View Full Version : Како да дођеш до њеног броја телефона?

inzaghi9
09-03-08, 02:13
Који је најбољи начин да дођеш до њеног броја телефона? Уместо да компликујемо ствари, рећи ћемо оно што је вероватно и најтачније. Најједноставније је да приђеш и питаш: "Могу ли да добијем твој број телефона?" Уколико она има компјутер, отворена ти је могућност за један сјајан трик, питај је за e-mail адресу или ICQ број и на тај начин можеш да избегнеш сваку врсту бламирања, јер, забога, једино што ти са њом желиш да размењујеш јесу адресе сајтова!... (да, наравно)

Не претварај се да имаш фотографско памћење. Наш мозак обично има навику губи податке у најбитнијим моментима (звучи помало као Win95, зар не?) Глуп памти, паметан записује. Изабери шта ти је ближе :)

Пошто ти да свој број телефона, колико дуго би требало да чекаш пре него што је назовеш? Ако ти изгледа да је заинтересована за тебе, сачекај 5 дана (таман толико да размишља о теби и да почне да нагађа неке ствари). Ако није деловала превише заинтересовано, сачекај 2 дана. Ово све наравно не важи у случају у коме је она желела да се чујете још исте или наредне вечери. То дефинитивно значи да је заинтересована. Има оних који сумњају у горе наведену технику "чекања" пре позива, али је, када се боље размисли, принцип веома једноставан. Ти желиш да она мисли на тебе. Ти, истовремено, не желиш да она помисли да си ти очајан да баш њу смуваш. Овако, постижеш да изгледаш сасвим опуштено, ненападно и cool.

Кад решиш да је питаш да изађете, буди одређен. Наведи тачно време, место и шта планираш да радите (дискотека, кафић, вечера или биоскоп) и питај је да ли се она слаже са тим.

Напомена: немој да ти "чекање" пада на памет уколико сматраш да постоји још неко ко је заинтересован за њу и ко би желео да се види с њом. У таквим ситуацијама треба реаговати брзо!

(izvor) (http://zivot.krstarica.com/c/tinejdzeri/kako-da-dodjes-do-njenog-broja-telefona)

kliko
09-03-08, 08:49
Који је најбољи начин да дођеш до њеног броја телефона? Уместо да компликујемо ствари, рећи ћемо оно што је вероватно и најтачније. Најједноставније је да приђеш и питаш: "Могу ли да добијем твој број телефона?"

Kako se ovoga nisam sjetio?!

Temis
09-03-08, 12:32
:lighten: Kliko :D hahaha

Kako veli ona Koka iz vica "Ja cu da potrcim jos koji krug da ne pomisli da sam laka zenska" :D Odgovor moze takodje jednostavno u boljem slucaju "DA" ili u gorem slucaju "NE" :biggrin:

frkadela
09-03-08, 12:38
Ja sad idem u grad da ovo probam, a vi postavite neki manual da znam sta da radim ako dobijem broj...

Temis
09-03-08, 12:42
Ja sad idem u grad da ovo probam, a vi postavite neki manual da znam sta da radim ako dobijem broj...

Aj sa srecom...Neka ti prospe neko od ukucana malo vode za tobom...:D

kliko
09-03-08, 13:53
Bogumi, neka ga dobro poliju!

Batboy
09-03-08, 14:01
Bogumi, neka ga dobro poliju!

