nestasni_cipiripi
03-03-08, 07:54
A dokle ce opoziciji glavni adut bit smije li milo u italiju?a snp i dps su od iste majke,pa se moraju voljet.
|
View Full Version : Koga zelite za predsjednika? - Anketa za one iz Crne Gore nestasni_cipiripi 03-03-08, 07:54 A dokle ce opoziciji glavni adut bit smije li milo u italiju?a snp i dps su od iste majke,pa se moraju voljet. Ribica 03-03-08, 08:00 pa dobro.., da su oni bez plana i programa to je jasno svima, ali nije Milov put u Italiju nebitan. Imamo premijera koji ne mrda nigdje van Crne Gore..NIGDJE. Il ne smije, il ga ne zovu:biggrin: Homer 03-03-08, 08:32 Lako je meni što smije ili ne smije Gospodar svekolike Crne Gore, no je muka što "ja" ne smijem ni ono što me pripada! nestasni_cipiripi 03-03-08, 10:49 a skokne on do svicarske.A tako ti je to moj homere.evo drug mi je vracen sa tivatskog aerodroma,trebo je da leti za bg,i nije imao licnu jer je dao da se nova izvadi,no je dao pasos i vrate ga!policajac twrdi da ne moze pasosem u Beograd!a sa licnom moze. Gospodine Kalamperovicu ove kursadzije vase vratite opet na casove il na katune! bagi 02-04-08, 22:34 sto velis,mandic dio dps-a?pa to se zna,pitajte ga slobodno cije pare pere preko city taksija,pitajte ga ko mu je platio da napusti blok za scg,pitajte ga ko mu je platio da izvede opoziciju iz skupstine da bi se promijenili drzavni simboli! bojim se da je odgovor jasan samo ga od njega dobiti necete Mislim da je on vrlo perfidno odigrao i oko zajednickog kandidata opozicije pa se plasim da je on trojanski konj.Samo mi je zao sto sam ga nekada glasao explosion 07-04-08, 01:42 Nisu u redu ovi izbori bili, vidite nasu anketu! :) A nije li malo cudno sto na nasem forumu ima vrlo malo zainteresovanih za politiku, posebno zenskog dijela foruma? milenaaaa 07-04-08, 02:17 ovaj Medojevic mi je najmrzniji.... |