View Full Version : Najgori film

nestasni_cipiripi
18-02-08, 13:59
Koji je najgori film koji ste gledali.Mozete a i ne morate obrazlagat

Baron
18-02-08, 14:02
ružičasti flamingosi.
ko ga je gledao zna da ne moram obrazložiti:wallbash:

kliko
18-02-08, 14:40
Mogla bi se napravit poduza lista. Ovaku, na brzinu mi padaju na pamet :"Poseidon","Annapolis", "The Island", "Stealth", "Lost in space"...juce sam odgledao amatersko sranje "Duhovi Sarajeva"

Zor_djevojka
18-02-08, 14:48
Kliko, nije valjda da 'Poseidon' ubrajash u kategoriju najgorih filmova....???

Toliko je loshish bilo, da ja prosto ne umijem da izaberem...Ne bi bilo fer..konkurencija je ogromna...

kliko
18-02-08, 15:04
Kliko, nije valjda da 'Poseidon' ubrajash u kategoriju najgorih filmova....???

Na neke scene sam se iz mozga smijao,a sto je tragedija, nisu se ni najmanje trudili da nas zasmijavaju. Klasican, shablonski, hollywooski film, sa super-facom herojem. Vjerovatno ga ne bih odgledao do kraja da me nije, kako vec rekoh, na momente zasmijavao.

nestasni_cipiripi
19-02-08, 18:52
Trenutno ROCKY 6 i RAMBO 4

kliko
20-02-08, 10:58
Bravo Cipiripi! Jos bih dodao i "I'm a legend", iako je Will Smith dobro glumio (kao i uvijek), film je katastrofa.

TheTrooper
20-02-08, 17:07
Ja bih jos dodao sve djelove Ramba, Rokija.

explosion
20-02-08, 17:59
Bravo Cipiripi! Jos bih dodao i "I'm a legend", iako je Will Smith dobro glumio (kao i uvijek), film je katastrofa.

A zasto? Za taj zanr (!) meni je bas dobar film. Interesantno su zamislili likove, osmislili maske, gluma je vrhunska, prica odlicna, opet naglasavam - za takvu vrstu filmova.

Ja cu za sad reci da je to "Little Miss Sunshine" i "House of Wax". Ovaj prvi je sve samo ne komican,(a jos je nominovan za Oskara, majko mila!), a drugi je sve samo ne horor. Drugom je jedino dobra reklama.Ona slicica je bas dobra. :)

A da, tu se za prvo mjesto bori "Juno"! Takodje "komedija" sa porukom- Tinejderke, radjate djecu ako vas momak ne voli, roditelji ce to morati da prihvate, a vas momak ce vas nakon toga zavoljeti! Dijete uvijek mozete dati na usvajanje, a dok ste trudne svi ce vas obozavati i paziti, iako ste sa 16 (sesnaest) godina zatrudnjeli! Ovaj zasluzuje Oskar!

boris
20-02-08, 23:50
Ako je neko odgledao domaci horor film "TT sindrom", ni pakao mu nece tesko pasti.
Sramota za kinematografiju, najblaze kriticki receno.

Baron
21-02-08, 08:20
Ja bih jos dodao sve djelove Ramba, Rokija.

nemoj tako, Rambo I- prva krv mi je omiljeni:gun_bandana:

kliko
21-02-08, 08:22
@ex: Hollywood je mashinerija za pravljenje para. Para, a ne umjetnosti. Filmovi se proizvode serijski i skoro da svaki dan lansiraju nesto "novo". Imaju vec razradjen shablon za svaki zhanr, samo mijenjaju glavne likove i "temu". Pogledas li prvih15-20 minuta, znas kako ce film da se odvija, a najcesce (99,99% slucajeva) i kako ce da se zavrsi. Ne cudim se sto su oni amerikanci onoliko naduvani kad stalno gledaju filmove u kojima je neki njihov amer super-heroj, super inteligentan, neunistiv, otporan na udarce,metke,hladnocu, vrelinu, strujne udare,...u ovom slucaju otporan na sve to plus na najsmrtonosniji virus. 6 milijardi ljudi umire a samo jedan amerikanac prezivljava. I to neki seljak iz Kentuckyja, nego dobro obucen vojnik iz New Yorka. Film je po meni,jedan propali pokusaj da se napravi jedan polu-horor kojim bi se zadrzala paznja gledalaca nekih sat i po- dva. Pohvalio bih jedino efekte i Will Smitha koji,kao i uvijek sjajno glumi.

