nestasni_cipiripi
22-02-08, 23:02
Ima li trenutaka kad bi slomili tv zbog emisije,lica sa tv,reklame?sto vas nervira?
|
View Full Version : Nervira vas ... nestasni_cipiripi 22-02-08, 23:02 Ima li trenutaka kad bi slomili tv zbog emisije,lica sa tv,reklame?sto vas nervira? Zor_djevojka 23-02-08, 15:01 sva sreca , pa ga ukljuchujem samo kad hocu da pogledam neki film na dvd-ju, eventualno neku utakmicu... Ribica 23-02-08, 15:28 Od kad imam kablovsku, odmaram od one Marije što reklamira BOnux valjda, ne znam koji prašak, znate onu reklamu "AAAaaaleksandar leopard" Janjičar 23-02-08, 15:29 Samo manjak para. nestasni_cipiripi 23-02-08, 17:32 Ja ludim od reklama za pelene,praskowe,uloskeeee leonarda 02-03-08, 14:20 Ja ludim od reklama za pelene,praskowe,uloskeeee a najgore mi je kad daju reklame za uloške u vrijeme večere :D mistique 27-04-08, 04:48 Ima li trenutaka kad bi slomili tv zbog emisije,lica sa tv,reklame?sto vas nervira? Naravno da Da :twisted: Dosta je reklama koje me tjeraju da govorim nepristojne rijechi televizoru:) Ribica spomenu pecku Mariju ..Bozhe nemalo je! Wild 03-05-08, 00:49 Jedina reklama koja moze da me otera u ludilo jest ova za Coca Colu sa onim brkatim pubertetlijom.....i komplet groznom familijom : ( To dete me stvarno nervira! Otkako me boli zub mrzim i sve reklame za paste za zube i tako to... Leptiric 06-06-08, 08:59 Izludim kad vidim onu emisiju "Bravo show", Grand-ove emisije, onu dosadnu voditeljku Rmush na IN-u, T-mobile reklame (popeshe mi se na vrh glave), ide mi na zivce kad chujem pjesmu za emisiju "moj grad" (uzasna je,sva mi se glava najezi :D), ona reklama za olimpijadu i pivo (neshto se skuplja chini mi se za nagradnu igru; a odavno gluplju i gore snimljenu reklamu ne vidjeK), emisija City kids, idu mi na zivce sve reklame kada gledam neki mlif :D,uopshte ide mi skoro cijela Pink televizija na zivce,a da moze se reci i mbc i Elmag (dosadne su,gledam ih dok obrcem s daljinskim da vidim shta ima), idu mi na zivce sve politichke emisije (ono je tako dosadno,ne znam kako neko meze da provede vrijeme slushajuci ona naglabanja).... Spisak je stvarno predugachak,pa se ne mogu svega sjetiti,dopisacu ako mi josh neshto pane na pamet.....:D A da i idu mi na zivce sve reklame za chudotvorna sredstva za chishcenje kuce (prikazu kucu kao da nije chishcena 100 godina,i onda magichnim pokretom sve nestane;vishe nam nishta sem tog sredstva nije potrebno)... |