View Full Version : DOJAVE
O aktivnostima od značaja (ili to mogu biti) za cijenu hartije, a koje još nijesu objavljene (ali će uskoro biti)!
Trudite se da dajete samo pouzdane informacije! :!: :twisted:
boriss_com 27-09-06, 10:28 U ovom poslu nema "dojava" - pa nije ovo kladionica !
Zbog takvog pristupa ulaganju se i gube novci na berzi.
Ima informacija, analiza, bilansa, izvjesca... ne dojava, NIKAKO !
Ipak mislim da je znacajno to sto Izraelci mjerkaju LUBA, a to niko ne objavljuje! :twisted:
U ostalom se slazem sa tobom i mislim da bi trebao da otvoris jedan pod-forum gdje bi prikazivali bilanse i komentarisali ih!
boriss_com 27-09-06, 11:34 Za LUBA je vec dogovoreno da grade terminale za naftu/tecni gas sa Rusima, pa mislim da ce je oni i kupiti. /susret Sojgu-Djukanovic i Putin-Djukanovic/.
Po mom misljenju Izraelci vam upce ne trebaju jer ce Vam navuci dzihad na vrat.
[quote="Homer"]Ipak mislim da je znacajno to sto Izraelci mjerkaju LUBA, a to niko ne objavljuje! :twisted:
Istina je da su boravili i da ih zanima Bar ( luka ili zemljiste - ne znam ) kao i da su zagrizli za Cetinjski Obod, ali ne zbog proizvodnje nego zbog nekretnina. Informacija se ne objavljuje jer tako za sada treba da bude... :?:
Dali to znaci da treba da izadjem iz Duvanskog i kupujem akcije luke bar :roll:
the godfather 27-09-06, 18:04 borisse mislim da si pravi poznavalac prilika u c.g.pratio sam te na forumu moj novac
Dali to znaci da treba da izadjem iz Duvanskog i kupujem akcije luke bar :roll:
Zar si još u Duvanskom?
Morate pročitat slovenske novine "DELO" šta pišu o luci Bar. Vrlo zanimljivo!
LP
Morate pročitat slovenske novine "DELO" šta pišu o luci Bar. Vrlo zanimljivo!
LP
Možeš li nam to prepričati ukratko?
the godfather 27-09-06, 22:49 sta kaze DELO?
U DELU je pisalo izmedju ostalog da je to jedna izmedju 4 največe luken a jadranu, da ima u bodučnost i jako perspektivu i da se za nju jako jako interesiraju Rusi.
Ovo je danas potvrdio na forumu mojnovac "peka". Prilažem link
Za akcionare luke:
28 September 2006 07:56 am
LUKA BAR - LUKOIL
Lukoil želi Luku Bar
mina news
http://www.mnnews.net/
Lep pozdrav!
Ako je moj izvor dobar, u što ja ne sumnjam, treba kupovat LUBA!
Uskoro probija plafon :twisted:
Moja prijateljica radi u sektoru za razvoj Delta korporacije. Miskovic je jako zainteresovan za Luku bar. Mnogo mu je povoljnija za distribuciju robe sirom svijeta od Solunske luke. Do koje cijene valja kupovati luku? :lol:
Luka Luka Luka, pocecu da je sanjam.
Da imam 100.000 hiljda danas bi ulozio u nju.
P.S.
Ovdje se "kriju" neke hartije i ne pominju dok se ne kupe a onda svi vodu na svoju vodenicu. Totalno sam za tu hartiju siguran da ide na *&% vishe (mozda sam precijenio, ali to je moje vidjenje).
Luka Luka Luka, pocecu da je sanjam.
Da imam 100.000 hiljda danas bi ulozio u nju.
P.S.
Ovdje se "kriju" neke hartije i ne pominju dok se ne kupe a onda svi vodu na svoju vodenicu. Totalno sam za tu hartiju siguran da ide na *&% vishe (mozda sam precijenio, ali to je moje vidjenje).
MaYo,
ne znam na koga si mislio, ali ja sam informaciju o LUBA postavio mnogo ranije nego sam je kupio (imao sam nešto malo na 1,6€)
Kupio sam je juče po 2,3€, za sve pare što sam ima (sve sam rasprodao zbog nje, osim malo Željezare)
I nemam ništa protiv da se prvo kupe, pa onda obznane dojave.
