View Full Version : Download muzike

liv_tyler
07-10-07, 21:29
Na ovoj temi zelim da jedni drugima preporucujemo sajtove kao i programe za skidanje muzike.
Npr. ja uglavnom skidam muziku preko LimeWire-a i odlican je kako za domacu tako i za stranu, a posto neke domace pjesme nisam mogla da nadjem, trazila sam po netu i otkrila jedan super sajt za besplatno skidanje domace muzike. To je http://download.muzicki.net/
Ako i vi znate neka dobra mjesta za skidanje, podijelite s nama.

matrica
08-10-07, 11:58
Sve je to super i ja sam postavila istu temu sa istim sadrzajem prije 20 dana i automatski je izbrisana. Ne znam sta ce biti sa ovom temom...

Ima mnogo sajtova za besplatno skidanje muzike, ali je to u "CG nelegalna radnja"... Sve to naravno je bilo u temi postavljenoj prije 20 dana.

liv_tyler
08-10-07, 14:12
Vjerovatno je izbrisana jer ima slicna tema koju sam naknadno otkrila, a to je Muzika na netu. Medjutim, naslov teme je dosta neodredjen, pa mi nije na pamet palo da bi tu moglo pisati nesto vezano za download. A to sto je ilegalno, pa svi je skidaju i svugdje je rasprostranjena, na svim forumima postoje teme o tome, tako da...
Zato predlazem Bon Joviju da, ako obrise ovu temu, bar preimenuje onu koju sam spomenula, da bolje odredjuje cega na njoj ima.

Arabea
09-10-07, 11:35
Ove radnje su nelegalne i stoga temu ključam, te molim sve forumaše, a posebice moderatore da ne otvaraju teme takvog sadržaja. Jedno je staviti link ka nekom videu koji se nalazi na nekom serveru, ali mi kao forum ne smijemo promovirati ilegalno skidanje bilo čega sa neta, posebice muzike koja je zaštićena autorskim pravima.