View Full Version : Zgodna mjesta za vođenje ljubavi
Ako želite da unesete malo uzbuđenja u vaš seksualni život potražite neka nova uzbudljiva mjesta, jer će to umnogome doprinjeti osvježenju vaše veze.
Balkon je super mjesto za seks, a naročito ako je iznad petog sprata i ako ima predivan pogled na grad.
Ormar je takođe vrlo izazovno mjesto jer mali prostor po svojoj prirodi zbližava ljude, a i temperatura poraste, pa ako ga slomite, uživanju neće biti kraja.
Stan vaših roditelja, ako ne živite s njima. Ako idu na put, stalno im se nudite da ga čuvate. Oni će pomisliti da ste dobar sin, a vi ćete ga ispuniti strašću.
Šator je takođe vrhunsko mjesto za seks. Mnogo se trese i sve se čuje, pa morate biti obazrivi da vam neko ne uleti.
Fudbalski teren je odlično mjesto jer je trava neviđeno mekana, a prija čak i kad je zalivena. Preskočite ogradu stadiona i vratićete se kad tad na mjesto zločina.
Sto za bilijar je super, samo pazite da ne oderete koljena. Tražite neke poze u kojima je veći dio tijela u dodiru sa površinom stola da ne bi dobio žuljeve i upalu mišića.
izvor: CafeMontenegro (http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.php?group=5&news=17280)
vidis ovo za stadion me zagolica...sator cu probati ovog ljeta ..eto ne dade mi se do sad
ja bih mogao ekstremna mjesta za sex nabrojati...
lol
Zor_djevojka 12-01-08, 07:39 Fudbalski teren je odlično mjesto jer je trava neviđeno mekana, a prija čak i kad je zalivena. Preskočite ogradu stadiona i vratićete se kad tad na mjesto zločina.
E, jest' da sam zrelija i ozbiljnija u odnosu na ranije, ali mi se zhelja ne mijenja...Vazda sam govorila..Napravicu makar jedno dijete na stadion San Sira..Mozhe i u svlachionici ;)...:mwah1:
P.S. Shto mislite..za koga ce navijat' :D?
Klasika - krevet, sto, plaza.
Zor_djevojka 12-01-08, 13:04 Pa, sugradjanko i sestro po znaku ...i ja preferiram klasiku..Krevet mi najmiliji, mada mi ni pod nije mrzak ;)...a plazha mi je vishe za mazhenja i predigru ;)...Priroda je zakon!...u zgodnom i neodoljivom drushtvu ;)
Malo mi je tvrdo na podu, nista bez neke step deke, ili stradaju koljena i ledja :)
Plazu obozavam, svasta nesto moze da se radi, sirina je :)
Zor_djevojka 12-01-08, 14:23 i krov neke zgrade...shto visochije, to bolje...A ja sam jaka na prichu, a nishta da radim po tom pitanju...:cool:
...a kroz shiber od auta.....;) interesantno
Dekice izvodish mi razne akrobacije prijateljice...
E, jest' da sam zrelija i ozbiljnija u odnosu na ranije, ali mi se zhelja ne mijenja...Vazda sam govorila..Napravicu makar jedno dijete na stadion San Sira..Mozhe i u svlachionici ;)...:mwah1:
P.S. Shto mislite..za koga ce navijat' :D?
Za Partizan.
Zor_djevojka 12-01-08, 18:33 ahahahahahaha to jedino, ako....No, necu nishta prichat' :D
evo za one koji vole more ;)
http://img218.imageshack.us/img218/2623/imagesxf8.jpg (http://imageshack.us)
Ovo u vodi mi nije bas za neko lagodno praktikovanje mada izgleda mocno na slikama...A sta znam,mislim da je svugdje lijepo kad si sa osobom koju volish ali krevet mi je ipak najudobniji,dok mi s druge strane moja masta uvjek stvori sliku neke lijepe kucice od drveta i nas dvoje na podu kod kamina dok napolje pada snijeg....Ljeti to uvjek moze biti plaza nocu(privatna) sa desetine svjecica oko nas...eeeeeeh...lijepo izmastano...:rolleyes:
Nije u vodi uopšte problematično. Preporučujem slatke vode bez brzaka! ;) I ni slučajno hladnu!
Za svaki slučaj:D
Nije u vodi uopšte problematično. Preporučujem slatke vode bez brzaka! ;) I ni slučajno hladnu!
