View Full Version : Eh...sad..ajmo ovako
Zor_djevojka 14-02-08, 23:00 nadimci, tepanje, obracanje vashem partneru..
Koje rijechi volite da chujete kad vam se obraca, i iste sa kojima vi nastupate kad je on/a u pitanju...?
Ja se sva rastopim kad chujem 'mila' i 'sreco' :wub2:...
a kad se mazim i umiljavam onda obichno volim da (mu) kazhem 'd'agi' to mi nekako bash $atko ;) ili 'moje sve' :)..mada ni 'nana' mi nije strano
Nadam se da ima i onih koji su navikli na malchice (za pojedine) pezhorativne nadimke tipa 'pashche ' :D (ovo mi je tako simpatichno), 'stoko', 'avetinjo', 'majmunche', 'prshutice' (ahahahahah) 'gade mali', 'butkice' (ahahah i ovo mi $atko)..itd...
a mozhda ste jedan/ a od onih koji to ne vole, pa samim tim ni ne praktikuju...?
Ja sam znala da oslovim obicno sa "pile" ili "mache" a volim kad cujem "duso" mada kako god se meni tepa volim cuti i slatko je ako je od onog koga volim...:)
Malo imam averziju prema onom kuco, maco. Nadimci mi nisu potrebni sem ovih koje već imam. :) Mazim se na drugi način. ;)
bas simpa tema:)
ja nesto bas ne volim onaj nadimak duso...ne znam zasto..
ali volim recimo draga,ljubavi, dragana..i naravno...fukaro(ono u sali na neki moj sitni bezobrazluk):D
a ja obicno tepam sa..d'agi,dragic,lubavi...i gade;)
Aaaa volite da se mazite..., aaaaa... ;) :)
Zor_djevojka 14-02-08, 23:29 :yes513: ;)
P.S. Slatko mi i ono tvoje 'Ruzhice' :)
ko ne voli:whistling2:
A ti? ;)
Ja volim svašta... ;)
Ma ne treba meni ništa.., samo nek me ne tuku po glavi oHklagijom :D ili metlom... :)
Mila mi je najnjezniji nadimak...
Ne volim pretjerano one uobicajene nadimke, mada svaki od njih dobija neki poseban smisao i dubinu ako je iskren i ako otkrijes ljubav u njemu...
Ja sam licno malo drvenasta u tome i rijetko koristim nadimke, ali volim da tepam osobi prema kojoj osjecam posebnu njeznost i naklonost...Tu moju stranu vide rijetki kojima se otvorim na taj nacin....
Tu moju stranu vide rijetki kojima se otvorim na taj nacin....
bas tako..ista stvar je kod mene:wub2:
Jubavi, p`ase (prase),pile, sreco... A ima tu i ono pederrru (on meni,naravno:D),magare, konjo i sl. (ovo kad je neko od nas shtetan nesto :D)
Obozavam tepanja, ali mrzim kad mi pocnu sa mila, draga(I), dusho i sl. ljudi sa kojima skoro da se i ne druzim.
Explosion, Sunce moje sa istoka...
:D Uh ochi moje mile!
ochi moje krmeljave:D
Mila mi je najnjezniji nadimak...
bas tako..ista stvar je kod mene:wub2:
Jubavi, p`ase (prase)
Uh ochi moje mile!
ochi moje krmeljave:D
Ček' ček' ne merem zapamtiti sve.... :yeahright:
Anđelčiću..., ono p'ase (prase)..., dođe ti isto kao npr., ''krmačice moja mala'' :D
Mila.., to znači da si prava maza.., maza na kvadrat... :hypocrite1:
Batboy, ne kvari zabavu! Vidi se da nemas pojma o tepanjima! A ja sam prije glista nego prase, no radim na tome... :D
Zor_djevojka 16-02-08, 14:40 e, iskreno ja (mu) se ne bi naljutila na to 'krmachice', vala nikad , naprotiv, bilo bi mi bash , bash simpatichno ;)..mislim, dok je u deminutivu :D
Batboy, ne kvari zabavu! Vidi se da nemas pojma o tepanjima! A ja sam prije glista nego prase, no radim na tome... :D
Ja rakoh samo da provjerim od čega je to nastalo.... :yeahright:
e, iskreno ja (mu) se ne bi naljutila na to 'krmachice', vala nikad , naprotiv, bilo bi mi bash , bash simpatichno ;)..mislim, dok je u deminutivu :D
Nisi ti ono što si rekla.., ti si maleno šareno...
e, iskreno ja (mu) se ne bi naljutila na to 'krmachice', vala nikad , naprotiv, bilo bi mi bash , bash simpatichno ;)..mislim, dok je u deminutivu :D
E vidis bat kako razmisljaju njezne osobe!:tongue2: Ja tako tepam i bebama! :)
A znas kako kazu, prvo si pile, kuca, jagnje, a onda vremenom i te zivotinje odrastu!:D
E vidis bat kako razmisljaju njezne osobe!:tongue2: Ja tako tepam i bebama! :)
A znas kako kazu, prvo si pile, kuca, jagnje, a onda vremenom i te zivotinje odrastu!:D
Drugo su male slatke bebele bebe :)
Znam ja kako kažu... :whistling2:
flowerchic 17-02-08, 13:50 Volim cuti malecka,mila...Ja volim tepati sa srecko:):love54236:
kako ja mrzim ta tepanja...
nestasni_cipiripi 18-02-08, 14:14 "ZLATO","MACO"-al cetinjskim naglaskom,to kad smo u ljubav,a poslije toga FUXO
"ZLATO","MACO"-al cetinjskim naglaskom,to kad smo u ljubav,a poslije toga FUXO
Ja znam kako izgovaras to tepanje, kome god da je upuceno, pa cu samo rec
AAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Polako, i ja sam nekad! ;)
Polako, i ja sam nekad! ;)
i to sto kazes :)
ahhahahahahaa:clapping:
rijetko kad kazem "bebo" jer ne volim tepanja...
tepanje je dosta puta obicno shupkanje:D
uhh i ja nikad to voljela nisam,niti cu:yuk:
osjeti se to..
Pa?:icecream:
Znas kako je to super kad nesto uradis sto ne treba pa ti je majka maki ili mamica, tata je tatica ili tajo, a momak pile, dusha, beba... I jos pogled onaj - necu vise nikad...:hypocrite1::cheezy:
nestasni_cipiripi 21-04-08, 23:45 A cura pile,jagnje,pa onda kad te nategne bude kokoska i ovca!haha.
Ne bi ja reko da je tepanje tiskanje.Ipak je to meni malo romanticno
macak,ljubavi...bla,bla.blane prija mi,meni je to suplje,imam svoje ime...
Ja sam jednog momka zvala "vjabac od 120 kila" ,a sad veprina :D:D
.. ko zna kako me sad naziva on!? :D:D
Zovem ga uglavnom 'pile dupe' i onda ga udarim po dupetu ( malo da mu naraste ego a i ima extra dupe ;) :D
uh,meni je dupe fetish :D
svakoga chapam za oblutke guzichaste :D mmmmmmmmmmm :D
chap , chap ..
i dalje ne volim ta tepanja :)
a voljela bih da se to promijeni..
|
|