View Full Version : Madona na Jazu u Budvi
Pera Detlic 14-02-08, 10:54 Evo jedna ekstra vijest! Budva malo po malo postaje svetska turistička metropola.:rambo:
Madona na Jazu za pet miliona dolara
Budva - Pop kraljica Madona održaće koncert ovog ljeta na plaži Jaz, potvrđeno je sinoć "Vijestima" , nakon što je postignut dogovor sa menadžerskim timom ove svjetske muzičke zvijezde.
Zahvaljući svojim vezama, potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović, čija je ideja i bila da se nakon spektakularnog koncerta britanskih rok legendi Rolingstounsa, na Jazu ovoga ljeta pojavi i najekstravagantnija pop ikona današnjice, ubijedio je menadžerski tim da prihvati ponudu Budvana. Koncert bi bio održan krajem avgusta, ili u prvoj sedmici septembra.
Sa menadžerskim timom Madone pregovori su trajali dva mjeseca, a Madona će za svoj nastup dobiti najmanje pet miliona dolara.
Poslije izuzetno uspješne prošlogodišnje turneje, kojom je oborila sve rekorde po zaradi, potisnuvši neprikosnovenu Šer sa trona, Madona i njen tim dugo su razmišljali da u prestupnoj 2008. godini, kada ona proslavlja 50. rođendan i ujedno 25 godina vladavine svjetskim muzičkim nebom započne novu turneju.
ŃMadonna At 50" , kako nosi radni naziv turneje, obići će, najvjerovatnije, sve svjetske metropole.
Madona Lujza Veronika Čikone rođena je 16. avgusta 1958. godine u Mičigenu, SAD.
Procitah i ovo jutros u Vijestima! Sjajno! Mogu da zamislim koliko ce karta kostati, ali madona je Madona! Sjajno stvarno, bolju reklamu nisu mogli napraviti! jeste da je ova reklama skupa, ali nadam se da ce se sve vratiti!
Mislim da je dobar potez sto je pred kraj sezone, da se malo produzi ista! :)
Covjece, Madona 50 godina!
Zor_djevojka 14-02-08, 13:18 Rado cu doci u ime starih pjesama (sve do singla 'American pie')..a ovo shto sad radi..nimalo mi se ne dopada...Moram chuti uzhivo izvodjenje 'Deeper and Deeper', 'Secret' i 'Love Don't Live Here Anymore', ukoliko uopshte bude izvodila te pjesme ;)
a i ostaje mi nada da cu jednog dana biti u prilici da uzhivam u prekrasnom glasu Celine Dion...
E samo da je cujem sa "You'll see","La isla Bonita" i "Like a Prayer" nista mi vise ne bi trebalo...:notworthy::throb::whistling2:
Eeee vollio bih da odem dole... A vazda sam ti u nevrijeme... :weeping:
Covjece, Madona 50 godina!
I Maradona ima tu neđe... oko 5-aka :D
Madonna - Like a Virgin (http://www.youtube.com/watch?v=9kfoMZ1pwXQ) :D
nestasni_cipiripi 16-02-08, 13:25 Rado cu doci u ime starih pjesama (sve do singla 'American pie')..a ovo shto sad radi..nimalo mi se ne dopada...Moram chuti uzhivo izvodjenje 'Deeper and Deeper', 'Secret' i 'Love Don't Live Here Anymore', ukoliko uopshte bude izvodila te pjesme ;)
a i ostaje mi nada da cu jednog dana biti u prilici da uzhivam u prekrasnom glasu Celine Dion...
Sto se tice CD i Madonne mosh je vazda cut kod mene,kako na dvd cd tako i na mp3 kojim razgaljujem srcad zena u mome kvartu
A sto se tice dolazenja doticne u CG ja sad ocekujem reagovanje mitropolije jer ce sigurno Luisa cuda cinjet sa krstom ka i vazda,a mozda i kakvi duet se snimi sa jednim od mitropolita uz muziku i tekst JB.
Jedino da dodje U2 ili Eros Jazz se moze nadat mom dolasku.
Zor_djevojka 16-02-08, 13:27 Hvala na pozivu..imacu to u vidu..josh ako pjevash na uvce...;)
zasto imam osjecaj da znam ko je cipiripi?
Dodzi, dodzi :D
Na Jazu se očekuje 100 hiljada ljudi
Budva - Menadžerski tim svjetske muzičke zvijezde Madone juče je konačno potvrdio da će ona nastupiti krajem ljeta na budvanskoj plaži Jaz, što će biti njen prvi nastup u 25 godina dugoj karijeri na prostoru nekadašnje Jugoslavije i Balkana.
Predstavnik Opštine Budva i lokalne Turističke organizacije Blažo Radoman kazao je da je još ostalo da se precizira datum koncerta i drugi detalji, ali je sigurno da će to biti krajem avgusta ili u prvoj sedmici septembra, kada pop diva ima slobodan termin na predstojećoj turneji.
- Koliki je ovo uspjeh dovoljno govori podatak da će Madona jedino nastupiti u Budvi i ni u jednoj zemlji u okruženju. Već sada imamo veliko interesovanje njenih fanova iz Srbije, Hrvatske i Makedonije koji se svakodnevno interesuju o detaljima koncerta - naveo je Radoman i istakao da su bili iznenađeni velikim interesovanjem Čeha na upravo završenoj berzi turizma u Pragu, koji su spremni da organizuju čarter let specijalno za Madonin koncert.
Odgovarajući na pitanje ko će finansirati dolazak Madone, imajući u vidu da se u javnosti spekuliše da će njen honorar iznositi pet miliona dolara, Radoman je kazao da ni ljetošnji koncert Rolingstounsa, pa ni ovaj Madonin neće ni centa koštati poreske obveznike Budve i države Crne Gore.
- Finansiranje će snositi agencija sa kojom će Opština zaključiti ugovor o suorganizaciji. Opština daje svoj koncertni prostor, a agencija je ta koja će obezbijediti novac. Da ne govorimo kakav je promotivni efekat imao koncert Rolingstounsa, koji se ne može mjeriti milionima dolara, jer je ime Crne Gore i Budve osvanulo u svim svjetskim časopisima. Agencija će cijelu organizaciju pokrivati od sponzora i prodaje ulaznica, jer, sudeći prema našem istraživanju, koje smo sproveli u zemljama u okruženju, očekuje se dolazak oko 100.000 ljudi, jer Madona trenutno u svijetu važi za zvijezdu broj jedan kada su u pitanju koncertni spektakli - naveo je Radoman.
