View Full Version : Big Brother na forumu
Citam temu na televiziji(Veliki brat ),i pade mi na pamet ova misao:
"Big brother na forumu...."
*Koga biste vi ubacili u kucu Velikog brata?(u obzir dolaze samo clanovi foruma)
6 muskaraca(momaka)
6 zena(devojaka)
Ko bi bio dobar par u "kuci"?Ko se ne bi slagao?Koga biste naknadno dodali?
Mozete da navedete(a i ne morate) razloge zasto ubacujete kog clana u "kucu"
:thumb_yello:
*obavezno odgovoriti
A interesantna tema... :)
Sarita
Mary
Amelie
Explosion
mala_mu
Vendy
i naravno ja :)
Frkadela
Homer
anon
Dot
mozak
derek
...mislim da bi bilo interesantno :)
posle bih mikija i filipa ubacila :)
kasnije cu prokomentarisati :)
*Da, jako zanimljiva tema.. Ali ja i nisam bas puno kompetentna da odgovorim u potpunosti..
Navescu par clanova...
1. Miki.. jer ga obozavam, i mislim da bi on bio tamo pravi mirotvorac, i pravi prijatelj.. A i taman za neku devojcicu
2. Filip... tu vec ne treba puno pricati.. moje simpatije prema njemu su tako ocigledne..
A i pored njega.. ne verujem da bi nekom bilo dosadno ni tih 100 dana.
3. Dot.. kao jedan lepi smeker tamo.. za neki njegov karakter..i ne mogu puno da pricam.. ne poznajem ga jos uvek dovoljno...
E sad.. smislicu dalje...
Za devojke.. mozda cu biti subjektivna..
1. Supercica.. kao jedna super zena.. :D A ne znam mozda zna i dobro kuvati:D
2. Liv kao jedna slatka devojka.. iskrena..i prirodna..
3. Mary jer je prelepa... ostalo o njoj ne znam.. :(
4. explosion jer bi bila prava eksplozija tamo.. ako zaigra na stolu:D
nastavice se...
Ja biti veliki brat...:wacko:
Haug!:king6525:
Xe, xe. Ovako
Derek, Filip, Kliko, mozak i Batboy.
Od cura bi bile dekica, Amelie, supercica, Mary i explosion.
Nije bitno zasto, al ova mi se postavka dopada. Bas, bas.
cini mi se ovako
milenaaa i mary kao dvije cure koje se poznaju,napravice klan i sve ce nas ogovarati tamo
supercica kao zena u godinama dijelice nam savjete i bice mirotvorac pun ljubavi
mala mu kao zafrkant i cura koja koristi ironiju na sve strane
explosion koja bi nam pravila koktele i opijala nas sa dzin tonikom
i jbg ja bih isto dosla
od momaka bih def ubacila homera i filipa i mislim da bi bilo bas gusto ko ce pobjediti od njih dvoje,jer su fini a ponovo unose strasnu pozitivnu energiju
ubacila bih i dereka da nam informacije vadi preko njegovog neta sa mobilnog
batboya ili rusiana zato sto su me bas nesto zaintrigirali
dota da mi ne bude dosadno u trenutcima kad sam sama(jbg) i frkadelu da me uci filosofiju a i da moze da trguje auticima bez jedne gume ;)
sto se tice reda ispadanja iz kuce
mislim da bi prvo ja izasla jer ne bih izdrzala da pravim kretena od sebe da bih zabavljala narod,onda bi izbacili i mary ili milenu,jos ne znam koju od njih dvije,zatim frkadelu i dota..
tak oda bi ostale explosion cica i mala mu,onda bi mala mu sama izasla iz kuce.i krug bi se suzio :)
negdje pred kraj emisije bi izbacili bata,rusiana bi zadrzali jos malo jer je zgodan,dereka bi izbacili negdje pred sam kraj emisije i ostali bi homer i filip :)
sta mislite?
andjela pizelli 02-10-07, 10:59 cini mi se ovako
milenaaa i mary kao dvije cure koje se poznaju,napravice klan i sve ce nas ogovarati tamo
sta mislite?
milena i mary napravice frku,jer bi bile najzodnije u svim postavama VB i prema tome odmah bi izlećele napolje,jer ih zemske nebi htjele u kuci:weight_lift2:
p.s.
mozda bi mary ostala jer je jako vrijedna,spremala bi kucu i sve bi sijalo,niko nishta nebi morao da radi,samo bi valjalo,da se malo proružnja,protezu na zube,da dobro pokrije svoje lijepo dupence....uh nemam predlog kako da je nagrdim,kad je tako slatka...
a milena bi u medjuvremenu zabavljala drushtvo,pa nikome nebi bilo vodsadno,mozda bi i dobila propusnicu za ostanak
E da dopunim i da promijenim neke stvari..jer sam prosli put na brzinu odgovorila,a i u medjuvremenu sam upoznala neke ljude
Mary,andjela_pizelly,sarita,amelie,explosion i naravno ja :)
Inzaghi9,Filip,Miki,Derek,Anon,Dot
E ovako...imala bih mary za sve..du$a moja ....