Trebaće mu.... :D

Je l' to hoćeš da kažeš.... Eeee raći ću Frkiju.., kakv si čeok... :)

Zor_djevojka
09-03-08, 16:07
Пошто ти да свој број телефона, колико дуго би требало да чекаш пре него што је назовеш? Ако ти изгледа да је заинтересована за тебе, сачекај 5 дана (таман толико да размишља о теби и да почне да нагађа неке ствари). Ако није деловала превише заинтересовано, сачекај 2 дана. Ово све наравно не важи у случају у коме је она желела да се чујете још исте или наредне вечери. То дефинитивно значи да је заинтересована. Има оних који сумњају у горе наведену технику "чекања" пре позива, али је, када се боље размисли, принцип веома једноставан. Ти желиш да она мисли на тебе. Ти, истовремено, не желиш да она помисли да си ти очајан да баш њу смуваш. Овако, постижеш да изгледаш сасвим опуштено, ненападно и cool.

i da me odbije od njega :thumb_down:...pa ce 'prigat'' nekog drugog...
to mi lichi na ono svidi mi se neka stvar u izlogu i nedelju dana se 'guzim' da je kupim, a imam para, dobro mi stoji, sve mi odgovara, samo ne znam zashto neshto konkretno ne preduzmem tj.ne kupim je..i onda kad se konachno nakanim da je kupim, ona proshla ili ostao manji broj...i poslije psujem i krive radnice i ona 'srecnica' shto ju je kupila...

nestasni_cipiripi
09-03-08, 16:12
Ah dobar dan!ovaj inzagi je dobro naucio copy paste.a sto je tema?da cekam 5dana da je zowem?xaxaxa.a to se kralju prvo pusti poruka neka simpaticna...

Zor_djevojka
09-03-08, 16:13
evo ko zna kako treba ;)...upravo simpatichna ;)..duhovita...

Leptiric
09-03-08, 16:16
Poslije 5 dana ja bih zaboravila na tog nekog,a kad se javi iskulirala bih.
Ima cipiripi pravo.

Zor_djevojka
09-03-08, 16:18
Ljubi majka svoju pametnicu ;)...'Ako sa mnom necehs ti, ma ima ko ce, ne brini..' ;)

Leptiric
09-03-08, 16:20
Ljubi majka svoju pametnicu ;)...'Ako sa mnom necehs ti, ma ima ko ce, ne brini..' ;)

Ada naravno! Majchica moja me nauchila! :)

Miki_from_the_block
09-03-08, 17:09
Ideja ICQ-om ili MSN-om nije nimalo losa...::D

Angelina75
09-03-08, 17:17
Који је најбољи начин да дођеш до њеног броја телефона? Уместо да компликујемо ствари, рећи ћемо оно што је вероватно и најтачније. Најједноставније је да приђеш и питаш: "Могу ли да добијем твој број телефона?" Уколико она има компјутер, отворена ти је могућност за један сјајан трик, питај је за e-mail адресу или ICQ број и на тај начин можеш да избегнеш сваку врсту бламирања, јер, забога, једино што ти са њом желиш да размењујеш јесу адресе сајтова!... (да, наравно)
(izvor) (http://zivot.krstarica.com/c/tinejdzeri/kako-da-dodjes-do-njenog-broja-telefona)

a sta ako taj neko ne zeli da da ni e-mail niti ICQ a i dalje je onako simpaticno nasmejan i zaintrigriran ?????

ajd' sad da vas cujem???:cheezy::cheezy:

melic
09-03-08, 17:19
a sta ako taj neko ne zeli da da ni e-mail niti ICQ a i dalje je onako simpaticno nasmejan i zaintrigriran ?????

ajd' sad da vas cujem???:cheezy::cheezy:

Mozda samo voli da flertuje....

Angelina75
09-03-08, 17:20
hmmm....mozda....:cheezy:...ali cemu i flert vodi????mora i to nekad da se prekine....:redface:

Zor_djevojka
09-03-08, 17:20
ili je ozhenjen....cuknite se u glavu

Angelina75
09-03-08, 17:22

hhhmmm...mozhe bit'...a sta ako izgleda kao previse iskren??!!

melic
09-03-08, 17:22

sve je u igri, ali nista posteno...:toobad:

Zor_djevojka
09-03-08, 17:23
sve je poshteno, samo zavisi kako ti (od)igrash...