Evo još jedne: Ramsvel je između ostalog protežirao američke ciljeve u vezi Luke, kada je bio ovdje!
Ma to je bio globalni zakljucak :). Nijesam prozvao nikog pojedinacno :)
Luka je odlicna investicija. Ako bog da da je brzo kupim, ali nemam sad para jer su mi u zarobljenistvu. :lol:
Poceo upis za dokapitalizaciju KAP-a, pozeljno bilo da sto vise Vas koji ste akcionari KAP-a dokupite svojih 11,4% akcija koje Vam pripadaju. Cijena je 5.05 e po akciji. U CKB bankama je moguce prijaviti se za kupovinu. Pozdrav
Najnovija informacija koju sam dobio iz LUBA:
- privatizacija po sektorima(?)
- target siguran min. 5,00€
Ima li ko sličnu informaciju ili komentar?
the godfather 29-10-06, 20:15 Nadao sam se da ce biti tako,skoro sam sve prodao i kupio LUBA
Najnovija informacija koju sam dobio iz LUBA:
- privatizacija po sektorima(?)
- target siguran min. 5,00€
Ima li ko sličnu informaciju ili komentar?
Jel mislis u periodu pred privatizaciju,posle nje il kada?Posto ja nemam sumnje da ce biti najmanje duplo veca nego sada u nekom periodu do sredine godine sledece...to je minimum po mom misljenju.
U procesu privatizacije.
Ja sam ovo očekivao i bez ove informacije, ali svaka potvrda sa terena je dobro došla!
U procesu privatizacije.
Ja sam ovo očekivao i bez ove informacije, ali svaka potvrda sa terena je dobro došla!
To jeste,ona je kod mene ionako uz zeljezaru i telekom glavna akcija:)
Zaboravih i Cg put od vaznijih koji ce tu biti jos neko vrijeme,pa onda mozda bash luka za te pare...
Ja sam 80% novca, po meni, uletio u sigurno, a sa očekivano brzim prinosom (LUBA). Pokušao sam da objedinim puno različitih podataka i informacija prije nego sam donio ovu odluku. Rukovodio sam se ne samo ekonomskim pokazateljima, stanjem tržišta, konkurentnošću i sl., već i neke obavještajne podatke sa terena. Prilično sam siguran da nisam pogriješio.
Ostalo sam uletio u ZEHK, hartiju sa malo više rizika, ali sa kvalitetnim podacima o budućem vlasniku.
Očekivana dobit do kraja sledeće godine je minimum duplo.
Ja sam 80% novca, po meni, uletio u sigurno, a sa očekivano brzim prinosom (LUBA). Pokušao sam da objedinim puno različitih podataka i informacija prije nego sam donio ovu odluku. Rukovodio sam se ne samo ekonomskim pokazateljima, stanjem tržišta, konkurentnošću i sl., već i neke obavještajne podatke sa terena. Prilično sam siguran da nisam pogriješio.
Ostalo sam uletio u ZEHK, hartiju sa malo više rizika, ali sa kvalitetnim podacima o budućem vlasniku.
Očekivana dobit do kraja sledeće godine je minimum duplo.
Nadam se da ne grijeshis,kako radi tebe,tako i radi mene:)
Nadam se da ne grijeshis,kako radi tebe,tako i radi mene:)
Bice to ok. Bez brige:cool:
Ovu vijest je lansirao Boriss-com na forumu mojnovac (svaka čast za dobru vijest):
!! EKSKLUZIVNA VIJEST !!
Crna Gora ce na samitu NATO u Rigi 20.11. biti primljena u Partnerstvo za mir.
U Vladu CG su danas poslijepodne stigli memorandumi na potpis.
copyright boriss_com
Ovu vijest je lansirao Boriss-com na forumu mojnovac (svaka čast za dobru vijest):
!! EKSKLUZIVNA VIJEST !!
Crna Gora ce na samitu NATO u Rigi 20.11. biti primljena u Partnerstvo za mir.
