View Full Version : Astro druzenja
andjela pizelli 12-01-08, 11:06 palo mi je na pamet,da bismo mi,koji smo u blizini pg,mogli bar jednom mjesecno, da imamo mala astro okupljanja,gdje bismo mogli da razmjenjujemo astro znanja
mogli bi tu da dolaze i ljubitelji astrologije(po savjete:guitar:)
sto mislite o tome?
Zor_djevojka 12-01-08, 12:50 Mozheeeeeeeeeee, ja sam za!!!!....Jedva chekam :)....Astrologija je, izgleda, moja jedina uzvracena ljubav za sada....:cool:
palo mi je na pamet,da bismo mi,koji smo u blizini pg,mogli bar jednom mjesecno, da imamo mala astro okupljanja,gdje bismo mogli da razmjenjujemo astro znanja
sto mislite o tome?
pravi pogodak !..i ja sam ZA
beskrajnost 12-01-08, 19:09 Blago vama, kad se vratite recite kak bilo:)
Blago vama, kad se vratite recite kak bilo:)Idu li na Mars ili Veneru,da znam na vrijeme:secret:
andjela pizelli 12-01-08, 21:51 eh,vec nas vidim ,kako vadimo,karte,nase ili osoba koje nas interesuju,pa prici nikad kraja.....:loveletter:
nadam se i da ce nas,relativno brzo i titanija posjetiti,imamo nas dvije neke planove,bas ce biti veselo:rambo:
beskrajnost,nisi ni ti preko svijeta,pa se nadam ,da ces nas i ti nekada posjetiti:)
Ja sam vec nestrpljiva!!!
beskrajnost 13-01-08, 16:55 eh,vec nas vidim ,kako vadimo,karte,nase ili osoba koje nas interesuju,pa prici nikad kraja.....:loveletter:
nadam se i da ce nas,relativno brzo i titanija posjetiti,imamo nas dvije neke planove,bas ce biti veselo:rambo:
beskrajnost,nisi ni ti preko svijeta,pa se nadam ,da ces nas i ti nekada posjetiti:)
Na zalost amerika je preko svijeta. Tu ce trebat radit dosta godina na tom :rain:
andjela pizelli 13-01-08, 20:51 sutra popodne i prekosutra sam u pg pa mozemo da kafenisemo:red_bandana:
ponijecu i knjigu za osobu X,sa sobom
p.s. pa gdje si ti beskrajnost,nisi valjda u americi????
Zor_djevojka 13-01-08, 20:52 Super :)
palo mi je na pamet,da bismo mi,koji smo u blizini pg,mogli bar jednom mjesecno, da imamo mala astro okupljanja,gdje bismo mogli da razmjenjujemo astro znanja
sto mislite o tome?
Čestitam Andjela što si pokrenula ovo,tako to rade blizanke:mwah1:
Upravo su održani 2 paralelna sastanka u 2 grada na kojem smo proslavili 1. rođendan mog foruma i ljudi su oduševljeni i stvarnim upoznavanjem, jeli su se kolači, slavilo se i odlučilo:idemo dalje, stvaramo astroturizam:smokeing:
Već imamo kombi i plan, hahaha
Tako bi bilo divno da to i na ovom forumu bude, takva prijateljstva ne umiru lako.
Eto, možda se uspijem zaletjeti i do vas, bila bih presretna
Ljubim vas sve:mwah1:
sutra popodne i prekosutra sam u pg pa mozemo da kafenisemo:red_bandana:
Pa zenske,kad vam odgovara da se sastanemo dok je andjela u pg?
Moze li sjutra oko 16h?
Zor_djevojka 14-01-08, 20:37 Mozhe...meni sve mozhe, javite i Algol...
Kako vidim, nema muškaraca na tom okupljanju! :(
Je li muka na vas ili ih ne želite? :D
Zor_djevojka 14-01-08, 21:02 Samo bi nas dekoncetrisali :D
Ja znam da sam pozvan direktno od organizatora :p
Ja znam da sam pozvan direktno od organizatora :p
Ti si dobar ka leb, bezopasan, a ne fukara ka Walter ili ja! :D
Pas koji laje ne ujeda, a ja se pravim fin... :)
Zor_djevojka 14-01-08, 21:06 Ja znam da sam pozvan direktno od organizatora :p
zar ti nemahs nekih neodlozhnih obaveza sjutra popodne :D ?
zar ti nemahs nekih neodlozhnih obaveza sjutra popodne :D ?
