View Full Version : recenice i postupci koje treba izbjegavati u krevetu
Na ovoj temi bismo dijelili savjete o tome sto NIJE dobro da kazemo ili uradimo u krevetu, bez obzira da li je prije, toku ili poslije sexualnog cina.
Pozeljna su licna ikustva, mada je u redu i ako navedete nesto sto ste od nekoga culi ili nedje procitali. I linkovi su dobrodosli.
Evo da pocnem sa primjerom: nikako, cak ni kao salu, nemojte curi u sred sexualnog odnosa da kazete: "Uu, zvala te majka jutros na telefon!". Vasa partnerka moze svasta da pomisli.
Ili da je recimo (naravno,ako niste u braku) u sred ljubavnog cina pitate za neku drugaricu.
Savjet za cure: ako vidite da se decko naprezete i da je poceo vec da stenje, nemojte ga pitat. "Mislis li ga ti ubachat?"
I tome slicno...
Ne zamjerite na vulgarnosti,ovo je ipak tema za 18+.
Nije zgodno da pitate usnulu osobu: EJ SpavaŠ LI:)
Na ovoj temi bismo dijelili savjete o tome sto NIJE dobro da kazemo ili uradimo u krevetu, bez obzira da li je prije, toku ili poslije sexualnog cina.
Pozeljna su licna ikustva, mada je u redu i ako navedete nesto sto ste od nekoga culi ili nedje procitali. I linkovi su dobrodosli.
Evo da pocnem sa primjerom: nikako, cak ni kao salu, nemojte curi u sred sexualnog odnosa da kazete: "Uu, zvala te majka jutros na telefon!". Vasa partnerka moze svasta da pomisli.
Ili da je recimo (naravno,ako niste u braku) u sred ljubavnog cina pitate za neku drugaricu.
Savjet za cure: ako vidite da se decko naprezete i da je poceo vec da stenje, nemojte ga pitat. "Mislis li ga ti ubachat?"
I tome slicno...
Ne zamjerite na vulgarnosti,ovo je ipak tema za 18+.
za drugaricu ne mora pitat ni u toku ni mimo ljubavnog cina :)
Meni je ova legendarna...
''Ohh ljubavi, ahhhh hoceš li me uzeti za ženu'' :)
Meni je ova legendarna...
''Ohh ljubavi, ahhhh hoceš li me uzeti za ženu'' :)
Uh i meni, ja bi od owoga izludjela...
ja bih rekao,- Pa evo te vec uzimam ;)
ja bih rekao,- Pa evo te vec uzimam ;)
A nemam kud vise, velis li... :D
Salim se ja malo
:D
oćemo li do kraja?
Ovo ne razumijem.
Ovo ne razumijem.
to je jedno od pitanja koja se ne postavljaju?
@mozak
zavisi na koji se kraj misli:whistling2:
pa dobro..bas fino pitanje onako da te odma volja prodje:slap425::D
@mozak, shvatam, al ne znam sta znaci to...
zivota :D
anone objasni im ovo..s yoga strane...:giveup:
@mozak
objasni nam ti s tvoje strane:yes513:
nije valjda vulgaran dijalog:
-nemoj u mene!
-ne neo cu u mene!
hihihi
nije valjda vulgaran dijalog:
-nemoj u mene!
-ne neo cu u mene!
hihihi
Hahahahahaha bila je jos 1 fora
- nemoj u mene
- ne no cu po siceva...
aa šibut...
:confused::confused:
''Ja tebe volim, a ti mene, aaaaa?'' :D
@Batboy, zamisli da joj poslije SVRSENOG china skocis na krevet, pocnes da se udaras po grudima i zapjevas onu uvodnu spicu "Tarararararara BATMAN, tarara BATMAN..." Koliko bi bodova tu pokupio? ;) :D
Ima i ono:
Ona: "Vadi ga!Vadi ga!"
On:"Ne bi ga sad ni iz oca izvadio!"
"znaš li ti, srećo, koliko smo dužni?"
