ;)

Dobra igra u reketu LA.., zasad :)

KG zared'o 6 komada...

Batboy
18-06-08, 03:32
Fuck..., šta rade ovi LA...

Joooj Farmar.., čovječe...

Kobe tuče sa 10 m.., jbt.. Promašaj..

Senza_Guerra
18-06-08, 03:35
Molim???!!! Sta je bilo?!

Batboy
18-06-08, 03:38
Ovaj džiber Farmer gubi lopte.., sam sebe dribla.., nigdje nikog a izađe mu izvan terena sramotaaaa.... maši otvorene šuteve...

A Kobe-a su bili izgurali daleko van.., morao šutirati.., dalek šut.., promašaj.. i tako to...

DYLAN DOG
18-06-08, 03:39
Dobro je, razlika nije velika. Ovo sam i očekivao, pritisak u TDBN gardenu je ogroman...
Biće ovo dobro, biće Gasol OK. Još ako Lamar krene i u napadu... ;)

DYLAN DOG
18-06-08, 03:44
Dobro je, Boson ima faulova a sada. Kona;no su poslu[ali Phila i napadaju reket. Samo ih tako mogu opteretiti, pa ;i['enje u 4th :D

DYLAN DOG
18-06-08, 03:48
Kobe NE MOŽE SAM - OVO JE FINALE. Mora se priključiti još neko, da ga rasterete...

Senza_Guerra
18-06-08, 03:50
Imaju li Lakersi asistencije, no da ne psujem... :D

Batboy
18-06-08, 03:51
I nije velika razlika loša igra LA zadnjih 10 min... Odlična odbrana Bostona.., LA nema riješenja.., za sad...

Moraće PG na parket.., nedostaje igra u reketu...

Batboy
18-06-08, 03:52
Ha ha vidovita zorka.., evo i PG na terenu... :D

Batboy
18-06-08, 03:54
PG idemo.., koš iz reketa... Ajde srećo moja tugaljiva...

Batboy
18-06-08, 03:56
Boston dvije trojke za redom...

OCTAVIAN
18-06-08, 03:58
evo se sad probudih. Ljudi, ocete li mi vjerovati da sam sanjao da gledam uzivo utakmicu do sad??? :D
KG, Alen Pirs rade dobro, ovamo vidim samo Kobe ide, bojim se da u ovakvoj utakmici ne moze sam. 9 razlike, nije lose za sad

Senza_Guerra
18-06-08, 04:03
14 razlike, e pa...

OCTAVIAN
18-06-08, 04:03
dobro je, pridruzio se i Posey! Za sad ide kao u snu :D

Senza_Guerra
18-06-08, 04:04
Pirs ide ka triple-double...

Batboy
18-06-08, 04:10
Uz ovakvu publiku nemoguće je da gube...

Strašni su C's-i u napadu.., u skoku.., još bolji u odbrani...

LA 16 promašaja iz igre..., sramota...

OCTAVIAN
18-06-08, 04:11
Pirs ide ka triple-double...

red bi bilo da na taj nacin zacini MVP finalnu seriju

Batboy
18-06-08, 04:15
Strašni su... LA:BO - 34:49

http://hoopedia.nba.com/images/c/c9/Kg_allen_pierce_6.jpg

OCTAVIAN
18-06-08, 04:18
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto cini KG, ljubi ga njegov fan :) Ako nastavo ovako do kraja i dobiju tekmu, mislim da ge on biti MVP

Senza_Guerra
18-06-08, 04:18
20 razlike
............
:( :( :(

Batboy
18-06-08, 04:20
Gdje nam je Dylan... :locked:

OCTAVIAN
18-06-08, 04:21
23 razlike poluvrijeme. Tesko ce LA nazad nakon ovoga. Boston igra savrsenu odbranu, ovo je bruka

OCTAVIAN
18-06-08, 04:30
Hahahah, kako Pirs otrese ovu curku novinarku, koja ga na pauzi pita: "Odakle vam toliko energije?", a covjek joj veli: "Kako odakle nam, pa igramo finale, utakmicu za titulu, pred svojom publikom, zar nije dovoljno?" :D

DYLAN DOG
18-06-08, 04:37
Tu je i Dylan. :bye1:
Budući da moj tim ne igra, ovo mi i ne pada teško, navijam za Lakerse radi Kobea, a ne što volim franšizu...

