View Full Version : Gubitak ljubavne želje

inzaghi9
22-01-08, 02:50
Gubitak ljubavne želje može da bude prouzrokovan različitim faktorima, među kojima su stres, brige, bolest. Da biste sebi i fizički i duhovno pomogli i vratili želju za seksom poslušajte sljedeće savjete.

Hranite se zdravo. Namirnice vam mogu podići energetski nivo ili vas umoriti. Neka vam u ishrani preovlađuju voće i povrće jer ta hrana smanjuje nivo stresa, a povećava energiju. Na duže staze, zdrava hrana vratiće vam volju za seksom.

Vježbajte. Možda mislite da ste previše zauzeti ili umorni za bilo koju vrstu rekreacije, ali energija stvara energiju pa ćete se uz redovnu vježbu osjećati sve bolje i naravno imaćete veću želju za seksom.

Smanjite obaveze. Ako se budete bavili samo onim važnijim stvarima, a ostale aktivnosti svedete na minimum, bićete pod manjim stresom.

Dovoljno spavajte. Nedostatak sna uzrokuje još više stresa.

Smijte se zajedno sa vašim partnerom. Smijeh je nakraći put do povezanosti dvoje ljudi, ali je i dobar način za podizanje raspoloženja i želje za bliskošću.

(izvor) (http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.php?group=5&news=19224)

Dot
22-01-08, 11:03
kakvo crno gubljenje ljubavne zelje ja ne smijem iz kuce izaci...i kamen bi po''bo...

evo kriziram kuci i ovo kuciste mi je nesto privlacno :) tek da imam kanarinu..hehh
uhh muke moje

sladja
22-01-08, 11:17
kakvo crno gubljenje ljubavne zelje ja ne smijem iz kuce izaci...i kamen bi po''bo...

evo kriziram kuci i ovo kuciste mi je nesto privlacno :) tek da imam kanarinu..hehh
uhh muke moje

što je ta muka Dot? :D

mala_mu
28-01-08, 11:07
Gubitak ljubavne želje nastaje i ako vam ljubav nije uzvracena, en mora da bude samo od ovih stvari sto je rekao Cafe Montenegro.... Ja recimo kad sam nemirna ili neraspolozena, ili me je neko iznervirao, najvise volim da se pozalim momku recimo, i posle kad me on odslusa kako treba, odgledamo neki film, ili sl... Noc ce biti savrsena.
Ali ako kod te osobe naidjem na nerazumijevanje, utulio ga je brale. Ili mi je posle film dosadan, ili me boli glava ili stomak, pa... Ima ko ce umjet da saslusa, i ostalo...

jele
28-01-08, 11:39
E mala mu, slicno je i kod mene. Kad je komunikacija zdrava i opustena i ljubavna zelja je tu. Kad zdrave komunikacije nema, a samim tim ni opustenosti, odmah se zatvaram medj zidove, partner mi biva dalek i neprivlacan.

sarita
28-01-08, 11:50
E mala mu, slicno je i kod mene. Kad je komunikacija zdrava i opustena i ljubavna zelja je tu. Kad zdrave komunikacije nema, a samim tim ni opustenosti, odmah se zatvaram medj zidove, partner mi biva dalek i neprivlacan.
potpisujem ovo!!

mala_mu
28-01-08, 12:12
I onda pocinjem cesce na kafe da idem po gradu...

jele
28-01-08, 12:27
''Smijte se zajedno sa vašim partnerom. Smijeh je nakraći put do povezanosti dvoje ljudi, ali je i dobar način za podizanje raspoloženja i želje za bliskošću.''

Pa da, ta bliskost se i ostvaruje dobrom komunikacijom i razumevanjem, pa bile u pitanju i najbanalnije stvari (upravo su one ono sto je samo vase, koliko god to kad neko gleda sa strane izgledalo tricavo). Ne znam zasto, ali u mom zivotu su retki muskarci to skapirali.. A kad su i skapirali, uvek je bilo kasno, prosla me volja za njima..

Zor_djevojka
28-01-08, 13:06
Mene bi jedino ozbiljno zabrinulo da mi se 'desi' gubitak apetita, e onda bi znala da je neshto bash ozbiljno u pitanju...A na ovaj gubitak, gore navedeni, sam navikla..:cool:

mala_mu
28-01-08, 13:11
Mene bi jedino ozbiljno zabrinulo da mi se 'desi' gubitak apetita
I mene. Al obicno to kod mene znaci da sma se zaljubila, pa...

Amelie
28-01-08, 13:21
ja ako apetit izgubim znajte da cete me neci u dobrotu ;)
inace,odlicno si obrazlozila rodjako kako i zasto se gubi ljuvana zelja,ne bih nista dodala :D

mala_mu
28-01-08, 13:26
ja ako apetit izgubim znajte da cete me neci u dobrotu ;)
inace,odlicno si obrazlozila rodjako kako i zasto se gubi ljuvana zelja,ne bih nista dodala :D
Ada ti znas. I ja tako nestopametno kazem svake prestupne godine...:king6525: