Psihologue
30-01-08, 16:22
Bla bla
|
View Full Version : Postoji li IDEALNA VEZA?. Psihologue 30-01-08, 16:22 Bla bla melic 30-01-08, 16:26 Mislim da svi razlicito dozivljavamo idealno. Zavisi sta je kome prioritet. Ne postoji UNIVERZALNO IDEALNO. Psihologue 30-01-08, 19:42 Dobro sa te tacke gledista.. Mene zanima kako bi inace izgledalo idealno. seka 30-01-08, 20:59 idealna veza ne postoji ali ono što bi približno bilo to: *Na prvom mjestu prijateljstvo,pored sebe imati osobu sa kojom možeš pričati o svemu.. *Povjerenje. *Iskrenost.. *Bez ljubomore.. *Smijeh,zezanje, ,zajednicke ludorije... *Romantika.. *Imati i dalje vremena za prijatelje *U teškim trenucim podržati jedno drugo.. *Znati kad treba ćutati a kad ne... *Puno pomagati, savjetovati i promjeniti jedni druge ali tako da postanete bolji ljudi.. *Jedno drugom davati prostora.. *Obostrano poštovanje.. *Znati doći do kompromisa.. *I naravno dobar erotski život.. WALTER 30-01-08, 21:01 :yes513::thumb_yello: Zor_djevojka 30-01-08, 23:01 Velika ljubav, a samim tim i idealna veza, mozhe da se oblikuje samo na tezhim preprekama...Rekoh na nekom drugom topicu, ljubav nije gledanje jedno u drugo, vec gledanje u istom pravcu... Prije svega ogromna kolichina povjerenja, prijateljstva, a sve ostalo dolazi samo po sebi...;) Psihologue 31-01-08, 09:41 :yes513::thumb_yello: Gospodine Walter neko misljenje moze? Miriam 31-01-08, 09:43 Zašto je potrebno mišljenje? Seka je sve rekla, šta ćeš više od toga? :thumb_up::notworthy: Psihologue 31-01-08, 09:43 Velika ljubav, a samim tim i idealna veza, mozhe da se oblikuje samo na tezhim preprekama...Rekoh na nekom drugom topicu, ljubav nije gledanje jedno u drugo, vec gledanje u istom pravcu... Prije svega ogromna kolichina povjerenja, prijateljstva, a sve ostalo dolazi samo po sebi...;) Lepo receno.. Koliko sam shvatio,idealna veza se dokazuje na tezi nacin.. Drugacije receno ,filozofski,dok je tesko,idealan partner je uz nas? Psihologue 31-01-08, 09:44 Zašto je potrebno mišljenje? Seka je sve rekla, šta ćeš više od toga? :thumb_up::notworthy: Znaci da zatvorim temu posto je Seka sve rekla? Psihologue 31-01-08, 09:45 idealna veza ne postoji ali ono što bi približno bilo to: *Na prvom mjestu prijateljstvo,pored sebe imati osobu sa kojom možeš pričati o svemu.. *Povjerenje. *Iskrenost.. *Bez ljubomore.. *Smijeh,zezanje, ,zajednicke ludorije... *Romantika.. *Imati i dalje vremena za prijatelje *U teškim trenucim podržati jedno drugo.. *Znati kad treba ćutati a kad ne... *Puno pomagati, savjetovati i promjeniti jedni druge ali tako da postanete bolji ljudi.. *Jedno drugom davati prostora.. *Obostrano poštovanje.. *Znati doći do kompromisa.. *I naravno dobar erotski život.. Da li imate ili ste bili u takvoj vezi? Baron 31-01-08, 09:47 *I naravno dobar erotski život.. ja se slazem sa sekom u nekim aspektima:tooth: dekica 31-01-08, 10:01 ja jesam u vezi koja je, po meni, idealna u svakom pogledu..... mnogo,mnogo....mnogo ljubavi mnogo smijehaaaaaaaa postovanje dogovoranje o svemu i svacemu zajednicki planovi za buducnost stremljenje ka istim ili slicnim stvarima maksimalna podrska i oslonac u svim situacijama puno pricamo.....o problemima (ako ih ima) nikako ne cutati. cesto se ludiramoooooooo,kao klinci ponekad neka sitna iznenadjenja ponekad je potrebno imati vrijeme samo za sebe ne sputavati jedno drugo fantastican sex....fantastican..... u kojem je sve