View Full Version : Stvari koje bez filmova nikad ne bismo znali

Pages : [1] 2

Zor_djevojka
13-01-08, 20:46
Kašalj je znak smrtonosne bolesti.

Detektiv može riješiti slučaj samo ako je suspendovan sa dužnosti.

Muškarac neće pokazati znakove bola dok prima najokrutnije udarce, ali će se
tresti dok žena pokušava da očistiti njegove rane.

Jedna šibica dovoljna je da osvijetli sobu bilo koje velične.

Svaka brava može se u sekundi otvoriti kreditnom karticom ili spajalicom -
osim ako to nisu vrata koja vode u zgradu u plamenu s djetetom zarobljenim
unutra.

Jedan čovjek koji puca u dvadeset ljudi ima više šanse da ih ubije, nego
dvadeset ljudi koji pucaju u jednog čovjeka.

Kuhinje nemaju prekidače za svijetlo. Kad u nju ulazite noću, treba samo
otvoriti vrata frižidera i koristiti njegovo svijetlo kao zamenu.

Majke svakog jutra pripremaju jaja, slaninu i kolače za svog muža i
djecu, iako oni nikada nemaju vremena da ih pojedu.

Policajcima se uvek dodeljuju partneri koji su njihova potpuna
suprotnost.

Automobili koji se sudare gotovo uvijek će eksplodirati u plamenu.

Čak i pri voznji niz potpuno ravan put neophodno je energično okrenuti
volan s leva na desno svakih nekoliko trenutaka.

Šef policije uvek će suspendovati svog glavnog detektiva ili mu dati 48
sati da završi posao.

Što više muškarac i žena mrze jedno drugo, veća je vjerovatnoća da će se
zaljubiti.

Ventilacijski sistem bilo koje zgrade savrseno je mjesto za skrivanje. Niko
nikada nece ni pomisliti da vas u njemu traži i možete bez teškoca putovati
do bilo kojeg dela zgrade.

Kada plaćate taksi, ne morate pogledati u novcanik dok vadite novcanicu -
samo zgrabite jednu nasumce i dajte je. To će uvijek biti tačan iznos cene
vožnje.

Skidanje do struka može muškarca učiniti neranjivim za metke.

Ako borave u opsjednutoj kuci, žene moraju da istraže svaki neobičan zvuk u
najoskudnijem rublju.

Ako morate ponovo da napunite oružje, uvijek ćete imati dovoljno municije -
čak i ako je uopšte pre toga niste ni ponijeli.

Ako vidite veliko staklo, neko ce ubrzo biti bačen kroz njega.

Kada je osoba onesviješćena udarcem u glavu, ona nikada nece pretrpeti
potres ili oštećenje mozga.

Kada se vozi auto, normalno je gledati - ne na put, vec u osobu koja sjedi
pored vas ili na zadnjem sjedištu tokom cijelog putovanja.

Preživećete bilo koju bitku u bilo kojem ratu osim ako ne napravite
grešku i pokažete nekome fotografiju vaše voljene kod kuće.

Televizijske dnevne vijesti obicno sadrže priču koja vas lično pogađa
tačno u tom trenutku.

Lako je prizemljiti avion ako postoji neko u kontrolnom tornju da vam daje
uputstva.

Tokom svih policijskih istraga biće neophodno barem jednom posjetiti
striptiz-klub.

Uvek je moguće parkirati neposredno ispred zgrade koju posecujete.

Uvek možete pronaći motornu testeru kada vam zatreba.

Većina ljudi čuva album novinskih izrezaka, posebno ako je neko od njihove
porodice ili prijatelja poginuo u neobičnoj nesreći.

Bombe i sl. uvek u zadnjoj sekundi budu deaktivirane.

Ako ste u tuči sa pozitivcem, ne smijete mu raskrvariti nos ili usnu jer ste onda gotovi.

Ne morate zaključavati auto ili zatvarati prozore, neće vam ga niko ukrasti.

Svi vanzemaljci razumiju engleski

Svako vozilo možeš upaliti spojivši bilo koje dve žice ispod volana.

