View Full Version : Kupiti ili ne ?

Zor_djevojka
01-01-08, 15:03
stan, kucu gdje se desio, pochinio zlochin..ubistvo ili mozhda samoubistvo
http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/icon_question.gif Pitam to zbog prirode posla kojim se bavim..Da li bi vama ovi 'razlozi' smetali i odgovorili od kupovine nekretnine http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/icon_question.gif Ili, opet, mozhda to ne treba da bude prepreka, ukoliko vam se prostor svidi i sebe jednostavno vidite u istom..
Meni ne bi smetalo uopshte...Ali dosta ljudi (u mom sluchaju kupci) nekako 'bjezhe' glavom bez obzira kad chuju informaciju za datu nekretninu, jer nam moralna obaveza nalazhe da tako neshto moramo predochiti potencijalnim klijentima...

liv_tyler
02-01-08, 22:42
Ne znam...
U prvom trenutku sam pomislila da mi ne bi smetalo, ali onda ipak, kad pomislim da je to moj zivot, da to nije neka sitnica koje se mozes rijesiti kad ti padne na pamet, a sa druge strane znas da nije jedino mjesto, da sigurno postoji jos mnogo lijepih gdje se nista nije desilo u kojim bih mogla zivjeti...
Nekako ti nije prijatno da mjesto na kome provodis toliko svog vremena obavija losa karma, cak i kad nisi sujevjeran.

Zor_djevojka
02-01-08, 22:47
Konkretno, u nashoj kancelariji (to je bio stan ranije) je zhena ubila muzha i ljubavnicu chini mi se, pa nam to nije smetalo ;)...Ne kazhem sad za nekretninu dje je bio neki masakr, pokolj, tu bi se mozhda i ja razmishljala...Ali ovako...uzela bih, zashto da ne...

liv_tyler
02-01-08, 22:55
Drugacije mi je kad je u pitanju kancelarija,a drugacije kad je to mjesto gdje spavas (mada neki i na poslu spavaju :p ).
Evo recimo, mi smo imali problema sa bivsim stanarima nase kuce, tacnije sa zenom koja je tu zivjela, a njen muz je umro. Ona je tvrdila da je njegov grob negdje u dvoristu, ili tako nesto. Ne vjerujem da je to uopste istina, ali takve stvari te opterete. Nikad mi ova kuca bas nije prirasla za srce. Jednostavno je to nesto u ljudima, nesto vjerovatno iracionalno, ali eto, prisutno.

explosion
03-01-08, 12:39
Ne bi mi bilo svejedno, ali vjerovatno ne bih odustala od kupovine. Mada, nije da ne zavisi od toga kakvo ubistvo se desilo. Npr. to ubistvo muza i nj ljubavnice mi nimalo ne bi smetalo:whistling2:

Amelie
03-01-08, 13:43
ja ne bih kupila stan definitvno.
mozda bih mogla da iznajmim takav stan kad bas ne bi bilo druge,ali da ga kupi sigurno ne :)

Dot
04-01-08, 15:41
ma sto da ne, tuzna je sidbina njihova bila, ali ako mi se vec stan dopada, znaci ucinili su mi uslugu sto su se poubijali pa stan zavrsio na prodaji :)
jedino bih pokusao da oborim malo cijenu na racun toga :)

finder
05-01-08, 03:37
pa sad.......ako malo razmislite imate npr. po primoriju masu starih kuca stare i po par stotina god.......nevjerovatno mi je da bar neko nije umro u najmanju ruku ili stradao a njima tesko da moze da pane cjena:) Jedina varijanta da odbije nekog je mozda neki bas zestoki zlocin....npr kao u herceg novom sto je bilo.....sto je lik pobio cjelu familiju.....tu nema sansi da bi boravio makar mi i dzabe dali

Amelie
05-01-08, 15:24
eto,uze mi slova sa tastature,na to sam i ja mislila.
kljik na vagicu
dobrodosao :)

anon1
05-01-08, 16:56
I kakva ti je sad to tastatura bez pola slova :) Ma kupices ti drugu :)

Evo ja da se izjasnim :)

Ne bih nikad kupio takvu kucu/stan. Sto se tice zivljenja proveo bih u takvom objektu kolko god vremena je potrebno. Energija se zadrzava na jednom mjestu ali moze s njega i da se prenosi...tako da sve je to relativno ;)

sarita
06-01-08, 00:12
ja ne bih kupila za stanvanje nesto dje znam da je bio neki veliki zlocin. ne znam zasto...imala bih osjecaj da ipak ta energija ostaje prisutna tu negdje

pehar
14-02-08, 16:00
nikada ne bih kupila kucu u kojoj se desio zlocin,ne mogu ni pomisliti da bi za to dala novac i u takvoj kuci spavala,mislim da bi me to opterecivalo i da bih stalno misl;ila na taj zlocin koji se desio

leonarda
16-02-08, 18:39
nikada ne bih kupila kucu u kojoj se desio zlocin,ne mogu ni pomisliti da bi za to dala novac i u takvoj kuci spavala,mislim da bi me to opterecivalo i da bih stalno mislila na taj zlocin koji se desio

pehar, djelimo isto mišljenje :love54236:

posebno mislim na to kako bih i jednu noć spavala tamo... mislim da ne bih mogla da zaspim. na mene djeluje i horor film, a ne da živim u stanu ili kući gdje je neko ubijen. počela bih da haluciniram 100%

Ribica
17-04-08, 18:42
Ne bih .. Zato što sam mišljenja da i prostor, kao i ljudi, posjeduje određenu vrstu energije. Takođe, ne volim ni pomisao da je groblje u blizini.

milenaaaa
19-04-08, 01:04
Ne bih sigurno.