bukvalno dozvoljeno.... (nama posle 8 godina nije dosadio vec jedva cekamo da se "dovatimo"):) Baron 31-01-08, 10:25 8 godina u vezi, uuuu, svaka cast Zor_djevojka 31-01-08, 15:16 Lepo receno.. Koliko sam shvatio,idealna veza se dokazuje na tezi nacin.. Drugacije receno ,filozofski,dok je tesko,idealan partner je uz nas? Hvala ;) Da, upravo pravi termin si upotrijebio DOKAZUJE, i pokazuje kroz raznorazne situacije, dogadjaje prvenstveno neprijatne , ruzhne, bolne... Po mom mishljenju idealna veza ne postoji...I da je ima, meni bi bilo monotono u istoj.Ne zaboravite da smo mi razlichiti, i svako od nas ima neke svoje navike i nachine razmishljanja kojima moramo 'prokrchiti' mjesta u svakodnevnom zivotu i prihvatiti te partnerove osobine, ali nikada ne smijemo pokushavati da ih promijenimo, pogotovo ne silom. Svako od nas ko stupi u vezu, je manje vishe izgradjena licnost sa jasnim stavovima, mishljenjima, rezonima, koje ne mozesh preko noci promijeniti, tako da, ako mi neka partnerova osobina smeta, potrudicu se da na nju naviknem, ili pokushati da nekim kompromisom taj eventualni 'problem' rijeshim. Opet, bicu u prilici da (sa)znam shta mom partneru kod mene smeta i pokusati te navike da 'suzbijem' i stavim ih u drugi plan. Ako to uspijemo (konkretno on i ja), ne vidim razlog da ta nasha veza ne funkcionishe... Sasvim lijepo i korektno ;) Psihologue 01-02-08, 00:26 8 godina u vezi, uuuu, svaka cast Moja idealna veza traje 8 godina.. Nismo se ni jedan dan zabavljali.. Upoznali se i odmah stupili u brak.. Zvuči kao naučna fantastika ali tako je.. Psihologue 11-02-08, 13:45 Rekli ste samo kakva veza je idealna ali da li ste dosli do nje.. Ibretnica 11-02-08, 15:22 jesam... dosla sam do nje...ali svakako da smo prvo morali da upoznamo jedno drugo...nije sve odmah bilo idealno..prilagodjavali smo se jedno drugom...e sad...pravli smo kompromise (iako je moja def kompromisa-da nisu zadovoljni ni jedno ni drugo :) ) ali dosli smo do toga da se toliko dobro razumijemo da nam kompromisi nisu potrebni...dosli smo do toga da smo sve oko svadbe dogovorili dok smo bili u prodavnici , kupovali slatkise i za 7 min.. i onda, nek mi neko kaze da to nije idealno?:P Inace, sekin post je sve ono sto bih i ja napisala-RESPECT- Matador84 12-02-08, 00:28 znamo da se udaVas, da si od dobriJa, da je i on od dobriJA, da si gospoche, da je on dobrica, da je ovo dovoljno za ovaj narod odje ja mislim:) ali ne znaju ko ce biti najpjaniji na svadbi:D Ibretnica 12-02-08, 15:17 znamo da se udaVas, da si od dobriJa, da je i on od dobriJA, da si gospoche, da je on dobrica, da je ovo dovoljno za ovaj narod odje ja mislim:) ali ne znaju ko ce biti najpjaniji na svadbi:D hahahahhahaha, znaju.....pA ja! HEHEHEHEHHE Hvala zlato moje! :P Matador84 13-02-08, 00:00 hahahahhahaha, znaju.....pA ja! HEHEHEHEHHE Hvala zlato moje! :P nemoj da si sigurna u ovo boldovano;) samo da mi platu ljuCki obracunaju,za promjenu:D Ibretnica 13-02-08, 00:07 nemoj da si sigurna u ovo boldovano;) samo da mi platu ljuCki obracunaju,za promjenu:D Pocinjem da razmisljam o tome da ti napomenem da promijenih posao...cek...mozda bi mogao da se zaposlish u konkurenciji...dako propadnu:P Matador84 13-02-08, 00:17 Pocinjem da razmisljam o tome da ti napomenem da promijenih posao...cek...mozda bi mogao da se zaposlish u konkurenciji...dako propadnu:P pravicu se da nista nisam vidio:D Psihologue 15-02-08, 11:50 Hajde