SORRY
22-09-06, 10:48
Ajmo svi teniseri.... :lol: :wink: 8)
|
View Full Version : TENIS,JAVITE SE TENISERI!!! SORRY 22-09-06, 10:48 Ajmo svi teniseri.... :lol: :wink: 8) ONLY FCF 21-10-06, 22:17 Sto bi sa Anom,Jelenom,Novakom...Zna li se za koga ce igrat? inzaghi9 23-01-07, 04:35 a za srbiju za koga će drugog desert-eagle 02-02-07, 12:23 Sramota da CG nema tenisera u 100. Mi nenamo uslova za tenis. vuko 02-07-07, 08:59 Primijeto sam, pogotovo kad su teniseri u pitanju nagle promjene kod nas. Prije par godina ako bi neko iz srbije rekao da je poreklom iz crne gore, svi u crnoj gori su negodovali, sprdali se, govorili kako bi svi da su crnogorci sad,...itd. znate vec o cemu pricam. Sad kad su se pojavili neki srbi koji su uspjesni u sportu, prvenstveno tenisu, a pritom su poreklom iz CG, sad nama crnogorcima odgovara da su oni iz CG, cak se ljutimo sto ne igraju pod nasom zastavom. Zaboravili smo sto smo pricali juce. Zato pokrijmo se usima, ne zasluzujemo da bilo ko od njih cetvoro koji su na wimbledon - u igra pod CG zastavom. Da je bilo ko od njih rekao prije samo 2 god, da je poreklom iz CG, mi bismo ga na sprdnju digli, i zivi mu to ne bismo dozvolili. analiza 02-07-07, 14:48 Primijeto sam, pogotovo kad su teniseri u pitanju nagle promjene kod nas. Prije par godina ako bi neko iz srbije rekao da je poreklom iz crne gore, svi u crnoj gori su negodovali, sprdali se, govorili kako bi svi da su crnogorci sad,...itd. znate vec o cemu pricam. Sad kad su se pojavili neki srbi koji su uspjesni u sportu, prvenstveno tenisu, a pritom su poreklom iz CG, sad nama crnogorcima odgovara da su oni iz CG, cak se ljutimo sto ne igraju pod nasom zastavom. Zaboravili smo sto smo pricali juce. Zato pokrijmo se usima, ne zasluzujemo da bilo ko od njih cetvoro koji su na wimbledon - u igra pod CG zastavom. Da je bilo ko od njih rekao prije samo 2 god, da je poreklom iz CG, mi bismo ga na sprdnju digli, i zivi mu to ne bismo dozvolili. Slažem se sa tobom. :yes513: N'o ipak, želim da preciziram da je Đoković porijeklom iz Duge, Ana je porijeklom iz Kuča (preciznije sestra od strica jednog mog drugara iz Doljana), a Jelena je porijeklom iz Jankovića Krša tj. njen otac se odselio za Srbiju! Oni igraju za Srbiju, tako su izabrali - ja to poštujem. Do juče smo bili zajedno, ne vidim razlog zašto ne bih i dalje navijao svim SRCEM za njih. Tako će biti i ubuduće... Isto se desilo i prije više od 15 godina sa Ivaniševićem! :character38542: Iako je bio veoma "politički" aktivan ja sam navijao za njega, isto kao što sada navijam i za Tipsu, Novaka, Anu, Jelenu... analiza 03-07-07, 11:56 Danas bi trebalo da bude solidno vrijeme u Londonu. Možda čak i prođemo bez kiše, ali teško...:whistling2: mozak 03-07-07, 14:43 Kako me ovaj Vimbldon nervira sa ovim vremenom...zamislite tu indisponiranost kad ti kisa prekine mec...a kako nece u London...Vala je Podgorica ili Herceg-Novi ili npr. Budva zrela za organizaciju nekog vrhunskog teniskog turnira...samo da to ne ugovara Marovic i da to ne placa BUDRI...to bi bila vrh stvar... analiza 20-07-07, 10:53 Kako me ovaj Vimbldon nervira sa ovim vremenom...zamislite tu indisponiranost kad ti kisa prekine mec...a kako nece u London...Vala je Podgorica ili Herceg-Novi ili npr. Budva zrela za organizaciju nekog vrhunskog teniskog turnira...samo da to ne ugovara Marovic i da to ne placa BUDRI...to bi bila vrh stvar... Mislim da bi to bilo krasno! ;) Jeste da sam protiv crvene zemljane podloge, ali šta je tu je... A za zimu bi bilo vrlo dobro da se u SC "Morača" organizuje in-door turnir na tepihu ili nečem sličnom. Nema kiše... :rain: inzaghi9 29-09-07, 02:14 TENIS - DEJVIS KUP - SRBIJA PROTIV RUSIJE U PRVOM KOLU SVETSKE GRUPE Teniseri Srbije igraće u gostima protiv Rusije u prvom kolu Dejvis kupa, odlučeno je današnjim žrebom. Prvo kolo Svetske grupe održaće se u Rusiji od 8. do 10. februara 2008. godine. Duel se igra na tri pobede, pobednik će ići u četvrtfinale takmičenja, a poražena ekipa u baraž za dopunu Svetske grupe. Rusija se ove godine plasirala u finale Dejvis kupa, u kome će se sastati sa selekcijom SAD. Srbija se u Svetsku grupu plasirala pobedom nad Australijom. Ostali parovi prvog kola Svetske grupe su sledeći: Češka - Belgija Argentina - Velika Britanija Izrael - Švedska Nemačka - Južna Koreja Peru - Španija Rumunija - Francuska Austrija - SAD Obradović: Srbi u psihološkoj prednosti Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je da je protivnik Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa 2008, selekcija Rusije, 'izuzetno težak i ozbiljan protivnik', ali da će naša ekipa u Moskvi imati psihološku prednost. 