View Full Version : Osveta

nestasni_cipiripi
12-03-08, 14:44
Prije neki dan vidjeh reno megan kod v.pjace u pg sav isharan crnim sprejem.i kako znam vlasnika auta,pitah zenu na trafici sto je muka.veli cura mu je isarala auto,e su se posvadjali...
Jeste li vi osvetoljubljivi u ljubavi,i tako to...

Miriam
12-03-08, 14:46
Bolje da ga je za glavu skratila, a ne da čoveku uništava auto! :)

nestasni_cipiripi
12-03-08, 14:47
A imas li ti neka iskustva,ili se nesto tako desilo u tvom okruzenju?evo me ka da dnevnik vodim

Miriam
12-03-08, 14:52
A imas li ti neka iskustva,ili se nesto tako desilo u tvom okruzenju?evo me ka da dnevnik vodim

Nisam osvetnica, a i nikad mi se ništa slično nije desilo, da bih se nekom svetila. Mada čula sam da je jedna poznanica razbila šoferšajbnu iz osvete, nisam videla tako da ne znam da li je istina ili rekla kazala. Izgleda da uvek strada auto, ja bih mu podmetnula požar. ;)

Ibretnica
12-03-08, 14:57
a shto da se svetim...:)

Najveca mu je osveta shto vishe nije samnom!:)

melic
12-03-08, 15:00
Meni redovno buse gume, kidaju retrovizor, u poslednjih dva meseca tri gume su mi rasporene ostrim predmetom, razbijen retrovizor......mada ne verujem da je neka osveta(ne misli da sam toliko vazna, mada...)

Ibretnica
12-03-08, 15:01
uh melic...shto ti radish...opasnice!:)

mada, pitanje je bilo svetish li se ti, a ne shta su tebi uradili ;)

melic
12-03-08, 15:02

ha,ha, ha ni kriva ni duzna nastradam, verovatno su pomesali mog Yugica sa necijim....:cheezy::cheezy:

Zor_djevojka
12-03-08, 15:02
Ja bi da mi to koljemo kume, pa u zamrzivach...:twisted:

Ruku na srce (noge za vrat)...kud cehs ljepshe i djelotvornije osvete od:
ja sa mnogo boljim momkom od njega, a on sa, barem 2 x, gorom od mene'...:yes513::smokeing:

P.S. e, da...i samo prezreti ;)...

Ibretnica
12-03-08, 15:03
velish rose , noge za vrat....?!

Slatka osveta:)

melic
12-03-08, 15:04

Ah, da, ja se ne svetim.....:king6525:

Moje osvete su uglavnom sitne, bez unistavanja tudje imovine, ugrozavanaj bezbednosti......:yes513::

To su osvete:"Neka, neka, doci ce maca na vratanca.....a ja necu otvoriti....:character38542:

Zor_djevojka
12-03-08, 15:06
velish rose , noge za vrat....?!

Slatka osveta:)

Nije, vjeruj mi ;)

mala_mu
12-03-08, 15:51
*Ja volim te osvete i to*... Xaxaxaxaxaxaxaxxaxa...
Salu na stravu, svetim se, cime se ne ponosim (pa dobro, ne bash svaki put), ali takva sam. Kome se ne svidjam, neka mi se ne druzi :p

explosion
12-03-08, 17:06
ahhahahaa meni se svidjas (!):), uvijek umirem od smijeha kad cujem za neku osvetu! Treba to sve umlatiti, bilo fizicki ili emotivno, moze i psihicki. :D

nestasni_cipiripi
12-03-08, 17:15
Cure,kupite glicerin za kocnice,i vasem dragom premazite haubu...za par dana divan rezultat!

melic
12-03-08, 17:17
Cure,kupite glicerin za kocnice,i vasem dragom premazite haubu...za par dana divan rezultat!

Cipiripijeve kucne carolije:cheezy:

nestasni_cipiripi
12-03-08, 17:20
Xaxaxa!imam i ja trenutaka.ne svetim se bivsim curama,ipak ih volim...

melic
12-03-08, 17:22
Xaxaxa!imam i ja trenutaka.ne svetim se bivsim curama,ipak ih volim...