Sav rad na računaru se svodi na udaranje po tastaturi (mis malo ko koristi)

Kada upalite računar, na ekranu će se pojaviti tačno ono što vam je potrebno.

i naravno
zadnji dan u karijeri policajca je i najopasniji dan.
:biggrin:

Batboy
13-01-08, 21:02
Svaka čast... :D

Zaboravila si dodati...

Kad se čovjek budi pored neke ženske ujutro obavezno kasni na posao bez obzira što je u Americi radno vrijeme od 09.00h :smokeing:

Zor_djevojka
13-01-08, 21:20
a zaboravio si ono ,meni najsmjeshnije, kad zhena koja poslije "vatrene noci" ujutru ustaje iz kreveta pokrivena nechim preko grudi i tako zamotana odlazi u kupatilo... vjerovatno se stidi od lika sa kojim je cijelu noc orgijala :cool:

Batboy
14-01-08, 00:49
A jes' to mi je.. uff.. http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/images/smilies/cool.gif

Meni je najbolje kad ustaje u gaćicama... :D

Zor_djevojka
14-01-08, 00:53
a kad se dvoje otimaju o pishtolj valjajuci se po podu pripijeni jedan uz drugog i kad pishtolj opali, uvijek ce biti mrtav onaj koji je napravio manje bolniju facu.

Zor_djevojka
14-01-08, 00:54
a da ne zaboravimo i ono kad zhrtva (obichno djevojke) bjezhe od ubice kroz shumu i obavezno se moraju spotaknuti i pasti, a tada ili slome ili uganu nogu ....

Batboy
14-01-08, 00:58
Aaaa ono kad se jednog napadne destorica.., šatro jedan ili dva napadaju a ostali čekaju svoju redu da ulete u tuču... :D

Zor_djevojka
14-01-08, 00:59
a kad dvoje ili troje ljudi juri ubica, oni vazda pobjegnu u neku slijepu ulicu, sva vrata zakljuchana, i chesto ulaze u kanalizaciju...:D

Batboy
14-01-08, 01:00
Ili ubiše lika od batina, a on se onako polumrtav pridigne i isprebija ih na mrtvo ime.., poslije jednostavno pripali cigaru i odšeta se...

Zor_djevojka
14-01-08, 01:03
A nauchili smo da u svakom horor filmu kad onaj koji bjezhi izadje iz neke shumetine na pustu ulicu istog trena se pojave kola....

Batboy
14-01-08, 01:04
Sve jedan koji skoči sa litice u vodu, bilo ona visoka 5 ili 105 metara ostane živ. :character38542:

Batboy
14-01-08, 01:05
A nauchili smo da u svakom horor filmu kad onaj koji bjezhi izadje iz neke shumetine na pustu ulicu istog trena se pojave kola....

Ili kamion još bolje... :smokeing:

Zor_djevojka
14-01-08, 01:06
ili kad negativac uperi pishtolj u glavnog lika, uz prijetnju da ce ga ubiti, pa tada pochinje razgovor koji traje i po par minuta... tada mu negativac obavezno prizna sve zlochine koje je napravio, a nas 'junak', iako nenaoruzhan, postepeno okrece situaciju u svoju korist iiii...
negativac je savladan, + je priznao zlochin!

Zor_djevojka
14-01-08, 01:06
Ili kamion još bolje... :smokeing:
vozach kola, eventualno kamiona redovno biva brutalno ubijen dok mu ovaj u frci objashnjava da je tu neshto strashno :cool:

Batboy
14-01-08, 01:09
A ono kad negativac biva skoro pa savladan uzima taca... Ona ga obavezno učepi ili udari nogom iako joj je nož pod grlom, i tada pozitivac ubija negativca..

Batboy
14-01-08, 01:10
Kako žeMska od 40kg, nabija lika 130kg nogom u stomak a ovaj leti u tri lepe **** :D

Zor_djevojka
14-01-08, 01:11
i neshto na koju se foru ja uvijek isprepadam kad neki ubica sije strah u kraju, pa zhrtva nocu ustane i podje do frizidera, otvori ga i uzme neshto, pa kad zatvori vrata ispostavi se da se iza njih stvorio bash taj ubica...

