View Full Version : Neki od najljepših životnih trenutaka...
...su:
-Zaljubiti se
-Smijati se od svega srca
-Šetati po nekom lijepom mjestu
-Slušati omiljenu pjesmu na radiju
-Probuditi se i slušati kako vani pada kiša
-Primiti poziv od osobe koju niste dugo vidjeli
-Dobar razgovor
-Pozivi u ponoć koji traju satima
-Smijati se bez razloga
-Slučajno čuti da netko lijepo govori o tebi
-Probuditi se i shvatiti da još možete odspavati nekoliko sati
-Slušati pjesmu koja te podsjeća na "tu" osobu
-Biti član jedne ekipe
-Prvi poljubac
-Stvoriti novo prijateljstvo
-Osjetiti žmarce u trbuhu svaki puta kad vidiš tu osobu
-Provesti neko vrijeme sa svojim najboljim prijateljima
-Osjetiti da su osobe koje voliš sretne
-Posjetiti starog prijatelja i vidjeti da se stvari između vas nisu promjenile
-Imati nekoga da ti kaže da te voli
Zor_djevojka 01-02-08, 00:11 ...su:
-Smijati se od svega srca
-Primiti poziv od osobe koju niste dugo vidjeli
-Pozivi u ponoć koji traju satima
-Smijati se bez razloga
-Slučajno čuti da netko lijepo govori o tebi- posebno osoba koja vam to ne pokazuje ni najmanjim gestom, osoba od koje to najmanje ochekujete
-Stvoriti novo prijateljstvo
-Osjetiti žmarce u trbuhu svaki puta kad vidiš tu osobu
-Provesti neko vrijeme sa svojim najboljim prijateljima
-Osjetiti da su osobe koje voliš sretne
-Posjetiti starog prijatelja i vidjeti da se stvari između vas nisu promjenile
-Imati nekoga da ti kaže da te voli
ovo neka bude moj izbor, ovo podvucheno posebno ;)...Editovacu ovo, tahcno osjecam ;)
nestasni_cipiripi 20-02-08, 11:59 Kad otworim oci swakog jutra i kazem sebi DOBRO JUTRO MACANE :p
salim se!
Zaljubiti se.. biti zaljubljem duze vremena...
-Slušati omiljenu pjesmu na radiju (nema jaceg osjecaja od tog) :notworthy:
-Dobar razgovor (:notworthy:)
-Smijati se bez razloga (eh... najvise volim kad nedje idem, pa mi na pola puta padne na pamet scena iz Simpsonovih, i ja u sred grada umirem od smijeha) :biggrin:
-Probuditi se i shvatiti da još možete odspavati nekoliko sati (ovo mi se odavno ne desava)
-Biti član jedne ekipe (wtf?! :unsure:)
-Posjetiti starog prijatelja i vidjeti da se stvari između vas nisu promjenile (na zalost, cini mi se da vise nemam takvih prijatelja)
flowerchic 22-02-08, 11:41 Osjecati mir u dusi,
Biti srecan,
imati nekoga da sa njim podijelis srecu,
nekoga da ti izmami smjesak kad si tuzan,
radost unutar porodice,
porodicni razgovori,uz tek ispecenu pitu(jos ako mi dobro ispane:)),
setnja u proljece,
topla dnevna zimi i gledanje nekog dobrog filma,
voznja autom po kisi,uz prijatne zvuke sa radija,
trcanje po pokosenoj livadi na selu,
branje prvog proljecnog cvijeca,
ispijanje vode sa mog seoskog izvora,
....toga se sad sjetih...:)
kada sam ga ponovo srela nakonb 12.godina
-Zaljubiti se -To jeste jako lep trenutak, posebno kad osecas one leptirice u stomaku, pa ne mozes da jedes, dok ucis, misli ti lutaju..pa zuris da sve zavrsis kako bi sto pre video tu osobu.. Ali sta je to kad nije obostrano?
-Smijati se od svega srca - Kad prosto poteku suze niz lice.. a to uvek treba da se desi u krugu najblizih i namilijih .. jer se sreca i radost uvek deli...
-Šetati po nekom lijepom mjestu - Odmah se setim setnje po zemunskom keju, dok mi je neko govorio da me voli..noseci me u rukama pored reke.. i to pred svima..
Ma, obozavam da setam... posebno u prirodi..
-Slušati omiljenu pjesmu na radiju - Moju oiljenu pesmu retko puste na radiju :(
-Probuditi se i slušati kako vani pada kiša -Retko kad slusam, ja tad obicno spavam :D
-Primiti poziv od osobe koju niste dugo vidjeli-Jos ako mi kaze da cemo se uskoro videti, e to je tek divno...
-Dobar razgovor - Prija itekako... Volim kad me neko pazljivo slusa, i posavetuje nakon toga...
-Pozivi u ponoć koji traju satima -Cesto ih praktikujem, uzivam u njima, ali poremete san skroz...
-Smijati se bez razloga -Ne desava se nesto svakodnevno, ali sam pozitivna osoba.. volim da se setim necega pre sto godina i da se smejem na sav glas.. a da se drugima cini da se smejem bez razloga :)
-Slučajno čuti da netko lijepo govori o tebi -Uuuu.. to je divno..
-Probuditi se i shvatiti da još možete odspavati nekoliko sati - Za mene, vise od lepseg osecaja :)
-Slušati pjesmu koja te podsjeća na "tu" osobu - Boli..
-Biti član jedne ekipe -Dobre ekipe, naravno!
-Prvi poljubac -Hehe, ma meni to smesno dodje sad, ali rado se secam, lep je to i cudan osecaj.. Kad dignemo toliku frku.. a ispadne da smo se nauceni rodili :D
-Stvoriti novo prijateljstvo -Pravo...!!!
-Osjetiti žmarce u trbuhu svaki puta kad vidiš tu osobu -Pa ume da bude neprijatno i bolno...
-Provesti neko vrijeme sa svojim najboljim prijateljima -Stalno ga provodim.. nazalost, neki su daleko..
-Osjetiti da su osobe koje voliš sretne -Zazeli srecu drugima...
-Posjetiti starog prijatelja i vidjeti da se stvari između vas nisu promjenile-To je stvarno pravi dokaz da ni vreme ni daljina ne mogu nista pravim prijateljima!
-Imati nekoga da ti kaže da te voli-Divno...
Najbitnije : -Zaljubiti se, ali obostrano.. Setati sa tom osobom na divnim mestima.. pricati sa njom i u ponoc, da ti krenu leptirici kad se vidite...
i uz sve to imati prave prijatelje.. koji ce biti srecni kad se ti smejes, i koji ce biti tu da se i sa tobom smeju bez ikakvog razloga..
Miki_from_the_block 26-02-08, 12:21 "Zivotna sreca se svodi na trenutke, a ne na zivot!"
Uvijek bilo i ostace. :)
flowerchic 26-02-08, 12:47 Lijepo mi je kad sam ovako sama kuci i spremim je po mom meraku,onda pijem limunadu i kaficu,slusam radio i odmaram,kad odmorim odem malo u setnju i prelijepo...:)
|
|