Baron
14-02-08, 07:33
Srećan dan zaljubljenih svima koji se tako osjećaju
:throb::throb::throb:
:throb::throb::throb:
|
View Full Version : Dan zaljubljenih Baron 14-02-08, 07:33 Srećan dan zaljubljenih svima koji se tako osjećaju :throb::throb::throb: Miriam 14-02-08, 08:01 Hvala, takođe. :) girl from venera 14-02-08, 08:16 Hvala također :wub2: Ja želim svima onima koji nisu zaljubljeni da se danas zaljube !!!! :throb: Love is in the air !!!! :throb: Baron 14-02-08, 08:24 ...ili makar u ovoj godini, ali iskreno! seka 14-02-08, 08:33 svim ZALJUBLJENIM želim srećan Dan Zaljubljenih,a naravno i ovima,koji nisu zaljubljeni želim da što prije nadju sebi svoju "ljubav"! My love must be a kind of blind love I can't see anyone but you And dear, I wonder if you find love An optical illusion, too? Are the stars out tonight? I don't know if it's cloudy or bright 'Cause I only have eyes for you, dear The moon may be high But I can't see a thing in the sky 'Cause I only have eyes for you. I don't know if we're in a garden Or on a crowded avenue You are here, so am I Maybe millions of people go by But they all disappear from view And I only have eyes for you Zor_djevojka 14-02-08, 08:46 Otkad pravoslavci slave ovaj praznik, duše vi opštine? a što mi na živce idu ovi novopečeni praznici pokupljeni sa zapada...Ja kad volim volim i pokazujem to svih 365 dana u godini, a ne trebaju mi povodi tipa Dana zaljubljenih, Osmi mart i rodjendani...Biće cvijeca danas ima da se kija i kašlje...A $utra opet po starom...Uh... Baron 14-02-08, 08:48 Što nam je Milanka ustala na lijevu nogu! e pa za tebe post No4 Zor_djevojka 14-02-08, 08:49 ahahahahahaha nijesam, no izlažem svoje mišljenje..Jeste li obukli što crveno, da ve nafaka obrne...? seka 14-02-08, 08:52 Otkad pravoslavci slave ovaj praznik, duše vi opštine? a što mi na živce idu ovi novopečeni praznici pokupljeni sa zapada...Ja kad volim volim i pokazujem to svih 365 dana u godini, a ne trebaju mi povodi tipa Dana zaljubljenih, Osmi mart i rodjendani...Biće cvijeca danas ima da se kija i kašlje...A $utra opet po starom...Uh... aaoo rosse..niko ne kaže da se mora slaviti..i naravno da to treba pokazivati svaki dan..ali ipak..:hug432: Zor_djevojka 14-02-08, 08:58 sekče, meni je ovaj dan kao i svaki drugi...bila zaljubljena, ili ne...Nešto se ne sjećam da je iko slavio ovaj praznik do unazad 7,8 godina...;)... No, vi koji slavite, uživajte ;) Baron 14-02-08, 09:04 Jeste li obukli što crveno, da ve nafaka obrne...? ja bi rađe svukao nešto crveno:love54236: dekica 14-02-08, 09:04 hvala....hvala.....:) Baron 14-02-08, 09:09 evo ko je nasmijan jutros i ko je već poklon dobio! Ibretnica 14-02-08, 09:17 Draga Roso, volim ja tebe danas ovako ''namrgodjenu'' hehehehhehe i ljubim t e isto tako...a danas cu jakooooo da te zagrlim...pa ces da vidish kako je danas fin dan ;) Hvala na lijepim zeljama , svi zaljubljeni neka ostanu u toj fazi josh dugo, a oni koji nisu neka zavide ovim prvima :P girl from venera 14-02-08, 09:17 ja bi rađe svukao nešto crveno:love54236: Romantičar kakav se traži !!!! :notworthy: dekica 14-02-08, 09:20 evo ko je nasmijan jutros i ko je već poklon dobio! nije,nije ....tek ce i to dupli :biggrin: kakav si ti s poklonima???:yeahright: Baron 14-02-08, 09:22 Romantičar kakav se traži !!!! :notworthy: -draga vidiš li kako je božanstven Mlječni put? -jeste dragi... -a vidiš li kako nam namiguje zvijezda pored? -vidim dragi... -e dosta romantike, skidaj farmerke!!! seka 14-02-08, 09:23 Draga Roso, volim ja tebe danas ovako ''namrgodjenu'' hehehehhehe i ljubim t e isto tako...a danas cu jakooooo da te zagrlim...pa ces da vidish kako je danas fin dan ;) Hvala na