Batboy
14-01-08, 01:13
Televizor noću uvijek ostaje upaljen i šumi... :D

Zor_djevojka
14-01-08, 01:15
Kad losh momak pokushava da ubije nekog nozhem, obichno koristi samo jednu ruku. Za to vreme, zhrtva (obichno zhena) pokushava da se odbrani tako shto sa dvije ruke drzhi ruku napadacha koja drzhi nozh. Ubici nikad ne pada na pamet da prebaci nozh u drugu ruku i dovrshi posao. :D

Batboy
14-01-08, 01:17
Glavne glumice nikad ne budu silovane u filmu uvijek ih neko spasi i to u trenutku kad treba da dođe do penetracije... Glupan obavezno sa svojom žrtvom porazgovara nekih 5-6 minuta i poliže je po licu, a pozitvac za to vrijeme pretrči pola New York-a npr... :D

Zor_djevojka
14-01-08, 01:18
ahahahahaha to Bate...kako ti to pade na pamet

a pomenusmo li ono da se vrata od kuce i kola nikad ne zakljuchavaju, niti se sudje ispira kad se pere , no se direkt iz sapunice brishe krpom:D

Batboy
14-01-08, 01:22
Svašta meni pada na pamet... :D :D

A to za kola čini mi se da si ti objavila u prvom dijelu... :)

Batboy
14-01-08, 01:25
Negativci svojim žrtvama koje namjeravau da ubiju u kupatilu obavezno dodaju ručnik, ako ih prethodno ne ubiju dok se žrtva tušira..

Batboy
14-01-08, 01:27
Ne sjećam se niti jednog horor filma u kome je muškarac ubijen na tuširanju niti u kadi...

Zor_djevojka
14-01-08, 01:28
Masovne tuche tokom kojih protivnici zvjerski udaraju jedni druge u glavu pesnicama, stolicama, pajserima, frizhiderima i chime sve ne traju i po deset minuta...

Batboy
14-01-08, 01:28
Zašto pacijenti uvijek savladju doktora na taj način što mu zabiju nekakvu inekciju u grlo.., a ovaj pada u roku od 3 sek.

Zor_djevojka
14-01-08, 01:29
Ne mogu vishe...predajem seeeeee :D...Meni vishe nishta ne pada na pamet...

Batboy
14-01-08, 01:34
Meni pada.., ali nemam s kim razmjenjivati iskustva... :D

Zor_djevojka
14-01-08, 01:35
Pishi, ja kad se sjetim, dodavacu ;)

Batboy
14-01-08, 01:37
Ne, ne jednu ti, jednu ja... ;) :D

Zor_djevojka
14-01-08, 01:38
E, onda nastavljamo $utra...da se prisjetim ;)

Batboy
14-01-08, 01:41
Ok' spremi se dobro... :)

TheTrooper
16-01-08, 23:30
Ja samo da pohvalim vas rad. Svaka cast.:clapping::notworthy:

Zor_djevojka
16-01-08, 23:30
eheheh, hvala, hvala...(po)trudili smo se...:D

kliko
16-01-08, 23:32
$utra,a ?

P.S. moram da vam i ja odam postovanje :)

Zor_djevojka
16-01-08, 23:33
hvala kljik..Mora da je Bat u guzhvi..pa ne stizhe ;)

Algol
17-01-08, 23:31
E stvarno ste se potrudili :notworthy:

Batboy
07-05-08, 00:37
Zaboravih na ovo... Morao sam da prelistam malo.., da se ne ponovim... :)

Kad su u pitanju policijske istrage.., obavezno se mora posjetiti striptiz-klub... :D

Zor_djevojka
07-05-08, 00:38
i vazda je za doruchak tost, puter, dzem i zhuti sok..i redovno se namazana krishka nikad ne pojede do kraja, jer se vazda nedje zhuri, ili taj neko odjednom nije gladan...

isto je i za narucheno pice u kaficu ;)

Batboy
07-05-08, 00:45
i vazda je za doruchak tost, puter, dzem i zhuti sok..i redovno se namazana krishka nikad ne pojede do kraja, jer se vazda nedje zhuri, ili taj neko odjednom nije gladan...

isto je i za narucheno pice u kaficu ;)

Kako vazda oko hrane imaš nešto reći... :hug432:

Negativci uvijek imaju neki od upečatljivih tikova...

Zor_djevojka
07-05-08, 00:51
koliko god podmetnuta bomba bomba jada zadavala, za demontiranje je dovoljno pre$ec' zelenu ili crvenu zhicu...naravno u posljednjoj sekundi....

Batboy
07-05-08, 00:54
Bilo koji posao da radite..., obavezno ćete zaboraviti na osmi rođendan svog sina.

Zor_djevojka
07-05-08, 00:56
a kad smo vec kod hrane (poshto me 'napadash' :annoyed_h4h: ) I zhene i mushkarci (glavni likovi) se hrane brzom hranom, ali im je linija besprekorna i kad se otvori frizhider prvo shto se vidi je pivo...

Batboy
07-05-08, 01:02
Eto ti sad.., što me naĆera da idem u Vrižider da vidim šta ima za izjesti... :D

Svi telefonski brojevi u americi počinju sa brojem pet... :)

Zor_djevojka
07-05-08, 01:06
Uvijek kad proveravaju mail/tel.sekretaricu imaju novu poruku ;)

Batboy
07-05-08, 01:07
Eifelov toranj se može vidjeti s bilo kojeg prozora u Parizu. HAHAHA :D

wawy
07-05-08, 01:09
...ja bez filmova nikad ne bi znava da kad popijes kafu u restoran konobarica navaljuje da ti sipa jos besplatno...

Zor_djevojka
07-05-08, 01:10
vala u svakom americhkom filmu, mora se pojavit' njihova zastava...barem jednom...

Batboy
07-05-08, 01:13
Jesmo spominjali da nije važno ako ste višestruko nadbrojani u borbi koja uključuje borilačke vještine... Neprijatelji će uvijek strpljivo da vas napadnu jedan po jedan, plešući naokolo i mašući šakama čekaće dok ne oborite njihove prethodnike....

Batboy
07-05-08, 01:15
...ja bez filmova nikad ne bi znava da kad popijes kafu u restoran konobarica navaljuje da ti sipa jos besplatno...

..., a ako nemaš para da platiš ne gine ti pranje suđa... :twisted:

wawy
07-05-08, 01:18
svi su policajci korumpirani. osim jednog. a i tome su otac, sestra, ili zaova bili korumpirani, zbog cega ga je sramota.

Zor_djevojka
07-05-08, 01:18
a kad ti treba jedan jako bitan podatak iz knjige od minimum 500 strana, ti ga nadjesh odma' poslije 2,3 listanja...

melic
07-05-08, 01:20
Je li pomenuto, da bezeci od negativca glavna licnost ne uspeva da upali kola i vergla, vergla sve dok ovaj ne pridje na metar...a onda neobjasnjivo prokine i upali.

Batboy
07-05-08, 01:24
Bilo koji laptop računar je dovoljno jak da sruši bilo koji komunikacijsk sistem.., pa bio on i alien-ske osvajačke civilizacije...

Zor_djevojka
07-05-08, 01:27
a jesi primijetio da je glavni boss u FBI-u vazda crnac...il' se meni uchinjelo ;)

melic
07-05-08, 01:27
Deca od desetak godina prvi put sednu u kola, nekoliko puta naglo puste kvacilo, nagaze kocnicu i vec posle 200-300m znaju da voze iskusno.

