View Full Version : Odbojka - Sve teme

Nabuko
23-01-08, 20:15
U okviru ovog topica mozemo razglabati sve teme iz odbojke

Nabuko
23-01-08, 20:17
Buducnost dobila Vojvodinu i trenutno ima 2 pobjede i set kolicnik 8:9 dok je Belhatov izgubio od grka 2:3 pa ima kolicnik 11:8. Ako ih buducnost dobije 3:1 ide u last 13 u ligi sampiona.

Nabuko
23-01-08, 21:26
Budva u trecem kolu kupa cev dobila u gostima 3:0.

Nabuko
30-01-08, 14:38
Svi koji vole odbojku bi veceras trebali do SC Moraca! Mec pocinje u 20.15.

Zor_djevojka
30-01-08, 14:40
Svi koji vole odbojku bi veceras trebali do SC Moraca! Mec pocinje u 20.15.

ja cu biti tamo ;)..s' koleginicom..Nas dvije smo uglavnom redovne na tribinama kad je OK Buducnost u pitanju ;) :thumb_yello::thumb_up:

Nabuko
31-01-08, 17:44
Buducnost nije ni jednom bila u mecu. Uz pobjedu 3:2 trebalo je da osvoje jos oko 20 poena da idu kao najbolji treci. U LS svaki poen igra bilo gdje osvojen. Interesantno da ako Budva prodje dalje u CEV kupu igrace proticv Buducnosti tako da cemo u tom slucaju 100% imati predstavnika u final four kupa Cev sto isto nije mali uspjeh.

Nabuko
31-01-08, 17:57
I po najavama Belhatov je dobio organizaciju F4 turnira.

Nabuko
31-01-08, 20:14
Budvanska legija stranaca NEKAKO dobila jadni radnicki. Stekao se utisak da biu veceras jucerasnje (lose) izdanje Buducnosti dobilo po 3:0 obije ove ekipe i to jednu po jednu za jedan cjelovecernji program. Inace sto je lupetao voditelj lomeci jezik sa Viktorom Gabrielom Goncalvesom jedno 3000 puta a Cvetanov je citav mec bio Stefanov. Mecevi Budva-Buducnost su 13 i 20 februara.

Zor_djevojka
31-01-08, 20:44
Buducnost nije ni jednom bila u mecu. Uz pobjedu 3:2 trebalo je da osvoje jos oko 20 poena da idu kao najbolji treci. U LS svaki poen igra bilo gdje osvojen. Interesantno da ako Budva prodje dalje u CEV kupu igrace proticv Buducnosti tako da cemo u tom slucaju 100% imati predstavnika u final four kupa Cev sto isto nije mali uspjeh.

e, moram prenijet' barem jedan utisak sa sinocnjeg mecha..iako sam svo vrijeme nesvjesno nogom cupkala od nervoze, prva dva seta, utakmica nije bila losha. Izgubili jesmo, ne prolazimo dalje, al' mi nije zhao..Jesu se nashi djetici malo prepali,pa su dozvoljavali i pravili neoprostive greshke, ipak su Poljaci za klasu jachi od njih..ali Stefan Antiga sa brojem 11 ih je mogao komotno sam pobijediti..Nijednu jedinu loptu mu nijesu odbranili, blokirali...No, bice dana za megdana...'Podgorichka banka' i zvanichno raskinula ugovor sa odbojkashima...Prelijepo...Da su proshli u drugi krug, mozhda bi i bilo sponzora, a sad...:cool:

Nabuko
17-05-08, 13:50
Na kvalifikacijama za EP nasi su juce po ocekivanjima pukli od Poljaka a Estonci su dobili Madjare. To daje varljivu nadu da mi mozemo obrijati i Estonce i Madjare i proci u baraz gdje bi nas cekali gori od Balgijanaca ili Grka. Mala sansa ali je ima.

Nabuko
17-05-08, 21:12
Pobjeda na Madjarima 3:1. Dosta tezak mec. Sjutra sa Estoncima jedan od dva meca sa njima koji ce odluciti putnika u baraz.