lijepim zeljama , svi zaljubljeni neka ostanu u toj fazi josh dugo, a oni koji nisu neka zavide ovim prvima :P zagrlila bih je i ja nego mi je daleko..učini ti to za mene jednom..molim te..:notworthy::throb: Miriam 14-02-08, 09:29 Švedske poslovice "Ljubav je kao Rosa koja podjednako lako padne na koprivu kao na ljiljan." :love54236: Ibretnica 14-02-08, 09:31 zagrlila bih je i ja nego mi je daleko..učini ti to za mene jednom..molim te..:notworthy::throb: Ocu seko i to sa zadovoljstvom!!!! girl from venera 14-02-08, 09:33 Ljubav je bolest bez koje čovjek nije zdrav :throb: explosion 14-02-08, 09:36 Hvala, i ja svima zelim lijep i srecan ovaj dan, pa da vam svaki bude takav! Istina je ovo sto rece Rosanda,istina ziva, ali je lijepo kad imas neki dan koji ce biti malo drugaciji od ostalih. Kad bi mi dragi samo tog dana bio "ljubavan" nista mi ne bi znacio sv. Valentin ili Tripun ili kako god, u suprotnom mi znaci. Volim sto su radnje pune srcastih stvari, sto su svi puni ljubavi, veseli, sareni... :) :kiss1::wub2: Amelie 14-02-08, 10:17 khm khm...do prije par godina ovdje niko nije znao za gospodina Valentina,ali dobro. iskreno,meni su svi ovi konzumisticki praznici ogavni zato sto imas obavezu da za osmi mart svakoj teti poklonis neki cvijet,za valentina da obuces nesto crveno,za novu godinu super da se provedes... nekako su ovi"praznici"napravljeni da se izmame pare i napomene narod da mogu biti srecni,a ovi su ocigledno srecni samo jednom u svakom godisnjem dobu :giveup: Baron 14-02-08, 10:21 moraš priznati da je bar pozitivna atmosfera tih dana, bolja muzika u gradi ili koncerti, ljudi ljepše obučeni i raspoloženi, promonte i t-kom dijele poklone :) zar nije fino sto nađemo neki razlog za lijepo raspoloženje. ne znam zbog čega otpor i skepticizam prema praznicima ili povodima koji su sami po sebi lijepi. Amelie 14-02-08, 10:24 samo zato sto ljudi trebaju nauciti da svaki dan nadju sebi motivaciju da budu srecni,zadovoljni,pozitivni i lijepi...eto,samo zbog toga :) explosion 14-02-08, 10:33 khm khm...do prije par godina ovdje niko nije znao za gospodina Valentina,ali dobro. iskreno,meni su svi ovi konzumisticki praznici ogavni zato sto imas obavezu da za osmi mart svakoj teti poklonis neki cvijet,za valentina da obuces nesto crveno,za novu godinu super da se provedes... nekako su ovi"praznici"napravljeni da se izmame pare i napomene narod da mogu biti srecni,a ovi su ocigledno srecni samo jednom u svakom godisnjem dobu :giveup: Pa moze i ovako da se posmatra! Ali zasto MORAS da kupis nekome nesto? Zar ne postoji drugi nacin da nekome uljepsas dan? Neko ko se stvarno voli znace da obiljezi taj dan, kao sto ce obiljeziti godisnjicu npr., ne zato sto MORA, vec zato sto zeli i sto mu je tako lijepo. Ne mora taj dan biti obaveza, i ne treba da bude, vec slatki mali dan, jos jedan u nizu lijepih, ali eto ipak malo drugaciji, makar po zvanju i srcima svuda po gradu :) A ovo za nosenje crvene boje, cvijece i ostalo... Pf, zasto bi to iko radio? http://img225.imageshack.us/img225/9673/valentine08an9.gif (http://imageshack.us) girl from venera 14-02-08, 11:06 Ne vidim razlog zašto bi se oko jednog dana od 365 dana pravila buka! Nebi da se obilježava nešto neprimjereno pa sad treba dramu praviti, nego zaljubljenost. Nigdje nije zapisano da se danas mora slaviti, mora kupovati, mora crveno oblačiti i slično....jednostavno ga lijepo provesti s osobom koju voliš....ja iskreno mislim da averziju prema ovom danu imaju nesretno zaljubljeni i razočarani u ljubav pa im i ovaj dan kriv :mwah1: Ibretnica 14-02-08, 11:08 samo zato sto ljudi trebaju nauciti da svaki dan nadju sebi motivaciju da budu srecni,zadovoljni,pozitivni