View Full Version : Saobracaj

limunada
19-01-08, 12:46
ej ljudi zelim da ovde naucimo od mog pokojnih ocuh koju je imao prometnu saobracaj :tears:
da sam prije nesto naucila o astrologiji onda bi mozda mogla nekako da ga zaustavim..al sad je kasno takva je sudbina :weeping:

ev ja postavila solar kartu od 2003g. i sta sam vidila moje,sekine i od majke
prvo cu stavit moju kartu pa vi kazite!?

http://imagehost.soundfood.net/files/view/124/astro_32gw_01_i_2003119.40180.14631.gif

Algol
19-01-08, 14:27
Najbolje da se vidi iz tvog natala. Mislim da se vidi i u solaru nesto, ali nista bez natalne, stavi je u potpis, lakse je

andjela pizelli
22-01-08, 16:35
ej ljudi zelim da ovde naucimo od mog pokojnih ocuh koju je imao prometnu saobracaj :tears:

Postavi njegovu kartu i od majke

Bor
24-02-08, 10:20
KZITE MI NESTO U.. VEZI MOG TATE ..IMAO JE SAOBEACAJKU..DALI IMA JOS LOSIH ASPEKTA U SAOBRACAJU ILI TAKO NESTO I KADA ILI NESTO STO MOZE ZIVOT DA MU UGROZI ZIVOT KASNIJE,,HVALA ,,,,OZBOLJNI JE,,EVI POGLEDAJ TE,,http://img86.imageshack.us/img86/5267/tatahh6.gif. ON JE PRE PODNE RODJEN ALI JA SAM UPISALA 12-00. MENJA LI TO PUNO U NATALNOJ?ILI NE TOLKO?

andjela pizelli
18-03-08, 21:11
KZITE MI NESTO U.. VEZI MOG TATE ..IMAO JE SAOBEACAJKU..DALI IMA JOS LOSIH ASPEKTA U SAOBRACAJU ILI TAKO NESTO I KADA ILI NESTO STO MOZE ZIVOT DA MU UGROZI ZIVOT KASNIJE,,HVALA .. ON JE PRE PODNE RODJEN ALI JA SAM UPISALA 12-00. MENJA LI TO PUNO U NATALNOJ?ILI NE TOLKO?

Ne mjenja,jer je treca kuca (kuca saobracaja)na 21.st Vodolije,znaci mogao se i sat prije roditi isto bi mu III kuca bila u Vodoliji.Vladar III kuce je Uran,on je otisao u Raka u konjukciji sa Jupiterom,planetom srece,tako da on ipak ima zastitu u saobracaju.
Dispozitor(planeta koja vlada Rakom) je Mjesec,on je u dobrom aspektu sa vladarom kuce saobracaja,tako da nemoj da brines.
Malo je nezgodno sto je vladar kuce saobracaja u losoj kuci(VIII) ali sreca u nesreci je sto je tu Jupiter da ga sacuva..
Obzirom da vladar kuce saobracaja pravi napet aspket sa Neptunom,mora se paziti da ne vozi po magli,posebno ne u pripitom stanju ili pod tabletama.
Ako znas,postavi datum kad je otac imao udes da vidimo,sto ga je prouzrokovalo.Pozdrav!