...a ovo si doziveo na svojoj kozi(citaj haubi):wink3:

nestasni_cipiripi
12-03-08, 17:26
Ne!no nekad moja znanja da upotrebim.isto vas mogu nauciti kako da se osvetite uz pomoc fixnog telefona,pa mali oglasi,pa jos neke stvari oko auta...

explosion
12-03-08, 17:34
Kako to fino kaze Mae West : Kad sam dobra, dobra sam, no kad sam zla, onda sam bolja! :D

mala_mu
13-03-08, 10:55
ahhahahaa meni se svidjas (!):), uvijek umirem od smijeha kad cujem za neku osvetu! Treba to sve umlatiti, bilo fizicki ili emotivno, moze i psihicki. :D
Ja sam ti vise za te psihicke i emotivne, idu mi od ruke super. Fizicke owom prilikom necju pominjati, da se tvoja ljubav prema meni nebi umanjila... :D:D

explosion
13-03-08, 19:49
Ma slobodno ti kazi sta mislis, ja te svakako volim. ;)

Shalu na stranu, nije to nesto za sta mozes reci da volis ili ne volis. Nekad to pozelis a ne uradis, nekad ti samo naleti situacija, tj. prilika da se osvetis i ti to uradis iako nisi planirala/o, a nekad taj neko nije vrijedan nikakvog truda.

Tu ne mislim samo na ljubavne osvete.

Najnize su ubjedljivo ovakve koje svrstavamo u fizicke. neprijatelja treba napasti njegovim oruzjem. Mislim da bih se jao lose osjecala kad bih nekome nanijela fizicku bol ili materijalnu shtetu. Odnosno bilo kakvu stetu. Malo neprijatnosti, nelagodnosti, nervoze i sl. nije na odmet ako je pogodna situacija. ;)

Tito
13-03-08, 20:22
Malo neprijatnosti, nelagodnosti, nervoze i sl. nije na odmet ako je pogodna situacija. ;)

Ti ga ubijaš polako, stresom! :gun_bandana:

explosion
14-03-08, 16:13
Zar to nije najbolji nacin? :D

Miriam
14-03-08, 17:45
Prikladno

Svake noci pored sebe
mislila sam ja na tebe
nisam htela da te izdam
jer ko izda taj je pobednik

Nisam htela da te drugoj poklonim
iako te moje telo nikad ne zeli
ja od tebe nemam nista vise vredno uzeti
i veceras zato nosim sto je vredno poneti

Ref. 2x
Stavicu ti okove, nabicu ti rogove
a od tvoga zlata nece nista ostati
kola cu ti ukrasti, stanove pokloniti
pa nijedna nece s tobom hteti ostati

Svake noci pored sebe
mislila sam ja na tebe
nisam htela da te molim
mislio bi da te volim

Ref. 2x

Okove, rogove

nestasni_cipiripi
14-03-08, 18:06
Mirjam zlato?iznenadjujes me

Miriam
14-03-08, 18:08
Mirjam zlato?iznenadjujes me

Pa to zlato nisam ja rekla. A ne reče nam šta upeca danas, morske ili trotoarke? :biggrin:

nestasni_cipiripi
14-03-08, 18:11
A morske bogami!nemam ja mreze za ove trotoarke.xaxa

Miriam
14-03-08, 18:13
A morske bogami!nemam ja mreze za ove trotoarke.xaxa

Kupi onaj svarovski Mercedes na "Fotografiji dana", same će da dolaze ne brini. :cheezy:

nestasni_cipiripi
14-03-08, 18:18
Ne volim ja merc.
vise ti volim bmv

Temis
18-03-08, 00:57
Vala zaisto da mi je bilo uvatit jedno vrijeme priliku dobro bih sa 5,6 karmina nakarmenisala jedno auto da ne izlazi iz perionice dva dana...Jos bih i snimala susret vlasnika sa nasminkanim cetvorotockasem...:w00t531: PODRZAVAM SPREJASICU!!! :biggrin::biggrin::biggrin:

Amelie
22-03-08, 22:59
nema potrebe za osvetom....to rade primitivni ljudi...ovi drugi nadju zabavu u necem drugom a ne u sprejanju auta i busenju gumah,vala treba da im je zivot mnogo dosadan kad imaju vremena za to...

