View Full Version : Na šta misliš dok se ljubiš
http://i7.tinypic.com/6fh4pll.jpg
Muškarci misle na seks kada poljube ženu, dok one misle da li je taj muškarac za ceo život, navodi se u najnovijoj američkoj studiji o poljupcu.
Većina muškaraca inače više razmišlja o seksualnim odnosima od žena i bez poljubaca, dok neke žene čak odbijaju poljupce ako misle da im partner samo misli na seks.
"Žene više ulažu u poljupce kako bi učvrstile vezu", rekli su naučnici sa Univerziteta u Njujorku, koji su ispitali 1.041 osobu.
Muškarci su više spremni da vode ljubav, čak i ako žena nije stručnjak za poljupce, dok je za žene važno kako muškarac ljubi i posebno kakvi su mu zubi.
Muškarci smatraju da poljubac treba da dovede do seksualnog odnosa i da je poljubac erotski, posebno takozvani francuski poljubac.
Pripadnici muškog pola često koriste poljubac kao oblik pomirenja posle svadje, "što je gest zabeležen i kod nekih (drugih) primata", naveli su naučnici.
(Beta-AFP)
Muškarci misle na seks kada poljube ženu, dok one misle da li je taj muškarac za ceo život, navodi se u najnovijoj američkoj studiji o poljupcu.
Većina muškaraca inače više razmišlja o seksualnim odnosima od žena i bez poljubaca, dok neke žene čak odbijaju poljupce ako misle da im partner samo misli na seks.............
...................(Beta-AFP)
Ne, ne, ovo gore podebljano nije istina, kad se ljubim to radim zbog toga što uživam u tome. :nonono:
Činim sve da osoba pored mene bude zadovoljna... :)
Tekst je, po mom skromnom misljenju, potpuno besmislen. I ta prica da muskarci samo o sexu misle... I prica o istrazivanjima ovakvih stvari...
Mora li se misliti dok se ljubi? Ja ne razmiljam uopste, iskljucim misli i ukljucim chula ;)
ja razmisljam tako jel mi bolje da enchantujem oruzje ili da cuvam pare za mounta pa kad budem 70 lvl da se bacam na enchant...
onda me brinu oni ljudi sto daju na aukciju rudu po niskim cijenama, pa ja odkupljujem i prodajem po vecim pa oce li mi biti dovoljno para za to, pa oce li ko kupiti...uspjeo sam 1 stack copper ore-a da prodam za 5 g...nevjerovatno...
*Pa meni je taj poljubac jako presudan.. ako je lep..i ako decko ume da se ljubi..zna se o cemu se nadalje razmislja.. A ako me udara zubima..ili pokusava da me proguta..onda poludim..i dodje mi da prestanem..
Jednom je taj poljubac bio presudan da prekinem s jednim likom.. Koji mi je savrseno odgovarao.. bas moj profil decka.. Ali kad je doslo do poljupca..au..fuj!
I otvoreno mu rekla..da ne mogu..samo zbog toga.. Jbg:(
Tekst je, po mom skromnom misljenju, potpuno besmislen. I ta prica da muskarci samo o sexu misle... I prica o istrazivanjima ovakvih stvari...
Mora li se misliti dok se ljubi? Ja ne razmiljam uopste, iskljucim misli i ukljucim chula ;)
Ovo su riječi iskusne žene!!!!!!!!!!!!!!!:thumb_up:
waltere sto cinish ti odje. a sarajevo, jebo ga ti?
supercica04 24-10-07, 13:10 Na kavurmu i cvarke
Zor_djevojka 24-10-07, 15:32 Da me oce pushtit' vishe da progutam ovu pljuvachku...:cool:
hmm....na ono sto ce najvjerovatnije uslijediti :)
imam li ja ovo muski mozak :wendy_sp_h4h:
Sad mi je trenutno u mislima Kazanovin citat "Poljubac je najbolji nacin da udahnes dusu onoga koga ljubish"...Lijep citat...Kad ljubim obicno se mislim:"Uh,kakve su,ovako slatke tople i njezne da naprosto ne mogu prestati da ih ljubim...":kiss1:
BlackWoman 17-11-07, 17:52 Ja kad se ljubim razmišljam.... o... forumu... :whistling2:
Ha ha, nemam pojma o čemu razmišljam - ni o čemu! Samo osjećam.
hmm....na ono sto ce najvjerovatnije uslijediti :)
imam li ja ovo muski mozak :wendy_sp_h4h:
nemas nego zenski...da zenskiji bit ne moze:D
Dok se ljubim pomislim na
-mogao je kupiti labelo
-na sex
-na to kako se extra ljubim
ili na nekoga drugoga.... Sve ostalo bilo bi neprirodno.
Na ukus poljupca i naravno na Sex.
na ono sto ce doci posle :)
Ha ha, nemam pojma o čemu razmišljam - ni o čemu! Samo osjećam.
i ja..
vala mi samo fali jos tad o necemu da mislim....
prepustim se potpuno... :)
Na pokojnu babu Stanušu.