Za svaki slučaj:D
a onda u kadu:D
a onda u kadu:D
Može, ali Jezero je idealno!
Može, ali Jezero je idealno!
toplije ti je more:)
toplije ti je more:)
Nije! :nono2:Provjereno!:twisted:
Nije! :nono2:Provjereno!:twisted:
mora da si ti u kakvu lokvu bio:D
mora da si ti u kakvu lokvu bio:D
Sad ti je krivo što nijesi probala:thumb_yello: ili što je jezero toplije od mora!?:secret:
Aha, super je to, a o sto je morska voda slana pa samim tim moze izazvati razne iritacije... A da ne pricam o prljavstini... No dobro, ko voli nek izvoli.
Zor_djevojka 20-01-08, 10:46 pushti ti iritaciju i prljavshtinu, iako si u pravu, no mi nikad nijesu bili jasni oni koji UZHIVAJU da vode ljubav u vodi...Voda ispere vlazhnost koja nastane,posebno kod zhene i to ni u kom sluchaju ne mozhe biti prijatno...'Zhesci' peting je prihvatljiv, neko mazhenje, predigra, ali sam chin...NIKAKO...
pushti ti iritaciju i prljavshtinu, iako si u pravu, no mi nikad nijesu bili jasni oni koji UZHIVAJU da vode ljubav u vodi...Voda ispere vlazhnost koja nastane,posebno kod zhene i to ni u kom sluchaju ne mozhe biti prijatno...'Zhesci' peting je prihvatljiv, neko mazhenje, predigra, ali sam chin...NIKAKO...
Pa da, o tome i pricam. Zamisli kad uz trenje ide so... :)
Pa da, o tome i pricam. Zamisli kad uz trenje ide so... :)
Stvarno u moru nijesam probao, ali na jezeru je bilo vrh, samo treba života za to.
Što se tiče ove Rosine primjedbe, ima toga ali ne u tako strašnoj mjeri!
Ja bi opet! :D
Voda ispere vlazhnost koja nastane,posebno kod zhene i to ni u kom sluchaju ne mozhe biti prijatno...'Zhesci' peting je prihvatljiv, neko mazhenje, predigra, ali sam chin...NIKAKO...
Potvrdjeno. :D U moru je feeling nikakav.
Mislim, feeling samog cina... Forplay je svugdje vrh.;)
Zor_djevojka 20-01-08, 12:35 Potvrdjeno. :D U moru je feeling nikakav.
Znam, znam, zato i kazhem ;)
Voda ispere vlazhnost koja nastane,posebno kod zhene i to ni u kom sluchaju ne mozhe biti prijatno...'Zhesci' peting je prihvatljiv, neko mazhenje, predigra, ali sam chin...NIKAKO...
To je to..Naravno da je tako ;)
pushti ti iritaciju i prljavshtinu, iako si u pravu, no mi nikad nijesu bili jasni oni koji UZHIVAJU da vode ljubav u vodi...Voda ispere vlazhnost koja nastane,posebno kod zhene i to ni u kom sluchaju ne mozhe biti prijatno...'Zhesci' peting je prihvatljiv, neko mazhenje, predigra, ali sam chin...NIKAKO...
slazem se potpuno..
to ovako kad vidis izgleda primamljivo,ali...no way....
Manje mislite a više se je****, biće vam ljepše!:D
I mene nagrdiste, pa počeh da razmišljam ;)
black adder 20-01-08, 17:01 U moru je ekstra ljudi, vjeruj te, probaj te. Sve ide fenomenalno, ništa voda ne spira, sve ostje đe treba i kako treba! Još ako neko primjeti (još i ako je žensko) pa virka ispod oka, to još pojačava osjećaj zabave!!!
