View Full Version : Vjerovali ili ne: Jesti govna nije sramota

DYLAN DOG
03-12-07, 11:48
Shit-eatersi su izašli iz ilegale. Sada u svom fetišu mogu uživati u bordelima diljem sjeverne Europe. Mnoge javne kuće nude 'šampanjac' i 'kavijar', a i cijene su pristupačne.

Jedenje ljudskog izmeta trenutno je najpopularnija vrsta seksualnog zadovoljstva među fetišistima u Nizozemskoj i Belgiji.

Većinu bordela diljem sjeverne Europe preplavili tzv. shit-eatersi iliti govnojedi, koji orgazam mogu doživjeti jedino kad se hrane izmetom.

Pored uobičajene ponude, brojni bordeli nude i ''kavijar'' i ''šampanjac''. Iako se takva ponuda čini sasvim uobičajenom, pogotovo za luksuzna mjesta, riječ je ipak o novoj perverziji – degustiranju mokraće i jedenju izmeta.

I cijene su povoljne. Kreću se od 50 do 200 eura, ovisno što klijent želi.

Dakle, ako klijent želi pojesti govno, to će ga stajati 50 eura, no ako želi nahraniti prostitutku izmetnom cijena je četiri puta veća.

Vlasnik jednog nizozemskog bordela kaže da ga dnevno posjeti desetak shit-eatersa te tvrdi da su djevojke s proljevom na cijeni.

Novi zahtjevi mušterija ne padaju prostitutkama baš lako, kako kažu, potrebna je velika koncentracija da bi se mušteriji pružio nezaboravni užitak.

Ljudi koji imaju potrebu jesti izmet kako bi se seksualno uzbudili zadovoljstvo nalaze u podčinjavanju. Nakon što isprobaju sve vidove dominacije, od vezivanja do bičevanja, uglavnom završe na shit-eatingu.

http://www.net.hr/webcafe/page/2007/11/29/0309006.html

DYLAN DOG
03-12-07, 11:49
Mene samo zanima kad ce Apokalipsa??? Sto se ceka s tim?!! Ovo je neopisivi uzas....

kliko
03-12-07, 11:58
Uh,Alfe, vise nije znači sramota kad ti neko reče:"Ej,jedi govna!"

Naježio si me sad sa ovim. Sloboda i demokratija nase generacije,poslije mnogih prethodnih koje su gušene i gažene...sad smo kao pušteni s lanca...
Uh, ne volim da diskutujem na ovakvim temama,ima puno ljepšeg na ovome svijetu o čemu možemo da pričamo...

DYLAN DOG
03-12-07, 12:07
Tacno, ima. I prosjecna nesreca je puno ljepsa stvar od ove...

Miriam
03-12-07, 13:28
Evo izjave jedne od tih prostitutki:

- Meni je to malo bolesno. Međutim, moram da ispunim svaki zahtev mušterije. Za tako
nešto je potrebna velika koncentracija. Ipak, trudim se da potpuno zadovoljim klijenta - kaže devojka čije je umetničko ime Toalet Suzi.

Zor_djevojka
03-12-07, 13:47
ja bih se drzhala po strani i ne bih im odvajala od usta...Samo nek' im je prijatno...
Ada kad pojedini na guzicu mogu progovorit', shto ne mogu govna jest'....

BlackWoman
03-12-07, 15:12
Jel ovo treba da izađe ili uđe u anale? :1002:

Janjičar
03-12-07, 15:18
Aj da malo ovo preskočimo. Mislim malkice je bolesno.

P.S. J.... takvu slobodu i demokratiju

DYLAN DOG
03-12-07, 15:20
http://www.typicalmacintoshuser.com/

:D:D:D:D:D

BlackWoman
03-12-07, 15:28
Alfe 'bem ti... smučio mi se život! :puke425:

Baron
03-12-07, 15:28
prdlazem da svi sa foruma prilozimo po euro da neko strucan pregleda dragoga nam ALF-a!

DYLAN DOG
04-12-07, 18:50
prdlazem da svi sa foruma prilozimo po euro da neko strucan pregleda dragoga nam ALF-a!