Syb
08-05-08, 18:50
Prije neki dan vidjeh reno megan kod v.pjace u pg sav isharan crnim sprejem.i kako znam vlasnika auta,pitah zenu na trafici sto je muka.veli cura mu je isarala auto,e su se posvadjali...
Jeste li vi osvetoljubljivi u ljubavi,i tako to...

Hahah e stvarno bijashe ono uzhasan prizor. Kod mene nije zastupljen takav vid osvetoljubivosti vec samo chekam i onda kad ta osoba dodje u situaciju da moze da se osjeti isto kao ja nekad onda delam :D Al to se sve zasniva na verbalnoj komunikaciji, ne unishtavam automobile, kucje, veze i chuda :P

okianer
08-05-08, 19:12
nikad se u zivortu nikom nisam svetila niti cu..

..ali sam imala prilike da upoznam cudan par,on je nju ostavio i ona se baci u stepeniste sa ko zna kog sparata i prezivi a on nastavi da se zabavlja sa njom iz sazaljenja,malo sam sto jadnije vidjela..

explosion
08-05-08, 19:13
nikad se u zivortu nikom nisam svetila niti cu..

..ali sam imala prilike da upoznam cudan par,on je nju ostavio i ona se baci u stepeniste sa ko zna kog sparata i prezivi a on nastavi da se zabavlja sa njom iz sazaljenja,malo sam sto jadnije vidjela..

Uzas!!!!!

okianer
08-05-08, 19:24
vjeruj,i gore od uzasa..

ne moram da napominjem da je ostala invalid poslije pada..ne znam kome je vise naudila..u stvari sebi najvise kako god okrenes..

limunada
08-05-08, 19:25
osveta to je bolesno uzas :shocked542:

nikad nebi uradila nit cu....

DYLAN DOG
08-05-08, 20:51
Meni redovno buse gume, kidaju retrovizor, u poslednjih dva meseca tri gume su mi rasporene ostrim predmetom, razbijen retrovizor......mada ne verujem da je neka osveta(ne misli da sam toliko vazna, mada...)

Sad bar znamo da ta osoba ima logike: Zalijetat se put naduvane gume tupim predmetom zna bit' prilično pogubno :D:D:D

Inače, nisam osvetoljubiv. Ne praktikujem taj sport. Ako me ostavila, znači da sam joj dao razlog za to, pa kud još i da se svetim :D

explosion
09-05-08, 17:59
Sad bar znamo da ta osoba ima logike: Zalijetat se put naduvane gume tupim predmetom zna bit' prilično pogubno :D:D:D

Inače, nisam osvetoljubiv. Ne praktikujem taj sport. Ako me ostavila, znači da sam joj dao razlog za to, pa kud još i da se svetim :D

A je li, a ona riba sto si joj zalijepio zvaku u kosu? Ili ona sto si joj izmakao stolicu pred punim lokalom? Ne pravi se fin, molim te. :D

mistique
09-05-08, 18:04
Osveta je lijepa kad se servira hladna :D:D:D

pehar
11-05-08, 18:43
Ne znam sta ostaje posle osvete?!Najbolje je ostati hladan i krenuti razmisljanjem o drugim situacijama u zivotu

nestasni_cipiripi
31-05-08, 02:41
Sto ostane kad padnu haljine,vesna zmijanac,a pehar?a ne treba se svetit.mada ipak malo,ali malo treba

Nocturne
31-05-08, 09:44
Ma slobodno ti kazi sta mislis, ja te svakako volim. ;)

Shalu na stranu, nije to nesto za sta mozes reci da volis ili ne volis. Nekad to pozelis a ne uradis, nekad ti samo naleti situacija, tj. prilika da se osvetis i ti to uradis iako nisi planirala/o, a nekad taj neko nije vrijedan nikakvog truda.