U Vladu CG su danas poslijepodne stigli memorandumi na potpis.
copyright boriss_com
Reci ti meni da se ne lazemo, kolko je moje od toga :P
salim se, ovo je jedna podgoricka uzrecica "biznismena"
Nadam se da ce nam ta cinjenica, uz ovu novoformiranu vladu, vratiti strane investitore i malo pokrenuti trgovinu
the godfather 14-11-06, 19:34 Prava vijest,i ja se nadam povratku stanih investitora.A evo i vlada kazu evropska.
P.S.Znash li zasto je za referendum trebala vecina od 55%,vele pitao Vlahovic a dje mojih 5%
boriss_com 14-11-06, 21:19 Vlada je samo po tome "evropska" sto ce morati BEZPOGOVORNO da slusa direktive EU, sto je dobro za narod u CG i za market.
Da jos jednom preporucim INSM jer ce ici prvi u privatizaciju i to na razini od oko 200 E
Evo da kazem i ja da je moja malenkost dobila preporuku da kupujem INSM(nijesam pogrijeshio niti jednom u ranijim kupovinama slushajuci osobu koja mi je preporuchila ovo,ako kome sta to znachi).Borise,posto znam da nijesi od onih koji se napamet "gadjaju" sa ciframa interesuje me je li ta cijena od 200eu priblizno cisto proizvod nekog tvog proracuna ili pored toga imash i neke informacije?
boriss_com 20-11-06, 08:33 Cijena od min. 200 je cijena koju ljudi iz vladinog savjeta za privatizaciju ocekuju, koji trenutno rade reprocjenu imovine INMS. Kazem 200 je minimalna cijena.
Cijena od min. 200 je cijena koju ljudi iz vladinog savjeta za privatizaciju ocekuju, koji trenutno rade reprocjenu imovine INMS. Kazem 200 je minimalna cijena.
Pa meni je takodje recheno da minimum na ovu cijenu ide jos 50-60eu u periodu od narednih nekoliko mjeseci,zavisno od brzine sprovodjenja same privatizacije.Posto je tender najavljen do kraja godine,jel imas informaciju hoce li biti ispostovano to i koliko mislis da ce trajati cjelokupni proces privatizacije do preuzimanja?Pozdrav
boriss_com 20-11-06, 19:22 Teneder se ocekuje krajem januara 2007
Kada će biti tender za PUTE?
boriss_com 21-11-06, 10:08 Ne prije proljeca 2007, kada ide u privatizaciju cijeli saobracajni sektor.
PUTE je jedna od boljih prilika na CG marketu za zaradu 70-100%.
Koliko sam do sada pratio tvoje postove Borise ocekujes target na 5.5-6 za PUTE.
I dalje tako mislis?
boriss_com 21-11-06, 11:57 Da, naravno, i dalje mi je target za PUTE 5.5-6.0
Nezvanico, danas su predstavnici Uprave Carina i PUTE-a pregovarali o potpisivanju sporazuma o saradnji. Za PUTE bi to znacilo brze carinjenje robe, krace vrijeme zadrzavanja putnika radi kontrole, odnoso zadovoljnije klijente.
CG uradno primljena u Partnerstvo za mir.
Odakle ti takva informacija?
Upravo tako sada javi i radio .. Jupi.... pozvani su i Srbija i Bosna
CG brez ogranicenja, a ostale dvije sa klauzolom.
boriss_com 29-11-06, 13:49 CG primljena, BiH i Srbija "uslovno primljeni" zbog Haga.
nb-campari 29-11-06, 14:08 ako ko ima para za kupovinu, neka to sada uradi, jer se uskoro u crnoj gori ispod cijene nece moci nista kupiti.
Samo neka skoci ovo sto imam do sad, pa cemo lako :)
Pitanje za znalce ?
Mogu li se mali akcionari uključiti u kupovinu akcija U Dokapitalizaciji solane "Bajo Sekulić",po pravu preče kupovine i kako ?
Pitam se samo sta se ovo desava sa PLAP-om? Cijena nije realna ako se sagledaju neki najosnovniji parametri.