kliko
21-02-08, 08:25
nemoj tako, Rambo I- prva krv mi je omiljeni:gun_bandana:
posebno kad kamenom obali helikopter...tu se sav najezhim,svaki put...

nestasni_cipiripi
21-02-08, 08:55
Neka ti,no i ja!sve me trnci ufate duz repa!

kliko
21-02-08, 10:13
Po tom pitanju:"Die Hard 4" smo zaboravili.Tu Mc Clane (Bruce Vilis junacki), rusi prvo helikopter, a kasnije u filmu i borbeni lovacki avion. Da nam je bio jedan Mc Clane 1999....

nestasni_cipiripi
21-02-08, 11:54
E zaboravih to ostvarenje.a vidje li kako kolima oburda helikopter?ali kad je onaj avion oborio ja ugasih dvd.

TheTrooper
21-02-08, 12:24
Ma meni je najzesce kad on place tacnije jeca za svojim prijateljima. Stvarno ono je odglumio svaka mu cast. Meni je drugom djelu najzesce kada ga bace na elektricnu stolicu. U citavom kampu nestaje struje, ali on ipak izdrzava sve napore za majku Ameriku.

explosion
21-02-08, 17:18
@ex: Hollywood je mashinerija za pravljenje para. Para, a ne umjetnosti. Filmovi se proizvode serijski i skoro da svaki dan lansiraju nesto "novo". Imaju vec razradjen shablon za svaki zhanr, samo mijenjaju glavne likove i "temu". Pogledas li prvih15-20 minuta, znas kako ce film da se odvija, a najcesce (99,99% slucajeva) i kako ce da se zavrsi. Ne cudim se sto su oni amerikanci onoliko naduvani kad stalno gledaju filmove u kojima je neki njihov amer super-heroj, super inteligentan, neunistiv, otporan na udarce,metke,hladnocu, vrelinu, strujne udare,...u ovom slucaju otporan na sve to plus na najsmrtonosniji virus. 6 milijardi ljudi umire a samo jedan amerikanac prezivljava. I to neki seljak iz Kentuckyja, nego dobro obucen vojnik iz New Yorka. Film je po meni,jedan propali pokusaj da se napravi jedan polu-horor kojim bi se zadrzala paznja gledalaca nekih sat i po- dva. Pohvalio bih jedino efekte i Will Smitha koji,kao i uvijek sjajno glumi.

Ja ne gledam fantasticne filmove, ovaj sam zbog W.S. uzela, tako da nisam znala kako ce rasplet izvesti i zato ne mislim da je predvidiv. Koliko znam sustina fantasticnih filmova je nebulozna prica, tako da nisam ocekivala neku umjetnost i ozbiljnu pricu. Ako trazis to, ne uzimaj fantastiku. ;)

kliko
21-02-08, 19:34
Matrix je jedan od najboljih filmova koje sam gledao (samo da se nisu usrali i napravili II i III dio). Pa recimo "The Dark City","Odiseja u svemiru" oba dijela,"Blade Runner", pa i prvi dio "Aliena"...Ja volim fantastiku. A filmovi tipa "I'm a legend" , nezavisno od zanra, zapocinju recenicom jednog od producenata: "Imam dobru ideju kako da zaradimo masu para"...Ali su nam ukusi svima razliciti i o njima ni ne vrijedi raspravljati. :)

explosion
21-02-08, 19:39
E bas vrijedi. Zapravo je to jedino o cemu se raspravlja! ;)

kliko
21-02-08, 19:41
e nije! :D

nestasni_cipiripi
22-02-08, 13:40
Od sumraka do svitanja 2dio

kliko
23-02-08, 18:30
"Signs" ,film sa kojim se Mel Gibson dobro ofunja'.

vlada6600
02-03-08, 22:22
kakav promasaj od filma

nestasni_cipiripi
06-03-08, 00:36
I am legend

Algol
06-03-08, 17:29
Zene iz Stepforda je jedan od najglupljih filmova koje sam gledala.Mozda sama ideja i nije tako losa, ali film sam po sebi je katastrofa... Namjera je da se prikaze gdje su to danas musko-zenski odnosi, sta je san svakog muskarca itd. Ali sve je tako glupo uradjeno... Nemojte ga gledati, nista ne propustate!
Igraju:Nicole Kidman, Bette Midler, Glenn Close...