Ovo se mora čestitati.
Raspad sistema Lakersa, vrhunsko srce igrača Bostona. Škola kako se igra... kako se igra playoff... Svaka čast.
Čak se i Kobe izgubio pokušavajući da animira one idiote... Gasol ne može igrati centra u NBA. Malo skokova, premekan... Za četvorku Lakersa nije dobar, nema šut spolja, tako da će samo smetati Bynum-u kad se dečko vrati... Odbrana mu je OČAJ, tako, dok još nešto vrijedi trade za Artesta, a Lamar neka igra 4 i dalje.
Iako je KG večeras statistički najbolji, Paul Pierce je najbolji i najzaslužniji i u ovoj utakmici. Ne ide ga šut ali asistencije, screenovi, oslobađanja, presing... 10 p 9as... Svaka čast Paul, nisam džaba vlasnik i tvog dresa. ;)

Žao mi je Kobea. Momak je mnogo dobar, ali večeras mu NIKO nije pružio ruku podrške dok ga je išlo, a od samog šuta se ne živi. Dok je mogao, držao je tim, tu su trebali šuteri Booooojacich i Bananaman kao i Farmar. Radman bi možda trebao dobiti titulu WFP (WORST FINALS PLAYER) Gasol gleda Rondo-a pet puta kako polaže preko njega - BEZ SKOKA!!!
Nemojte biti oštri prema Kobeu. Čak ni MJ prije Pippena nije ni uspijevao doći do finala, mnogo tu stvari treba da se složi... Zato predlažem: RON ARTEST.

Ništa nije gotovo dok se ne završi (mada je ovo za dlaku blizu), ali ako se vrate iz ovoga, ovi Lakersi su ili najveći ili najsrećniji tim ikad!

Paul Pierce MVP :)

P.S.
Ipak je za ovako veliki tim kao što je Boston previše da ne uzmu titulu tako dugo. Poslije svega što smo vidjeli, ovo je fer.

DYLAN DOG
18-06-08, 04:45
I onda se neko pita što je veliki trener Svetislav Pešić mršnuo ovu budalu iz reprezentacije... Majmunčina idiotska...

Batboy
18-06-08, 04:46
C's i dalje ubitačni pod košem...

Senza_Guerra
18-06-08, 04:51
Fali im asistencija i cuda... 27 razlike.......

OCTAVIAN
18-06-08, 04:55
Rondo im ukrade svaku loptu :) Sto cini momak. Sledece sezone definitivno All Star igrac, samo jos malo da se okali i bice jedan od nosilaca nove dinastije. Uh, kako ih ubi nocas ova "p****" od KGja :D

Batboy
18-06-08, 04:57
C's-i su nadigrali LA na svim poljima.., igra u reketu.., odbrani.., napadu.., skok igra.., šuta za tri.., dva.., slobaodna bacanja.., sve ulazi... LA je bolji jedino u izgubljenim loptama... Izgubili su ih.., oho ho...

Evo sad 31 razlike...

Senza_Guerra
18-06-08, 05:00
Cestitke za Boston! Eto, drago mi je to sto je to Boston ako nije neko sa zapada, pogotovo LAL, i sto ce KG da uzme prsten, jer igrac tog kalibra je zasluzio da se okiti titulom..

OCTAVIAN
18-06-08, 05:07
ako ovo LA preokrene, trebaju im odmah dati pehar, bez sedme utakmice. 30 razlike na 15 minuta do kraja. Da makar imaju igru, pa da se necemu nadaju. Ovo prijeti da bude naubjedljivija pobjeda u NBA finalima

DYLAN DOG
18-06-08, 05:07
Daj OCTAVIAN molim te! Što se momak nije busao u prsa prošlu utakmic kad je promašivao bacanja kad se lomilo... Ovo je najčistije ku*čenje... To gospoda od igrača kakvi su nekad igrali nikad nisu radili. jeti se najtežeg playoff poraza u istoriji NBA playoffa Bulls-Jazz 98:49, ko je iz Bullsa ovo radio. Vode 30 razlike, za ovim nema potrebe. Znam da se raduje, znam kako mu je (ipak je morao doći u do prije samo godinu omražene Celticse za koje je čak izjavljivao da NEMA ŠANSE DA IKAD ZAIGRA, zbog tradicionalne crnačke mržnje prema najbjeljem NBA timu) ALI OVO SE NE RADI... Glupan.

Batboy
18-06-08, 05:16
Sve čestitke C's-ima...

Kobe.., žao mi te je care.., kapu skidam.., ali jbg...

Eeee moj Phil-e... Jackson-e... :wallbash: