View Full Version : Stvari koje bez filmova nikad ne bismo znali

Pages : 1 [2]

Zor_djevojka
08-05-08, 00:17
Glavni junaci -obichno zaljubljeni par chesto u najkritichnijem trenutku, dok ubica razbija vrata $ekirom, umesto da bjezhe krecu u raspravu, kuda ide njihova veza i slichno. :D

wawy
08-05-08, 00:22
obicno je najpogodnije mjesto za borbu navr voza, i to uglavnom dok ide sto nasat... :D

melic
08-05-08, 00:24
I taj voz obicno prilazi tunelu.

Zor_djevojka
08-05-08, 00:29
Gume shkripe bez obzira koja je podloga i je li vlazhna ili ne...

wawy
08-05-08, 00:29
I taj voz obicno prilazi tunelu.

eh sad, ti - ko o cemu, ti te sehualne aluzije... :D

i za svaki dan zhvalnosti, dok iju curku za veceru, obavezno se sjete indijanaca... :)

Senza_Guerra
08-05-08, 00:39
Policijski partneri u svim filmovima (policijskim) jadikuju nad svojim teško ili smrtno ranjenim kolegom/kolegicom.., što u njemu/njoj (češće njemu) izaziva nekontrolisan bijes... Tada znaš da je negativac definitivno na*eb'o... :D

Da ne recem da j obavezno skinut sa slucaja i dodijeljen mu godisnji odmor na koji nikada do tog trenutka nije bio i krece sam u akciju pronalazenja negativca..

wawy
08-05-08, 00:49
Da ne recem da j obavezno skinut sa slucaja i dodijeljen mu godisnji odmor na koji nikada do tog trenutka nije bio i krece sam u akciju pronalazenja negativca..

hahahaaa, e vala jes, ovo je obavezno za svaki film, ali bukvalno tim redosljedom... :)

mistique
08-05-08, 00:54
ahahahahahhahaha istina!

Blade
20-10-08, 20:01
Ne znam, valjalo bi rec onim glumicama da kad uvece odu na psavanje sa sminkom, da to ne valja... Teke svaka ide u aljine sa sminkom

Zor_djevojka
20-10-08, 21:24
i svaka ustane full namontirana (fLizura na mjestu, maskara, karmin...)

Malasirenica82
20-10-08, 21:29
i odma' iz kreveta krenu na posao, samo popiju dzus i navuku haljine i cipele :D

Batboy
20-10-08, 22:23
Zaboravili ste jednu važnu stvar... :red_bandana:

Ujutru se ljubu.., i nikom ne tukne iz usta.., sve mirišljavo.., k'o da su svu noć orbit žvakali... :D

Malasirenica82
20-10-08, 22:27
Zaboravili ste jednu vanu stvar... :red_bandana:

Ujutru se ljubu.., i nikom ne tukne iz usta.., sve miriljavo.., k'o da su svu no orbit vakali... :D
E vala bash i kao da su se celu noc tusirali pa rade neke radnje :p