Zor_djevojka
09-03-08, 17:24
hhhmmm...mozhe bit'...a sta ako izgleda kao previse iskren??!!

onda mu nijesi dovoljno interesantna..prosto k'o pasulj..ja ne znam shto komplikujete...Podji od sebe..kako se ti ponashash kad ti se neko bash dopada...?

melic
09-03-08, 17:25
sve je poshteno, samo zavisi kako ti (od)igrash...

Jeste i da li zelis da vidis istinu...:toobad:

Angelina75
09-03-08, 17:25
ma da....ali stvarno ....kako ga se otkaciti....biti i dalje "napadna" ili sve bataliti???:wacko:

vredi li se truditi???:wacko:

melic
09-03-08, 17:27
ma da....ali stvarno ....kako ga se otkaciti....biti i dalje "napadna" ili sve bataliti???:wacko:

Ako ti je dovoljno stalo, mislim da vredi. Bolje se kajati za ono sto si pokusala, nego za ono sto nisi....:lighten:

Angelina75
09-03-08, 17:29
onda mu nijesi dovoljno interesantna..prosto k'o pasulj..ja ne znam shto komplikujete...Podji od sebe..kako se ti ponashash kad ti se neko bash dopada...?

rosso draga....pa bas cu da podjem od sebe..mene tako neko da "napada"...ja se odmah odbranim....ako mi se ne svidja ...ja to direktno i kazem ..nema tu kod mene "diplomatskih" odgovora....kao .....taj za koga pitam

Zor_djevojka
09-03-08, 17:30

Ako nekoga zaista iskreno volite, ostavite ga na miru.To je najvishe shto mozhete uchiniti za voljenu osobu...- DUshan Radovic.

Angelina75
09-03-08, 17:32
ako je dusan radovic to rekao....onda ga necu vise ni "napadati"....:toobad::toobad:....

samo bice mi tesko:weeping::weeping:...ipak je "poseban"

Zor_djevojka
09-03-08, 17:33
ajde angliana, nije ti 15 godina...svaki je 'poseban' na svoj nachin...

melic
09-03-08, 17:33
ako je dusan radovic to rekao....onda ga necu vise ni "napadati"....:toobad::toobad:....

samo bice mi tesko:weeping::weeping:...ipak je "poseban"

Kakv li je Dusan Radovic imao ljubavni zivot??:cheezy:

Zor_djevojka
09-03-08, 17:34
Sigurno mu ama bash nikad nije bilo dosadno melic...To je najbitnije...Pametan je to chovjek bio, ne sumnjaj u njega...

melic
09-03-08, 17:35
Sigurno mu ama bash nikad nije bilo dosadno melic...To je najbitnije...Pametan je to chovjek, ne sumnjaj u njega...

U pamet nikad ne sumnjam, ona je konstanta, ali emocije...one su prevrtljive...:cheezy:

Zor_djevojka
09-03-08, 17:36
To vec zavisi od osobe...Nechije su prilichno jake, a skrivene...Takve su najchistije i najiskrenije!

a zavidim onima koji prorachunato upravljaju svojim emocijama.

melic
09-03-08, 17:41
To vec zavisi od osobe...Nechije su prilichno jake, a skrivene...Takve su najchistije i najiskrenije!

vecina je takva, nazalost.:toobad:

Angelina75
09-03-08, 17:41

eto...eto...e takve su njegove!..to ja vidim po njegovom nacinu komuniciranja...ali avaj...da ne bulaznim vise ...hvala vam devojke....:mwah1:

nestasni_cipiripi
09-03-08, 18:51
Ko zna zna!ra-ra!nova skola,stara skola.a sto ako ti da pogresan broj?a?aj sad!

kolacic
09-03-08, 18:53
Možda će druga dati broj, ako ona neće! :)

nestasni_cipiripi
09-03-08, 18:54
A dajes li ti broj svakome ko ti pridje?

