View Full Version : I josh jedan zanimljiv test ;)
Zor_djevojka 26-12-07, 20:56 URADITE OVAJ TEST VRLO JE ZANIMLJIV ;)
Kod kuce ste i istovremeno se deshava sljedecih 5 stvari koje zahtijevaju
vashu pazhnju:
1 - Zvoni telefon
2 - Vashe dijete plache
3 - Neko vam zvoni na vrata
4 - Rashirili ste ves napolju, a pochinje da pada kisha
5 - Ostavili ste otvorenu slavinu, a voda pochinje da prelazi ivicu
sudopere
Kojim redosledom rijeshavate ove probleme?
Zabiljezite na komadu papira vash redosled - oznachavajuci ih brojevima, a
zatim prekontrolishite vashe rezultate!!
URADITE TO! REZULTATI SU ZAISTA VRLO ZANIMLJIVI.....
Rezultati su malo nizhe
Svaki broj predstavlja aspekt vasheg zivota.
Evo sta predstavljaju
1 - Telefon: posao
2 - Dete: porodicu
3 - Vrata: prijatelji
4 - Ves: novac
5 - Voda: seks
Redosled predstavlja vash odnos prema navedenom!!!
Ja bih : uzela dijete jureci prema telefonu, s telefonom izmedju glave i ramena i djeteta u naruchju poshla da otvorim vrata, zatim da zatvorim chesmu, a onda prema terasi da pokupim vesh....
A vi?
uzela dijete,trcala da zatvorim cesmu,javila se na tel,posla da otvorim vrata,pa na terasu
5,2,3,4,1
s tim sto dok bih zatvarao slavinu (5) ne bi mi na pamet padao sex,nego to sto ce se parket nagrdit.
1 - Telefon: posao
tko bi rekao ccc
1, 2, 3, 5, 4 mada čisto sumnjam da bih se sjetio veša, ali vjerovatno je ovo test namijenjen ženama ;)
2 porodica
1 posao
5 sex
3 prijatelji
4 novac
Uzela dijete, zatim telefon, zatvorila vodu, otvorila vrata i pokupila na kraju ves.
http://smiliestation.de/smileys/Kaos/22.gif
Zatvorila cesmu, pa tada uzela dijete, jer djeca stalno vrsite :),zgrabila dijete pa otvorila vrata, pokupila ves a tek onda se javila na tel. (mada se u vezi posl.2 stavke dvoumim). Znaci 5 2 3 4 1. Ispade da mi je sex na prvom mjestu jer se bojim poplave :D
5,5,5,5,5 :D
Samo bih cesmu zavrtao!
5, 3, 1, 2, 4 i to od stra'a da se ne poplavimo...;)
25314
Okle ovaj sex sa slavinom nađe rossi?
Zor_djevojka 10-01-08, 15:38 :D...
Zor_djevojka 10-01-08, 15:40 Teke bi nama stan poplavio :D...Meni posebno :D
Zor_djevojka 10-01-08, 15:44 ajde more..dje ima vode, ima i...dignutija parketa :D
Ima. No muka ako dijete zaplače.
Zor_djevojka 10-01-08, 15:51 Dijete je dijete ;)
Ono jest. Neće škodi. Spoji se lijepo i korisno. Pametna si ti. Velim ja.
Zor_djevojka 10-01-08, 15:56 :mwah1:...Mada, da je bog..ima tih igrachaka sad koliko te volja :D
25314
Okle ovaj sex sa slavinom nađe rossi?
Janje ne bi vjerovao koliko smo slični... Iako sumnjam u vjerodostojnost ovoga svega ali eto
2,5,3,1,4
p.s. A što moraš da ličiš na mene...:D
5 sex
2 porodica
3 prijatelji
4 novac
1 posao
andjela pizelli 07-02-08, 10:16 na prvo mjesto dijete,zatim slavina,da ne poplavi kuca,a i komsinica bi poludjela,nije samo meni steta,zatim ves,tuga me od prljavih kisa,zatim telefon,ne mogu mu vise zvuk cuti,pa zvono..ne volim nenajavljene osobe,znaci oni su na kraju:red_bandana:
2 - moje je dijete uvjek na prvom mjestu
5 - da kuća ne popluta
3 - da ne čeka ispred vrata ko god da je
4 - pokupila robu da ne moram ponovo prat'
1 - ako kome trebam zvaće ponovo
Mislim da je svakome dijete na prvom mjestu ali isto tako mislim da bi svaka od nas prvo zatvorila slavinu ako vec vidi da ce kuca da popluta,a djetetu koje place uobicajeno nista ne znaci sekunda prije ili kasnije..
P.S.Osim naravno ako je razlog placa ozbiljan, da padne ili slicno...tada bih naravno prvo uzela dijete pa nek kuca popluta
a ne znači ni za vodu sekunda prije ili kasnije..izlilo se pet litara ili šest isto ti je..:)
jeste ali znaci ono da li da se uopste izlije ili ne...ipak ako se i malo izlije moras izmicat cijelu kuhinju...:)
2, 5, 3, 4, 1
Seko, mislim da se slazemo?
