View Full Version : mp3 player

nestasni_cipiripi
18-02-08, 15:09
A kupih ga djao ga izio i mene i njega.
Uzeh u jednu radnju SAMSUNG-ov od 2gb,i dodjoh kuci sav radostan i instalirah sve sto treba,al oces qrac!Nece da radi bez original Windows Media Playera 10 ili 11,i nesretnu 10u ugradih i opet ne radi.Moze li mi ko rec o cemu se tu zapravo radi.

anon1
18-02-08, 15:12
A kupih ga djao ga izio i mene i njega.
Uzeh u jednu radnju SAMSUNG-ov od 2gb,i dodjoh kuci sav radostan i instalirah sve sto treba,al oces qrac!Nece da radi bez original Windows Media Playera 10 ili 11,i nesretnu 10u ugradih i opet ne radi.Moze li mi ko rec o cemu se tu zapravo radi.

Ne bi trebalo da je na takav nacin limitiran. Koliko je meni poznati, svi mp3 player-i se ponasaju kao klasicna flash memorija, prikacis na komp, otvoris ga kao disk, napunis muzikom i safely remove... a onda slusas do mile volje.

Ako vec oces takav pristup kao sto pominjes preko media player-a, pokusaj sa winamp-om, koliko se sjecam i on radi na slican nacin.

nestasni_cipiripi
18-02-08, 15:14
Ja bi da oce komp da ga prepozna kad ga stavim,al nece...

anon1
18-02-08, 15:16
Otvori device manager pa pogledaj prijavljuje li nepoznati hardware kad ga prikacis. Pa ako prijavljuje onda idi na update driver, pa mu dozvoli sa neta da ga skine. AKo sve to ne pomogne onda je vjerovatno taj player neispravan. U principu za Windows-e od XP pa nadalje nije potrebna instalacija drajvera za takvu vrstu uredjaja, ali eto ti ipak pokusaj to sto sam ti rekao.

mala_mu
18-02-08, 15:54
Vrati Samsung, uzmi Sony...

nestasni_cipiripi
16-03-08, 19:38
Bogami radi!hvala na pomoci!al nece bez wmp 10i11.al vrhunski je!