View Full Version : Kako da je zaprosite
Nema te žene koja će kad vidi vjerenički prsten, ma šta vi uz to uradili, umrijeti od smijeha.
Umrijeti hoće, ali od sreće. Najvažnije je da uradite nešto što je upravo u vašem fazonu i da osluškujete nju, kako biste kupili prsten koji uopšte nije po njenom ukusu.
Vodite sa nakitom koji inače nosi, ili nagovorite njenu najbolju prijateljicu da umjesto vas "istraži" šta bi ona željela.
Nakon što nabavite prsten, prelazite na akciju osmišljavanja izgovaranja čarobnih riječi.
Nemojte da brinete i uradite to na svoj način i u svom stilu. Jer, ako to uradite na tradicionalan, običan način, postojaće veća trema, a i nećete joj pokazati dio sebe i vaše mašte.
Nakon završenog govora, možete je oduševiti romantičnom večerom i uživati u njenom osmijehu, koji joj sigurno neće silaziti sa lica nakon originalne prosidbe.
(izvor) (http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.php?group=5&news=21116)
nestasni_cipiripi 16-02-08, 14:07 samo mojne na kolena da padate e boli i izaziva vodu u kolenu
Treba nac momka sa stilom. A to je ka u pustinju da trazis vode. Nema brate, pa nema...
nestasni_cipiripi 16-02-08, 14:12 Al na kraju pustinje je ocean.
Mada malo mi glupo ono ka u SVE ZA LJUBAV.Sad ja treba da klecim i nekakve poruke po nebu i tantare.Ja znam kako cu....
Zor_djevojka 16-02-08, 14:18 Ko kazhe da mora da (za)prosi?
A tome mrchovu mrchenome (kako su moji doma vec tog buduceg zeta titulisali i zhale unaprijed) mogu samo da poruchim shto originalnije i nesvakidashnje i na prepad(kad uopshte ni ne ochekujem)...tokom skoka padobranom (ako budem pri svijesti), vozhnje helikopterom, nedje ispod vodopada (jes, ovdje ih ima bash da birash...na Cijevnu :D), u toku ronjenja, plivanja, mozhe i davljenja daleko bilo... bilo dje u vazduhu ili vodi...Uh, izvinite, ja se zanijeh...
Al na kraju pustinje je ocean.
Mada malo mi glupo ono ka u SVE ZA LJUBAV.Sad ja treba da klecim i nekakve poruke po nebu i tantare.Ja znam kako cu....
kako, kako.. rechi bez mene, moras nam to ispricat...
Ko kazhe da mora da (za)prosi?
tokom skoka padobranom (ako budem pri svijesti), ...
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA VRHHHHHHH oprosti rose, ovo se ne smijem tebe dalekobilo, no se sjetih necega...
Zor_djevojka 16-02-08, 14:21 nema veze odiva, ismij se ti slobodno..dje su mladi tu shala shalu sustizhe :D
Kako? Lako! Kada do toga dodje situacija je obicno toliko zrela da samo otvorite usta a ova ce to da dopuni sto treba da recete.
a ja volim recimo faktore iznenadjenja, ne volim ono kad se zna, pa sto cemo, ocemo li, aj ocemo vala... Ni prosidba ni nista.... Ne volim muskarce bez maste i stila. To me odbija strasno.
nestasni_cipiripi 16-02-08, 14:59 I mene moja ti.A sto ako cura zaprosi momce mlado?A?Mada bi ja volio da bude kakva kisa meteora i da mi tako stojimo na krovu solitera i gledamo u nebo i onda je ja pitam Bil ti bila mene zena pa da opet za 95godina gledamo ovo samo lezeci?I onda bi volio da ako rece NE jedna kap meteorska uzdi tu zgradu ili objekat.A ako DA ah JA SE MAJKO ZENIM KRECI STAN BICE MI LIJEP SVAKI DAN
Zor_djevojka 16-02-08, 15:00 hahahahahahahaahahahahahahaha ne moguu visheeeeeeee....Ko ga dovede ovdje....
Ako znam što ja otvorih ovu temu avetnuo. Opraštajte.
hahahahahahahaahahahahahahaha ne moguu visheeeeeeee....Ko ga dovede ovdje....
Ja sam rekla gore nedje, o jadu ce nas zabavit. Bit ce gori no u one poruke te nam salje.
Ako znam što ja otvorih ovu temu avetnuo. Opraštajte.
Nista, izvini ti, al ja sam zaista napisala iskreno sto mislim o owome sto si pitao.