Kazete da explosion sprema dobre koktele.pa da probamo to .. a sa saritom i mary da ih pijem :) ....bile bi extra zurke kad bi nam veliki brat pustio muziku ....Ja bih vam pjevala..mada uzasno pjevam,ali bitna je volja..a ni ne igram lose..tako da bi to ipak licilo na nesto
andjela_pizelly bi bila tu da me cuva...daje svajete i posto sam previse emotivna vjerovatno bih se mnogo nervirala i plakala ponekad zbog nepravde i licimjerstva..a ona bi znala kako da me raspolozi ...a i puna je price,kao i ja..tako da nam nikad ne bi bilo dosadno....a i imala bih s kim da zapalim cigar y basti :D
Amelie...kao najmladja i naravno najiskrenija..veliki brat bi joj dobro dosao kao jedno novo iskustvo..a i shvatila bi da ja i mary nismo ogovaruse...svirala bi nam lautu i zabavljala nas
Inzaghi9 s kojim bih uvijek mogla da pricam..definitivno momak koji mi itekako odgovara,inteligentan i zabavan,iskren..neiskvaren...bio bi mi najbolji prijatelj u kuci...
Filip.mislim sta reci..da nas zasmijava sve...lik je...
Miki...muz moj ..moram s nekim tamo krevet da dijelim...s njim bi mi extra bilo,opusten lik namrtvo..
Derek...da ga slusam kako se nervira jer ne zna nista o akcijama..ne bi bio u toku,voljela bih vidjet kako bi to izdrzao..
Anon.... zato sto mi je rekao da sam zla i stetna...pa da mu kroz prva 24h razbijem tu predrasudu...opusten lik,slagala bih se s njim
Dot...da imam s kim da se svadjam..i peckam..da nam bude interesantnije,a u sustini se ja i Dejo mnogo volimo..ko zna u sta bi prerasle te svadje..postoje dvije krajnosti uvijek u zivotu...
Kasnije bih uvela mozga i homera i batboya(i to odmah posle nedelju danu)...
Inace vjerovatno bih ja bila prva nominovana jer bih odmah svakom rekla sta mislim,a i znam da budem svadajlica ....ali bi ljudi shvatili da sam ja iskrena,pa me ne bi izbacili....i tako bih ostala do sledeceg nominavanja,dok ukucani ne shvate koliko sam ja iskrena,temperamentna i drska ponekad ali i pricljiva i komunikativna....hahahahahahahah...salim se stvarno
Sta znam..ko bi kojim redom ispadao ne znam..ali Filip bi pobijedio definitivno
I jos nesto..zasto veliki BRAT,bolje da imamo veliku SESTRU....a da to bude ARABEA... :)
Oduvijek sam volio naći se u VB...a đe to bi bruka bila, ja neznam ko bi pobijedio ali ja bih sigurno zadnji izaša':guitar:
a slušaj ovo...mogli bi organizovat Mim VB a veliki brat da bude Homer...ao loooodo bi bilo...
Hvala ti milenaaa što si mi omogućila da budem ukućanin tvog virtuelnog velikog brata...ili ti...VVB:character38542:
Ključam temu dok ne pobrišem sve vaše spam postove! Strašno!!!
Ukoliko nastavite sa spamom i chatanjem, brišem temu...
ja bih ubacila sve one ljude koji su bili na okupljanju za nasim stolom.....
znaci onaj zaljubljeni par(explosion i nocturne) jer bi bilo vjerovatno svega i svacega zanimljivog , milenuuuu da se sve iznese na cistac,svima da saspe u lice sto je i kako,dota i amelie da se muvaju i konacno stabilizuju svoju vezu,dereka da smiruje situaciju i da prati fali li kome sto, da nas organizuje, homer da pravi stimung,da nas zasmijava,tridi da provocira,frkadela da bude misteriozan -u svom svijetu,mozak da pokaze svoje sposobnosti u kulinarstvu jer voli da jede,mary da se kaci sa dotom s vremena na vrijeme...ja i mala mu da podizemo atmosferu do usijanja....kako bi bilo ludoooooooooo...ma bilo bi strava
Eto tako
Pusti, cera bi nas derek svaki na kardio i cuda svakakwa.... Vec vidim tebe kao instruktorku...
|
|