da se vratimo na temu o idelanoj vezi.. Psihologue 03-03-08, 00:33 I dalje se pitam ima li ko od vas idealnu vezu i kako je došao do nje? Janjičar 03-03-08, 00:39 Nisam nikad stigao do tog ideala, ali najbliže tome je da kad pomisliš kako radiš šugavi šljakerski posao, šef ti je debil, kolege polu teška kategorija itd. Jedva čekaš da se završi to radno vrijeme ili šta već jer ćeš vidjeti nju. A kad ste zajedno zaboravite na sva sranja ovoga svijeta i furate svoj fazon. melic 03-03-08, 00:49 Kako romanticno... Psihologue 14-03-08, 00:30 Svi mi žudimo za idealnom vezom.. Moj brak je počeo bez dana zabavljanja... Angelina75 14-03-08, 01:12 Svi mi žudimo za idealnom vezom.. Moj brak je počeo bez dana zabavljanja... ma to je i najbolje...pa se onda polako upoznajete...:thumb_up:....nego duga veza kao ja ....pa brak...pa ubrzo i razvod...:thumb_down:...i ja bih volela da sledeci mi brak bude takav...da se medjusobno upoznajemo tokom braka:pg_bubbles_h4h: Psihologue 14-03-08, 07:43 Naravno ,mada morate biti spremni na svakakva iznenadjenja tokom takvog upoznavanja.. talkitna 05-06-08, 20:34 Idealna veza moze postojati i opstajati samo kad se dodje do istine da-idealno ne postoji..pa je onda-najpribliznije idealnom sledeca opcija... Psihologue 05-06-08, 23:22 A nesto konkretrnije? dadad 05-06-08, 23:49 Idealna veza ne postoji, tu mora da ima nešto trte mrte, JER IDEALNO NE POSTOJI. Psihologue 06-06-08, 08:14 Idealna veza ne postoji, tu mora da ima nešto trte mrte, JER IDEALNO NE POSTOJI. Interesuje me ako ne postoji idealno,šta je to trte mrte? talkitna 06-06-08, 11:15 pod "trte-mrte"spada=mnogo mnogo tolerancije,kompromisa,zivaca,oprastanja..laganja sebe i ubedjivanja da je to "skoro idealno"..i,naravno,totalna ubedjenost u ovu izjavu kad se govori trecim licima...:hug432: madagaskar 06-06-08, 13:03 Iz iskustva (13 godina braka) najvažnija je tolerancija - prihvatanje partnerovih ali i priznavanje svojih mana, povjerenje i osmijeh.:love54236: Supernova 06-06-08, 13:20 Savršena veza bi bila dosadna. A idealna je ona u kojoj ima dovoljno ljubavi i tolerancije, ali isto tako različitosti koje doprinose stvaranju dinamike da se veza ne pretvori u ustajalu baru. talkitna 06-06-08, 20:52 Savršena veza bi bila dosadna. A idealna je ona u kojoj ima dovoljno ljubavi i tolerancije, ali isto tako različitosti koje doprinose stvaranju dinamike da se veza ne pretvori u ustajalu baru. Ovo je bas lepo receno!Apsolutno se slazem! Zor_djevojka 06-06-08, 23:00 Savršena veza bi bila dosadna. A idealna je ona u kojoj ima dovoljno ljubavi i tolerancije, ali isto tako različitosti koje doprinose stvaranju dinamike da se veza ne pretvori u ustajalu baru. tipichna Vodolija...samo da nije dosadno, ustaljeno i stereotipno ;)...Suprotnosti se ionako najjache privlache :) Supernova 07-06-08, 00:06 tipichna Vodolija...samo da nije dosadno, ustaljeno i stereotipno ;)...Suprotnosti se ionako najjache porivlache :) Da, baš tako...