Ukoliko sve bude po planu, detalji će biti utanačeni do kraja februara, a već sada je sigurno da će Madona u Budvi boraviti najmanje tri dana. Sa njom, osim supruga, poznatog režisera Gaj Ričija i njihovo troje djece, dolazi i kompletna svita od 200 ljudi, a njen producentski tim donosi kompletnu opremu.
V.L.
ULAZNICE JEFTINIJE NEGO ZA ROLINGSTOUNSE
Već sada je sigurno da će cijena karata za Madonin koncert biti popularna, jer cilj je da se privuče što više ljudi, a i termin, kraj ljeta, za održavanje ovoga megaspektakla, izabran je kako bi Budva i u postsezoni bila puna turista.
- Cijene ulaznica sigurno će biti znatno niže od onih za Rolingstounse, ali sve ćemo to još dogovoriti sa njenim menadžerskim timom - kazao je Radoman.
Madonna - Issac (Confessions Tour) (http://www.youtube.com/watch?v=ExZzhAN-pQU&feature=user)
nestasni_cipiripi 27-03-08, 01:29 Necemo taj film gledat.
Pera Detlic 18-04-08, 09:12 Budvani se još nadaju
IZ MUSIC STARA TVRDE DA MADONA NE DOLAZI NA JAZ
Budva - Iako su mnogi mediji prenijeli da pop kraljica Madona ovoga ljeta ne dolazi u Budvu, u opštini, koja je glavni organizator ovog događaja, još ne žele da komentarišu da li je svjetska zvijezda definitivno otkazala spektakularno najavljivani koncert na plaži Jaz.
Prije dva i po mjeseca kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da Madona sigurno dolazi krajem ljeta, te da je još ostalo samo da se precizira datum njenog nastupa, a sada je sasvim sigurno da su ostale veoma male šanse da će ona uvrstiti Budvu u predstojeću koncertnu turneju. Predstavnik opštine Budva i lokalne Turističke organizacije Blažo Radoman kazao je da po dogovoru sa menadžerskim timom Madone ne mogu davati nikakve informacije, a javnost će blagovremeno o svemu biti obaviještena. Međutim, predstavnici firme Music Star, prošlogodišnjeg partnera opštine Budva u organizaciji koncerta sastava The Rolling Stones, nijesu bili toliko suzdržani u davanju izjava. Na konferenciji za novinare prekjuče u Beogradu Vukić Raspopović je objavio da Madona ove godine definitivno ne dolazi, a to je Vijestima potvrdio i vlasnik Music Stara Raka Marić. Madona ima previše obaveza i neće stići na Jaz, rekao je on. Uprkos tome, Budvani još gaje nadu da bi slavna pjevačica, ipak, mogla doći na Jaz, čime bi potvrdili svoje najave o pretvaranju crnogorske prijestonice turizma u koncertni centar Jadrana. Kako Vijesti saznaju iz nezvaničnih izvora, Marić nije jedini koji je zadužen da u ime budvanskih vlasti pregovara sa Madoninim menadžmentom, a u opštini smatraju da za definitivan odgovor treba sačekati još nekoliko dana.
U međuvremenu Budvi je ponuđeno da 5. avgusta bude domaćin nastupa rok zvijezde Lenija Kravica, čija je cijena u odnosu na Madonu simbolična, ali je i ovaj koncert pod znakom pitanja.
Da li je Jaz previše ekskluzivan za Lenija, te je li crnogorska prijestonica turizma za Madonu, ipak, provincija, ostaće tajna još nekoliko dana.
V.L. - I.N.L.
Šta li će biti? :unsure:
nestasni_cipiripi 18-04-08, 10:42 Mislim da ce vrlo brzo na onom placu pocet da se gradi neshto :-)
Istina, fino su razvukli i asvalt i beton, a nasipaju sustopice, ne patisu. ma to je za Lenoga, sigurno
Priče o Madonninom dolasku u Hrvatsku ne prestaju, a na kraju trakavice, izgleda da ipak neće doći. Po volji joj nije bila naša novčana ponuda, za par milijuna 'kraća' od ostalih.
Madonna ipak neće puniti Maksimirski stadion 23. rujna, iako je ta vijest tek prije dva dana i službeno potvrđena.
Istovremeno s potvrdom o dogovoru, njezin službeni koncertni promotor Live nation otkazao je koncert, prenosi Otvoreni radio.
Njezinom nedolasku, čini se, presudio je novac, jer su Zagreb i Beograd, gdje je također trebala nastupiti, ponudili 4 milijuna dolara manje od Budve i još jednog europskog grada, navodno Beča.
Tako da će Madonna sa Sticky & Sweet turnejom na dane kada je trebala obići Zagreb i Beograd, dakle 23. i 25. rujna, biti u Crnoj Gori i Austriji.
izvor: net.hr
ada njoj se ne zna...bogami, kako goj oj.
Ja sam cula pre neki dan u jednoj emisiji na TV-u da su Madonini svi termini za koncerte definisani i zvanicno potvrdjeni za ovu godinu sto se Evrope tice i da su nasi prostori zaobidjeni tj. sa sigurnoscu se zna da nikakvog koncerta ove godine nece biti.
Sto se Jaza tice ,navodno iz bezbednosnih razloga je odustala a sto se Zagreba i Beograda tice nebih znala.
Ja sam danas čula da je potvrđeno dolazi u Budvu, odustala je od Beograda i Zagreba. :)
Stvarno,to bi bilo extra...kako bi ja volela da odem na njen koncert..uff..
Blago Budvanima! :bye2:
Ali...zadovoljicu se jednim divnim koncertom Hulia Iglesiasa u ponedeljak.
Jedva cekam!:bye1:
Angelina75 06-06-08, 22:34 e sad...jos nista se ne zna....a evo na njenom zvanicnom sajtu stoji samo ovo...
madonna tour (http://www.livenationinternational.com/madonna/)
Pa to je to sto sam i ja cula..a da li su sada ovi datumi izmenjivi ne znam.