A da na sex na šta drugo.
isključim misli i uživam..;)
izlistam na brzinu sledece:
-jesam li zakljucao kancelariju na poslu,
-kako stoji danas LUBA,
-imam li kondom u pregradi za rukavice,
-steta sto mi je istekla viza-kartica,
-ova mala je stvarno sexy,
-koliko cu dobiti za onu reviziju, da me ne zakinu,
-idi kuci i lijeci se bolesnice, puko si skroz!!!
Ja sam se ljbila sinoc i sve razmisljam kako je ukusno Labello od manga.. I kako su mi sake mekane pod usnama kad ih namazem 1 novom pomadom..
Zor_djevojka 24-01-08, 15:10 dobro nijesi rekla na prshutu iz 'Lakovica'...
isključim misli i uživam..;)
:notworthy:
hmm nekad mi padne na um ocu li ikad vise osjetiti tako lijepe usne, jezik...njeznost...ush rastopim se...
Zor_djevojka 24-01-08, 15:52 a ja nit' umijem, nit' volim da se ljubim...
Roso ne razmišljaj mnogo i učini to, zavolećeš
Zor_djevojka 24-01-08, 15:58 meni je nasladji onaj djechiji 'usne na usne', ili njezhan poljubac u obraz, ali mi je zagrljaj mnogo drazhi...
Da bi se došlo do konkrevetnog, prvo moraš da se ljudiš malo ozbiljnije :cheezy:
I ja mnogo vise volim (i cijenim nekome) zagrljaj, nego poljubac...
ja mnogo volem da se ljubem i samo uzivam!
A bogomi i ja volim dosta toga no sto cu kad mi ne moze bit...
bogami tu se malo mozak pita...slabo misli tada:bye2:
bas cemo pitat mozga kad dodje misli li on o cemu u tim momentima:D
http://img67.imageshack.us/img67/3504/zenaee7.gif
Mozak non-stop misli, bez prestanka :biggrin:
http://img67.imageshack.us/img67/3504/zenaee7.gif
Dobra ti je ova Waltere, prava wamp woman. :)
Dobra ti je ova Waltere, prava wamp woman. :)
MODESTI BLEJZ, junak jednog crtanog romana:yes513:
Znam Waltere i ja sam volela stripove :biggrin: kao mala
pa na nju mislis dok se ljubis?:D
Šalim se, mada sam u nju zaljubljen od malih hoga!
A ja mislim na jednu Sumiko :D
Šalim se, mada sam u nju zaljubljen od malih hoga!
I ja sam imala momka iz crtanog filma, prije godinu - dvije, no bar je im'o ljudski oblik, moja drugarica je zaljubljena u Sundjer Boba.
I ja sam imala momka iz crtanog filma, prije godinu - dvije, no bar je im'o ljudski oblik, moja drugarica je zaljubljena u Sundjer Boba.
Hahaha,znaci ipak nisam bila jedina!
Majka mi je crkavala od smijeha,nisam propustala ni jednu epizodu! :biggrin:
Nekad sam ranije, dok se ljubim, znala razmisljati:
-Fuj, ovo je odvratno, hoce li IKADA prestati...
-Zasto sam mu pustila da me poljubi, kog vraga, kad mi se upste ne svidja dzabe i da se ljubi jos ovoliko dobro koliko se ljubi..
-Ovo je pogresno, pogresno, pogresno...
E sad u pozitivnom kontekstu:
-Mmmmmmmmmmmmmmm
-Ovaj sad moze da ucini sta hoce s mene, oborio me je s nogu...
-Volim te, volim te, volim te...
A zadnji put kad sam se ljubila, ovako sam razmisljala...Ne mogu da vjerujem da se ovo desava!(otvaram oci) Da, da, istina je...Cini mi se da i on bas uziva..(zatvaram oci)...Majo, iskljuci mozak i uzivaj..(iskljucujem mozak i uzivam)
E to je bio zaista poseban poljubac, tj. poljupci...
Hahaha,znaci ipak nisam bila jedina!
Majka mi je crkavala od smijeha,nisam propustala ni jednu epizodu! :biggrin:
Ma dje jedina, ima vas za citav harem jedan :D
nestasni_cipiripi 18-02-08, 14:14 Nisi morala danas jes bijeloga luka
obično ne mislim ni na što, ali će to da se promijeni. i to zbog cipiripija :D
kad god se budem ljubila, pašće mi na pamet ovaj cipiripi i bijeli luk, nevidio se(cipiripi). 100% velim vam.
nestasni_cipiripi 21-02-08, 00:28 A nesto kad coek bolje razmisli...
Ako je sa kakvom curom tek upoznatom -"Ah jadna ti majka ako se stana dofatimo"
Da ne ispanem primitivac,ali dok se ljubim mislim da je to samo pocetak onoga sto dolazi posle toga,iskreno nekako mi poljubci bez sexa nije nesto!
A ako me udara zubima..ili pokusava da me proguta..onda poludim..i dodje mi da prestanem..