Tu ne mislim samo na ljubavne osvete.

Najnize su ubjedljivo ovakve koje svrstavamo u fizicke. neprijatelja treba napasti njegovim oruzjem. Mislim da bih se jao lose osjecala kad bih nekome nanijela fizicku bol ili materijalnu shtetu. Odnosno bilo kakvu stetu. Malo neprijatnosti, nelagodnosti, nervoze i sl. nije na odmet ako je pogodna situacija. ;)

a ono shto si pokushala da me ubijesh tako shto si me gurnula niz stepenice? :)

pehar
04-06-08, 22:29
Sto ostane kad padnu haljine,vesna zmijanac,a pehar?a ne treba se svetit.mada ipak malo,ali malo treba
Zasto mislis da se malo treba osvetiti?

paloma
04-06-08, 22:44
Ne znam sta ostaje posle osvete?!Najbolje je ostati hladan i krenuti razmisljanjem o drugim situacijama u zivotu

Slazem se...sta bi ostalo posle osvete?
Kakvom bi se to emocijom ispunili posle?
Osveta moze da donese trenutno zadovoljstvo u smislu,uh kako je lepo kad nas ego nije gladan i kad je tako lepo ruckao..
Nista dobro po pitanju stanja duha ne moze da donese...samo jos veci ponor i okov.
Mi nismo ovde predodredjeni da bi bili sudije,niti da se nekom svetimo i tako ga kaznjavamo...
Time kaznjavamo samo sebe...

Supernova
04-06-08, 23:27
Ako se nekome svetimo pokazujemo mu kako smo mali i nesposobni da podnesemo bol koji nam je nanio. A bol je motiv za osvetu, zar ne? Ništa nema bumerang-efekat, kao što ima osveta.

Život nas uči kako je neophodno oprostiti kako bi se oslobodili otrova koje nosimo u sebi, u cilju našeg duhovnog razvoja.

Kada pobijedimo sebe, pobijedili smo cijeli svijet.

Daci
04-06-08, 23:32
Osveta je uvijek posljedica slabosti duše koja ne može da podnese nepravdu. Onaj koji smijera osvetu čini zlo samom sebi, jer postaje zao.

Miriam
07-06-08, 11:57
Evo nekoliko predloga :D

http://i32.tinypic.com/2d8ko6e.jpg

Miriam
07-06-08, 12:01
http://i27.tinypic.com/2jdrn02.jpg

Miriam
07-06-08, 12:05
http://i26.tinypic.com/2qnsbat.jpg

DYLAN DOG
08-06-08, 02:19
http://i26.tinypic.com/2qnsbat.jpg

Baš sam nešto poslije ovog gesta ubijeđen da Scott has got small dick :D:D:D

wawy
08-06-08, 02:43
http://i27.tinypic.com/2jdrn02.jpg

hmm, potsjeti me da nikad nemam nesto s tobom... :D

pehar
23-06-08, 01:03
Nisam osvetoljubiva osoba,ponekad shvatam da svi imamo neke slabosti,i da mozda tog trenutka ti neko nesto kaze nenamerno,ali ume da me boli rec

Angelina75
23-06-08, 01:07
cesto u sebi pomislim na osvetu ...ali to je samo u afektu i besu....sreca pa me brzo prodje...jer nisam zlopamtilo:toobad:

maja dg
08-07-08, 12:08
Pa i ja cesto pomislim..ali onda odustanem,jer ako je vec on bio los ne zelim da i ja budem kao on...ali rijeci puno vise zabole,ako ne odmah,onda kada dodje u istoj ili slicnoj situaciji...a onda ga evo opet kod mene,ali bezuspjesno i kasno,a ne treba mu veca osveta od saznanja da me je izgubio zauvjek:))))