TheTrooper
06-03-08, 19:28
I am legend

Film je krajne sranje. Odavno gori film ne gledah.

jobo
11-03-08, 13:10
film 300-uzas

nestasni_cipiripi
11-03-08, 13:11
Jobo,300 ti je uzas?

explosion
11-03-08, 16:33
300 je uzas? svasta!

nestasni_cipiripi
11-03-08, 16:45
Cudom se cudim

jobo
13-03-08, 12:43
zasto, pa ukusi su razliciti

film je pravljen na osnovu stripa koji se meni nije dopao

girl from venera
13-03-08, 13:10
Meni je najgori Gospodar prstenova....prespavala sam ga na mahove i svaki put kad sam se probudila ona dvojica spodoba su i dalje sjedila na drveću koje je hodalo......

TheTrooper
13-03-08, 14:01
Meni je najgori Gospodar prstenova....prespavala sam ga na mahove i svaki put kad sam se probudila ona dvojica spodoba su i dalje sjedila na drveću koje je hodalo......

Nemoj tako, gospodar prstenova je odlican film.

mala_mu
13-03-08, 14:14
Taman tako....

nestasni_cipiripi
13-03-08, 14:15
Jesam li idje pogrijesio ?xaxa

girl from venera
13-03-08, 14:16
Nemoj tako, gospodar prstenova je odlican film.

Ne bih o ukusima raspravljala :)

nestasni_cipiripi
13-03-08, 14:29
A meni se hari poter hari nikako ne svidja.

Miriam
13-03-08, 14:43
Opše je poznato da nastavci nikada ne mogu da nadmaše Original tj. Part I
I Hari i Gospodar prstenova, Roki, Rambo, filmovi Stivena Sigala, Žan Klod Van Dama itd. itd.

BlackWoman
18-03-08, 14:49
Pipin i Veseli? http://www.kolobok.us/smiles/light_skin/sarcastic.gif Nisu oni spodobe, oni su hobiti. http://www.kolobok.us/smiles/light_skin/acute.gif

Zor_djevojka
18-03-08, 15:34
Opše je poznato da nastavci nikada ne mogu da nadmaše Original tj. Part I
I Hari i Gospodar prstenova, Roki, Rambo, filmovi Stivena Sigala, Žan Klod Van Dama itd. itd.

a 'Saw' (testera)..jedini film gdje je nastavak bolji od predjashnjeg dijela...

TheTrooper
23-03-08, 19:50
Mrak film 4. Kako je ovo djubre od filma. :yuk::yuk::puke425::puke425::puke425:

inzaghi9
26-03-08, 16:21
Mi nismo andjeli 2 i 3

TheTrooper
26-03-08, 20:52
Mi nismo andjeli 2 i 3

I ti idiotski djelovi.

BlackWoman
31-03-08, 20:36
a 'Saw' (testera)..jedini film gdje je nastavak bolji od predjashnjeg dijela...
Rose, zar je tebi nastavak Testere bolji nego prvi dio?
Ja i bratić gledali prvi i drugi. Prvi pregledali, u sred drugog se probudili i kad smo vidjeli kako se mačuju testerama malo se smijali i okrenuli se na drugu stranu i siti se naspavali.

http://steva87.blog.co.yu/gallery/1844/Saw4final.jpg
Koliko vidim premijera IV (????) dijela je bila krajem godine.