što govori da nemamo svi isto shvatanje idealne veze. Opet sve zavisi od toga šta očekujemo od nje i šta nas čini sretnim i ispunjenim. ..:yes513: dadad 07-06-08, 00:21 Mislim da veza dobija svoju "definiciju" onog trenutka kada se ni jedna ni druga osoba ne plaše da "misle u množini" i da prave planove zajedno. To bi trebalo da bude trenutak kada počnu da očekuju od "one druge strane" da se drži "dogovora". A sto se tiče onoga "idealna". . . ??? Javiću vam ako kad budem u takvoj vezi!!! :wacko: Angelina75 07-06-08, 00:52 mislim da je idealna veza ona u kojoj ni jedno od partnera nisu previse ljubomorni ,naravno da treba da postoji mala ljubomora bez nje veza onda nije ni jaka niti tu onda ima ljubavi....ali do stepena tolerancije....kompromisi ...mora da postoje u toj idealnoj vezi...a tek razumevanje....to pogotovo ....partneri moraju da razumeju jedno drugo toliko dobro da njihova komunikacija bude na telepatskom nivou,da je dovoljno da se pogledaju da bi se razumeli a da ne moraju da progovore....postovanje takodje....dvoje medjusobno treba da se postuju ,da se ophode jedno prema drugom sa posebnom tezinom kako u drustvu tako i u kuci....i humor...da partneri imaju smisao za humor da im nikada ne bude dosadno.....:cheezy:.... Psihologue 18-06-08, 14:56 Mislim da veza dobija svoju "definiciju" onog trenutka kada se ni jedna ni druga osoba ne plaše da "misle u množini" i da prave planove zajedno. To bi trebalo da bude trenutak kada počnu da očekuju od "one druge strane" da se drži "dogovora". A sto se tiče onoga "idealna". . . ??? Javiću vam ako kad budem u takvoj vezi!!! :wacko: Zanimljivo stanoviste.. Ocekivanje od druge strane da se drzi dogovora... Psihologue 18-06-08, 14:57 Devojke kao sto vidite VIse je VAS nego muskaraca na ovoj temi.. U RL je isto tako,samo ne znam zbog cega... Da li se muskarci boje idealne veze? talkitna 24-06-08, 20:23 Boje se..jedino ako se pod "idealnom"ne racuna neobavezna..onda je se nece plasiti.. OCTAVIAN 24-06-08, 21:40 moja su iskustva malo drugacija. Ja jos nikad nisam pobjegao od veze i vezivanja, a mnogo puta se desavalo da ona zbrise sa mjesta zlocina. Uh, kako ne podnosim to generalizovanje... koke_st 24-06-08, 21:47 Boje se..jedino ako se pod "idealnom"ne racuna neobavezna..onda je se nece plasiti.. ja baš mislim da je "neobavezna veza"-idealna veza sve ostalo je "zamor materijala" :D mistique 24-06-08, 21:48 IDEALU se tezhi .. prakticno ga je nemoguce dostignuti.. ko ima srece i prilike ,dostigne izvjesni nivo idealnog.. uostalom,ideal nije univerzalna kategorija ; svako na svoj nachin posmatra ideal.. imala sam 1 vezu ,koja je ,po meni ,bila idealna .. svaki momenat mi je bio ispunjen radoshcu ,osmijehom ,poletom nikad u zivotu nisam bila sretna kao tada odlicno smo se poklapali za mene dok je trajalo je bilo idealno ... paloma 24-06-08, 21:56 IDEALU se tezhi .. prakticno ga je nemoguce dostignuti.. ko ima srece i prilike ,dostigne izvjesni nivo idealnog.. uostalom,ideal nije univerzalna kategorija ; svako na svoj nachin posmatra ideal.. imala sam 1 vezu ,koja je ,po meni ,bila idealna .. svaki momenat mi je bio ispunjen radoshcu ,osmijehom ,poletom nikad u zivotu nisam bila sretna kao tada odlicno smo se poklapali za mene dok je trajalo je bilo idealno ... To je jako lepo sto si rekla:dok je trajalo bilo je idealno... Idealna veza postoji..ali ne sa ljudima...tu nema ideala... talkitna 24-06-08, 22:07 moja su iskustva malo drugacija. Ja jos nikad nisam pobjegao od veze i vezivanja, a mnogo puta se desavalo da ona zbrise sa mjesta zlocina. Uh, kako ne podnosim to generalizovanje... Kao prvo,nisam generalizovala niti ista kategoricno tvrdila!naravno da nas ima raznih i bilo bi lose da je moja tvrdnja 100% tacna! Drugo,ZAR NE GENERALIZUJES bas ti,ako su sva tvoja iskustva ista? Nemoj me pogresno razumeti,samo me nervira kad neko olako i pogresno interpretira(pogotovo sa tim "uh","oh"i sl..):yuk: OCTAVIAN 25-06-08, 00:19 1. "Boje se..jedino ako se pod "idealnom" ne racuna neobavezna..onda je se nece plasiti.." Meni ovo lici na generalizovanje, volio bih da drugi kazu sta misle. 