Batboy
07-05-08, 01:28
Ako je u akcionom filmu vaš prijatelj ili šef spavao sa vašom ženom obavezno će da pogine.., jer nije fora da neki sporedni lik je*e ženu od glavnog junaka i da prođe nekažnjeno... :D

Zor_djevojka
07-05-08, 01:30
a jojjj..kako zaboravismo ovo da pomenemo
Kada junak krene da spashava neko dijete, zhenu, kucnog ljubimca tj. bilo shto od nekog znachaja, iz objekta koji je zahvatio pozhar, obavezno, ali obavezno teshka greda zahvacena vatrom pada tachno pred vrata i to u onom momentu kad on treba da izadje....

wawy
07-05-08, 01:31
Je li pomenuto, da bezeci od negativca glavna licnost ne uspeva da upali kola i vergla, vergla sve dok ovaj ne pridje na metar...a onda neobjasnjivo prokine i upalito je ziva istina za verglanje, to se mene redovno desava i ovako da nece da upali :)

a bez filmova nikad ne bi znava da, kad je neko u nekoj frci i upali televizor, bas tad se emituju vijesti i to sve vezano za ono sto ga interesuje.

Batboy
07-05-08, 01:32
a jesi primijetio da je glavni boss u FBI-u vazda crnac...il' se meni uchinjelo ;)

Nisu uvijek.., ali tada su ti šefovi iz FBI obavezno korumpirani... Crnac je u tom slučaju neki lik blizak predsjedniku i dovoljno moćan da sa glavnim glumcem ukloni ove korumpirane... :xmas143:

Zor_djevojka
07-05-08, 01:34
U horor filmovima (za tinejdzere) stalno ima oko 6-7 dobrih likova, koji umiru jedan po jedan, dok na kraju ne ostane dvoje koji se vole. ahahahahaaha

Batboy
07-05-08, 01:35
Ako je u filmu glavni glumac bjelac.., crnci su obavezno najveće poštenjačine i na njih se može osloniti u svakom trenutku...

melic
07-05-08, 01:37
Od necistih sila se uvek kriju u crkvi...ali ona ipak na kraju udje u crkvu u vidu svestenika.

Zor_djevojka
07-05-08, 01:39
Prije nego shto glavni junak, koji je najchechce u bjekstvu, skochi sa vrha zgrade od nekih 5-6 spratova, ispod ce se uvijek naci neshto jako zgodno da se on docheka (prostrana prikolica kamiona s smeCETOM, u vecini sluchajeva, mada nijesu iskljucheni ni udobni kontejneri iz kojih vire samo chiste kese pune papira, super-udobne cirade od izloga prodavnice i td..).

Batboy
07-05-08, 01:41
Ako je sporedna glumica veoma lijepa i zgodna onda će je glavni glumac spasiti od samoubistva... Ma šta god pokušala glavni glumac će je spasiti... U slučaju da je sporedna glumica prosječna neće biti spašena.., a glavni glumac će prvom prilikom naći bolju i ljepšu na veliko zadovoljstvo gledalaca (uključujući i moju malenkost)... :D

melic
07-05-08, 01:41
Padobranom skace kome god dodje pod ruku bez bilo kakvog uputstva.

Zor_djevojka
07-05-08, 01:44
Ozhivljavanje 'usta na usta' je prijeki lijek za ama bash sve ...koliko god da ste povrijedjeni :D

melic
07-05-08, 01:48
U istom trenuku na istom mestu se nalaze oni koji su u majicama na bratele i sorcevima, kao i oni u rolkama, dzemperima i koznim jaknama. I svima je bas tako prijatno..

Batboy
07-05-08, 01:50
U slučaju da se pentraju uz neku planinu i ako neko mora da se strmodekne :D niz liticu to neće biti glavni glumac.., ne nikako... Obavezno će da pogine sporedni glumac i ako se u nekom trenutku činilo da je glavni glumac na*eb'o... (da prostite što bio rekla Ružica... :))

p.s. Ne mogu više odoh da pajkim... :xmas143:

Zor_djevojka
07-05-08, 01:52
I josh ovo i ja cu da lijegam - super shto si 'vaskrsa' temu ;))..
Kada otmichar zarobi zhensku glavnog lika, a ovaj ga stigne, zenska vazda govori liku da puca svejedno makar i nju potrefio, a on to NIKAD ne uradi....

wawy
07-05-08, 01:52
teroristi imaju odvratan akcenat. valjda zato sto su teroristi.

melic
07-05-08, 01:54
A akcionim filmovima, glavni mishicavi junak je savrseno spreman za borbu, nikad npr. ne dobije napad slepog creva, ili mu se odjednom sloshi pa se onesvesti dok ceka u zasedi...jako zaboli zub, glava...eventualno vrshi velika nuzda. :D

mistique
07-05-08, 03:20
Ne znam je li bilo :
Nakon telefonskog razgovora ( na mjesto koje nisu ni ugovorili u vremenu ,takodje ne dogovorenom) ,obavezno se spusta slusalica bez pozdrava. Idealan telefon na preklop za te situacije.