Ipak mislim da neka velicina kao Madonna ima isplaniran dosta unapred svaki milimetar i svaki sekund i da je onda ipak informacija da na ove prostore ove godine ne dolazi,zvanicna!
Ahahaha kako bih ja tu Madonu pospremila...
Angelina75 06-06-08, 22:45 Pa to je to sto sam i ja cula..a da li su sada ovi datumi izmenjivi ne znam.
Ipak mislim da neka velicina kao Madonna ima isplaniran dosta unapred svaki milimetar i svaki sekund i da je onda ipak informacija da na ove prostore ove godine ne dolazi,zvanicna!
i ja tako mislim ...ona je devica...ona sve planira po nekoliko meseci unapred .....:bye2:...meni je jako zao...ja vec se spremila da pitam ovde vas u CG ko bi me primio na 2 dana za nocenje da bih je gledala....(ako ne bude skupa karta:biggrin:)...ko ne dodje u BG:bye1:
i ja tako mislim ...ona je devica...ona sve planira po nekoliko meseci unapred .....:bye2:
Kako devica? Madonna je lav..ona je rodjena 16.08. :mwah1:
Angelina75 07-06-08, 00:09 Kako devica? Madonna je lav..ona je rodjena 16.08. :mwah1:
a jes'...jes':yes513:...nesto sam se preracunala....:biggrin::biggrin:...sorry
Zor_djevojka 07-06-08, 00:35 a da mi pitamo Sveta Marovica 'oce li tetka dolazit' ili ne..mislim da ce nam on dat' najbolji odgovor...ka' i vazda shto sve razjasni...
Samo joj nemo'te davat' da se primiche domu u Bijeloj...dje god ode, po jedno dijete pokupi o'tale...i neki karambol napravi...
nestasni_cipiripi 11-06-08, 23:51 Hrvati javljaju da je Madonni ponudjeno 10meleona da gostuje u Zg,a ona je odbila,i dolazi u Budvu za 14meleona!
Hrvati javljaju da je Madonni ponudjeno 10meleona da gostuje u Zg,a ona je odbila,i dolazi u Budvu za 14meleona!
Ma nije sve u parama....cini vam se :D:D
ja ne mogu da vjerujem da neko moze da plati ulaznicu za madonin koncert i da slusa ona sranja od njenih pjesama...
iskreno, cini mi se da kad god se svetu dgn...pardon, prohtije nesto da slusa - on ih zove uzivo da mu pjevaju na plazu...
ja ne mogu da vjerujem da neko moze da plati ulaznicu za madonin koncert i da slusa ona sranja od njenih pjesama...
iskreno, cini mi se da kad god se svetu dgn...pardon, prohtije nesto da slusa - on ih zove uzivo da mu pjevaju na plazu...
Pa ok wawy, ti je ne volish mi je volimo i ne znam zasto se potresash oko toga??
@okugata, ono sto pjeva madona nije stvar ukusa, ono ne valja nista po standardnim i apsolutnim mjerilima muzike i univerzuma...:)
isto ka da mi sad reces da majkl dzekson ima extra pjesme...
@okugata, ono sto pjeva madona nije stvar ukusa, ono ne valja nista po standardnim i apsolutnim mjerilima muzike i univerzuma...:)
isto ka da mi sad reces da majkl dzekson ima extra pjesme...
od kad to postoji standardi i apsolutna merija muzike??? to je vrsta umetnosti i svako je dozivljava na svoj nacin...to sto se tebi madona gadi, meni licno nista ne znaci....meni je sjajna i carica :D
od kad to postoji standardi i apsolutna merija muzike??? to je vrsta umetnosti i svako je dozivljava na svoj nacin...to sto se tebi madona gadi, meni licno nista ne znaci....meni je sjajna i carica :D
okugata, samo je jedna carica - ceca... :D
a bez zezanja, zbog cega ti je carica, aj bas me zanima...jer je meni, po svemu sto znam o njoj - totalno nezanimljiva. neznam, mozda grijesim, al koji su to detalji zanimljivi u vezi nje?ja bi prije slusa 3 babe iz kucha dje narichu no madonu na dzezu, ako mi vjerujes...
madagaskar 12-06-08, 13:39 Nemo tako Wawy, Madonin koncert ne treba propustiti iz razloga što ta žena pravi spektakularne koncerte (scena, koreografija, specijalni efekti... uz vrhunsko ozvučenje). Slavu joj takođe ne može niko osporiti, to su činjenice.
Ja nisam njen fan ali koncert ne bih propuštila, bez ne daj Bože.
A što se tiče tvoje tvrdnje da je Ceca carica to je opet stvar tvog ukusa, meni lično je carica loše muzike, sinonim ratnih strahota i morala iz 90-tih...ali nemam namjeru da te u to ubjeđujem jer, ponavljam, sve je to stvar ukusa.:walkman:
Kakva Ceca kraljica?! Wawiju je loše danas, inače je ok. :D
Zor_djevojka 12-06-08, 13:49 igrom sluchaja chekam ja juche autobus, ne pamtim kad sam ga vidjela, a ne se vozila njime...i autobus se pokvari, neki jadi se desishe i do mene neka bakica od dobrih 70-ak godina..izvinjava se vozach kazhe pokvarilo se neshto, ne mozhemo tim autobusom i da mu je jako zhao shto se ovo desilo..ova baba ti ne bi lijena, skochi ona ka' da joj je 20 godina, izoshtri glas, pa zavrishta ka' Pavaroti - nazdravlje njoj..:
- Nemate za autobus je li, a za onu qrvu Madonu imate 10 miliona...e ti Dragice (samoj sebi) idi copava pjeshke, a ti Madona lezi i dobij koliko zinesh...
Reakcije..svi cutimo, spushtili glave, ka' da je precutno odobravamo...E, moja baba nije ti Madonna kriva..no ajd' sad..morahs i ti nedje izdushit'...
Senza_Guerra 12-06-08, 13:51 Nemo tako Wawy, Madonin koncert ne treba propustiti iz razloga što ta žena pravi spektakularne koncerte (scena, koreografija, specijalni efekti... uz vrhunsko ozvučenje). Slavu joj takođe ne može niko osporiti, to su činjenice.