Imam ujutro ;) Ma ne boj se nece te ta muka snac cisto sumnjam da cu moc sjutra popodne da lunjam po PG :)
Zor_djevojka 14-01-08, 21:08 e, da odahnem :D
e, da odahnem :D
Ali ako doleti kakvo zuto pile, budi fina :)
Zor_djevojka 14-01-08, 21:10 Bicu, obecavam ;)
Bicu, obecavam ;)
Koga ces to da bijes? :)
Zor_djevojka 14-01-08, 21:11 Nikog, miroljubiva sam ja :)
a sto ti je walter u svaku corbu mirodjija.....pusti co'eka :brucelee::w00t531:
a sto ti je walter u svaku corbu mirodjija.....pusti co'eka :brucelee::w00t531:
Zato što on to voli! Samo da đevojke ofiraju đe će se $utra srest, i eto nas nezvanih!
:notworthy:Ave,ave,ave:notworthy::w00t531:
Zato što on to voli! Samo da đevojke ofiraju đe će se $utra srest, i eto nas nezvanih!
hahahaaaa,isprepada ove zenske.....nidje zive duse sad ovdje....dogovarace se izgleda na pp......sve zbog tvoje pohlepe:thumb_up:
andjela pizelli 14-01-08, 22:05 Već imamo kombi i plan, hahaha
Tako bi bilo divno da to i na ovom forumu bude, takva prijateljstva ne umiru lako.
Eto, možda se uspijem zaletjeti i do vas, bila bih presretna
Ljubim vas sve:mwah1:
to znaci da vas mozemo ocekivatu u vecem broju?
to bi bilo divno:guitar::guitar::guitar:
andjela pizelli 14-01-08, 22:10 Pa zenske,kad vam odgovara da se sastanemo dok je andjela u pg?
Moze li sjutra oko 16h?
ajd dogovorite se meni odgovara....moze u magellanu,na dnu dalmatinske
ima simpatican kutak na spratu
@homere,imamo i muskog svijeta,al vam ga necemo otkriti:pg_bubbles_h4h:
ostace tajna,ako ne dodjes
pozivaju se svi koji vjeruju u astrologiju ili zele da je uce,uh zamalo da zaboravim,poziv upucujemo i dreku:guitar:
ajd dogovorite se meni odgovara....moze u magellanu,na dnu dalmatinske
ima simpatican kutak na spratu
@homere,imamo i muskog svijeta,al vam ga necemo otkriti:pg_bubbles_h4h:
ostace tajna,ako ne dodjes
pozivaju se svi koji vjeruju u astrologiju ili zele da je uce,uh zamalo da zaboravim,poziv upucujemo i dreku:guitar:
ja ne mogu sjutra ali vidimo se nadam se ovamo:)
to znaci da vas mozemo ocekivatu u vecem broju?
to bi bilo divno:guitar::guitar::guitar:
Ah, ne, ne, tek smo krenuli po Hrvatskoj:superman:, nazvali smo taj obilazak"astrotours"
Ma zezam se, to su neke mogućnosti, ali ako dođem tu,doći ću sama
Derek_Trotter 15-01-08, 10:41 Hvala na pozivu, potrudicu se da dodjem
Zor_djevojka 15-01-08, 12:56 Eto i mene, ako me prestane boljet' stomak :(
:yumm2:Saturn mi je preko puta Urana a u zaleđu Jupitera pa ne znam smijem li iđe danas odit!
beskrajnost 15-01-08, 15:52 sutra popodne i prekosutra sam u pg pa mozemo da kafenisemo:red_bandana:
na zalost da amerika, zato mi vi ispricate :)
i kako bilo jel bilo danas!?
BIli smo nas cetvoro: Mary, Andjela, Taurus i ja! Upoznali se, povadili natalne:p,ispircali,a da smo imali vise vremena ko zna do kad bi to trajalo,hehehee.. Milo mi je najvise sto upoznah Andjelu konacno! Nadam se da ce nam se sledeci put jos neko pridruziti. :thumb_yello:
Oce kako nece, no se bojim da vam ne dosadi :)
Meni je bilo odlicno,bio sam jedini muskarac okruzen lijepim curama(sada mi je lakse da pricam a tamo sam se us...)