Batboy
09-03-08, 18:56
Rose.., Melic.., Angliana... Ne vjerujem u posebnost jedne osobe..., svi smo mi tu negdje i po intelektu i po emocijama...

Ako je neko u nečemu ekstra dobar siguran sam da ima dosta stvari u čemu je loš..., a u slučaju da neko zna dosta o svemu i svačemu onda je prosječan... Nesavršenost je glavna odlika čovjeka... Glupo je idealizirati bilo koga..., ali ne i voljeti... :wub2:

Nego djevojke kako ste stigle dovde..., ova me vaša rasprava podsjeti na onu knjižicu ''Putevi misli''... Otputavale ste daleko od teme... :locked:

Ajde malo recite kako bi vi da vam neko priđe i zatraži broj.., dajete li nekakve signale koji govore ''Luče dođi ovamo'' ili nešto slučno...

Mi muškarci se često blamiramo.., pa izvolite pomozite nam... Uglavnom smo neuki i nevješti.., ne snalazimo se u zadanim situacijama.., lupa nas trema.., šamara nas blam.., ne znamo šta je emocija.., a žeMski nas pogled baca na koljena... Pomozite malo umjesto da svoja ogorčenja pretačete u pisanu riječ...

Inzagi.., tema ti nije loša.., ako si je instalirao.., trebao si bar malo aktivnije učestvovati u njoj...

kolacic
09-03-08, 18:57
Ne, samo ako sam zaista zainteresovana. A da li ti tražiš broj svakoj? :)

nestasni_cipiripi
09-03-08, 19:00
Pazi,ja obicno broj dobijem,al na fin nacin.prica je bitna.i kad dobijes broj pustis neki sms "jel mogu da te zovnem oko 03h da ti dahcem u slusalicu"...xaxa

kolacic
09-03-08, 19:03
Mora da si mnogo šarmantan i sigurno dobro dahćeš kad pristanu. :)

Angelina75
09-03-08, 21:34
malo sam preuredila BATboy-ev post...

Rose.., Melic.., Angliana... Ne vjerujem u posebnost jedne osobe ..mislim da gresis....svako je na svoj osobit nacin poseban....pa da nismo takvi...onda bi svi ljudi ovog sveta bili jednolicni..., svi smo mi tu negdje i po intelektu i po emocijama...

Ako je neko u nečemu ekstra dobar siguran sam da ima dosta stvari u čemu je loš..., a u slučaju da neko zna dosta o svemu i svačemu onda je prosječan... Nesavršenost je glavna odlika čovjeka...naravno....bar ja uvek kazem da niko nije savrsen....to ne postoji...ali zato mane znaju da budu i sipmaticne na svojstven nacin Glupo je idealizirati bilo koga..., ali ne i voljeti... :wub2:

Ajde malo recite kako bi vi da vam neko priđe i zatraži broj..nekoliko puta mi se i to desavalo...ali bar je meni to prosto...ne dajem tako lako br. svog telefona....ali se uvek desi da sazna ..a nije ni cudo..pogotovo u vremenu kad sam radila kao predavac engleskog jez. u jednoj privatnoj skoli gde je ucenicima bio dostupan broj u slucaju pomeranja casova i tome sl...sta da se radi ....privatne skole ... , dajete li nekakve signale koji govore ''Luče dođi ovamo'' ili nešto slučno... obicno ja dobijam signale ...pa cak i pice koje konobar donese....ali od nepoznanika ne uzimam pice...

Mi muškarci se često blamiramo.., pa izvolite pomozite nam... Uglavnom smo neuki i nevješti.., ne snalazimo se u zadanim situacijama.., lupa nas trema.., šamara nas blam.., ne znamo šta je emocija.., a žeMski nas pogled baca na koljena... Pomozite malo umjesto da svoja ogorčenja pretačete u pisanu riječ... da li je bas tako BATice....???....ma ja verujem da se ti odlicno snalazis u takvim situacijama...:cheezy:

Inzagi.., tema ti nije loša.., ako si je instalirao.., trebao si bar malo aktivnije učestvovati u njoj..e tu se slazem...onaj ko je i postavio temu bi trebalo da je malo vise aktivniji.

