View Full Version : MiM

Dot
28-02-08, 16:27
Nedavno sam forumashu Russian skrenuo paznju na ponasanje jer se par osoba zalilo na ponasanje doticnog forumasa!
Danas mi je stigao i odgovor od Russiana!!!

http://img145.imageshack.us/img145/2246/kkkklh7.png (http://imageshack.us)

od Admia ocekujem da primjeni sankcije kao i da mi posalje dostupne podatke o Russian-u kako bi mogao na vrijeme reagovati kod organa koji su vec nadlezni za ljude sa ovakvom psihom! Naravno ocekujem i obavjestenje o sankcijama koje su primjenjene u ovom slucaju.

Od ostalih forumasa trazio bih da se izjasne o ovom slucaju...
:photo:

explosion
28-02-08, 16:33
Molim???? Vaspitanje, tolerancija, otvorenost...hmmm...
Ne mogu da vjerujem da ovakvih ljudi ima!
Dot, cime si izazvao ovu reakciju?
Poznajuci Dota,ovo nicim nije mogao zasluziti i smatram da @rusian treba i mora biti kaznjen! Mozda cu bog ovoga i ja dobiti batine, javicu vam.

Leptiric
28-02-08, 16:38
Stvarno ne mogu da vjerujem da neshto moze izazvati ovakvu reakciju kod nekoga.
Ne znam shta da kazem,stvarno... Mislim da bi bilo fer dati Dot-u podatke potrebne za njegovu bezbjednost. A dotichnog chlana ne zelim komentarisati jer nisam imala nikakve kontakte s njim. Uglavnom dovoljno mi je ovo shto sam prochitala... A sad i da hoce da me neko bije ima ko ce da me brani...

frkadela
28-02-08, 16:41
Ovo me podsjeca na Buksovce: "znam kako izgledas vidio sam te na televiziju"... :D

Rusian, ohladi se malo... Za pocetak je od mene dobio samo zuti karton... Nadam se da je sad sve ok i da vise nece dolaziti do ovoga... :)

Dot
28-02-08, 16:48
sta je dovelo do ovoga?
par clanova mi se u toku dopisivanja pozalilo a njegovo ponasanje o cemu je on obavijesten zajedno sa Admiom...ukoliko smatra da je na neki nacin uvrijedjen bilo kojim mojim postupkom naravno moze se zaliti i spreman sam prihvatiti bilo kakvu sankciju.

Leptiric
28-02-08, 16:52
Ako se vecina zali na njega,znachi da je on problem a ne neko drugi...
Neka se ne uvrijedi nishta,ja samo iznosim svoje mishljenje na ovo,a ako zeli da dokaze da grijeshimo ima vala prostora da se opravda.

explosion
28-02-08, 16:54
Slazem se. Ne sjecam se da sam ja imala problema sa njim, ali ovo je stvarno strasno. Dot, trebao si ovo na temu - shokantno ;)

leonarda
28-02-08, 17:03
ovaj ruski ima neki problem.
neka samo još nešto kaže za Dota, pa da me zapamti.

nestasni_cipiripi
28-02-08, 17:04
Brate ne idi u tolosku.sto da ti kazem!

flowerchic
28-02-08, 17:05
Mir ljudi...Nista od dreke i vike:)..Lijepim rijecima je sve moguce rijesiti...

melic
28-02-08, 17:06
Brate ne idi u tolosku.sto da ti kazem!

E sto ti znas coveka da utesis pa to ti je cudo..:smokeing:

leonarda
28-02-08, 17:09
Mir ljudi...Nista od dreke i vike:)..Lijepim rijecima je sve moguce rijesiti...

nekad nije moguće zato što neće svi ljudi da saslušaju i drugu stranu priče.

flowerchic
28-02-08, 17:11
nekad nije moguće zato što neće svi ljudi da saslušaju i drugu stranu priče.

Znam,ali to rekoh da smirim situaciju:).

leonarda
28-02-08, 17:18
ne gotivim ljude kao što je rusian, ali su i oni ljudi. što se može.
a poruke ovog tipa su mi stvarno debilne. ruski je balavac kad se tako obraća. vidi se da ima nekih problema, pa ne zna na koga da iskali svoj bjes. žao mi ga

Pera Detlic
28-02-08, 21:41
Vidjeh MIM pa reko da pročitam tiče se svih, kad ono .....
Tačno se zna ko kome treba da se žali. Znači ako mene neko dira da se ja obratim Dotu pa će on da mu skrene pažnju?
I stvarno privatne poruke su privatne, u najmanju ruku je nepošteno to objavljivati javno.Pojma nemam šta je bilo i zašto, i ne zanima me. Sredite to vas dvojica! Kakve veze sa time ima bilo ko drugi?
Ovakve teme i priča su sramota za ovaj forum!
Sram Vas bilo! (One koji se prepoznaju :xmas143:)Ovamo: kako si slatka...joj moja ti...bla bla, a preko privatnih ogovaranje najstrašnije!:secret:
Eto to je moj stav.:thumb_down:

Ribica
28-02-08, 21:44
Ja tog čovjeka nisam ni primjetila:confused:

nestasni_cipiripi
28-02-08, 21:45
Nemam pojma,samo cu postavit kamere u tolosku.