A što se tiče tvoje tvrdnje da je Ceca carica to je opet stvar tvog ukusa, meni lično je carica loše muzike, sinonim ratnih strahota i morala iz 90-tih...ali nemam namjeru da te u to ubjeđujem jer, ponavljam, sve je to stvar ukusa.:walkman:
Najvjerovatnije cu poci zbog tih specijalnih efekata tj. scenskog nastupa, a posto sam malo upoznat sa njenom muzikom, moracu uzeti par cd-ova ili vidjet'
sto se pustavalo na prethodim turnejama, jer nevalja poca tamo ka' totalni cutuk.
A za Cecu se covjek zezao... ;) :)
madagaskar, ceca je kraljica, i tacka! :D (primjecujes smajlija)
aj mi objasni ovo, ne kontam casti mi... kako ides na koncert nekoga ciji nisi fan?
Neću da raspravljam o ukusima, ali činjenica je da je Madona poznata, ali ne i da dobro pjeva. :)
jes... ima opusteno dupe...
nestasni_cipiripi 12-06-08, 13:56 Jedino U2 da dodje il G'n'R,eto me na jaz.A wawy ima li idje ishta u ovu zemlju da ti valja,lishe Meda?
Najvjerovatnije cu poci zbog tih specijalnih efekata tj. scenskog nastupa, a posto sam malo upoznat sa njenom muzikom, moracu uzeti par cd-ova ili vidjet'
sto se pustavalo na prethodim turnejama, jer nevalja poca tamo ka' totalni cutuk.
A za Cecu se covjek zezao... ;) :)
a nemas sto specijalno tamo vidjet @senza guerra, to ti je ka doma da palis i gasis sijalicu sebe u oci, isti efekat dobijes.. :D
nestasni_cipiripi 12-06-08, 13:58 A bogami... Dosha bi Bono i za 2meleona.Dobar je on!
Nemo tako Wawy, Madonin koncert ne treba propustiti iz razloga što ta žena pravi spektakularne koncerte (scena, koreografija, specijalni efekti... uz vrhunsko ozvučenje). Slavu joj takođe ne može niko osporiti, to su činjenice.
Ideš zbog onoga što prelijeće preko scene, je l'? :D
Jedino U2 da dodje il G'n'R,eto me na jaz.A wawy ima li idje ishta u ovu zemlju da ti valja,lishe Meda?
@cipiripi, jesam ti reka vec da ides na playground da se igras?
ne mogu da ulazim ni u kakve rasprave sa cojekom koji daje onakve izjave, tipa npr. na temu homoseksualci: "meni mafija ne smeta"??!
tako da - pali brate, narodnjaci su zakon...
madagaskar 12-06-08, 14:03 Ako nisam fan, to ne znači da mi se ne sviđaju pojedine pjesme, ali ponavljam njeni koncerti su spektakularni, po mom (i sigurno mnogih) mišljenju.
Evo Blade misli da Madona nije neka pjevačica a nekome (njenim milionskim fanovima) je najbolja i tu svoju tvrdnju ne može iznositi kao činjenicu, dosadna sam ali ponavljam: stvar ukusa! :wallbash:
nestasni_cipiripi 12-06-08, 14:03 Pa ja ti opet ponavljam da mi mafija ne smeta!Ali uopste!A ti zlato nemo mene slat da se igram,da se ti ne bi igra ...A ti se nadaj koncertu JK
Evo Blade misli da Madona nije neka pjevačica a nekome (njenim milionskim fanovima) je najbolja i tu svoju tvrdnju ne može iznositi kao činjenicu, dosadna sam ali ponavljam: stvar ukusa! :wallbash:
Nisi dosadna! Ponavljaj to do $utra, ali meni se ne sviđa kako Madona pjeva.
Pa ja ti opet ponavljam da mi mafija ne smeta!Ali uopste!A ti zlato nemo mene slat da se igram,da se ti ne bi igra ...A ti se nadaj koncertu JK
hmm, aj zavrti se jedan krug naglavu oko sebe...pa tek onda idi na pdf playground da se igras...
ali ponavljam njeni koncerti su spektakularni, po mom (i sigurno mnogih) mišljenju
aj mi objasni, po cemu su to spektakularni? sto je to sto ih cini spektakularnim? zaista neznam jer nisam nikad gleda njena koncerte... ako mislis na lajt show, to je uobicajeno na svim koncertima, nije ona izuzetak...
madagaskar 12-06-08, 14:16 ali meni se ne sviđa kako Madona pjeva.
E tako može!
Ni meni se ne sviđa Metalica, hard rock :yuk: i sl. al ne poričem da imaju široke mase obožavalaca. :twisted:
Evo tebi :yuk: za Madonu! :D
Zor_djevojka 12-06-08, 14:20 Madonnu bih poistovjetila sa Jelenom Karle(g)uskom ovdje..
glamur, kicherica, skandali, prepotentnost..buvlja pijaca..svega i svachega samo kvaliteta..nidje veze...
madagaskar 12-06-08, 14:20 aj mi objasni, po cemu su to spektakularni? sto je to sto ih cini spektakularnim? zaista neznam jer nisam nikad gleda njena koncerte... ako mislis na lajt show, to je uobicajeno na svim koncertima, nije ona izuzetak...
E pa odgledaj neki njen koncert pa onda komentariši. Za nešto što nisi gledao ne možeš da daješ ocjene. A ovo za lajt show, he,he,he prosvijetlio si me, nisam znala da to ima na svim koncertima...:D:D:D
Evo tebi :yuk: za Madonu! :D
pridruzujem se zeljama cestitkama i pozdravima za madonu...:guitar::thumb_up:
nestasni_cipiripi 12-06-08, 14:56 Wawy bolje ti je zlato da upalis D+ i uzivaj.A Madonna da ne valja ne bi durala evo 30godina!No nije clan PzP,pa joj je to - !
Pera Detlic 12-06-08, 15:49 Ako nisam fan, to ne znači da mi se ne sviđaju pojedine pjesme, ali ponavljam njeni koncerti su spektakularni, po mom (i sigurno mnogih) mišljenju.