"Veceras(26.oktobra 2007.godine),uSjedinjenim Americkim Drzavama se odrzala premijera cetvrtog dela popularnog horor serijala Saw(Testera).Zanimljivo je reci da je nastavljena tradicija prethodnih delova,a to je da se premijera svake godine davala petkom,pred americki praznik Noc vestica (31.oktobar). Najnoviji deo Testere nastavlja pricu poznatog nam ubice
(koji boluje od smrtonosne bolesti),i njegovu opsesiju da kroz razne sadisticke metode poducava ljude o (ne)vrednostima njihovih zivota.Ko god je pratio serijal zna da je ubica umro na
kraju treceg dela,stoga se film sada fokusira na sposobnost manipulacije ljudima kroz njegov rad."

Eto Rose, snimljenio čak 4 komaTa. ;)

explosion
15-04-08, 15:50
100 Million BC NIKAD, ALI NIKAD NEMOJTE UZETI OVAJ FILM, MA KOLIKO DA VAM JE DOSADNO, PA I AKO VAM SE GLEDA FILM, A SAMO TAJ IMATE, NEMOJTE GA GLEDATI!Bruka za kinematografiju. Nismo mogli da vjerujemo da je 2008. snimljen.

Slowpoke Rodriguez
16-04-08, 12:46
Barb wire
Post-Holivud-Moderna interpretacija Kazablanke
Pokusaj Pamele Anderson da zamijeni Hemfri BOgarta. Uzas

wawy
24-04-08, 14:50
gospodari prstenova. zali boze dje potrosih te tri sada bezveze. moga sam fino za to vrijeme i nesto zanimljivije radit, naprimjer resavat ukrstene rijeci... :)

Blade
24-04-08, 16:31
Boo-najgori film, i zadnji horor kojeg sam gledala. Užas. Pi, film je potpuno bezveze, a što je najgore, gadan je. Bljakkkk

kliko
24-04-08, 17:45
Time machine sa Guy Pearcom. Katastrofa.

wawy
25-04-08, 23:04
filmovi sa paris hilton. svi.
poslje njih osjeticete da vam se iq polako smanjuje do 35, zatim laganu promaju u glavu, ozbiljno znojenje na tabane, i dobicete bubuljice na prkno. mada, redovni gledaoci dnenika u 19.30 ne treba da brinu, oni su vec navikli na ovakve umjetnicke poduhvate :)

Zor_djevojka
25-04-08, 23:13
a ti si josh gori, shto ti uopshte pada na pamet da nju shvatish za ozbiljno i kao glumicu, pa dozvoljavash sebi takav 'luksuz' da odgledash neki njen film :D

Supernova
26-04-08, 00:58
I Dženifer Lopez loše glumi, ne znam kako se zove film, al je užasan i užasno joj stoji romantična roze haljina i suze u očima, a ramena kao u boksera....

DYLAN DOG
26-04-08, 01:27
poslje njih osjeticete da vam se iq polako smanjuje do 35, zatim laganu promaju u glavu, ozbiljno znojenje na tabane, i dobicete bubuljice na prkno.
Do you have an issues with your father? :D;)

nestasni_cipiripi
26-04-08, 01:46
Supernova,JLO ima par dobrih filmova.OCI ANDJELA,DOSTA JE BILO,a ima i promasaja.
A ko je P.Hilton?Ja gledah neki njen film al je sve zelenkasto...

Supernova
27-04-08, 00:06
Supernova,JLO ima par dobrih filmova.OCI ANDJELA,DOSTA JE BILO,a ima i promasaja.
A ko je P.Hilton?Ja gledah neki njen film al je sve zelenkasto...

Zamisli slučajnosti, večeras na tv-u bio film "dosta je bilo", odličan je, onakve uloge joj više leže.

mistique
27-04-08, 04:32
Postoje filmovi koji mi u momentu dignu pritisak na 600 ,tipa:

-"Medeni mjesec sa majkom" - tobozhe komedija..prije ce biti tragedija

-"Meet the Spartans" - daleko od humora

-"American Pie 6" - omfg!

Humor za debile.

JLO -imala je interesantne ,sladunjave uloge,ali mi kao glumica nije nikakav utisak ostavila.Shta vishe-digla mi je pritisak :D

Paris -treba li je komentirati ?:)