View Full Version : Ima li spijuna na forumu????

filantrop
23-02-08, 19:14
Ako mislite da ima kazite za koga mislite da rade.Sto mislite o ovoj ,profesiji,?Da li je ima u drugim zemljama na ovom nivou kao kod nas?Sve sto mislite o spijunima kazite ovdje(ako smijete)

nestasni_cipiripi
23-02-08, 19:25
Bogami ewo wec par dana i noci,imam osjecaj da me neko prati.waljda zbog postowa.krci mi fixni telefon.komsije me cudno gledaju.nije mi prijatno.spijuni su medju nama-tarmi ricmi

frkadela
23-02-08, 19:39
spijuni su medju nama-tarmi ricmi

:D

Pa mora imati spijuna... Kad se u svakoj firmi nadje po 1-2 spijuna, kako da se ne nadje na forumu na kom je registrovano preko 4000 ljudi... Mozda su slucajno ovdje, ali i to se racuna... :)

Nema sta da kazem, to se zna... Ako rade za Rusiju, onda su dobri... Ako rade za Ameriku, onda su govna... I to je to... :thumb_yello:

nestasni_cipiripi
23-02-08, 19:40
E to!pi cia-shi gljibavi!

Zor_djevojka
23-02-08, 19:50
e zaisto ga imaju shto vidjet' i prochitat'...

filantrop
23-02-08, 19:57
Moje misljenje je da svakog dana ovaj forum posjeti vise ,analiticara, koji rade za razne sluzbe,pocev od zemalja u okruzenju pa do vecih i najvecih sila.Onda domaci sluzbeniici pa volonteri,ispade da je tu desetak forumasa ahahahahahahahahahah

Nabuko
23-02-08, 20:27
cu nema, dje to kod nas nema`spijuna. a sto rade? pa skupljaju info.

filantrop
23-02-08, 20:39
Pa osim toga sto skupljaju informacije imaju jos jednu ulogu,rade kao blokatori.Znaci ne dozvoljavaju umovima da se razmahnu da daju misljenje o svemu i tako zivimo u iscasenom drustvu gdje ne mozes da kazes svoje misljenje onako do kraja makar sjutra mislio skroz drugacijeZnaci oni imaju vise funkcija a placeni su samo za jednu HAHAHAHAHA Spijuni zalite se svojim sefovima,trazite povisice,oformite granski sindikat....

Janjičar
24-02-08, 11:58
OSINT-obavještajni podaci dobijeni korišćenjem otvorenih izvora. Trenutno najznačajnija grana obavještajne bjelatnosti.

Homer
25-02-08, 19:21
Ovo je članak iz Pobjede OD 12.08.2007. Meni je bio zanimljiv.

NOVI TRENDOVI NA SVJETSKOM TRŽIŠTU RADA

Počasno mjesto za tajnog agenta

Na svjetskom tržištu rada evidentna su talasanja i praktično je nemoguće predvidjeti koja će sve zanimanja postojati u radnom vijeku osobe koja sada ima 18 godina, smatra naučnik Anders Bjere koji tridest godina istražuje zanimanja u budućnosti.
Prema istraživanju svjetskih naučnika, zbog automatizacije i tehnološkog napretka nestajaće poslovi pilota, kasirki, čuvara parkinga, zatvorskih službenik, direktora nacionalne banke, sveštenika državne crkve, perača prozora, poštara i servisnih tehničara za kompjutere.
Na listi deset nezamjenjivih i vječnih zanimanja su pedagog u vrtićima, istraživač, umjetnik, policajac, političar, psiholog, pravnik, privatni saradnik, savjetnik za zloupotrebe i baštovan.
U velikim firmama, svjetskim korporacijama (što nije nepoznato ni u našem preduzetništvu) posebno mjesto zauzimaće tajni agent. Ma kako se on u kojoj zemlji zvao, za njegovim obavještajnim uslugama, kažu svjetska istraživanja, potrebu će imati privatna preduzeća, vlade, organizacije i vjerske zajednice.
Odmah za njim, u poslovnom svijetu biće poželjan i domaćin u firmi, čiji je zadatak da sve učini da se klijent osjeća kao gost ili prijatelj.
Kako u svijetu ima ljudi koji se enormno bogate, sve više će postojati potreba i za batlerom koji brine da kućni poslovi budu urađeni.
Za njim se ustupa i mjesto treneru koji će imućnije ljude učiti kako da budu srećniji i da unaprijede svoj život, kako da se usavrše u onom što rade. Potom je potreban poseban imiy, gdje će im pomoći savjetnici za dizajn kako da dođu do svog stila, odjeće, stana, karijere, žurki i moguće familije.
Biće sve potrebniji savjetnici za istinu, pa će i preduzeća zapošljavati ljude koji će provjeravati da li nešto odgovara stvarnosti.
Na listi će se naći, zbog kreativnosti u poslu, i savjetnik za maštu kao i tumač kulture, u svijetu koji je sve više umrežen.