:yes513:
Ipak je novac univerzalna mjera vrijednosti i ako neko plaća toliko Madonu, onda znači i da ona toliko vredi. Znači nije samo stvar u muzici, light shoy i sl. već Madona doprinosi promociji Cg, kao turističke destinacije, dolaze brojni novinari, reporteri, strani fanovi,televizije... znači ne kupuje se samo Madonin glas, već i slava i popularnost koju ona nosi...
Drugo je pitanje (a i veoma bitno) KO to plaća? Volio bih da vidim ko daje pare, pa ako ne dajem ja(kao poreski obveznik) onda je sve OK. :)
Neman ništa protiv ni da dam, ali neku razumnu cifru.
a jeste li vi sigurni da madonna uopste dolazi u tu budvu...:cheezy:
Ipak je novac univerzalna mjera vrijednosti i ako neko plaća toliko Madonu, onda znači i da ona toliko vredi. Znači nije samo stvar u muzici, light shoy i sl. već Madona doprinosi promociji Cg, kao turističke destinacije, dolaze brojni novinari, reporteri, strani fanovi,televizije... znači ne kupuje se samo Madonin glas, već i slava i popularnost koju ona nosi...
Drugo je pitanje (a i veoma bitno) KO to plaća? Volio bih da vidim ko daje pare, pa ako ne dajem ja(kao poreski obveznik) onda je sve OK. :)
Bravo Pero evo i ja cu da dodjem :D:D
A ko bi drugi?
U prevodu Madona u BD = 20 godina reklame na CNN, to je ta cifra
madagaskar 13-06-08, 07:54 a jeste li vi sigurni da madonna uopste dolazi u tu budvu...:cheezy:
25. septembar
Ako ce pjevati Like A Virgin sa sve cuvenom scenografijom, moze i 15 miliona :D
Mislim da ovo može samo doprinijeti promociji CG turizma. Podržavam.
Uz to, veliki broj poklonika njene muzike ne samo iz CG (među kojima ja nisam, btw) će moći da je vidi uživo...
Nego, čuo sam da je izjavila da će pjevati samo novije stvari???
nestasni_cipiripi 14-06-08, 11:54 A nesto juce procitah da postoji problem oko piste za sletanje u Tivtu i Pg,jer tom nekakvom avionu koji ce dognat opremu treba pista od min 4,5km.
a 25.IX i nije bash sezona...
Nešto mi je to puno para..., ali siguran sam da će se isplatiti onima koji dođu na koncert... :)
a 25.IX i nije bash sezona...
Pa nama to odgovara vrhunski, baš zbog toga. Znaš li ti koliko će to produžiti sezonu???
Nešto mi je to puno para..., ali siguran sam da će se isplatiti onima koji dođu na koncert... :)
....a i onima koji će oprat pare preko istog :D:D:D
Pa nama to odgovara vrhunski, baš zbog toga. Znaš li ti koliko će to produžiti sezonu???
Kako je krenulo sa ovim temperaturama predsezona ce bit dobro da pocne u Jul, a glavna sezona taman ce doc nedje u avgust, septembar, u Oktobar ce bit taman lijepo oko 30C :thumb_yello:
Tako da Madona ocigledno zna dobro vremensku prognozu ;)
Pera Detlic 30-06-08, 08:23 Marović, ipak, dovodi Madonu
ZVANIČNO POTVRĐENO DA ĆE SVJETSKA POP IKONA GOSTOVATI NA JAZU 25. SEPTEMBRA
Budva - Pop ikona Madona održaće veliki koncert u okviru svoje svjetske turneje 25. septembra na plaži Jaz – potvrđeno je juče na konferenciji za štampu koja je održana u „Splendidu“, čime su prekinute brojne spekulacije da do tog velikog spektakla neće doći.
- Ovaj koncert je jedini na prostorima ex-Yu. Drago mi je što se pored Beograda i Zagreba baš Budva izborila da bude domaćin ovom spektaklu. Infrastrkturalno, zadovoljili smo sve za organizaciju Madoninog koncerta, a veliki doprinos da ova svjetska zvijezda pjeva u Budvi dao je i Svetozar Marović – izjavila je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Jelena Rađenović, direktorica Turističke organizacije Budva.
- Možemo biti potpuno zadovoljni jer posljednjih nekoliko godina Budvu posjećuju i neke poznate ličnosti iz svjetskog šou biznisa. Kao i prošle godine, kada su nam gosti bili “Rolingstounsi, i Madonin koncert, koji će biti 25. septembra na Jazu, znaćemo da iskoristimo i markentinški, kako bi smo predstavili Budvu kao grad i Crnu Goru kao turističku zemlju – izjavio je predsjednik Opštine Budva Rajko Kuljača.
Organizatori se nadaju da će veliko interesovanje vladati za Madonin koncert, makar približno onom u Parizu, kada je koncert rasprodat za nekoliko dana ili pak u Vankuveru, kada je za samo 29 minuta prodato 50.000 karata.
Karte za veliki spektakl na Jazu biće u prodaji od 11. jula. Ljubitelji Madone za ovaj spektakl moraće da izdvoje za karte 35 eura, za one koji žele da budu tik uz binu 70, dok će VIP ulaznice koštati 200 eura. U prodaji će biti 65.000 karata, od kojih će 5.000 biti označene kao VIP – otkrio je Aleksandar Radoš, PR koncerta.
U saradnji sa Opštinom Budva i Turističkom organizacijom Budva, Madonin koncert organizovaće Komuna i austrijska firma koja će biti organizator njenog koncerta u Beču.
- Ovo je Madonina najveća turneja i samim tim će i koncert na Jazu kao i kompletna manifestacija biti grandiozna. Pripreme terena na kojem će biti održan koncert kreću već od 5. septembra, a glavna bina doći će šest dana pred koncert. U Budvu tih dana stiže 19 šlepera opreme. Bina će biti dužine 100 i visine 100 metara, a tu su i mašine za postavljanje iste – objasnio je Ričard Herman, predstavnik firme Austrijan intertejment.
Organizatori nijesu željeli da saopšte koliki je Madonin honorar, tvrdeći da je to poslovna tajna.