Ima li neko informaciju kada tacno treba biti privatizovana i sta se desilo sa sporom koji se vodio (ili jos uvijek traje) izmedju njih i opstine?
boriss_com 04-12-06, 10:53 PLAP je najprecjenjenija hartija u CG !
Tako ti je to ovdje sa nasim trzistem. Kad mi u CG-u zavolimo neku hariju poput Plap-a, tesko nam je objasniti njenu realnu cijenu.
Mnogi je kupuju na osnovu carsijskih prica i neprovjerenih informacija.
Prica o Plap-u ima dvije strane od kojih je realnija ova druga koja se bas i ne vidi na prvi pogled.
boriss_com 04-12-06, 11:14 Jenostavno, ta firma ne vredi trenutnih 180 milE.
Niko nece platiti toliku cijenu za jedan poljoprivredni kombinat.
Zemlju da kupi po toj cijeni, to DA /kao placeve za gradnj/, ali bez obaveze da tu proizvodi grozdje i breskve.
Odnos prihoda i kapitalizacije je nenormalan.
Da, u CG je ludilo za ovom akcijom, svi misle da ce ici na 3.00..4.00 itd. I ovo sada je debelo precijenjeno
Meni je ta firma draga iz nekih subjektivnih razloga. Zahvaljujuci trgovini njenim hartijama zaradio sam dosta novca, ali izracunavanjem rizika odlucio sam se na prodaju u avgustu kad je dosla do cijene od nekih 1.53-1.59.
Tada , u avgustu mjesecu je euforija polako splasnjavala i znao sam da je dosao kraj tako nerealnoj cijeni.
Kupio bih je mozda ponovo na 20-25% nizu cijenu nego sto je sada.
Mislim da ce HLTA fond koji je ima u porfoliu najvise posle drzave, dobro proci zahvaljujuci privatizaciji.
Jenostavno, ta firma ne vredi trenutnih 180 milE.
Niko nece platiti toliku cijenu za jedan poljoprivredni kombinat.
Zemlju da kupi po toj cijeni, to DA /kao placeve za gradnj/, ali bez obaveze da tu proizvodi grozdje i breskve.
Odnos prihoda i kapitalizacije je nenormalan.
Da, u CG je ludilo za ovom akcijom, svi misle da ce ici na 3.00..4.00 itd. I ovo sada je debelo precijenjeno
Potpuno se slazem u analizi . Inace brokeri ih u zargonu nazivaju "narodnim akcijama". Nezgodno je jedino to sto se njene oscilacije jako odrazavaju na povjerenje sitnih akcionara na cijeli market.
Par puta sam u poslednjih nekoliko mjeseci cuo brokere da savjetuju neinformisane kupce da investiraju u PLAP, tako da je i to jedan od razloga sto se toliko trguje njima. Druga stvar PLAP je postao odlicna hartija za spekulisanje, zbog svojih oscilacija. Opet ni to nije slucajno, kao i ovi "dobronamjerni" savjeti brokera. Sjecate li se Igara bez granica? CG market je dobio organizaciju igara za sledecu godinu.
ima li ko kakvu informaciju o telekomu?hoce li rasti uskoro??
evo vam jedna prava dojava, uzmite je s rezervom, ali je moj izvor poprilično pouzdan, radi se o dionici na zse: ''blsc''-belišće papir, trebala bi uskoro objaviti godišnje fin. izvješće koje joj je izvanredno, da ne bi samo tome vjevovali pogledajte i njezino zadnje tfi... a ko igra kladionicu, u hrv. su svi igrali neriješeno na košarku bosna-široki, zadnje kolo naše nlb lige, koja se ovdje više ne može igrati, evo ljudi...vrijeme će pokazati!
samo još da vam kažem da nisam previše uložio u dionicu, a pogotovo ne kladionicu, eto samo pomoć, nikako ne neko navlačenje...
pozdrav:)
Berlusconni 25-03-07, 17:52 Za Belisce sam cuo i ujutro cu kupiti,za kladionicu nemam para jer cu sve potrosit na blsc!
obod cetinje,
sigurnjo raste
obod cetinje,
sigurnjo raste
Kad se napishe to onda napishi i izvor,na chemu se temelji moguci rast i sl...I savjet za sve nove,a i ostale,dojave mogu biti,a ne moraju tachne(mislim na sve,ne samo na ovu),pa prema tome svak snosi odgovornost za sebe.