Nabuko
25-02-08, 19:27
Ako ce tajni agenti (citaj spijuni) zauzimati pocasno mjesto na globalnom trzistu rada onda crna gora ima tome trzistu mnogo toga da ponudi.

Homer
25-02-08, 19:29
Ako ce tajni agenti (citaj spijuni) zauzimati pocasno mjesto na globalnom trzistu rada onda crna gora ima tome trzistu mnogo toga da ponudi.

Pa ovo je i objavila naša novina :D

No ovi naši to rade iz zadovoljstva, za Dž! Dinara od toga neće uzet ;)

filantrop
25-02-08, 19:34
To je izuzetno teska i casna profesija samo sto je kod nas degradirana do bola.Mnoge su ljude zbog izgovorene ili neizgovorene rijeci slali u kazamate.I danas bi samo da im se moze i zato porucijem tim ,,ljudima,,da ce platiti svoj grijeh,tome nece umaci ni smrt ih ne moze spasiti od toga.Njihovim ,,naslijednicima,,odn ljudima koji se bave tim poslom a stavljaju druge stvari iznad pravde,odn. bezbjednost drzave koriste samo kao paravan za svoje bolesne ciljeve porucujem da dobro razmisle prije svakog svog prljavog poteza...

BlackWoman
26-02-08, 13:04
Špijuni na forumu? Niko me još nije kontaktirao da ogovara nekog člana na pp. http://kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_mama.gif

nestasni_cipiripi
26-02-08, 13:07
A i nece zlato.valjda nema sitnih i prodanih dusa odje?

explosion
29-02-08, 12:04
Evo ja sam shpijun! Tuzicu vas vlastima! :D

bobi
17-03-08, 00:33
Evo ja sam shpijun! Tuzicu vas vlastima! :D

Sta kazes na ovog mahera? (http://taliban.blogger.ba/) :biggrin:

DYLAN DOG
18-03-08, 18:27
Mislim da ima, vjerovatnoca je ogromna. Medjutim, ja bih ljude koji se bave bas tim zadacima (spijuniranje po foruma :D) nagradio, jer to je objektivni dokaz njihovih realnih sposobnosti, to sto moraju da rade takve zadatke ;)
Sala, naravno. Naravno da se prati, jer sve u cemu drzava ima interes praceno je na ovaj ili onaj nacin. To se radi svugdje u svijetu, net je postao mocno sredstvo komunikacije.

Slowpoke Rodriguez
24-03-08, 22:30
Simpaticno je uporediti broj gostiju i clanova. Ne znam da li na MiM neko posmatrati prepiske ako nije registrovan i ulogovan, ali na CdM je to moguce i tamo je omjer izmedju gostiju i clanova gotovo uvijek iznad 2:1

Javna je tajna da neki politicari nizeg i srednjeg ranga ili njihovi savjetnici, novinari, razni poltroni i ini idu po foruma, slusaju kako razmislja kompjuterizovani dio pucanstva, plasiraju odredjene informacije, usmjeravaju odredjene rasprave, uticu na neke ljude i sl.