...na zadnjem sjedistu moga auta... :D
Automobil... 3+
Brzi Voz (kupe 128 :D)... 4
Ispod borića (rasadnik)... 4
Kabinet informatike.... 4+
Sjenik... 5
Jezero (u vodi)... 5
Direktorova kacelarija.... 5
U žitu... (Lovac u žitu) 5+
Automobil... 3+
Brzi Voz (kupe 128 :D)... 4
Ispod borića (rasadnik)... 4
Kabinet informatike.... 4+
Sjenik... 5
Jezero (u vodi)... 5
Direktorova kacelarija.... 5
U žitu... (Lovac u žitu) 5+
zaboravio si na grani:D
zaboravio si na grani:D
Ti mala kad ne bi odgovorila, jezik bi pregrizla... :tongue2: :D
u prirodi pod zvjezdama,
na pješčanoj plaži uz zalazak sunca
na terasi sa pogledom na more... :)
mada sa pravim partnerom nema lošeg mjesta,mjesto je nebitno kad je želja prisutna..;)
Ti mala kad ne bi odgovorila, jezik bi pregrizla... :tongue2: :D:zip:
...a kroz shiber od auta.....;) interesantno
oli mi 'nacrtati' kako to izgleda?
oli mi 'nacrtati' kako to izgleda?
haha,a kako da ti nacrtam :)
probaj ako si raspolozen za zescu gimnastiku:weight_lift2:
nestasni_cipiripi 05-03-08, 15:54 U moru - 10
na plazi - 10
one sume kod kap-a - 8
parking kap-a - 7 e je guzva
gorica - 9
park krusevac - 10
i meni najmilije Skalini 10+
Angelina75 30-06-08, 00:23 meni krevet najudobniji:thumb_yello:...i u vodi nije lose...nisam u moru ali u reci jesam....bila je topla:thumb_yello:....i bilo je super....ja bi opet...
u sumi na cebetu...
a super je bilo i na terasi stana na 4 spratu....u mraku i uz svece...sreca pa ta zgrada gde je stan gleda u brdo...
mislim da bi bilo extra i u djakuzi kadi ...ali ja je nemam...
1.perast ...1 plazhica... ludilo!:D
eh........oni...necu reci koja je ,pa da mi je zauzmete!:D
2.kamenari-kod svetionika :D
thundercat 01-07-08, 21:10 kod milke u prikolicu...
Jel, zbog Milke ili prikolice?
Pa Da, Zbog Milkine Prikolice...
thundercat 01-07-08, 21:33 Srecnik si , sta drugo da ti recem . Meni se ni na sleper ne bi digao..
Srecnik si , sta drugo da ti recem . Meni se ni na sleper ne bi digao..
eee, nisi ti bio kod milke u prikolicu...da vidis sto je prava ljubav...
thundercat 02-07-08, 09:51 eee, nisi ti bio kod milke u prikolicu...da vidis sto je prava ljubav...
Bolje sto nisam . Da jesam, sad bi milka bila beskucnik..
Ma vikendica na planini...lud provod,priroda,kucica,nikog okolo nas,sami u divljini...a sve...savrsenstvo,moracu da ponovim ovo..:)
pa rece homer neko jezero ili slatka voda .... npr ada ciganlija....brdo ljudi...u sred dana....svi oko tebe a niko ne zna sta radis....svi misle vidi dvoje kako se vole....ehheeh...sreca mutna voda :D
Seks na eks
U trci s vremenom treba biti majstor da se pronađe slobodan prstor za vođenje ljubavi. U tom slučaju na brzaka je jedina solucija. Evo nekoliko prijedloga za brzo reagovanje u slučaju ubrzanja krvotoka u predjelu genitalija.
Lift se rangira kao najbolje mjesto za “seks na eks”. Bolje bi bilo da se ne vozikate gore dolje, nego da se zaglavite na međuspratu i da požurite dok se nijesu pobrinuli da ga odglave.
Kažu da je bioskop vrlo zahvalan posebno za oralni seks i da je nevjerovatno iskustvo koliko god da zvuči kao kliše. U mraku su manje mogućnosti da će vas neko vidjeti.
Auto i nije originalna ideja, ali nije zgoreg napraviti pauzu tokom vožnje. Samo pazite da to bude na lokaciji gdje vas neće uhapsiti zbog nepristojnog ponašanja na javnom mjestu. Idealna poza je misionarski ili kad se ona nalazi gore.
Seks na radnom mjestu svako treba da isproba. Zbog radnih obaveza on ne može da traje u nedogled, ali poslije toga svaki posao postaje pjesma. Idealno je stojeći prislonjeni uz zid ili na radnom stolu.
Garderoba u prodavnicama je skrovito mjesto gdje fantazija počinje čekajući da se draga presvuče, a vrlo malo je potrebno da i vi uđete u svlačionicu i pomognete joj.
|
|