Senza_Guerra
07-05-08, 04:24
Glavni junak isprebijan skoro do smrti dovoljno je da pogleda mrsko svog protivnika i obrise rukom krv sa glave, povrati punu (da ne kazem hiper ) snagu i nastavi borbu u visokom stilu u kojoj njegov protivnik, prethodno bez jednog oziljka zavrsi 2m pod zemljom.. :D :D :D :D :D

melic
07-05-08, 14:01
Dok prolazi pored telefonske govornice...tel. zvoni i poziv je ...gle cuda..bash za njega.;)

Zor_djevojka
07-05-08, 14:07
a shto cemo sa glumicama koje se uvijek bude besprekorno nashminkane i sa onima koji uvijek kad chuju loshu vijest momentalno gase Tv...

melic
07-05-08, 14:11
..ili kad im batinama promene lichni opis..pa u roku 24h nema vishe ni jedna modrica.....:yeahright:

Batboy
07-05-08, 19:00
a shto cemo sa glumicama koje se uvijek bude besprekorno nashminkane i sa onima koji uvijek kad chuju loshu vijest momentalno gase Tv...

Naročito kad izlaze iz tuš kabine.... :D :D :D

Zor_djevojka
07-05-08, 19:05
pa onda oni junaci koji u sred noci udju u polje kukuruza i redovno se razdvoje...ja ne bi, pa da mi plate :D

Batboy
07-05-08, 19:10
Dakle idemo dalje;

Ako glavni lik.., dok se brije zbog nečega mora da se žuri.., tada briše ostatak pjene sa lica iako mu je jedna strana lica ostala potpuno neobrijana... Naravno.., kada se obriše peškirom.., obe strane lica mu izgledaju kao mačija guza... To implicira da se nije morao ni brijati aparatom za brijanje.., dovoljno je koristiti kremu za depilicaju... :D :D :D

Batboy
07-05-08, 19:12
pa onda oni junaci koji u sred noci udju u polje kukuruza i redovno se razdvoje...ja ne bi, pa da mi plate :D

Al' ti nisi junak.., Ružice draga... :)

Zor_djevojka
07-05-08, 19:14
da bi se (u)hakovalo na kompjuter, morash bar jednom namrshtit' facu...a ako hocesh da unishtish podatke u kompjuteru samo pucaj u monitor...nemoj u hard disk sluchajno...

Batboy
07-05-08, 19:20
Da...

A lozinke se hakaju na taj način što se na stolu nalazi nekakva fotografija... Jedno od imena ljudi ili objekata sa slike obavezno predstavlja pasword... Fantastično... :)

Zor_djevojka
07-05-08, 19:22
kad god se spushtish u podrum, nestane struja, ili crkne sijalica....

Batboy
07-05-08, 19:26
kad god se spushtish u podrum, nestane struja, ili crkne sijalica....

I tad počinje čudna muzika.., jedan stepenik zaškripi i to je znak :bye2: da će se nešto desiti... :D

Batboy
07-05-08, 19:29
Idem preko reda.., da ne zaboravim... ;)

Tava ima fantastičan učinak... Ako jurite negativca po hotelu.., ne treba vam nikakvo vatreno oružje.., dovoljna je tava... AHAHAHAHA...

p.s. Ružice.., javljamo se u 'Olivud da režiramo (i da se obogatimo).., poznajemo materiju... Ne može da omane... :D

Zor_djevojka
07-05-08, 19:29
i obavezno ti pacov ili machka prodju preko ili pored tebe...:D..naravno, na smrt te prepadnu...(ovo za onaj podrum kad crkne sijalica :D )

a jesu ovi Amerikanci pametni..nepogrijeshivo znaju strane svijeta (znate ono kad za bjegunca jave ostalim patrolama da se uputio ka 'zapadnom bloku' i sl..)..nebitno jesu li u stanici ili na lice mjesta...