Strateski cilj vlade je podici bar jednu jaku firmu u cetinju.
Pa ako je to u pitanju onda nije dojava,nego tvoja prognoza.
Pa imaju, Montenegro bonus, a svakako ne Obod
obod cetinje,
sigurnjo rasteTo je tvoja pretpostavka.Jeli ti neko dojavio iz vlade da će da pokrenu OBOD i da imaju partnera koji će to realizovati.Ili ti imaš dosta akcija oboda pa pokušavaš da navučeš nakog da krene u kupovinu.Ja sam ga kupovao po 0.12 centi a prodao sam ga po 0.44.
Dzaba sve dojave, Obod je davno crko i vise ga niko ne moze ozivjeti.
Ko god je tamo bio ili bar prosao pored jasno mu je. Jedino one hale
nesto valjaju za neku montazu, skaldiste i sl. ali to nema veze sa
akcijama, to ce ic kao nekretnina
Tacno, prodaja imovine nema veze sa akcijama. Smanjuje se bil pozicija,...
obod cetinje,
sigurnjo raste
Vjerovatno, ali kad to je mnogo bitno!!!
Imam informaciju da ce se dijeliti dividenda u firmi Daido Metal-Kotor, ali neznam kolika ce biti.Ukoliko neko zna takva informacija bi bila od koristi>
Imam informaciju da ce mobk rasti,da ne pominjem cifre,al prilicno i uzmite sa rezervom,al bi trebalo da je tacna informacija s obzirom od koga dolazi
Imam informaciju da ce mobk rasti,da ne pominjem cifre,al prilicno i uzmite sa rezervom,al bi trebalo da je tacna informacija s obzirom od koga dolazi
Ja znam to i bez dojave.Nije dzabe Veskobar to uzeo ispod ruke.
Ali za DZabe, kad ne moze da se kupi ni po 1000 eur po akciji.:mad:
Da dam maili doprinos dojavama, nego da znas kako mi bio lep prvi post no me izbrisase dusmani pa sam ovaj novi cenzurisala. Evo ti info jos jedan kad ode na 100 bice akcija. Ima samo 118 akcionara inace :)
cuvajte EPCG uskoro 15 euraa
Moraces iznijeti argumente za te tvrdnje, inace ce ti postovi ovoga tipa biti obrisani odmah!
Ovo nije kladionica za rekla-kazala komentare!
Ja sam protiv ukidanja ove teme. Naravno, njen naziv govori sam po sebi dovoljno. OPREZ! Ali ipak može da se nađe i ponešto korisno. Takođe, zavisi i čija je dojava, pa ko prati može da izvuče neku korist.
Evo ja sam danas dobio jednu dojavu, sjutra kupujem, a uveče ću reći samo o kojoj se hartiji radi i na čemu se zasniva njen potencijalni rast, ali i to je nepouzdano. (Da je pouzdano bilo bi na novosti u ekonomiji CG). Pa ko voli nek izvoli, ali OPREZNO!
Bolje da selektujemo pouzdane od neprovjerenih informacija na ovaj način, nego da se one mješaju. Na ovaj način ipak znamo šta je šta i koliko je to ozbiljno.
Imam naravno, zasto sumnjas. Neka samo useri obrate paznju na naziv teme i to je to, ne mogu na astrologiji citat o ulaganjima u puteve crne gore, nego zna se gde ce nac adekvatnu info, a ti nemoj stitit forum od mene, jer necemo meriti ljubav tvoju i moju prema forumu madeinmontenegro, meni je isto stalo da ovo bude jedan dobar forum, ne zato sto ce neko drugi da procita moje postove, nego i zbog toga da ja ovde procitam nesto kvalitetno. Razlika je samo u tome sto ti imas ulogu cuvara reda i mira, al to ne znaci da ti mozes raditi mimo propisa, jer ako pise dojava, neko treba imat mrvicu mozga samo, i shvati da je dojava - rekla kazala, moze znaciti mnogo, a ne mora znaciti nista. Ne zelim da se dalje polemisem o ovome, imamo inace razlicite rezone o ovome, a i o mnogo cemu ....