- Koncert u Budvi radiće se istom tehnikom kao i oni u Cirihu i Beču, a Madona će i u crnogorskoj metropoli imati predgrupe, od kojih je Robin sigurna. Koncert će sa predgrupama početi od 19 časova i trajaće do pola jedan, a Madona će za sve koji dođu na Jaz pjevati puna dva sata – tvrdi Herman. Kako je kazao, najkasnije danas na Madoninom sajtu biće objavljen i datum koncerta u Budvi.
On je takođe istakao da je koncert na Jazu bio Madonin posljednji slobodni termin, tako da neće biti istih u Zagrebu i Beogradu.
Prema njegovim riječima, kao i sve svjetske zvijezde i Madona će imati posebne prohtjeve, ali će njihova lista biti gotova tek za mjesec dana.
M.VASIĆ
e sad mi je srce puno sto ce madona gostovat na dzezu... :)
Organizatori nijesu željeli da saopšte koliki je Madonin honorar, tvrdeći da je to poslovna tajna.
cush poslovna tajna, a na osnovu cega ce platit porez?
e, ako nam madona ne izvuce ovu sezonu, nista nece :D...
ima masa malih zemalja koje madona posjeti, i malih mjesta, i za koja kasnije niko zivi nezna ni dje su ni koja su, tako da madonin dolazak ama bas nikkvog efekta nema u ekonomskom smislu.
imalo bi efekta napravit festival tipa 'exit' koji je stavio NS na turisticku mapu svijeta, al naravno da ovi nashi ruski investitori to ne umiju, pa dovode madonu...
eto ecimo, rolingstonsi su imali efekat za crnogorski turizam isto kolko ono magare s majmuncetom sto vodaju ljudi po plazi da se slikavaju s njim... ko je jos dosha zbog toga sto su jednom stonsi nastupali u crnu goru da ljetuje? niko. isto ce bit i sa madonom...
Zor_djevojka 30-06-08, 09:54 samo mi recite dje ce parkirat onih 19 shlepera....?
nestasni_cipiripi 30-06-08, 09:56 Na onaj moj plac pri aerodromu.ugovorili smo.
nestasni_cipiripi 03-07-08, 17:04 Nezvanicno
kao specijalna gosca na koncertu pominje se Ceca ili Seka Aleksic,odpjevale bi 2-3pjesme same,i jednu sa Madonom.
Angelina75 03-07-08, 17:29 Nezvanicno
kao specijalna gosca na koncertu pominje se Ceca ili Seka Aleksic,odpjevale bi 2-3pjesme same,i jednu sa Madonom.
hahhahahahahhahahahhahahah.............
Zor_djevojka 07-07-08, 11:06 35 eura najjeftinija karta...za slushanje iz Petrovca sigurno...
Nezvanicno
Trio "like a virgin".
Pera Detlic 07-08-08, 08:35 Grbljani Madoni ne daju vizu
MJEŠTANI TVRDE DA SE NASTUP POP IKONE ODRŽAVA NA NJIHOVOM ZEMLJIŠTU I BEZ NJIHOVOG ZNANJA
Kotor - Mještani grbaljskih sela doveli su u pitanje održavanje Madoninog koncerta u septembru u zaleđu plaže Jaz zbog, kako navode, ponašanja Opštine Budva za koju kažu da ih ponižava, jer te aktivnosti sprovodi bez znanja vlasnika zemljišta.
Kako je juče objavio Radio Kotor, mještani, čija imena se ne navode, traže od države da zaštiti njihove interese koje kao vlasnici imaju na prostoru Mrčevog polja u zaleđu plaže Jaz, gdje se održavaju koncerti svjetskih poznatih pjevača i gdje je počela izgradnja više fudbalskih terena.
Oni su poručili da su spremni da pokrenu sudski postupak u cilju stavljanja zabrane na korišćenje zemljišta, zbog čega je, ističu, u pitanje doveden koncert pop ikone.
- Grbljani podsjećaju da su 70-tih godina digli bunu i od komunističkog režima tražli povraćaj zemljišta u Mrčevom polju. Za čelnike Budve kažu da se poigravaju tuđim vlasništvom, ulažući znatna sredstva u infrastrukturu, uz objašnjenje da će to podići cijenu zemljišta i usrećiti vlasnike. Mrčevo polje je bilo eksproprisano šezdesetih godina od Opštne Kotor, a danas se dijelom nalazi na njenoj, a dijelom na teritoriji Opštine Budva. Zemljište je vlasnicima vraćeno 1992. godine, ali zbog neorganizovanosti, nikada nije izvršeno njegovo ukrupnjavanje. I pored toga, uprave za nekretnine u Budvi i Kotoru uknjižile su oko 300 vlasnika po principu susvojine, odnosno na izmišljene idealne djelove - navode mještani.
Zbog svega toga, Grbljani traže da se u rješavanje ovog problema uključi država, preko Uprave za nekretnine, Ministarstva finansija i poljoprivrede, kako bi se saznalo na osnovu čega je Opština Budva ušla u njihov posjed - prenio je Radio Kotor.
I.K.
I kako mogu da joj Grbljani ne daju vizu? Imaju svoju ambasadu šta li?
Pera Detlic 01-09-08, 09:15 Budva već u taktu spektakla
JOŠ 25 DANA DO KONCERTA MADONE NA JAZU
Budva – Otpočelo je odbrojavanje, još samo 25 dana i na djevičanskoj plaži Jaz nastupiće najkontroverznija pop ikona današnjice – Luiza Veronika Čikone, poznatija kao Madona. Proslavivši svoj 50. rođendan, Madona je krenula iz velškog grada Kardifa na turneju "Sticky and Sweet", kojom će u okviru 49 koncerata nastupiti u više od 30 gradova Evrope i Sjeverene Amerike.
Budva je već počela da živi u taktovima ovoga svjetskog muzičkog mega šoua. Cijeli grada je oblijepljen sikama Madone, na radio stanicima čuju se njeni hitovi, a koncertni prostor na Jazu spreman je za montiranje bine, i dolazak Madonine ekipe, koja bi trebalo za desetak dana da polako pristiže u metropolu turizma.