:D:tongue:

Ipak bi trebalo mnoooogo vise nego po jedan euro...;)

Amelie
04-12-07, 18:59
aj kent bliv
ja i dalje mislim da je ovo sve jedna fina laz,boze,koji bi kreten jeo jos govna?i jos svrsio...pfff

Dot
04-12-07, 19:14
hahaahaya

kuku ne mogu vjerovati, stavno sve vise mrzim ljudski rod...

jos mi ovih dana stomak nije ok, da ja podjem tamo da zgrnem koji milioncic :999

hahahahaa kakvi idioti,

zamisli nadjes nekog isprebijas ga i poseres se na njega i mislis zajebo si ga a ono mazohista shit-ojet i on uzivao u svakom trenutku, cak i svrsio :)))

Batboy
04-12-07, 20:34

Lažuuu to je čokolada, čoek' se premazao da ga žene više vole.. :thumb_up:

I Can't believed...,
oooo what a filled... :guitar:

Janjičar
04-12-07, 21:24

:gun_bandana::puke425:

kliko
04-12-07, 23:32

imam ja jos par clanova koje bih prdlozio za pregled

Pera Detlic
04-12-07, 23:40
Lažuuu to je čokolada, čoek' se premazao da ga žene više vole.. :thumb_up:

I Can't believed...,
oooo what a filled... :guitar:

imam ja jos par clanova koje bih prdlozio za pregled

Misliš da ih ima još?

kliko
04-12-07, 23:41
Misliš da ih ima još?

skoro da sam siguran ;)

Batboy
04-12-07, 23:57
Pero počupaću ti krilca... :D

kliko
05-12-07, 00:21
Pero počupaću ti krilca... :D

aauuuu,opasni simptomi! :D

Batboy
05-12-07, 01:33
aauuuu,opasni simptomi! :D

Eeee Kliko, Kliko ima ona;

''Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.''

a ima i ova;

''Bolje svašta jesti, nego svašta govoriti.''

Pa kaže dalje;

''bolje je jesti gov.a, nego biti gov.o od čovjeka''

Kad smo već kod jedenja istih, post-ovaću nekima već poznat vic na tu temu;

BITNO JE DA SE PARA VRTI

Išli Huse i Hase iz grada kući na selo i u onako opuštenoj atmosferi, naiđu na gov.o pored puta, i kaže’ Huso Hasi;
''Je l’ Hase za koliko bi para pojo’ ovo gov.o na putu..?''

Gleda Hase ono gov.o pa kaže;
''Kad bi mi neko dao 1000 evra smazo’ bi ga samo tako''. ''Evo, lova'' reče mu Huse.

Uze Hase gov.o u ruku malo se namršti i pojede ga. Nastave dvojica velikih prijatelja svoj put ka kući i obojica se baciše na razmišljanje.

Razmišlja Hase; ''Je.o te jesam glup pojo sam gov.o sad će me cijelo selo za.ebavati''
Razmišlja i Huso; ''Eeee kako ću sad kući reći ženi da sam zbog gov.eta izgubio 1000 evra''

I tako putujući i razmišljajući kakvu glupost učiniše ugledaše drugo gov.o na putu... Pa će na to razočarani Hase

''A za koliko bi ti Huse para pojeo gov.o?'' a ovaj će ko iz topa; ''za 1000 evra''. ''... Aj važi opklada'' Reče Hase. :hug432:

Pojede Huse go.vno, a Hase mu dade onih 1000 evra što zaradio na jedenju gov.a. Nastaviše oni dalje put i taman prije nego što će ući u selo reče Haso Husi;
''A je l’ Huse, je l’ ti kontaš da smo mi do kuće samo gov.a jeli i to za džabe''.

Na to će Huse Hasi;
''Jes’ vala, ali nije to ni toliko bitno, bitno je da se para vrti'' :D
:smokeing:

DYLAN DOG
05-12-07, 10:09
Uglavnom, pored toga sto mi je ovo saznanje 'pomjerilo zeludac', zauvijek je promijenilo i sliku o ljudima koji posjecuju bordele :D:D:D
Kad god se to pomene u buducnosti, znam na sto ce me to asocirati...

lidija123
05-12-07, 11:51
Za dobrobit buducih generacija ove degustatore treba strijeljati bez imalo zaljenja.