Zor_djevojka
28-02-08, 21:59
Dote, lako mu je tebi da prijeti..Vidjecemo kad mene oshacuje - osmotri, 'oce li smjet'....

nestasni_cipiripi
28-02-08, 22:00
Ish.mene grupe ewo godinama traze po gradu.
Ne idi u tolosku.dobra je ona trim staza kod agrokombinaata

Zor_djevojka
28-02-08, 22:01
nijesu grupe, no ekipe...znamo dobro chije ...

nestasni_cipiripi
28-02-08, 22:03
Gledaj sve za ljubav.reke suza isplakah.i suza bi zaplakala

Amelie
28-02-08, 23:14
ao evo nas kao one babe...a neka cuti sramota za forum,a druge babe-sramota rusian sta si uradio.
neka admin vidi sta ce i kako ce.ko je pametan znace ko je pogrijesio.
ja cu sam oto reci a sad odoh da odmaram glas

nestasni_cipiripi
28-02-08, 23:23
Imas divnih emisija o zivotinjama

milenaaaa
28-02-08, 23:53
MOZE LI SE ZNATI STA JE RUSIAN URADIO?
KO SE ZALI NA NJEGOVO PONASANJE?
...mozda se covjek naljutio jer ga prozivate ni krivog ni duznog...

Batboy
29-02-08, 00:28
Dot-e zaboravi na onu optiku što sam ti obećao... :D

Ma.., ajde ljudi nije to toliko strašno..., papir trpi svašta... :o

Druže nisam siguran da si povukao dobar potez... Ako si imao problema trebao si ići preko Šefa..., a onda interno to da se raščisti... Ako Šef ne bi odreagovao.., onda si trebao obavjestiti moderatore.., a zadnje bi trebalo biti ovo javno linčovanje...

Lično smatram da bi Derek ovaj problem već riješio nekako...

rusian
29-02-08, 00:29
bas fino izvedeno, moze se reci inteligentno dot..na jedan veoma lukav i perfidan nacin navuces pa javno objavis.svaka cast ali sve je to tako jednostavno da se u pozadini ne krije ljubomora. a zasto?, evo objasnicu vam.kao sto znate doticni gospodin je bio u vezi sa najsladjim clanom foruma amelijom.i da ne ulazim u detalje oko toga,oni koliko ja znam nisu vise zajedno.e sada,posto ja gajim izvesne simpatije prema ameliji sto je i opravdano,jer je za moj pojam lijepa, inteligentna i samostalna osoba, i jos mnogo toga.bez nekih pretenzija, ja sa njom komuniciram sto preko foruma sto preko sms..
Mislim da je to razlog svega ovoga, jer covjek mi je slao poruke na mob. i vrijedjao me ali sve u nekoj skrivenoj formi tako da do skora nisam bio siguran, ali je tu ljubomoru definitivno potvrdio jedan njegov komentar na moj post, na koji mi je kliknuo crveno i dao komentar da smo isti, sto u kontekstu posta znaci da smo isti moj pas i ja.uostalom provjerite(post od 25.11.07) a njegov crveni klik na vagu je bio 02.02.08 sto znaci da je smisljeno trazio moje postove)a to samo moze ljubomorna osoba.)) a to sto je on naveo da su se skoro neke osobe zalile na mene, ja cu vam samo reci da u poslednje vrijeme nisam bio javno prisutan na forumu,osim kao posmatrac na berzi,jer sam bio zauzet poslom,i to da me je on opominjao ni to nije istina jer ja sa covjekom nikada nisam komunicirao ni putem pp ni preko foruma. (mozda je on mislio na te opomene sto su stizale na moj mob)..
u ostalom neka se sad jave moderatori pa neka iznesu ako postoji neka pp ili bilo koja komunikacija preko posta izmedju mene i doticnog gospodina.i isto tako ako postoji neka se javi druga osoba koju sam ja uvrijedio na ovom forumu..citajuci gore navedene komentare na moj post, mogu samo da vam kazem da nisam pogrijesio u procjeni nekih ljudi i drago mi je zbog toga.ovo kako sam ja reagovao to je bilo tipicno musko reagovanje i to samo mogu da shvate pravi muskarci kojih na ovom forumu bas nema mnogo,uostalom vidi se kako je ko komentarisao..a ovo sto je doticni gospodin napravio i iznio na jedan veoma lukav i perfidan nacin vise govori o tome da i ovdje kao i svugdje malo lukavija osoba moze da navede na osudu, naravno to bi sve moglo da uspije, ali je previdio jednu stvar, da za protivnika ima ispravnu i inteligentnu osobu..koja ce dragi forumasi da vas ovoga puta pozdravi i da se odjavi,immediately sa ovog foruma jer me ne zasluzuje.

melic
29-02-08, 00:34
Sta bi ovo?

milenaaaa
29-02-08, 00:37
ovo je predaleko otislo,nije morao svako da zna...
Dejo,mogao si to s Derekom da rijesis..
A bas me zanima dje su ti ljudi sto ih je russian vrijedjao,sto se sad ne jave...