5 2 3 1 4
da se zatvori cesma treba 1-2sekunde, a da se smiri dijete treba mnogo vise i pri tome se moze potpuno na vodu zaboraviti ;)
anone tvoje razmišljenje je na mjestu..i kad bi sa neke distance gledala i ja bih rekla isto tako ali u takvim trenucima se radi instiktivno..ja govorim u svoje ime i znam kako bih ja reagovala..i ne želim nikoga da ubjedjujem u suprotno ali ni da se pravdam zbog bilo čega.. sigurno desetak puta sam, realno gledajući, trebala da uradim prvo neke druge stvari ali sam uvijek prvo prilazila svom djetetu i sa njom u naručju obavljala te neke druge stvari..a vjeruj mi bila sam i u mnogo težim situacijama nego što je zatvaranje slavine..
2 5 3 4 1
ma da...ovo je samo zabava i uopste se ne moze govoriti o tome da je to mjerodavno...jer ovo kako bismo reagovali zavisi od mnogih drugih faktora..
Prije svega plac djeteta je ovdje vjerovatno svak drugacije protumacio, nekome djeca kenkaju po cijeli dan zbog gluposti, u tom slucaju ce se prvo slavina zatvoriti vjerovatno a ako plac posmatramo kao posledicu nekog dogadjaja tada ce se prvo dijete uzeti itd...
Jednom davno sam rešavala ovaj test.
Redosled je bio sledeći
Uzimam dete u naručje, zavrćem slavinu, otvaram vrata, pokupim veš, a i ako ne stignem da se javim zvaće opet.
2, 5, 3, 4 i 1.
voda-seks
telefon-posao
dete-porodica
vrata-prijatelji
ves-novac
5
2
3
1
4
đe me nađe... :D
5,3,2,1,4...
Prvo bih zatvori cesmu da mi kuca ne poplavi,pa bih otvorila vrata,da mi se gosti ne vrate :D ..onda bih otisla do djeteta da vidim sto place,javila bih se na telefon ( koji do tad vise ne bi ni zvonio :D ),pa tek onda unjela ves...
sex
prijatelji
porodica
posao
novac
ne bih bas rekla....
porodica,posao,prijatelji,novac,sex....
BlackWoman 24-04-08, 23:30 5 3 2 4 1
Znači, na prvom mjestu mi seks? (poplavi kuća!!!)
Prijatelji na drugom a porodica na trećem? (da je palo dijete i da se udarilo bilo bi prvo, ali kad plače neće mu ništa biti za tren)
Na četvrtom novac pa posao, pih.
slavina
dijete
vrata
telefon
ves
madagaskar 13-05-08, 09:47 slavina
dijete
vrata
veš
telefon
Mada mi se ovo sa slavinom na 1. mjestu ne uklapa
5,5,5,5,5 :D
Samo bih cesmu zavrtao!
5, 3, 1, 2, 4 i to od stra'a da se ne poplavimo...;)
:D:biggrin:
ja - 5,3,4,2,1
52314.....A zasto napisa da voda prelazi preko ruba.....namestaljka...cccc.......:thumb_up:
Slowpoke Rodriguez 08-06-08, 22:42 1 - Telefon: posao
Ja bih : uzela dijete jureci prema telefonu, s telefonom izmedju glave i ramena i djeteta u naruchju poshla da otvorim vrata, zatim da zatvorim chesmu, a onda prema terasi da pokupim vesh....
Znaci - porodici podredjujes posao, a za prijatelje se vrijeme nalazi zimedju te dvije obaveze, dok nakon sexa razmisljas o novcu?
:D :D :D :D :D
Zor_djevojka 08-06-08, 22:51 Znaci - porodici podredjujes posao, a za prijatelje se vrijeme nalazi zimedju te dvije obaveze, dok nakon sexa razmisljas o novcu?
:D :D :D :D
a ti rezonujesh drugachije, ili... :D
Slowpoke Rodriguez 08-06-08, 22:57 a ti rezonujesh drugachije, ili... :D
Meni je najbitnije tu vodu zaustavit. Briga me za sve - samo da komsijama ispod ne poplavi :D :D :D
Zor_djevojka 08-06-08, 23:00 ja volim da plivam, tako da...;)..neka tochi, neka tochi :D
5,3,2,4,1 :p Tacno je to... samo sto bih ja ovoj petici dodala ljubav i onda bi bio kompletan pogodak.
5,2,3,4,1...
Broj 5 je na prvom mestu samo zato sto imam veliki strah od problema sa instalacijama(koji je nekoliko puta bio opravdan)i sa stetom koju to moze naneti komsijama..a ne zbog opsednutosti seksom...:-))
gargamelka 02-12-08, 16:33 25314
|
|