Zor_djevojka 16-02-08, 15:17 a tachno sam ga poznala da je on...identichan nam je stil pisanja..rodila ga majka!!!
Svi su izgledi da se ja udavat necu sem ako me ne zaprosi ovaj Nestasni na krov...:nonono:
ko je riješio da se zamakne svejedno je kad će i đe će...bitno je da je iznenadi...
Eeeeh... ove žene samo o udaji misle... :nonono: :nonono:
Eeee sad mi nešto došlo;
Kako se zove žeMski boem.....???
Usjedjelica... :cheezy:
ko je riješio da se zamakne svejedno je kad će i đe će...bitno je da je iznenadi...
Sto jest jest...Samo ipak nadje neki orginalan nacin.To je najmanje tesko za onog koga imas namjeru da zaprosis..Meni licno prosidba je ipak nesto veliko i znacajno pa samim tim i vrijedno truda da se nesto simpaticno smisli sto ce s osmjehom da se pamti i u 70-oj ukoliko nas do tad vec ne strefi senilnost...
Eeeeh... ove žene samo o udaji misle... :nonono: :nonono:
Eeee sad mi nešto došlo;
Kako se zove žeMski boem.....???
Usjedjelica... :cheezy:
"Jednoga dana zalice mnogi
sto me vise neeeemaaaaaa
ostace pesma i uspomena
na poslednjeg boeeemaaaaa"....:D
panesh na koljena i reces : "udaj se za mene obraza ti" :D
a nemoj je tako prosit' da te zamolim,jer će pobjeći od tebe :D
da ako smisliš nešto originalnije do tad :D
dako smisliš nešto originalnije do tad :D
da legnem za zemlju :D ??
pusti djaola..možeš koljena nagrdit'..pa ko zna bi li pristala onda!!:D
Od tebe Shivananda ocekujemo prosidbu u lebdecem polozaju...:D
Zor_djevojka 17-02-08, 00:56 Seko, zar i ti sine Brute...mislim to sa padanjem na koljena i dranjem istih..mene to ne asocira na prosidbu, no na neshto mnogo zahtjevnije :D :D
da ako smisliš nešto originalnije do tad :D
Meni je najlegandarnija ona iz mog sela;
''Je l' mala.., a u kom ti ono reče da si mjesecu sad....'' :)
Nemoj samo još da počneš da se ukopavaš... :D
pusti djaola..možeš koljena nagrdit'..pa ko zna bi li pristala onda!!:D
bi :)
Od tebe Shivananda ocekujemo prosidbu u lebdecem polozaju...:D
vidjecemo ;)
Nemoj samo još da počneš da se ukopavaš... :D
don't worry my friend, to samo ako mi ne bude spasa, pa da se tako sakrijem
Meni je najlegandarnija ona iz mog sela;
''Je l' mala.., a u kom ti ono reče da si mjesecu sad....'' :)
pazi bate da ti se ne desi pa da i ti tako prosiš??:D
Podrzavam kolegnicu :D
Puuu, puuu... daleko bilo... :D
Hvala na podršci Seko i Temis.., zaista to cijenim :)
:D :D
Hvala na podršci Seko i Temis.., zaista to cijenim :)
ma nije to ništa strašno..neki se drugačije ne bi ni oženili!:D
Aaaaa ima jedna pjesma u mom selu;
Op, i ja.., i ja.., i jaaa, ja.., i ja bih se udala
Ja se moram udati ne morem izdurati...
I tako ponavlja 15 min., koliko i traje pjesma... Ima još nekog teksta pride.., ali zaboravio sam nažalost... :D
To vam dođe kao neka mantra... :D :D :D
Aaaaa ima jedna pjesma u mom selu;
I tako ponavlja 15 min., koliko i traje pjesma... Ima još nekog teksta pride.., ali zaboravio sam nažalost... :D
To vam dođe kao neka mantra... :D :D :D
moraćemo pitati anona za mišljenje! on se bolje razumije u te mantre!!:thumb_up:
"Jednoga dana zalice mnogi
sto me vise neeeemaaaaaa
ostace pesma i uspomena
na poslednjeg boeeemaaaaa"....:D
Hmmm..., kako ćemo nas dva boema kroz život... :secret:
Ništa.., čekaćemo dok nas neko zaprosi u kafani... :)
Hmmm..., kako ćemo nas dva boema kroz život... :secret:
Ništa.., čekaćemo dok nas neko zaprosi u kafani... :)
:clapping: ZivEli...:D
Možda uz ovu pesmu ;) :D:guitar:
Zena budi mi ti
Da samo znas sto sam prosao ja
bezbroj ljudi, bezbroj gradova.