Koncert na Jazu organizuju Opština Budva, Turistička organizacija opštine Budva, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Prva banka Crne Gore, dok su za produkciju zaduženi „Live nation“, „Komuna“ i „Patent“.
Već sada turneja obara sve rekorde posjete, a činjenica da je za budvanski koncert ostalo svega polovina, od ukupno 66.000 karata, potvrđuje da će Jaz, kao jedini otvoreni prostor, jer nastupa uglavnom na stadionim, biti njen najspektakularniji koncert.
Osim hitova iz svoje dugogodišnje karijere, kraljica popa će u svakom gradu na turneji garantovati dvočasovnu zabavu - sa Madonom će na bini biti 16 igrača, 12 članova pratećeg benda, a "Material girl" će se presvlačiti čak osam puta.
Na turneju "idu" i swarovski kristali u vrijednosti od milion funti.
Svaki nastup se sastoji iz četiri dijela.
Prvi je "Makro" - art deko stil dvadesetih godina prošlog vijeka, sa "mafijašima" u glavnoj ulozi. Sljedeći je "Old school" - dio nastupa u kojem je Madona u disko fazonu osamdesetih. Slijedi "Ciganka" - VIP put na ostrvo Bonita, dio nastupa inspirisan rumunskom folk muzikom, a sam kraj "Rave", priča priču Dalekog istoka.
Madona će na predstojećoj turneji imati 49 nastupa na kojima će izvesti hitove koje je snimila u proteklih 30 godina kao i pjesme sa novog albuma "Hard Candy".
Pjevačica će turneju, završiti 18. decembra nastupom u Sao Paulu. Madonina posljednja turneja iz 2006. godine "Confessions", bila je najuspešnija ikada održana turneja u kategoriji muzičarki, sa zaradom od 195 miliona dolara od prodaje ulaznica.
Madona, u svom rajderu (lista zahtjeva) je od organizatora tražila niz jako interesantnih detalja, od kojih ni jedan ne znači posebno pretjerivanje svojstveno drugim mega zvijezdama, ali par detalja zavređuje posebnu pažnju. Boce sa kiseonikom u sobi i na setu i maske za disanje su par čudnih detalja za one koji ne poznaju dobro karakter i težinu posla sa kojim se muzičke zvijezde na svojim turnejama susreću. U istom smislu je postavljen i zahtjev da za vrijeme njenog boravka u Budvi, a naročito tokom koncerta u okolnim bolnicama dežuraju, kako se navodi, vrhunski doktori. Odluka je organizatora da, cijeneći veličinu i važnost događaja, za Madonu i članove njene ekipe kao i za VIP goste na Jazu podignu grad u malom, kakav na ovim prostorima nije viđen.
U bekstejdžu će se nalaziti dva kompletno opremljena prostora, jedan za Madonu, a drug isključivo za njenu djecu. Što se tiče Madonine sobe u hotelu u kojem odjseda zahtjevi nijesu bili veliki. Osvjetljenje u ovom predsjedničkom apartmanu treba da pravi atmosferu za opuštanje, npr. da budu stone lampe i lampe po zidovima, a ne svijetlo na plafonu.
Za Madonu i njen tim biće obezbijeđeno 150 malih, 300 velikih peškira i 300 sapuna. Za kompletan ketering je zadužen kuvar kojeg Madona svuda vodi sa sobom. On u Budvu dolazi dva dana prije koncerta. Crna Gora će po još jednoj okolnosti stati rame uz rame sa svjetskim metropolama. Zabrana pušenja u hotelu (Madoninoj sobi i okolnim sobama) kao i na samom setu i iza njega biće rijetka prilika punog poštovanja ove stroge zabrane.
Na Jazu će biti postavljena bina koja je široka 90 metara, duboka 50, a visoka 2,5 metra. Oprema u Budvu stiže u preko 50 šlepera, dok će tehničari stići u čak 18 autobusa. Na koncertnom prostoru površine 73.000 metara kvadratnih biće postavljene četiri kule sa rasvjetom, a u tehničkom dijelu rajdera ništa nije prepušteno slučaju - na Jazu će biti postavljena dva velika agregata za struju, a Madoninom menadžmentu će na raspolaganju biti i šest golf vozila kako bi se lakše prevozili po Jazu.
U bekstejdžu će biti 25 kompletno opremljenih prostranih kancelarija (telefon, faks, Internet priključak...), a precizno je navedeno koje će boje biti kante za otpatke i koje su dimenzije stolova. Radnicima i tehničarima na raspolaganju će biti dva šatora sa kuhinjom, tuš-kabinama i prostorom za spavanje. Ventilatori, protivpožarni aparati i velike količine leda se podrazumijevaju. Takođe, u bekstejdžu će biti i dvije velike garderobe, za ženske i muške igrače (ukupno 20 plesača će nastupiti sa Madonom), kao i osam prostorija za članove benda.
Za prestojeći koncert na Jazu u prodaju je pušteno 66.000 karata i to po cijeni od 35 eura – parter (58.000 karata) , od 70 eura pored bine (5.500 karata) i tribine 200 eura (2.500 karata)
Kampanja kakva se ne pamti
O veličini događaja u Budvi, pa i cijele Madonine turneje, dobro govori još jedna okolnost. Riječ je o medijskoj kampanji koja je započeta krajem juna. Dovoljno je reći da je broj od gotovo 130 medijskih sponzora najveći ikad u istoriji organizovanja ovakvih i sličnih događaja.
Reklamna kampanja je inače organizovana na jedan sasvim nov i jedinstven način tako što su u stvari osmišljene brojne manje kampanje za svaku tzv. teritoriju. Teritorije su podrazumjevale republike bivše Jugoslavije, kao i okolne države.
Dakle, riječ je o nastupu na različitim tržištima kroz TV i radio medije, te outdoor kampanju. Spotovi se dnevno emituju u svim državama bivše Jugoslavije, na preko 120 medija, i to (u ukupnom zbiru za cijelu kampanju): 5.000 spotova u Makedoniji, 15.000 spotova u Srbiji, 17.000 spotova u Crnoj Gori, 1.500 spotova u Sloveniji, 10.000 spotova u Bosni i Hercegovini, 1.500 spotova u Hrvatskoj i 1.000 spotova u Albaniji
Letimičnim pregledom vidi se da zbir svih spotova prelazi 55.000 što je daleko najintezivnija dvomjesečna kampanja na prostorima Jugoistočne Evrope do sada ostvarena.