i lijepi...eto,samo zbog toga :) Potpisujem!!! explosion 14-02-08, 11:12 Potpisujem!!! I ja, ali uz sve ono sto sam napisala gore! :) I ono sto je napisala Girl. Ibretnica 14-02-08, 11:13 Podrazumijeva se... explosion 14-02-08, 11:15 Kad smo vec kod ljubavi, vidjeh negdje da si napisala da se udajes, pa neka ti je sa srecom, da ti svaki dan bude ovakav! ;) Mozes ponekad i crveno obuci! ;) Ibretnica 14-02-08, 11:20 Ali moram priznati da je bash prijao ovaj meda i cvijece sto mi je stiglo sad....:throb: eto...priznajem....:wub2: mada . sve to ne bi imalo smisla, da cijele godine nema takve i slichne opaznje... ipak zivot chine sitnice....:kiss1: Amelie 14-02-08, 11:22 ....ja iskreno mislim da averziju prema ovom danu imaju nesretno zaljubljeni i razočarani u ljubav pa im i ovaj dan kriv :mwah1: iskreno,srecno sam zaljubljena i daleko od razocarane osobe :mwah1: samo kazem sta mislim :homer89070: Ibretnica 14-02-08, 11:23 Kad smo vec kod ljubavi, vidjeh negdje da si napisala da se udajes, pa neka ti je sa srecom, da ti svaki dan bude ovakav! ;) Mozes ponekad i crveno obuci! ;) Hvalaaaa, od srca... Super mi je shto ste nekako svi to primijetili...i mnogo mi prija kad se sjetite to da pomenete... A sto ce tice crvenog...hehehe ja ga nosim stalno, to mi j e ''zashtitni znak'' ;) WALTER 14-02-08, 11:57 :toobad:Jeste li čekali ovaj dan?Što čini propaganda! Baron 14-02-08, 12:05 a tu si stari skeptiče! mogao si u fotošopu dodati malo crvenog po avataru da se pridužiš raspoloženju. vidi samo mirjam što nam čini sa potpeticama No12 ;) girl from venera 14-02-08, 12:34 Ibretnice, i ja se pridružujem čestitkama!!! Sve najbolje u bračnim vodama želim :guitar::throb: Miriam 14-02-08, 12:37 Barone uz No12 i ovaj sleepwear Victoria Secret http://i28.tinypic.com/j9agc3.jpg Svaki dan je Dan Zaljubljenih Baron 14-02-08, 12:47 :w00t531::w00t531::clapping: Zor_djevojka 14-02-08, 12:55 :toobad:Jeste li čekali ovaj dan?Što čini propaganda! Moj cho'ek ;) :clapping: girl from venera 14-02-08, 13:04 Barone uz No12 i ovaj sleepwear Victoria Secret http://i28.tinypic.com/j9agc3.jpg Svaki dan je Dan Zaljubljenih Ja mislim da curki još samo fale naočale, onaj crveni mačkasti okvir, šta kažeš Barone? explosion 14-02-08, 13:04 U Saudijskoj Arabiji vlast je ove godine zabranila prodavanje bilo kakvih predmeta vezanih uz Sv. Valentin jer se on smatra neislamskim praznikom. hahahaha e svasta! Ribica 14-02-08, 13:09 E pa, dragi moji, nek vam je srećan Dan zaljubljenih, onima koji su u vezi da zauvijek budu srećni i da se vole, oni koji nisu da nađu ljubav svog života:) :throb::throb::throb: Ibretnica 14-02-08, 13:20 Ibretnice, i ja se pridružujem čestitkama!!! Sve najbolje u bračnim vodama želim :guitar::throb: Hvaaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa Baron 14-02-08, 13:58 Ja mislim da curki još samo fale naočale, onaj crveni mačkasti okvir, šta kažeš Barone? ne hvali joj ništa, nego po meni ima previše odjeće :twisted: girl from venera 14-02-08, 14:08 ne hvali joj ništa, nego po meni ima previše odjeće :twisted: Ne sumnjam uopšte!!! Miriam 14-02-08, 14:10 ne hvali joj ništa, nego po meni ima previše odjeće :twisted: Poenta je u tome da to TI skineš i to zubima po mogućstvu. :thumb_up: girl from venera 14-02-08, 14:13 Poenta je u tome da to TI skineš i to zubima po mogućstvu. :thumb_up: hahaha, mislim da on nebi imao strpljenja za to, da izvineš samo bi malo zagrnuo! Ibretnica 14-02-08, 14:14 hahahahahhaha, Venero...a tebi bi odgovarao moj nick definitivno......hahahahahahahaa Bravo! Baron 14-02-08, 14:15 :notworthy:nemogu ti dati klik!!! Temis 14-02-08, 19:56 Sretan ovaj dan svima koji ga slave...:love54236: |