View Full Version : "Tata, ja imam momka!"

inzaghi9
07-10-07, 21:29
Psiholozi smatraju da bi djevojke trebale imati dečka u sredjnoj školi. To je period kad se kod njih počinje stvarati interesovanje za odnose sa muškarcima. To naravno nije pravilo, jer kod nekih ova vrsta sazrijevanja počne ranije, kod nekih kasnije.

Od ove pomisli mnogim očevima se digne kosa na glavi. Koliko je vaša kćerka zrela govori i njeno ponašanje i na drugim poljima. Da li ste sigurni kad je ostavite samu? Kakve su joj ocjene u školi?

Da li zna da pokaže poštovanje prema vama i prema drugima? Za svaku djevojčicu koja ima više od 12 godina odgovor na ova pitanja bi trebao da bude pozitivan.

Nije strašno ako vaša dvanaestogodišnjakinja ode s drugom iz odjeljenja na sladoled. Oni nijesu ni zainteresovani za romantičan odnos kakav bi možda htjela vaša starija kćerka srednjoškolka. Mlađi tinejdžeri više vole da ogovaraju, pričaju o garderobi, svađama i ljubomori.

Trebali bi biti zabrinuti ako vaša kćerka izlazi s momkom koji je dvije ili više godina stariji od nje.

Studije pokazuju da one ranije počnu da puše, konzumiraju alkohol i imaju seksulane odnose.

izvor: CafeMontenegro (http://www.cafemontenegro.cg.yu/index.php?group=5&news=5312)

Amelie
07-10-07, 23:12
Trebali bi biti zabrinuti ako vaša kćerka izlazi s momkom koji je dvije ili više godina stariji od nje.

Studije pokazuju da one ranije počnu da puše, konzumiraju alkohol i imaju seksulane odnose.

ovaj...ako bih izasla sa nekim mojim vrsnjakom imala bih vrlo sarenoliku paletu razgovora..tipa- a imao sam ja dosta djevojaka,nije meni bitan sex,znas li kako je manchester dobro igrao-i to ako mi se posreci.mislim kad bih pitala nekog druga iz skole na kojoj planeti zivi rekao bi-kao da je to bitno jadna.
ali dobro,ima nas raznih...

i mislim da se prvi cigar pali u osmom,i da se prvi put olesi neko na exkurziji do beograda,tako da se na isto svede ako vasa cerka od 14 god izadje sa puficavim balavcem istogodisnjakom,ili sa nekim od 17...
a to da ce se pokarat...doslo je vrijeme da svako na svakog skace kao zecevi.

najbolje djecu zakljucat kuci(bolje da mi tata ovo ne vidi da mu ne dajem kojekakve ideje) :smokeing:

-dobro sam ja nasla da pisem na ovu temu :D

milenaaaa
08-10-07, 00:12
onda najbolje da nadje mladjeg dvije godine.... :tongue343:

mala_mu
08-10-07, 08:55
Ne znam sto da vam kazem. Ja sam sa tatom kao sa najboljim drugom...