View Full Version : Moze li

mala_mu
09-02-08, 11:52
...se ikako powecati image size za awatare?:hammer5425:

Batboy
09-02-08, 12:06
Ja mislim da ne... U svakom slučaju predlažem ti da smanjiš rezoluciju na računaru.., pa će ti i sličica biti veća... :D

Arabea
09-02-08, 12:08
Svakako da može, pitanje je samo dobre volje admina :)

Batboy
09-02-08, 12:26
Svakako da može, pitanje je samo dobre volje admina :)

Čini mi se da VB ima ograničenje glede sličica u osnovnim postavkama... Znaš li koja je najveća rezulucija koja može da se postavi (u slučaju da šef to želi)...

mala_mu
09-02-08, 13:12
Ma imam neku loodu gif slicicu pa ne mogu da je stavim...

Arabea
09-02-08, 13:30
Čini mi se da VB ima ograničenje glede sličica u osnovnim postavkama... Znaš li koja je najveća rezulucija koja može da se postavi (u slučaju da šef to želi)...

Ne, ne , nema, nema ogra ni če nja...:)
Ne znam na pamet. Sve se može postaviti, i veličina i težina...I da bude gif, i da ne bude:) I da shrinka automatski sliku, a i ne mora...samo, kao što rekoh...boss odlučuje! :cheezy:

andjela pizelli
10-02-08, 21:52
dobro nam se vratila arabeice:clapping:

explosion
02-05-08, 09:06
Sta mislite o ovoj temi? Molim vas da procitate i pjesmu i komentare i da ovdje napisete sta mislite - da li bristai ili ostaviti temu.

http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/showthread.php?t=3729

DYLAN DOG
02-05-08, 14:42
Zašto bi se brisala?
Koliko ja znam, ova pjesma je doživjela nekoliko zvaničnih (štampanih, pod pečatom izdavačke kuće) izdanja.
Diskusija je bila sasvim OK i vrlo poučna, tako da ni tu ne vidim problem.
Inače, što je sad nešto kao naletio talas zaključavanja i brisanja tema?;):D

BlackWoman
02-05-08, 14:44
Proljećno spremanje Alfe, server koči jer je opterećen, Derek je objasnio na svojoj temi zbog čega je poželjno osloboditi se suvišnog balasta koji ničemu ne služi.
Do moderatora je da odaberu šta je za brisanje, tj. koje teme nisu odavno aktivne.

Supernova
02-05-08, 14:56
Tema je sasvim ok, ima svoju svrhu, izazvala je interesovanje i ja je ne bih brisala.

DYLAN DOG
02-05-08, 15:00
server koči jer je opterećen
Meni radi odlično...:)
No ako mu je stalo do foruma, neka ga gazda prebaci na drugi server, i to se radi. A ne držat' kafanu đe gosti ne smiju igrat' da se ne sruši....:D:D:D

BlackWoman
02-05-08, 15:27
Kad vlasnik foruma kaže Neka prednost u vasoj odluci budu teme sa sto vise teksta i strana jer cemo tako napraviti veci efekat smanjenja baze foruma koja bas zestoko raste iz dana u dan. onda je tako.

Zašto bi se opterećivala baza temama koje se ne koriste? Ja sam sa nekih foruma i otišla ili ih rijetko posjećivala kad je počelo da koči i da mi se učitava stranica 5 minuta.

Batboy
02-05-08, 18:12
Brišite sve fotografije preko 50k i ograničite nove na zadanu veličinu...

Ne barkćite samo fotke forumaša... :)

Elem (što bi rekao kolega sa ekonomije).., protiv svakog sam brisanja tema (ako je u skladu sa pravilima MiM-a).., jer u ne malom broju slučajeva znalo se desiti da dođe ''novopečeni'' forumaš i aktivira neku davno zaboravljenu... :smokeing:

BlackWoman
03-05-08, 21:43
A može i ovako; sve slike koje se kače neka se ne kače u normalnoj veličini nego u thumbnail-u, naime kada se klikne na tu sliku ona se poveća a među postovima djeluje mala. S tim se neće usporiti učitavanje stranica sa slikama.

Slowpoke Rodriguez
03-05-08, 22:29
Ma imam neku loodu gif slicicu pa ne mogu da je stavim...
Nemoj mijenjat ovu, tako ti Wawy-jevog zdravlja
:D

wawy
04-05-08, 16:46
dako me srce ne okine sad pod mlade dane... :D

Legolas
04-05-08, 21:29
Deterdzentom i toplom vodom. Nikako hladnom!!!!