View Full Version : Zvjezdane staze
Ovako, imam pitanje za onoga koji se razumije u Zvjezdane staze;
U kojem se od 10 filmova o zvjezdanim stazama prvi put pojavljuje Borg?
Jer, ima ga u "The First contact", ali nije to ono što tražim.
Ja tražim onaj nastavak kad Borg zarobi kapetana Picarda........
Jel itko zna?
Eo' ja se kao nešto malo razumijem....
Mislim da ''Picard'' biva zarobljen u filmu ''First Contact''... To je film iz 96 god. Koliko se sjaćam tad je zarobljen ali nije asimiliran... To ti je ono kad ulazi u sukob sa Borg-om koji putuje kroz vrijeme...
Možda si nešto pobrkala... Evo ti ciklus od Paramount Pictures-a;
Star Trek: The Motion Picture, "Zvjezdane staze: Igrani film" (1979)
Star Trek II: The Wrath of Khan, "Zvjezdane staze II: Khanov bijes" (1982)
Star Trek III: The Search for Spock, "Zvjezdane staze III: Potraga za Spockom" (1984)
Star Trek IV: The Voyage Home, "Zvjezdane staze IV: Putovanje kući" (1986)
Star Trek V: The Final Frontier, "Zvjezdane staze V: Krajnja granica" (1989)
Star Trek VI: The Undiscovered Country, "Zvjezdane staze VI: Neotkrivena zemlja" (1991)
Star Trek: Generations, "Zvjezdane staze: Generacije" (1994)
Star Trek: First Contact, "Zvjezdane staze: Prvi kontakt" (1996)
Star Trek: Insurrection, "Zvjezdane staze: Pobuna" (1998)
Star Trek: Nemesis, "Zvjezdane staze: Nemezis" (2002)
Star Trek X, radni naslov (2008)
Da, u Prvom kontaktu putuje nazad kroz vrijeme u 21 stoljeće, Borg mu upada na brod i pokušava asimilirati ljude u 21. stoljeću.
Imam sve nastavke Zvjezdanih staza, ali taj dio kad ga baš asimiliraju ne mogu naći nigdje. Dali je to neki dio što nije u ovom ciklusu ili.....? Ne znam.
Znam da sam davnih dana gledala taj dio kad ga asimiliraju, ali nit znam kako se zove ni dali je taj dio u serijama ili u filmu.
Da, u Prvom kontaktu putuje nazad kroz vrijeme u 21 stoljeće, Borg mu upada na brod i pokušava asimilirati ljude u 21. stoljeću.
Imam sve nastavke Zvjezdanih staza, ali taj dio kad ga baš asimiliraju ne mogu naći nigdje. Dali je to neki dio što nije u ovom ciklusu ili.....? Ne znam.
Znam da sam davnih dana gledala taj dio kad ga asimiliraju, ali nit znam kako se zove ni dali je taj dio u serijama ili u filmu.
I ja sam to gledao...
Čini mi se da su ga bili asimilirali u seriji ''The Next Generation''. Ta se serija sada vrti na Hrvatskoj televiziji... Moj potpis je iz tog serijala.., isto je u pitanju krajnja granica federacije kao u '' First Contact''...
Da, i to je sada na tv-u........ ah, onda ću pričekati da vidim dali će biti tih epizoda, a ako ih ne bude, nastavljam sa potragom.
Nastavićemo zajedno..., sad si me zaintrigirala... :)
Nella.., vidim nema te dosta vremena na forumu...
Na HRT2 zadnje dvije epizode... Asimilacija Picard-a... U pitanju su The Best of Both Worlds (episode) (http://memory-alpha.org/en/wiki/The_Best_of_Both_Worlds) :red_bandana:
PozZ... :)
Jedva sam dočekala te epizode. Gledala sam ih bez daha.
Da, to je ono što je nedostajalo u tim filmovima.
Zavrsio je TNG na HRT-u , sad je DS9 , odlicna serija isto ali nekako mi previse fali data i njegova istrazivanja ljudskosti :frown::bye2:, ali svejedno svaki star trek je dobar pa mogu rec da uzivam dok je ta serija na TV-u :yes513:
imao sam ga ali sam prosljedio dalje jer nisam baš ljubitelj zvizdanih stazica
|
|