DYLAN DOG
05-12-07, 12:01
Za dobrobit buducih generacija ove degustatore treba strijeljati bez imalo zaljenja.

Nemoj tako draga, ovi ljudi se od vecine razlikuju samo po tome sto to BUKVALNO praktikuju :D... Princip je isti, sve su ostalo nijanse, rece pjesnik ;)

liv_tyler
06-12-07, 14:29
Najgrdje je sto se ti ljudi setaju medju nama, i apsolutno su neprepoznatljivi (kao i vecina perverznjaka), znaci vjerovatno slove za fine i normalne pripadnike drustva, dok u svojim skrivenim sobicama rade to sto vec rade :yuk:
A ova pojava mi je apsolutno nepojmljiva :wacko:

frkadela
06-12-07, 17:57
Da, potpuno su covjekoliki... Isto kao narodnjaci... Samo ekstremniji... :D

kliko
06-12-07, 18:13
Jes,a prave se fini i u restorane narucuju hranu bez bijelog luka, toboz da ne smrde iz usta...

Batboy
06-12-07, 18:24
Ja ne jedem bijeli luk, nikad ga nisam volio iako znam da je zdrav... Mogu crveni ali kad je prepržn na vrelom ulju, pa još uz neki dobar prilog...

Kliko bar mi koji smo za očuvanje okoline bi trebalo da podržimo ove ljude jer recikliraju hranjivu/nehranjivu materiju... :tooth:

kliko
06-12-07, 18:27
Istovremeno ubijaju posao proizvodjacu hrane,nasem farmeru koji se muči da proizvede hranu,a posle nema ko da je izjede.

Batboy
06-12-07, 18:40
A ti misliš da je konkurencija toliko jaka. :D

kliko
06-12-07, 18:45
u pravu si,malo sam se preracunao...nas farmer moze fresku robu da im proizvodi.

"Idemo na Zabjelo kod Ve$a na govna, vazda su mu freshka."

Batboy
06-12-07, 19:02
Idi ti, i pozdravi mi sve u to Zabjelo, a onda opleti... :D

A poslije jela obavezno operi zube... red je...!! ;)

Amelie
06-12-07, 19:04
ok treba biti stvarno mungos da bi se ovo napravilo
evo i video(ali ipak uzmimo u obzir da je ovo puding)
http://youtube.com/watch?v=Q2oU7bV1Cq8

Miriam
06-12-07, 19:16
Kliko nemoj da se plašiš za vas poljoprivrednike biće uvek posla ,nemo samo da počnu da troše stajsko (stočno đubrivo), eto ti belaja. :D:D

kliko
06-12-07, 19:37
Ako ce stajsko,nema problema.Mogu da jedu kod mene dok ne reču:"Ne možemo više!"

TheTrooper
06-12-07, 19:49
Malo mi je bolesno, ali kad ljudi to vole da jedu prijatno. Zbog takvih idijota treba otvoriti Ausvic pa nek se tamo najedu i uzivaju.

explosion
07-12-07, 10:30
Muka mi je!

koke_st
07-12-07, 22:05
e Hitleru Hitleru...okreni se u grobu

odvratno da odvratnije ne može bit

DYLAN DOG
14-12-07, 02:28
Pa... kad bih morao birat, ipak bih radije i lakse nasao mir sa postojanjem shit-eaters-a nego sa Hitlerom...
Znas postoji razlika. Ovi ljudi dobrovoljno biraju da jedu govna, i malo ih je na srecu. Oni koji su imali tu sudbinu da budu dio Hitlerovih planova prosli su ''bar za nijansu'' gore... utoliko gore sto to nije bas bilo njihovom voljom.

frkadela
14-12-07, 15:41
Dobro kaze alf... :yes513:
Ovi su mirni, samo jedu govna... A Hitler je puno srao... :D

TheTrooper
14-12-07, 19:52
Pa... kad bih morao birat, ipak bih radije i lakse nasao mir sa postojanjem shit-eaters-a nego sa Hitlerom...
Znas postoji razlika. Ovi ljudi dobrovoljno biraju da jedu govna, i malo ih je na srecu. Oni koji su imali tu sudbinu da budu dio Hitlerovih planova prosli su ''bar za nijansu'' gore... utoliko gore sto to nije bas bilo njihovom voljom.