Jel se ti to Mayo predstavljes sa dva nicka na forumu ili ne citas ono sto sam ti napisao?
Procitaj sto sam ti napisao prije no razvezes i raspucas se po meni ka po pranju:)
Ja sam protiv ukidanja ove teme. Naravno, njen naziv govori sam po sebi dovoljno. OPREZ! Ali ipak može da se nađe i ponešto korisno. Takođe, zavisi i čija je dojava, pa ko prati može da izvuče neku korist.
Evo ja sam danas dobio jednu dojavu, sjutra kupujem, a uveče ću reći samo o kojoj se hartiji radi i na čemu se zasniva njen potencijalni rast, ali i to je nepouzdano. (Da je pouzdano bilo bi na novosti u ekonomiji CG). Pa ko voli nek izvoli, ali OPREZNO!
Bolje da selektujemo pouzdane od neprovjerenih informacija na ovaj način, nego da se one mješaju. Na ovaj način ipak znamo šta je šta i koliko je to ozbiljno.
Isto bih ja volio da znam o kojoj se hartiji radi.i to ako moze sto prije!sto se mene tice
Ok je da se iznese dojava,ali nije loshe reci ponesto i o samoj dojavi,naglasiti ako je manje sigurna i sl(u ovom sluchaju i do kada ce na primjer biti 15eu,jer znam i ja da ce biti 15eu kad tad).Ono sto se nece tolerisati je da chelee ili bilo ko drugi na 10 tema pishe istu stvar,a oni koji se rukovode dojavama neka budu oprezni u vezi svih i provjere ih koliko je moguce,da ne bi bilo posle--navlacio je taj i taj, a nijeste ga brisali.
Slažem se sa tobom, brisaču postova itd.;)
Daj te mi definiciju DOJAVE, i zasto nije moj odgovor postavljen? EPCG do 1 Maja i prije bice 15 euraaaa, svidjalo se to Vama ili ne.
Daj te mi definiciju DOJAVE, i zasto nije moj odgovor postavljen? EPCG do 1 Maja i prije bice 15 euraaaa, svidjalo se to Vama ili ne.
Vidjećemo,...
Sandra Bullock 11-04-07, 20:01 Daj te mi definiciju DOJAVE, i zasto nije moj odgovor postavljen? EPCG do 1 Maja i prije bice 15 euraaaa, svidjalo se to Vama ili ne.
Dobro de, rekao/la si sta imas i sve ok. Ne ulazite u nepotrebnu pricu. :)
slazem se sa chelee-om!
i meni se cini da se tema zove dojava, a ne 100%provjereni podaci. a ko ne umije da oslusne puls naroda, a ne samo da uzima zdravo za gotovo, njegova stvar.
ja u mojoj profesiji volim da cujem svakog, a sud donosim svojom glavom..
Dobro je sto se vas dvojica slazete.
Procitaj Dragane kako je tema nastala, sta je tvorac teme trazio od nje same i kako su iskusniji forumasi reagovali na pojavu i pisanje iste, pa se tek onda slazi ili ne slazi.
Mislim da je obojici problem iscitavanje predhodnih textova.
E, sad ću da vam kažem moju dojavu:
Zetatrans, 09.05. privatizacija. Iz dva izvora, ali ipak samo dojava (u pravom smislu riječi).
I znate što je najbolje: dam jutros prvi nalog za kupovinu, na ponuđenoj cijeni, ali broker mi ga smanji i ja ostanem bez ove hartije (za sad). Ako je kupim sjutra, u minusu sam oko 15-20%. (J**** ti brokera)
slazem se sa tobom a hale mu valjaju jedino ako su celicne da se taj lim rastopi u zeljezaru nista drugo!!
E, sad ću da vam kažem moju dojavu:
Zetatrans, 09.05. privatizacija. Iz dva izvora, ali ipak samo dojava (u pravom smislu riječi).