Batboy
07-05-08, 22:47
A ono kad se jure autima u sred najvećeg saobraćaja... Koliko se samo metaka ispuca a da se napravi tako malo štete... Uvijek sam se pitao kako ostala auta u saobraćaju ne budu izbušena... :)

Zor_djevojka
07-05-08, 22:58
Rezervni kljuchevi od kola su uvijek ispod vozachevog shtitnika za sunce, a rezervni kljuchevi kuce su uglavnom ispod otiracha ili bashtenskog patuljka...
naravno zadnja vrata su uvijek otkljuchana...

Batboy
07-05-08, 23:02
Svi likovi kad gledaju TV i legnu na kauč da se baškare nikad ne skidaju cipele.., patike i sl... Nikad nisam vidio nikog u čarapama... :D

Zor_djevojka
07-05-08, 23:04
i svi pushe, a nidje pepeljare...

Telefon vazda zazvoni za vrijeme seksa i glavni junak MORA da se javi, a obichno zatim i da odjuri nedje ostavljajuci nadurenu ljepshu polovinu...a poslije tog istog sexa ona sheta u njegovoj koshulji..(shto je meni $atko ;))

Batboy
07-05-08, 23:09
Ako glavni lik iskoči iz voza ništa mu se ne desi.., a kad je negativac u pitanju razbije se u ''tri lepe ...'' :smokeing:

Zor_djevojka
07-05-08, 23:11
Kada zhena uhvati muzha u krevetu sa drugom, on trchi umotan u charshav i viche: - Nije to ono shto ti mislish! ahahahahaha

Batboy
07-05-08, 23:17
Kad nekoj zgodnoj žeMskoj pukne štikla.., obavezno se u sceni pojavi neki macan koji će joj pridržati petu i ljubazno ponuditi prevoz u taksiju koji samo njih čeka...

Zor_djevojka
07-05-08, 23:24
Ako si usvojeno dijete siromashnih roditelja sa kraja nekog zabachenog sela, najverovatnije si sin nekog kralja ili milijardera...ahahahahaahahah
i svi drzhe sef iza najvece slike u sobi...

milenaaaa
07-05-08, 23:45
da u kucu od dva/tri sprata, kad ix ubica napadne na prizemlje, obicno nikad junaci ne bijeze van kuce, nego idu gore stepenicama :D

Batboy
07-05-08, 23:48
Ako si usvojeno dijete siromashnih roditelja sa kraja nekog zabachenog sela, najverovatnije si sin nekog kralja ili milijardera...ahahahahaahahah

To me podsjeti na ove novopečene sapunice... u masi njih obavezno jedan od glavnih likova priča sam sa sobom.., a onda to čuje negativac koji to obavezno iskoristiti protiv njega... :D

Ili kada neko (govorim o sapunicama) nekome nešto slaže.., obavezno se na jedan trenutak okrene od sagovornika.., a zatim pravi grimase da bi glupi gledaoci skontali scenu... AHAHAHAHAH :D

milenaaaa
07-05-08, 23:52
Kada zhena uhvati muzha u krevetu sa drugom, on trchi umotan u charshav i viche: - Nije to ono shto ti mislish! ahahahahaha

to imas i u stvarnosti :)

Zor_djevojka
07-05-08, 23:54
U Americi se niko ne vozi metroom jedino kad bjezi od FBI-ja ili nekog psihomanijakalnog ubice.

a svaki treci heroj u akcionim filmovima se zove Jack ili John :D

Batboy
08-05-08, 00:12
Policijski partneri u svim filmovima (policijskim) jadikuju nad svojim teško ili smrtno ranjenim kolegom/kolegicom.., što u njemu/njoj (češće njemu) izaziva nekontrolisan bijes... Tada znaš da je negativac definitivno na*eb'o... :D