Samo da ti kazem da su i Jevreji na pocetku isli dobrovoljno dok nisu vidjeli sta ih ceka. Ne podrzavam jebene naciste, jer su oni blago receni govna, a Ausvic pomenuh kao asocijaciju gde te ljude koji vole govna treba poslati. Vjeruj mi i Hitler je imao pametnih ideja.

DYLAN DOG
14-12-07, 20:11
Volio bih da otvoris temu gdje bismo mogli malo pricati o Hitleru i njegovim idejama. Do tad, ja cu se zadrzati iskljucivo na nepodrzavanju shit eatersa i pokojoj sali na taj racun. Nisam spreman nikog osuditi na Ausvic (i kad bi mi se moglao) zbog toga sto je izabrao da jede govna. A znas li zasto? Zato sto sam ja principijelan covjek (trudim se biti ), pa bi onda tom logikom morao nastaviti dalje, a tom logikom mnoge ''subkulture'' bi dosle na udar...
Uglavnom, generalno mislim da su mnogo gori oni koji druge tjeraju da ''pojedu govno'' pa i mnogo gore, nego li oni koji su izabrali sami jesti govna.
U krajnjoj liniji, iako se uzasavam ovoga, daleko od toga da je to prva i jedina stvar koje se uzasavam...

TheTrooper
14-12-07, 21:40
Dobro i ja se slazem da su gori oni koji tjeraju ljude da jedu govna nego oni koji sami to izaberu. Kao sto i sam vidis nepodrzavam nimalo shit eaterse, jer to je abnormalno jesti govna iz zadovoljstva. Okej na tvojoj principijalnosti, ali ovo je za mene previse. Jednostavno to je jace od mene. Te ljude stvarno ne mogu da shvatim. A za Hitlera jedino ga podrzavam zbog borbe protiv komunizma, tako da nemam potrebe da otvaram temu o tom zlotvoru koji je svoje frustracije iskoristio protiv jadnih Jevreja. Smrt fasizmu sloboda narodu!

Miriam
14-12-07, 22:30
Alfe mogo bi da nas poslužiš i nečim drugim sem g....... Ta ideja o Mein Kampf - Moja borba - Adolf Hitler ti i nije loša. :kiss1:

kliko
14-12-07, 22:54
Evo u čem pretvorismo ovu temu-je li bolje bit govno,pa da te Hitler izije,ili je bolje bit Hitler pa da jedes govna?

frkadela
14-12-07, 23:15
Najbitnije je da postoji tema za raspravu... Nemoj da kvaris... :)

kliko
14-12-07, 23:19
me?! da kvarim? apetit ili sto? ;)

frkadela
14-12-07, 23:22
Neka, cuti... :D

DYLAN DOG
15-12-07, 02:17
Alfe mogo bi da nas poslužiš i nečim drugim sem g.......
Moze?

http://www.icecreamireland.com/images/Dessert/Deathbychoc-sm.jpg

Miriam
15-12-07, 08:08
Hvala ovaj čokoladni kolač sa sladoledom je nešto najukusnije što sam probala, još jednom. Hvala :biggrin::bye1:

seka
15-12-07, 10:16
Moze?

http://www.icecreamireland.com/images/Dessert/Deathbychoc-sm.jpg

ne vala..džabe ti sve..meni i ovo sad liči na govno! :puke425:

Nocturne
15-12-07, 14:41
mislim da bi vam valjalo da ovaj topic zachinite i ovim....samo....uzmite jednu vrecu pored sebe...za svaki sluchaj

www.2girls1cup.com

to sam na mail dobio i....ma necu ni da pricham....