Podrška Obami
Kao što se očekivalo Madona je već na prvom nastupu podigla prašinu u javnosti, jasnom podrškom demokrtskom kandidatu Baraku Obami za predsjednika SAD. Izborni štab kandidata republikanaca Džona Mekejna oštro je protestovao protiv Madone, pošto je tokom njenog koncerta izgledalo kao da poredi Mekejna i Adolfa Hitlera.
Naime, tokom izvođenja numere „Get Stupid“, na video-bimu su se smjenjivale slike razaranja i posljedica globalnog zagrijevanja, praćene fotografijama nacističkog diktatora Adolfa Hitlera, predsjednika Zimbabvea Roberta Mugabea i republikanskog predsjedničkog kandidata Džona Mekejna. Za njima su se na video-bimu ređale slike ubijenog „Bitlsa“ Džona Lenona, eko-aktiviste Ala Gora, velikog borca za mir Mahatme Gandija i konačno Mekejnovog rivala, predsedničkog kandidata demokrata Baraka Obame.
V.LAJOVIĆ
Pera Detlic 03-09-08, 08:23 Još 4000 karata za Madonin koncert
ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA ORGANIZATORI SPEKTAKLA NA JAZU ODOBRILI PRODAJU NOVIH ULAZNICA
Podgorica - Još četiri hiljade karata za Madonin koncert koji će biti održan 25. septembra na plaži Jaz, biće puštene ovih dana u prodaju, tvrde organizatori ovog spektakla.
- Novi kontingent karata sastojaće se od ulaznica od 200 eura, čija mjesta će biti na tribinama, dok one od 70 eura podrazumijevaju mjesto ispred bine. Sa dodatnim kartama ovaj prostor tik uz binu će umjesto dosadašnjih 5.500 posjetilaca primiti 7.500, a ekskluzivne VIP tribine će umjesto 2.500 ugostiti 4.500 posjetilaca. Uz ovo povećanje broja karata koncertni spektakl na Jazu pratiće 70.000 ljubitelja Madonine muzike. Za prodaju novih ulaznica dobili smo dozvolu od njenog menadžmenta- kazao je za „Vijesti” PR koncerta Aco Radoš.
On je dodao da je najviše interesovanja za ulaznice od 70 eura, iako postoje i one jeftinije koje koštaju 35 eura.
Kako tvrde organizatori ovog spektakla, i VIP i karte ispred bine su već rasprodate, a do puštanja u prodaju pomenutih ulaznica, ljubitelji pop ikone, za sada mogu trgovati samo one najjeftinije.
Za koncert, koji će trajati dva sata, prodato je više od 35.000 ulaznica, a organizatori očekuju duplo veći broj ljudi na Jazu.
Madona će koncert početi sa „Intro/Candy Shop” koji će trajati malo duže od verzije sa promo turneje, posebno intro dio i biće nalik na onaj sa turneje "Drowned World".
Ovaj segment čini mali dio iz svake pjesme sa albuma "Hard Candy", sa spelingom „C-A-N-D-Y”, kao sa promo turneje.
Koncet će završiti pjesmom „Give It To Me”, a biće tu i numera “Hung Up”, “You Must Love Me”, “She's Not Me” i mnoge druge.
F.J.
Biće karte i za Madonu kao i za Rolling Stones-e da se dijele po firmama :D
Pera Detlic 03-09-08, 13:49 Biće karte i za Madonu kao i za Rolling Stones-e da se dijele po firmama :D
PROBLEM JE ŠTO SVI TO MISLE. A trebalo bi da bude.
Ove karte po 70 i 200 eura već su bile nestale. A i ovih 4000 će lagano proći.
A sto ako madona zakaci ovaj stomacni?
Zor_djevojka 03-09-08, 13:53 ja samo chekam Majkl Dzekson u Bijelu da dodje i to ce bit' cirkus...
A sto ako madona zakaci ovaj stomacni?
Onda će Radulović da joj donosi plazmu u sobu
Ako dodje Dzekson ima da mu zalijepimo onaj nos nema vise da otpada.
Pera Detlic 03-09-08, 14:18 Ako dodje Dzekson ima da mu zalijepimo onaj nos nema vise da otpada.
Predlažem da se to uradi na INSM.
Kada bi Džekson reko da usvaja svu đecu iz Bijele, ovi naši funkcioneri bi se oduševili, koliko su upućeni.
Bili to INSM diglo ove akcije? a i JABD bi se mogao popraviti da kompenzuje onaj brod te potonu.
No da se ne udaljavamo od teme. Mene jedino interesuje da li ju je neki od najsih tajkuncica nameracio jer bi to moglo da obori dosta akcije. Treba to isplatit.
Pera Detlic 03-09-08, 14:43 U kom smislu nameračio?
Evo ovaj Polonski oće da joj pokloni jednu vilu od 2 mil.
Biće karte i za Madonu kao i za Rolling Stones-e da se dijele po firmama :D
a sretnoga li glasa, teke da se desi
bolje da madonu dijele po firmama
Pera Detlic 03-09-08, 15:10 bolje da madonu dijele po firmama
Zavisi preko kojeg sindikata.
Nezvanicno
Taman su se našle.
Madoni na poklon kuća u Budvi
Madoni se pruža prilika ne samo da peva u Budvi, već i da u njoj letuje i živi - u svojoj vili.
Kompanija ruskog milijardera Sergeja Polonskog, koja u Budvi gradi ekstraluksuzne apartmane, smislila je način da promoviše ekskluzivni turizam u Crnoj Gori tako što će kraljici popa ponuditi ključeve vile od 326 kvadratnih metara tik uz more, sa bazenom na vrhu i svim pratećim luksuznim detaljima.
Madona ima vremena da do nastupa u Budvi odgovori na ovu ponudu. Polonski veruje da nema razloga da odbije poklon čija vrednost prelazi dva miliona evra.
Nezvanicno
Da nece i duet da snime kao Keba i Hulio Iglesias?! lol
|
|