2. Ja nisam generalizovao nista, vec sam samo naveo svoja iskustva, i nisam govorio o svim zenama na osnovu onih koje ja poznajem, vec samo o nekoliko njih koje znam. Upravo iz tog razloga kazem da ne treba generalizovati, ovo malo zena sa kojima sam bio u vezi su nedovoljne da bih na osnovu njih mogao suditi o svim pripadnicama zenskog roda. U statistici se smatra da je za istrazivanje neke pojave relevantan uzorak od oko 0,5 %, tj svaki dvijestoti pripadnik neke grupe. Ako si ti bila u vezi sa svakim dvijestotim muskarcem ovog svijeta, onda cu ti vjerovati ako kazes da "se boje... jedino ako se pod "idealnom" ne racuna neobavezna..onda je se nece plasiti..". Ukoliko pak nisi (a vjerujem da nisi), onda je ovakva tvrdnja besmislena potpuno. OCTAVIAN 25-06-08, 00:32 IDEALU se tezhi .. prakticno ga je nemoguce dostignuti.. ko ima srece i prilike ,dostigne izvjesni nivo idealnog.. uostalom,ideal nije univerzalna kategorija ; svako na svoj nachin posmatra ideal.. imala sam 1 vezu ,koja je ,po meni ,bila idealna .. svaki momenat mi je bio ispunjen radoshcu ,osmijehom ,poletom nikad u zivotu nisam bila sretna kao tada odlicno smo se poklapali za mene dok je trajalo je bilo idealno ... Htjedoh ti za ovo povecati reputaciju, ali ne mogu nesto :) Odlicno receno. STa je po tebi ono sto te sad sprecava da imas isto tako idealnu vezu? DYLAN DOG 25-06-08, 02:44 Vrhunski rečeno. *Na prvom mjestu prijateljstvo,pored sebe imati osobu sa kojom možeš pričati o svemu.. Zaista prvi uslov. Bez ovoga teško da se može smatrati ozbiljnom, a kamo li idealnom vezom... *Povjerenje. Uslov ovom prethodnom, bez njega teško da može biti ičega. *Iskrenost.. Uslov povjerenja... *Bez ljubomore.. Teško... ali moguće. Ljubomora je slatka ako je zdrava, ako nije paranoja. I često je uzrok vrhunskog sexa. *Smijeh,zezanje, ,zajednicke ludorije... :) Nažalost, često se gube vremenom... *Romantika.. Obavezno... kakva je to tužna veza koja nema romantike??? *Imati i dalje vremena za prijatelje Uvijek... *U teškim trenucim podržati jedno drugo.. Dođe vremenom... *Znati kad treba ćutati a kad ne... Teško se uči, ali dođe s poštovanjem... *Puno pomagati, savjetovati i promjeniti jedni druge ali tako da postanete bolji ljudi.. Jedan od najvažnijih uslova... *Jedno drugom davati prostora.. Takođe jedan od najvažnijih uslova. Svaki kavez, pa makar i od zlata je teret. A kada se nešto počne posmatrati kao teret... *Obostrano poštovanje.. Dođe s događajima ili veza nestane i nikad ne postane ozbiljna... *Znati doći do kompromisa.. Nauči se ili je na prvoj većoj prepreci kraj... *I naravno dobar erotski život.. Zaista ključan uslov... talkitna 25-06-08, 12:17 1. "Boje se..jedino ako se pod "idealnom" ne racuna neobavezna..onda je se nece plasiti.." Meni ovo lici na generalizovanje, volio bih da drugi kazu sta misle. 