Koliko rijeci u vjetar sam prosuo
dok nisam tebe upoznao.
Koliko promasenih ljubavi
koliko nade da odnekud doci ces ti
da cu te pjesmom zaprositi.
Zena budi mi ti
(ja samo jedno zelim)
o molim te pristani
zena budi mi ti.
Ja samo jedno zelim
molim te pristani.
Dok ljubavi smo se smijali
ja i prijatelji moji svi
dobro znam svi smo potajno mastali
o ovom' sto mi sada dajes mi ti
Sad ne znam kako ti objasniti
zasto tako sam siguran da si to ti,
pa cu te pjesmom zaprositi.
Zena budi mi ti ...
I od ovog casa vjeruj mi
zivot cu svoj tebi ja posvetiti
djecu ces mi radjati
o zena budi mi ti...
Sad sam se sjetio jos jednog nacina, tj samo ime kaze: kako da je zaprosite. Podjes u kucu i reces joj ocu: udijelite siromahu vasu cerku, Bog ce vam to na dobro vratiti:character38542:
nestasni_cipiripi 18-02-08, 14:16 Temis zlato tebe jedino da coek zaprosi dok se pentra na Lovcen ili na Maxim :p
Mada pridjes fino maloj,i pitas je : 'vidji imam neki termin u Opstinu u 10h pa ako ces da odemo.Nece to nista veliko bit.Sa moje strane jedno 30-40ljudi i tetaka,a sa tvoje ako ce doc 4-6(kvota 2.5)
Sad sam se sjetio jos jednog nacina, tj samo ime kaze: kako da je zaprosite. Podjes u kucu i reces joj ocu: udijelite siromahu vasu cerku, Bog ce vam to na dobro vratiti:character38542:
hahaha..kakvo je vrijeme došlo izaćeš iz kuće prije nego što si ušo!!:biggrin:
Zor_djevojka 18-02-08, 14:18 Sad sam se sjetio jos jednog nacina, tj samo ime kaze: kako da je zaprosite. Podjes u kucu i reces joj ocu: udijelite siromahu vasu cerku, Bog ce vam to na dobro vratiti:character38542:
e ovaj moj bi ti reka ; "e'o ti je , nosi je...dacemo ti i stan uz nju...samo ni je michi iz kuce...' .Meni je otac reka da cu u nedjelju ujutro otic' iz kuce, a u nedjelju veche cu se vratit'..tj oni ce me vratiti...Kako je fino slushat' kako te kume i mole da se udash...
e ovaj moj bi ti reka ; "e'o ti je , nosi je...dacemo ti i stan uz nju...samo ni je michi iz kuce...' .Meni je otac reka da cu u nedjelju ujutro otic' iz kuce, a u nedjelju veche cu se vratit'..tj oni ce me vratiti...Kako je fino slushat' kako te kume i mole da se udash...
dacemo ti stan, samo je mici iz kuce :) neka da kucu pa se preseli u stan, nesto lose taj stan djeluje tako u drugi plan :hammer5425:
hahaha..kakvo je vrijeme došlo izaćeš iz kuće prije nego što si ušo!!:biggrin:
Neka ti... :) Ja ne prosim po bilo kakvim kucama ;)
Zor_djevojka 18-02-08, 14:21 e, da i reka' je da ce obavezno rec' njima kad me isprati, tj. povedu (ako docheka' taj dan) 'Tike, tike tachke, nema vishe vracke'...i zakljuchat' kapiju....
hahahaha :)
je li to ono: taknuto maknuto :D
Neka ti... :) Ja ne prosim po bilo kakvim kucama ;)
a vidim ja da tebe nema u zadnje nešto na forum..a ti prosiš po kućama!!!:biggrin:
a vidim ja da tebe nema u zadnje nešto na forum..a ti prosiš po kućama!!!:biggrin:
do sad sam samo hranu prosio ... :)
nestasni_cipiripi 18-02-08, 14:31 e, da i reka' je da ce obavezno rec' njima kad me isprati, tj. povedu (ako docheka' taj dan) 'Tike, tike tachke, nema vishe vracke'...i zakljuchat' kapiju....
A za onu mladju ti ukucanku?:D
Zor_djevojka 18-02-08, 14:34 shto je..da ne bi :D ?
Temis zlato tebe jedino da coek zaprosi dok se pentra na Lovcen ili na Maxim :p
hahahaha :D Moze!I ovo prolazi...:D
|
|