:D:D:D
U nekim kulturama ovo se smatra vrhunskom čašću, da taj neko želi da te ženi...;)
a, jos ne vidjeh ovu temu. hmm, zanimljivo...
pa kad je cojek u duzoj vezi, ili braku, onda se ljubi po navici, nista specijalno ne razmislja ono uobicajeno, al kad je to neki pocetak veze, ili za jednu noc, onda se sav topi, i prepusta osjecajima koji ga obuzimaju...
phenomenon 24-05-08, 12:49 Ne znam na sta mislim dok se ljubim, pa svakako da je svaki musko-zenski kontakt sexualno opterecen.... od nacina na koji se zena ljubi mogu da dosta dobro procijenim i kakva je u krevetu a ne bas kakva moze biti kao majka itd itd mislim.... :D
meni je vakuum u glavu .. :D
Ne secam se vishe ni ljubljenja...a tek o cemu mislim :D
Ba? mi te je ?ao... :(
Sta me zalis, bolje pomozi!! :D
Sta me zalis, bolje pomozi!! :D
Volio bih... Znaaaaš.., daleko sam.., stotinama a možda i hiljadama kilometara od tebe... :1002:
Slowpoke Rodriguez 24-05-08, 17:46 Uglavnom: Boze, jesam li dobro oprao zube?
Ljubiti se...a sta to ono bese...
Vama bas dosadno ovih dana a ?:wacko:
Angelina75 23-06-08, 01:45 Ljubiti se...a sta to ono bese...
veruj mi ...posle toliko vremena ...i ja se pitam?:yeahright:...
kako kad. Kad je lijepo ne mislim ni na sta, a kad je bzvz razmisljam o ko zna cemu
pa ni o cemu posebno,tu je vise svaki osjecaj,misao usmjerena na uzivanje
xaxaxax kad duze traje,obavezno ali obavezno,pomislim na tatu i dodje mi da puknem od smijeha :)
xaxaxax kad duze traje,obavezno ali obavezno,pomislim na tatu i dodje mi da puknem od smijeha :)
???
hahahahaha blago tati:))
neka, neviđela se :D
mene svaki put podgushi smijeh ..ne znam shto mi je ..:)
mene svaki put podgushi smijeh ..ne znam shto mi je ..:)
Da i tebi tata ne pa'ne na pamet :D
haha e blago tatama:)a dobro ja se ponekada zasmijem ako se sjetim nekog bivseg ili nesto tako..
boze ljudi, pa vama je ocito dosadno dok se ljubite:kiss1:
Angelina75 08-07-08, 18:42 meni nije samo kad je s vezom:D:D....
xaxaxaxax a taman blago sa mnom :p
da zna,kukavac... :D
haha e blago tatama:)a dobro ja se ponekada zasmijem ako se sjetim nekog bivseg ili nesto tako..
xexexex ja se zasmijem i kad pomislim na tog sadasnjeg :)
hahaha,stvar je u tome sto sam ja skoro uvjek nasmijana i nikada ne cutim i onda se i ne cudi toliko:))vise je cudjenje kada sam mirna i cutljiva,tad se zna da nesto nije ok:P
fino je to:) ko se smije,zlo ne misli :p
ja sve mislim na jednu malu dok se ljubim :D
ja mislim: ljubi, ljubi, sad ćeš ga platit :D
Zor_djevojka 08-07-08, 22:10 chudo ne mislish na Kombinat, akcije, berzu, Vuchinicku :D
ja mislim: ljubi, ljubi, sad ćeš ga platit :D
axaxaxaxaxaxaxaxx
mislim da ne mislim nista ...vise osecam neke talase toplote :)
ne mislim, osjecam bice belaja :D
madagaskar 16-10-08, 12:13 VOLIM TE !!!
nikad se nisam ljubio....:D
nikad se nisam ljubio....:D
Pod hitno moraš da nađeš učiteljicu, godine prolaze. :D
moze, ako ce ona da me ljubi , ali da se sam ljubim.....:D
moze, ako ce ona da me ljubi , ali da se sam ljubim.....:D
:biggrin: :biggrin: :biggrin: Svaka čast, ja nisam toliko analizirala naslov teme! :)
:biggrin: :biggrin: :biggrin: Svaka čast, ja nisam toliko analizirala naslov teme! :)
Ne zamjeram, nisi ti kolacic da sve vaga tri puta...:D
tri put merim jednom sečem :D
mislim na.... puno toga...
opa, znaci ljubakamo se okolo....:D:D
tri put merim jednom sečem :D
Dok ti tri puta izmeriš......ode on kod druge!!!! :cheezy:
hehe.
ja ponekad mislim- jes glup izum karmin
Do ti tri puta izmeriš......ode on kod druge!!!! :cheezy:
Ne zagovaraj....:angry2::angry2::D
madagaskar 16-10-08, 13:01 hehe.
ja ponekad mislim- jes glup izum karmin
Hehe, lukave žene ga izmislile.....Kome zakon leži u topuzu, TRAGOVI mu smrde nečovještvom". ...
mislim na Mandica kako gladuje ispred skupstine
angel girl 16-10-08, 15:04 Na njega...:throb:
Malasirenica82 16-10-08, 19:31 kako kad, nekada mislim o poslu, a nekada kako bih da sam sada na plazi :-)
|
|