Jako inspirativno druzenje, koje ce jednog lijenog bika podstaci da se ozbiljnije pozabavi astrologijom.
Vrijeme nam je brzo proslo,tako je to kada se prica astrologiji.
Nadam se da ce nas drugi put biti vise na okupljanju.
BIli smo nas cetvoro: Mary, Andjela, Taurus i ja! Upoznali se, povadili natalne:p,ispircali,a da smo imali vise vremena ko zna do kad bi to trajalo,hehehee.. Milo mi je najvise sto upoznah Andjelu konacno! Nadam se da ce nam se sledeci put jos neko pridruziti. :thumb_yello:
A ja sto vise citam tvoje (malobrojne) postove sve vise mi se cini da te poznajem...
Milslim da se znamo...
Mislim dakle postojim :)
andjela pizelli 16-01-08, 00:48 Vrijeme nam je brzo proslo,tako je to kada se prica astrologiji.
.
Proslo?Proletjelo....
Algol je divna,Mary...da sam musko,uh ne bih mogla da odolim,oci da ne skines sa nje :thumb_up:a Taurus..nadam se da ga nismo udavile,od njega se cak moglo nesto i nauciti,iako je pocetnik,prati sajt Nikole Stojanovica,koji ne stizem citati...
U letu se pojavio i Derek,za svaki slucaj,da bude sve pod kontrolom,Milenaaa je bila ko tajfun,juce nije mogla stici od obaveza,al smo uspjele da se vidimo,rose,e bas mi je zao sto nije stigla....
Algol ima divnih ideja,a l se bolim da ce biti jos dugo u nasoj blizini,kakve su joj planete,ode nam ona brzih dana...mozda do beskrajnost:guitar:
na zalost da amerika, zato mi vi ispricate :)
mozda mi dodjemo do tebe sa titanijim kombijem:notworthy:
Zor_djevojka 16-01-08, 01:08 Meni je krivo shto ne dodjoh, a zaista sam se radovala prvom 'astroloshkom' okupljanju..Ali..Okolnosti i raspolozhenje mi je bilo takvo da je ipak bilo bolje ostati kuci...Za sva naredna, chvrsto dajem obecanje da cu biti tu, jer sam zaista istinski zaljubljenik u astrologiju...
I nat. i tr.Mo u Ovnu..nije ni chudo shto sam sva...bezveze...
Zezash da imash dva telefona?
ja 3 :P
dolazim ja next timeeee :))))))
andjela pizelli 16-01-08, 20:33 ja 3 :P
ti si uvjek sa nama i kad nisi tu:mwah1:
ti si uvjek sa nama i kad nisi tu:mwah1:
steta sto sam i ja malo daleko voljela bi da upoznam andjelu :( i zelim da ucim nesto o astrolozi..a jos mi nije jasno haha
[QUOTE=petar;243386]mozete li i mene naucit nesto[/QUOTE
A ti nam se pridruzi sledeci put:wink3:
andjela pizelli 18-01-08, 21:11 steta sto sam i ja malo daleko voljela bi da upoznam andjelu :( i zelim da ucim nesto o astrolozi..a jos mi nije jasno haha
draga moja nikad se nezna...kad ce se ljudi sresti...mozda me put dovede do tebe ili tebe do nas:photo:
andjela pizelli 27-01-08, 00:35 ja 3 :P
a vidim ja vec tvoj next timeeee,eto ni sutra nemozes,kako procitah....
ja sam sutra popodne u Pg,pa ko hoce i moze,nadam se da nas magellan cheka
:smokeing:
a niste fer :(
na svadbu sam.... :(
andjela pizelli 27-01-08, 00:59 a niste fer :(
na svadbu sam.... :(
Ma mico,pa ti znas da sam ja cesto u Pg,vidimo se mi dr put:loveletter:
andjela pizelli 27-01-08, 11:12 I kad se vidimo???
Ko moze nek dodje u 18h u Magellana,(na pocetku Dalmatinske)eto tako,ja se moram rano sutra vracati jer imam zakazano u zubara:yawn431:
|
|