View Full Version : Pokloni

Leptiric
22-01-08, 16:01
Da li volite da kupujete poklone,za kakve prilike,da li kupujete poklone sa nekom simbolikom i koliko Vam treba vremena pri izboru?

Leptiric
22-01-08, 16:07
Ja obozavam da kupujem poklone,ali mi uvijek treba mnogo vremena pri odabiru. Poklone biram zavisno od karaktera osobe,i uvjek sa zeljom da tim poklonom ostavim neki pozitivan utisak.

lema
22-01-08, 16:13
Volim da kupujem poklone, mada vise volim da ih dobijam. Najteze mi pada izbor poklona jer zelim da poklon bude originalan i u skladu sa osobom kojoj je namenjen. Kazu da uvek izaberem dobar poklon.

Zor_djevojka
22-01-08, 16:21
Boga mi mene cesh lako uvrijedit ukoliko mi poklonish neshto 'obichno', stereotipno, vec vidjeno... Obozhavam iznenadjenja, originalnost i shto neobichnije poklone....Umijem da se radujem sitnicama...Nekad mi je i zanimljiv sms ili telefonski razgovor najljepshi poklon ;)..Isto tako volim da dobijam knjige, neobichan komad nakita, odjece, neochekivanu shetnju ili izlazak na neko lijepo mjesto...poklon za mene mora biti neshto novo, shto je u trendu ili neshto shto josh niko nema ;)..skromna, velite li...
A ja stvarno volim da poklanjam, ne pitajte me kako, ali uvijek ischachkam shta dotichnoj osobi treba, za chim zhudi, chemu bi se jako obradovala i onda to sprovedem u djelo, koliko mi mogucnosti dozvoljavaju...Nishta mi milije srcu no kad vidim iskren osmijeh i odushevljenje osobe mojim poklonom...

lema
22-01-08, 16:35
Ma skromna si,nema sta :)

Blade
07-03-08, 17:38
Ja više volim da pravim poklone, nego da ih kupujem :)
A ako krenem u kupovinu, ostajem 10 dana :D

andjela pizelli
11-05-08, 21:54
volim da kupujem poklone i nikada ne gledam da "otaljam stvar", nego se uvjek potrudim
oko izbora....cak i pretjeram...

pehar
11-05-08, 22:38
Volim da kupujem poklone,uvek se potrudim da bude lepo upakovano ne treba mi puno vremena kada je u pitanju osoba koju dobru poznajem,ali imam problema kada se dvoumim izmedju dva poklona...