:cheezy:

Zor_djevojka
09-03-08, 21:35
Ajde malo recite kako bi vi da vam neko priđe i zatraži broj.., dajete li nekakve signale koji govore ''Luče dođi ovamo'' ili nešto slučno...
Vjerujesh li da mi nikad niko u zhivotu nije trazhio broj telefona u grad kad izadjem, nako oni iz BBM-a kablovsku kad su htjeli da mi uvedu i ovi za ADSL, no njih ne rachunam..Eto...
a poshto sam ja vrlo skeptichna po prirodi, ja bih ga najverovatnije pitala je li siguran da je trazhio bash moj broj ili drugarice do...

Mi muškarci se često blamiramo.., pa izvolite pomozite nam... Uglavnom smo neuki i nevješti.., ne snalazimo se u zadanim situacijama.., lupa nas trema.., šamara nas blam.., ne znamo šta je emocija.., a žeMski nas pogled baca na koljena... Pomozite malo umjesto da svoja ogorčenja pretačete u pisanu riječ...
Nije valjda da ja moram da te uchim kako bi prishao djevojci..Je li dotle doshlo Bacokice...Chisto sumnjam da tebi fali originalnosti, pa i ako te odbije, nishta strashano ;)
Ne znam, probaj ovo shto sam ja uradila skoro..Momak je prolazio kroz knjizharu u kojoj sam i ja razgledala i pitao me 'Izvini, mogu li da prodjem', ja mu odbrusila mrtva 'ladna 'Ti kod mene mozhehs komotno, no je pitanje mogu li ja kod tebe proc'', on je nastavio 'puteshestvije' jedno metar, dva, okrenuo se , pogledao me, nasmijao se, podigao prst ochigledno imajuci namjeru da kazhe neshto, a ja sam se bila postidjela i izlecela iz iste...Eto....e sad nagadjam shta bi bilo, kad bi bilo...

nestasni_cipiripi
09-03-08, 21:38
Pridjes i kazes curi CUJEM DA MI SE SVIDAS...

Angelina75
09-03-08, 21:40
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=blue]Nije valjda da ja moram da te uchim kako bi prishao djevojci..Je li dotle doshlo Bacokice...Chisto sumnjam da tebi fali originalnosti, pa i ako te odbije, nishta strashano ;)
Ne znam, probaj ovo shto sam ja uradila skoro..Momak je prolazio kroz knjizharu u kojoj sam i ja razgledala i pitao me 'Izvini, mogu li da prodjem', ja mu odbrusila mrtva 'ladna 'Ti kod mene mozhehs komotno, no je pitanje mogu li ja kod tebe proc'', on je nastavio 'puteshestvije' jedno metar, dva, okrenuo se , pogledao me, nasmijao se, podigao prst ochigledno imajuci namjeru da kazhe neshto, a ja sam se bila postidjela i izlecela iz iste...Eto....e sad nagadjam shta bi bilo, kad bi bilo...

draga rosso tako se slatko nasmeja....:clapping::clapping:.....zanimljiva si ti licnost!!!...:cheezy:.....:mwah1:

Janjičar
09-03-08, 21:40
Daj mi broj telefona da ne zovem braću.

nestasni_cipiripi
09-03-08, 21:41
Ja broj nikome ne dajem.

Zor_djevojka
09-03-08, 21:42
draga rosso tako se slatko nasmeja....:clapping::clapping:.....zanimljiva si ti licnost!!!...:cheezy:.....:mwah1:

grabezh oko mene moja angliana, shto da ti pricham....