2. Ja nisam generalizovao nista, vec sam samo naveo svoja iskustva, i nisam govorio o svim zenama na osnovu onih koje ja poznajem, vec samo o nekoliko njih koje znam. Upravo iz tog razloga kazem da ne treba generalizovati, ovo malo zena sa kojima sam bio u vezi su nedovoljne da bih na osnovu njih mogao suditi o svim pripadnicama zenskog roda. U statistici se smatra da je za istrazivanje neke pojave relevantan uzorak od oko 0,5 %, tj svaki dvijestoti pripadnik neke grupe. Ako si ti bila u vezi sa svakim dvijestotim muskarcem ovog svijeta, onda cu ti vjerovati ako kazes da "se boje... jedino ako se pod "idealnom" ne racuna neobavezna..onda je se nece plasiti..". Ukoliko pak nisi (a vjerujem da nisi), onda je ovakva tvrdnja besmislena potpuno. Dragi Oktavijanu! E,SAD ZNAS kako je kad te neko neopravdano optuzi da generalizujes??Samo sam ti htela pokazati kako to izgleda iz tog ugla(nepravedno optuzenog)..:clapping: Za ostalo se slazem-naravno da mogu pricati samo iz svojih iskustava..i to uvek i radim...a ona su me dovela bas do onog zakljucka koji sam i iznela ovde..nadajmo se da ce ih buduca demantovati...pozz! Angelina75 25-06-08, 16:02 Teško... ali moguće. Ljubomora je slatka ako je zdrava, ako nije paranoja. I često je uzrok vrhunskog sexa. Obavezno... kakva je to tužna veza koja nema romantike??? Takođe jedan od najvažnijih uslova. Svaki kavez, pa makar i od zlata je teret. A kada se nešto počne posmatrati kao teret... .. ove 3 konstatacije bih posebno izdvojila sa kojima se i ja slazem:clapping: talkitna 25-06-08, 20:12 Samo da proverim jel to Oktavijan-abdicirao?:D..tako mi Republike i svih senatora!!:D mistique 25-06-08, 20:46 uhm.. prije se cini da se poziva na 5.Amandman :) Da odgovorim na OktaviJusovo pitanje: STa je po tebi ono sto te sad sprecava da imas isto tako idealnu vezu? Znas kako ..trenutno (par mjeseci ) se nalazim u fazi osame.Nisam upoznala nekoga zbog koga mi je dusha ustreperila... sve i da jesam ,to nista ne bi vrijedilo ,ako nije uzajamno.. Sticajem okolnosti sam ranije bila u vezi za koju sam smatrala da je idealna;isto tako, danas, sticajem nekih drugih okolnosti nemam blisku osobu uz sebe. Ko zna,mozda sutra (kad budem bacala smece:D) ispred kladionice LOB, naidjem na osobu sa kojom cu zajednickim snagama teziti ka idealnom.. Desice se (opet) ,nadam se.A ,mozda i nece. MAKTUB. talkitna 25-06-08, 21:27 Jel ovo MAKTUB od Koelja ili A.Maloufa?Znam da mi je poznato.. Super ako se poziva na 5ti Amandman,to duboko postujem!Nego je meni delovao kao totalni apsolutista,pa sam htela da proverim sta se desilo...:hammer5425: OCTAVIAN 25-06-08, 21:58 uhm.. prije se cini da se poziva na 5.Amandman :) Da odgovorim na OktaviJusovo pitanje: Znas kako ..trenutno (par mjeseci ) se nalazim u fazi osame.Nisam upoznala nekoga zbog koga mi je dusha ustreperila... sve i da jesam ,to nista ne bi vrijedilo ,ako nije uzajamno.. Sticajem okolnosti sam ranije bila u vezi za koju sam smatrala da je idealna;isto tako, danas, sticajem nekih drugih okolnosti nemam blisku osobu uz sebe. Ko zna,mozda sutra (kad budem bacala smece:D) ispred kladionice LOB, naidjem na osobu sa kojom cu zajednickim snagama teziti ka idealnom.. Desice se (opet) ,nadam se.A ,mozda i nece. MAKTUB. U koje doba obicno ides da bacas smece? :D:D:D talkitna 26-06-08, 12:39 Isplati ti se kampovati jedan ceo dan pored kontejnera(ako smece baca dnevno,ako ne..mozda i malo duze,ali dobro..sve se to jednom isplati)??Zar to ne bi bio IDEALAN dokaz za ovu temu?:thumb_yello: maja dg 08-07-08, 18:18 Pa zavisno kako gledamo,kada smo zaljubljeni stvari gledamo na drugaciji nacin i samim tim dosta toga pa i samu vezu idealizujemo..za zaljubljene (srecno) postoji definitivno..dok druge...zavisno kako gledaju na stvari... |