Batboy
29-02-08, 00:38
Rusian... :)

Nema potrebe da se odjavljuješ ako si prav... Sve se može provjeriti.... :hypocrite1:

Ako misliš na našu malu Amelie.., što jes'.., jes'.., skidam kapu... Mala je tip-top... :icecream: ;)

milenaaaa
29-02-08, 00:39
tip top sminka i frizura,lepo lice i vitka figura :))))))

Dot
29-02-08, 00:42
ne zaboravi svoju istinu ponijeti sa sobom :)
ako si covijek onoliko koliko si govorio istinu u ovom postu onda ne vidim potrebu raspravljati sa tobom o bilo cemu ...

p.s. hvala ti sto si stavio ovaj post! Ako nikom drugom, bar ce meni znaciti, da znam kako da te posmatram kao osobu. :shocked542:

Batboy
29-02-08, 00:43
tip top sminka i frizura,lepo lice i vitka figura :))))))

Ja ti to procjenim.., nema dalje.... :cheezy:

Eeee sad bih ti rekao NJešto.., ali neću postidjećeš se.., znam te ja... :hypocrite1:

milenaaaa
29-02-08, 00:44
ajde reci :)
da bar malo skrenemo s ove "cudne" teme :)

Batboy
29-02-08, 00:50
Neću.., neću.., drugi put ću biti jasniji i precizniji... :)

Djeco.., ja odoh spavati.., a vi kako hoćete...

Milenče... :bye1:

Derek_Trotter
29-02-08, 09:06
@Dot
Trebao si meni da se obratis preko privatnih poruka a ne da pravis od sebe mucenika i problem iznosis javno.

@rusian
Ukoliko se vratis na forum imas opomenu jer si zloupotrijebio forum da uputis prijetnje koje smo vidjeli.
Sta god da ti je dot uradio mogao si mi se javiti pa da ga ja opomenem.

@
Ubuduce ako bilo ko ima bilo kakvih primjedbi ili prijetnji neka se obrati meni da to rijesimo a ne da sirimo raspravu o tome.
Ako ko ima sto da mi kaze po ovom pitanju neka iskoristi p.p.

Homer
29-02-08, 09:21
Prva "tuča" oko žene (devojčice) na forumu!

Ajd sa srećom!

Baron
29-02-08, 09:24
ma da te znam koji si, povatali bi se u kosti što kupi onaj KAP ispred mene!

Homer
29-02-08, 09:30
ma da te znam koji si, povatali bi se u kosti što kupi onaj KAP ispred mene!

Nisam ja čiko, nisam ja:weight_lift:

Dot
29-02-08, 09:48
derek obavjesten si kad i rusian za njegovo ponasanje ! da si tad reagovao vjerovatno gospodin nebi imao ovu "tipicnu musku reakciju" , a to ne trpim. tako da svi znaju ako misle da prijete meni ili nekom drugom neka taj post ili poruku upute dereku jer je on nadlezan na ovom forumu.
Dakle derek kad ti jednom skrenem paznju na nesto pobrini se za to, a ne da ovde covijek dolazi i laze kako ga maltretiram kao i da znam ko je. Imam ja pametnijih stvari u zivotu od toga vjeruj mi.prijetnje i laz su ocigledno njegov stil. dakle sumirano zasto sam to izbacio na public?
vec sam jednom opomenuo i njega i tebi poslao obavjestenje. nisi reagovao i covijek je poceo da prijeti. mislim da nemam mjesta za takve stvari na forumu, a ti me ispravi ako grijesim.U ovom slucaju pasivno ponasanje nadleznog to jest tebe je dovelo do javne rasprave.

Dot
29-02-08, 09:52
ako se ne varam kad sam ti slao poruku rekao sam da mu skrenes paznju na ponasanje bilo da je iz tvoje ekipe ili iz zimbabvea ali ovde mora de se ponasa normalno.
ukoliko mi vratis izbrisane poslate poruke mogu i taj pm upucen tebi da objelodanim , cisto da ljudi vide o cemu je rijec!

Pera Detlic
29-02-08, 10:18
Sad ispade Derek kriv! Hhehe!
A šta mislite vi da mi banujemo ovog Dereka?I preuzmemo forum.Prvi puč na forumu.:D
I neko me preskače na KAPU molim nadležne da ga opomenu da ne bih otvarao novu temu.:hammer5425: ...Ili da ne bude:gun_bandana:
A ova tema od mene dobija 5 zvezdica, baš je zabavna.

Derek_Trotter
29-02-08, 10:29
@Dot
Kao prvo, nisi mi poslao tu poruku. Evo sam pogledao moj inbox i ima jedna tvoja prituzba ali ne na rusiana nego na drugog clana. To je bilo pocetkom januara. Imam sve primljene i poslane privatne poruke za zadnja tri mjeseca. Molio bi da mi uradis forward te poruke ako uspijes da je pronadjes. I jos nesto, Russiana uopste ne poznajem iako ti tvrdis (ne znam na osnovu cega) da je on "iz moje ekipe". Za dalju raspravu po ovom pitanju obrati mi se preko privatnih poruka.