Janjičar
09-03-08, 21:45
grabezh oko mene moja angliana, shto da ti pricham....
Grabež no ti nej u Kuče.

Angelina75
09-03-08, 21:48
restless squirrel.....ja znam da bi ti o'ma trazio broj da ti je neka ovaka blizu
http://static.zooomr.com/images/853223_a5ff1cd078.jpg

izvinjavam se moderatoru

nestasni_cipiripi
09-03-08, 21:49
Ja jel?

Angelina75
09-03-08, 21:49
:cheezy::cheezy:..no ko drugi???:cheezy:

nestasni_cipiripi
09-03-08, 21:52
A ne bi ja reko da ova ima mob...

Angelina75
09-03-08, 21:53
a ti njoj goluba pismonoshu posalji:D:D

Batboy
10-03-08, 00:45
Nije valjda da ja moram da te uchim kako bi prishao djevojci..Je li dotle doshlo Bacokice...Chisto sumnjam da tebi fali originalnosti, pa i ako te odbije, nishta strashano ;)

Ja sam tu da vas uputim na temu..., a ne tu da mi budete ogorčene i ljute žeMskice... :1002:

Kako je ovaj naš Cipiripko konkretan... Fino čovjek iznosi stavove... :)

nestasni_cipiripi
10-03-08, 15:32
Ja fino kazem...zamisli da ti slatka mala recimo da broj ko zna ciji,pa te o jadu zaboravi...e zlato zenska cud je cudna rabota...i ti cekaj 5dana da se javis,pa ces sa drugarima SONY igrat

Miriam
10-03-08, 15:35
Ja fino kazem...zamisli da ti slatka mala recimo da broj ko zna ciji,pa te o jadu zaboravi...e zlato zenska cud je cudna rabota...i ti cekaj 5dana da se javis,pa ces sa drugarima SONY igrat

Imam predlog otvori školu "Како да дођеш до њеног броја телефона" mogao bi dosta da pomogneš mladim momcima da steknu samopouzdanje. :)

Zor_djevojka
10-03-08, 15:37
i ti cekaj 5dana da se javis,pa ces sa drugarima SONY igrat

ahahahahahahahahahahaah ili kladionicu...

melic
10-03-08, 15:37
Imam predlog otvori školu "Како да дођеш до њеног броја телефона" mogao bi dosta da pomogneš mladim momcima da steknu samopouzdanje. :)

a sta cemo sa starijim momcima, sa njihovim samopouzdanjem....?:tears:

Miriam
10-03-08, 15:38
a sta cemo sa starijim momcima, sa njihovim samopouzdanjem....?:tears:

Ako ga melić do sada nisu stekli - Piši propalo :toobad:

melic
10-03-08, 15:39
Ako ga melić do sada nisu stekli - Piši propalo :toobad:

E, onda pisem propalo......nerado..:thumb_down:

Zor_djevojka
10-03-08, 15:42
Bra'o..najlakshe je ruke dic'..ma i noge izgleda....

melic
10-03-08, 15:44
Bra'o..najlakshe je ruke dic'..ma i noge izgleda....

Zavisi, sve zavisi, prvo se dizu nego, a onda se skoro sigurno dizu i ruke...:yeahright:

nestasni_cipiripi
10-03-08, 15:44
Dignes noge zlato i javi se za 9mjeseci

melic
10-03-08, 15:45
Dignes noge zlato i javi se za 9mjeseci

E pa nisi valjda tako efikasan...??????:nonono::biggrin:

nestasni_cipiripi
10-03-08, 15:52
Da ocu bi,al rano mi je.a sto zlato mislis da se zena oplodjava vise puta?da ka tesar radim na drvetu?

melic
10-03-08, 15:55
Da ocu bi,al rano mi je.a sto zlato mislis da se zena oplodjava vise puta?da ka tesar radim na drvetu?

diskutabilno....:twisted:

nestasni_cipiripi
22-03-08, 11:33
Suptilno