View Full Version : Veličina slova u potpisu

Arabea
06-01-08, 23:02
Molim sve korisnike da ne pretjeruju u veličini slova koje koriste u svojim potpisima zbog jednostavnog razloga. Zauzimanja pola stranice podforuma jednim postom.
Mislim da će se administracija složiti!:throb:
Hvala!

Derek_Trotter
07-01-08, 13:34
To si dobro primjetila. A to je i iz prakticnih razloga jer ako neko dolazi preko dial up-a onda mu treba puno vise vremena da otvori stranu

Arabea
07-01-08, 22:18
Točno tako Derek. Bila sam slobodna, pa sam jednu korisnicu obavijestila i preko pp-a da smanji slova, jer su joj uistinu bila ogromna, a potpis u tri reda. :)

mozak
07-01-08, 22:27
dobra Arabea

anon1
07-01-08, 23:03
Moram ja potpis u 5 redova stavit da vidim kolko to smeta :)

DYLAN DOG
11-01-08, 01:41
vBulletin daje opciju podesavanja da se potpis jednog clana bez obzira na broj postova pojavljuje samo jedan jedini put na datoj stranici (da ne dodje do zabune, ne temi, vec stranici)... Tako da to nije problem. A i trebali bi imati veci ''kapacitet'' za slike avatara...

BlackWoman
12-01-08, 13:48
To sam primjetila na više foruma, u potpisu em slika, em pjesma, em još neko čudo koje zaista skreće pažnju sa postova. (moj potpis je napravio Derek, baš je sladak potpis http://www.kolobok.us/smiles/big_standart/smile.gif)

pehar
08-05-08, 23:54
Nemojte meni skidati slicicu Nadala ko Boga Vas molim!

mistique
08-05-08, 23:57
Ostavicemo ti papagaja :D:D

simm
09-05-08, 00:35
To si dobro primjetila. A to je i iz prakticnih razloga jer ako neko dolazi preko dial up-a onda mu treba puno vise vremena da otvori stranu
Zasto bi to usporavalo ucitavanje strane? HTML source je iste velicine i za mala i za ogromna slova, web browser je taj koji interpretira sadrzinu strane, a to nema veze sa protokom.

Svejedno, ja isto ne volim ogromne potpise jer onda ne znam sta je post, a sta potpis. :toobad:

Pera Detlic
09-05-08, 13:35
Ja predlažem da se peharica zajedno sa Anom, papagajem i Nadalom banuju.
To stvarno nema smisla.:rolleyes:
Posebno me ovaj papagaj ugrožava. :D

pehar
15-05-08, 18:32
:tears::tears::tears:Odletese Ana,Nadal,i papagaj...