I znate što je najbolje: dam jutros prvi nalog za kupovinu, na ponuđenoj cijeni, ali broker mi ga smanji i ja ostanem bez ove hartije (za sad). Ako je kupim sjutra, u minusu sam oko 15-20%. (J**** ti brokera)
Aj da ti vjerujem za ovu dojavu za ZETP, i ja cu sjutra da je trgujem
Aj da ti vjerujem za ovu dojavu za ZETP, i ja cu sjutra da je trgujem
Meni je svejedno, ne nagovaram nikog. Volio bih da još neko da kakvu informaciju o ovome.
Slucajno sam nedvano dobila vrlo slicne informacije, mozda i iz istog izvora, ali to stvarno ne smatram dovoljno pouzdanim.
Slucajno sam nedvano dobila vrlo slicne informacije, mozda i iz istog izvora, ali to stvarno ne smatram dovoljno pouzdanim.
Pa evo kako se danas radilo, a ja sam info dobio juče. To je samo jedan stepenik i ne mora ništa da znači, slažem se sa tobom.
Ja sam pokušao da provjerim info na licu mjesta i dali su mi odgovor: trebalo bi..., i upravo onako kako je rekao moj izvor. Pregovori traju jako dugo, oko godinu dana i vrijeme je bilo da se završe.
Ja sam nasio, pa kako mi bude!;)
Thank you Homere for info.
happy pessimist 12-04-07, 18:33 Bogami, sumnjam da ce iko sjutra kupiti ZETP ispod 2.02€ :)
Ko je kupio jutros po 1.8€ kupio je :D
Razgovarao sam sa bivsim radnikom ZETP i on mi je rekao da je to gotov posao i da su u pitanju Slovenci i da se svi u toj firmi nadaju tom poslu. Ja cu je platit 2,022 eura pa sta bude
sve vas lijepo molim da ne kupujete zetp dok ga ja ne kupim!;)
onda navalite...
Derek_Trotter 13-04-07, 00:55 Evo sta sam ja saznao za ZEHK (ko o cemu, baba o ustipcima). Treba da izadje na stranu berzu. Pretpostavljam da se to odnosi na prodaju proizvedenog zeljeza a ne o njenom kotiranju na drugoj berzi. Koliko je info pouzdan, ne znam. Kruzile su glasine o dokapitalizaciji i kotaciji ali kako smo vidjeli nisu bile tacne. Da li je ova, vidjecemo. Rok da se ovo desi je oko 20-tak dana.
Imam pouzdanu informaciju da Filip Moris otvara kancelariju u Podgorici. Ne mora nista da znaci, ali.... mozda mjerka DKPG . Uz sve to i kampanja Agencije za duvan...... nesto govori?
Imam pouzdanu informaciju da Filip Moris otvara kancelariju u Podgorici. Ne mora nista da znaci, ali.... mozda mjerka DKPG . Uz sve to i kampanja Agencije za duvan...... nesto govori?Kampanja znam za koga govori a za Filip Moris??????
Evo jedna dojava. Za zecg,luba i plap u toku je skupljanje dokumentacije za tender. Da ce sve biti obajvljeno krajem maja... Nemojte je uzeti za 100% tacnu jer je ne bih pisao na dojavama...
Evo jedna dojava. Za zecg,luba i plap u toku je skupljanje dokumentacije za tender. Da ce sve biti obajvljeno krajem maja... Nemojte je uzeti za 100% tacnu jer je ne bih pisao na dojavama...
To pise u agendi vlade za 2006i 2007,obavezali su se pred eu na privatizaciju ta tri preduzeca plus epcg,i to do kraja 2007.Malo oni,mnogo mi.HEhe
To je zvanicno i opste poznato,moze se lako provjeriti,cak su pojedine nvo su stampale tu agendu u obliku brosure,imam jednu od tih,iako to zvuci pomalo nevjerovatno.Nije strogo pov.HE HE
a malo je vjerovatno, buduci da su to najkomplikovanije privatizacije za vladu. Godinama rade samo na strategijama privatizacije tih firmi. Smjela bih glavu staviti na panj da nijedna od njih ove godine nece biti prodata, pa cak ni naredne, a ja moju glavu bas volim i ne bih se odvajala od nje.
|
|