Ovo je pogotovo bilo aktuelno u vremenima slamanja LSCG, izbora, referenduma i sl...

anon1
24-03-08, 23:56
Ne, odje najveci dio foruma mogu pratiti samo registrovani clanovi. Zato sam ja registrovan;)

Homer
24-03-08, 23:59
Ne, odje najveci dio foruma mogu pratiti samo registrovani clanovi. Zato sam ja registrovan;)

Kontraobavještajna MiM foruma!:cold:

nestasni_cipiripi
28-03-08, 08:12
Svi smo mi shpijuni samo je pitanje ko za koga radi! stara crnogorska poslovica

filantrop
28-03-08, 08:53
Mozda je i u vrijeme stare Crne Gore bilo toga,ja to ne znam ali oni su imali stravicne bitke za slobodu a mi smo palli kuce,krali pokretne stepenice i strujomjere...I sto je najgore ti koji su to radili ili ih podrzavali najmanje se stide.

nestasni_cipiripi
28-03-08, 19:16
Pa??ako smo ratovali i otimali,to je sasvim normalno,kad je u pitanju "Rat za mir"...

BlackWoman
31-03-08, 17:21
Morala sam... :)

... Špijuni su među nama
kvare našu idealnu vezu
al' neka ih neka budu
sada na oprezu
jer mi smo na potezu

Neko ima jasnu namenu
paklenu nam kuje zaveru
al veruj mi zazalice jer se grubo šali
pod nogama sebi vatru pali...

Mitar (ž)Mirić

(nađoh na jednom sajtu, tema - Najdebilniji stihovi)

Prle007
06-04-08, 19:07
Има и она:
...Неможе нам нико ништа
јачи смо од судбине
могу само да нас мрзе
они што нас неволе...
Тарми рићми... :-)

kliko
06-04-08, 19:27
Na listi deset nezamjenjivih i vječnih zanimanja su pedagog u vrtićima, istraživač, umjetnik, policajac, političar, psiholog, pravnik, privatni saradnik, savjetnik za zloupotrebe i baštovan.

Steta da su izostavili zubara i frizera. Iako meni ne trebaju ni jedan ni drugi, mnogi bi rekli da su to dva najbitnija zanata.Neki bi jos dodali: "I prostitutke!";)

A spijuna na forum ne vjerujem da ima. Ne lezhi nam to po tradiciji.;) :D

filantrop
19-11-08, 23:59
Spijuni pogadja li i vas ova kriza??????

Energizer
20-11-08, 01:18
Glavu dajem da ima barem 2 spijuna na ovom forumu. Mislim da je jedan vrlo vrlo aktivan...dok drugi izgubi oci od citanja postova. Jel tako spijuni ??? :D :D

milovan jankovic
20-11-08, 02:03
Ovi shto se plashe od shpijuna,
neka se posvete drugom poslu, tek kad pobijedite strah od smrti, dobijete zivot,
ni sekund prije, niti kasnije.

nb-campari
20-11-08, 10:59
mi smo velike zveri, instalirao je sistem ovodje svoje najbolje kadrove

filantrop
26-11-08, 23:35
Nasi spijuni su pravi eksperti u svom poslu.Njihova obaveza nije samo da izvjeste sto je ko reka...oni moraju da budu i pravi psiholozi da bi iscackali sto neko zaista misli.Oni moraju da pricom i ponasanjem podstaknu doticnu osobu da otvori dusu i da iznese sve sto misli o odredjenim temama koje su interesantne njihovoj maticnoj sluzbi a vrlo su vazne za nasu drzavu.Znaci moraju da budu obdareni glumci,psiholozi,pozeljno je i da mogu dosta da popiju znaci nimalo lak zadatak za tako malo para...ljudi oni su pravi heroji i stubovi ovog drustva.Kakvi predsjednici ustavnog suda,kakvi doktori iz KBC-a kakvi mladi bizniosmeni...ONI SU HEROJI NASEG DOBA

mistique
27-11-08, 00:22
Ima zhbirova ,kako nema ...
Ja suJmam na 2-3 osobe ..
vrijeme ce pokazati koga i kome spijaju ...

Interesantno da su to osobe u koje ne bi nikad posujma' ..
dobro se drze.
svaka chas' !

milovan jankovic
27-11-08, 17:50
Njihovo je da SHPIJAJU i podnose GAZDI izvjeshtaje,
najemnici svoga uveta i mozga bez "crveta", sa lancem oko vrata,
da cavkaju na neprijatelja njihovog gazde,
a nashe je,
DA PISHEMO I IZNOSIMO SVOJ STAV BEZ TRUNKE STRAHA,
ako i mi nijesmo kukavni kao oni i njihova sluzba.

JUNAK UMIRE JEDNOM,
A KUKAVICE HILJADU I JEDAN PUT.