'Naš tim tek treba da se dokazuje, dok su Rusi već osvajali 'salataru'. Samim tim što igraju na svom terenu, mnogo su opterečeniji od nas. Posle meča u Beogradu, vrlo dobro znamo koliko je teška uloga favorita ', rekao je Obradović. Selektor srpske reprezentacije istakao je da 'veruje u svoje igrače'. 'Mi imamo Novaka Đokovića koji je dokazao da može da pobedi svakog igrača na planeti. Tu je i naš najbolji dubl igrač, adut u igri parova Nenad Zimonjić, kao i Janko Tipsarević. Samo da svi igrači budu zdravi i u Moskvu u februaru možemo da putujemo sa optimizmom ', dodao je Obradović. izvor: rts (http://www.rts.co.yu/kategorija_vesti.asp?redosled=prioritet&IDCategory=64) Blade 02-12-07, 15:47 ja sam teniserka :D pehar 05-05-08, 13:55 Sramota da CG nema tenisera u 100. Mi nenamo uslova za tenis. Verujem da ima talenata za tenis i da ce ih biti.Sve bivse Jugoslovenske epublike su talentovane za sport,takvo nam je podneblje ,imamo dar od Boga:yes513: mistique 05-05-08, 14:42 Slažem se sa tobom. :yes513: N'o ipak, želim da preciziram da je Đoković porijeklom iz Duge, Ana je porijeklom iz Kuča (preciznije sestra od strica jednog mog drugara iz Doljana), a Jelena je porijeklom iz Jankovića Krša tj. njen otac se odselio za Srbiju! Oni igraju za Srbiju, tako su izabrali - ja to poštujem. Do juče smo bili zajedno, ne vidim razlog zašto ne bih i dalje navijao svim SRCEM za njih. Tako će biti i ubuduće... Isto se desilo i prije više od 15 godina sa Ivaniševićem! :character38542: Iako je bio veoma "politički" aktivan ja sam navijao za njega, isto kao što sada navijam i za Tipsu, Novaka, Anu, Jelenu... Nashe gore lishcje :) Nazalost u CG stvarno nema uslova za treniranje.Jedva da se mogu i rezervisati termini za tenis. Osim toga,Bijeli sport je veoma skup sport ,tako da smo i shto se tiche finansijskog dijela uskraceni za to. Steta,jer smo bash talentovan narod za sport. Par puta sam igrala tenis,ali iz finansijskih razloga nisam mogla priJushtiti taj luxuz. Zato za odbojku/kosharku je potrebna dobra lopta i slobodan kosh /prostor oko zgrade :) Blade 05-05-08, 14:49 Zato za odbojku/kosharku je potrebna dobra lopta i slobodan kosh /prostor oko zgrade :) Ili napr. za vrijeme velikog odmora, izbače se sve klupe i stolice iz učionice i igra se rukomet. :D Kao kod nas ahahahaha :D:D mistique 05-05-08, 14:56 Kapisodini proleteri :) boris 06-05-08, 00:40 Osim toga,Bijeli sport je veoma skup sport ,tako da smo i shto se tiche finansijskog dijela uskraceni za to. Steta,jer smo bash talentovan narod za sport. Par puta sam igrala tenis,ali iz finansijskih razloga nisam mogla priJushtiti taj luxuz. Ne slazem se. Tenis nije toliko skup sport, ako govorimo o rekreativcima/amaterima. Cijena jednog termina od sat vremena je 6 eura. Rekete i loptice (ne bas nekog kvaliteta, ali za rekreativce OK) dobijate za dz u teniskom klubu "AS". Preskociti jedno jutro kafenisanje po podgorickim lokalima i ima se za termin. Moze se i u okviru podforuma "Sport" organizovati neko okupljanje forumasa, a ja cu se potruditi da rezervisem termin. boris 06-05-08, 00:59 A ti @pehar, koje koristis krpice? Head? Wilson? Babolat? :) OCTAVIAN 04-06-08, 03:11 Evo da se i ja ovdje upisem. Igram tenis rekreativno, mada nisam odavno. Ako budete organizovali kakvo okupljanje sa tim ciljem, javite se. Inace, imam Wilson ProStaff 6.0, odlican reket, no sto je koristi kad ga nisam izvadio evo godinu dana nestasni_cipiripi 04-06-08, 09:47 Bogami odje se okuplja jedino kad se jede i pije.i eventualno sony da se igra.a kakav je inace taj reket? OCTAVIAN 04-06-08, 12:02 ih, nije valjda :) Vidjoh na jednoj od prethodnih stranica da se pominje neko okupljanje na teniskom terenu, pa rekoh... A reket je vrhunski, jedna od boljih serija koje je Wilson izbacio nestasni_cipiripi 04-06-08, 12:08 A to si ti htio ka nekim tenisom da se bavis,pa si odustao?kakve su mu karakteristike? OCTAVIAN 04-06-08, 14:08 ma jok, nego sam igrao rekreativno, pa sad nemam vremena. Ali pocecu opet od septembra, samo da se malo smirim u PG. Da ti ne kucam karakteristike, imas na netu. Dovoljno je reci da je tim reketom (djelimicno modifikovanim) Sampras osvojio 14 Gren Slemova :) http://www.tennis-warehouse.com/descpage.html?PCODE=60 majne 04-06-08, 14:17 Ima li ovdje ljubitelja tenisa iz Bg koji bi rekreativno odigrali koju partiju? (moze i stoni tenis) :) Inace, za amatere-pocetnike je ok i da treniraju na nekom betonu ili travi oko kuce ili skole, da iscrtaju teren pa malo vezbaju i tako da ustede koju... |