@Batboy, zamisli da joj poslije SVRSENOG china skocis na krevet, pocnes da se udaras po grudima i zapjevas onu uvodnu spicu "Tarararararara BATMAN, tarara BATMAN..." Koliko bi bodova tu pokupio? ;) :D
Ima i ono:
E legendo
hahahhahahahhahahahah
Ima i ono:
http://images7.pictiger.com/thumbs/1b/7dbbf35099e97155e4c77099fb65cb1b.th.gif (http://server7.pictiger.com/img/646997/picture-hosting/batman-cut-out-.php) ''Jeeea TaRaTaRaTaRaTaRaTaRaTaRa Baaatmaaan'' Kliko care jedva čekam da te bodujem. :thumb_up:
AHAHAHAHAHAHAHA A widji sliku
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
kazes joj po imenu nabij se,ali pogrijesis ime
Ono za siceve se slazem,
nema mi nista mrznije,
hehe
Dakle, nemojte nikako nekome s kim ste upravo po prvi put spavali da saopstite da imate neku polnu bolest.
@Batboy:svaka cast za sliku :D :D :D
On: "O'li batalit s prichom,pa da mogu da svrshim?"
(very wrong)
Ona: Puno prica (also very wrong) :D
Zor_djevojka 15-11-07, 13:56 'A dje si ti to nauchila, nana? '...UH!
*Pa sto cemo sad? Kako cemo?*
....da se javi na mobilni bi ga izmrsikala.....
....da se javi na mobilni bi ga izmrsikala.....
I to jos pocne da se izmotava,pravda i laze kako se zadrzao nedje nekim poslom :D
Najpametnije ga je ugasit.....
Ada telefon kliko...
No te ne moze zena posle dobit...
(ne mislim na tebe, no tako rekoh...)
zato je tu 3G. pa reci majcin sine da si na sastanku!
eee...tu su ga stvarno ugasio!
ja ne volim da cujem *Majkoooooooo*
ja ne volim da cujem *Majkoooooooo*
hihihihi...ovo me podsjeti na vic (vec sam ga nedje upucao):
-"Sine, misliš li se ti zenit vec jednom?"
-"Cuti majko i mešaj!" :D :D :D
hihihihi...ovo me podsjeti na vic (vec sam ga nedje upucao):
-"Sine, misliš li se ti zenit vec jednom?"
-"Cuti majko i mešaj!" :D :D :D
Dobar crnjak.
požuri, počinje mi serija:toobad:
"chek ,da vidim koga ima na chat "http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/lol.gif
"chek ,da vidim koga ima na chat "http://forum.cafemontenegro.com/images/smilies/lol.gif
ovo je dobro
evo linka (http://www.dick-tricks.com/) sa trikovima koji mogu da oduseve vasu dragu.
nestasni_cipiripi 31-05-08, 21:42 Dize li ti se?
Aha!
E donesi mi cashu vode!
nestasni_cipiripi 31-05-08, 21:46 A najcrnje mi je kad pocne da vristi,a mene stid od komsiluka...
Zor_djevojka 31-05-08, 22:19 ona vrishti ka' da brata zheni ahahahahahahaahahah...Jad te nasha'! Tebe i vjeverice ti!
mislim da treba izbjegavat bilo kakav razgovor o forumu, internetu i kompjuterima uopste, u sto sam se i sam uvjerio skoro... :)
nestasni_cipiripi 31-05-08, 22:23 E znas ti kad sam ja bio p.morace kod jedne,a ona urlice,i ja u zlo doba izadjoh,i spustam se stepenicama i sprat ispod saucesce se prima.a mene blam
nestasni_cipiripi 31-05-08, 22:24 mislim da treba izbjegavat bilo kakav razgovor o forumu, internetu i kompjuterima uopste, u sto sam se i sam uvjerio skoro... :)
a zar i o tome pricate?ah enter ah ah enter
Senza_Guerra 31-05-08, 23:12 A da ako se vise dogura do ESC, velis ;) :D:D:D:D
a nije, no u kriticnim trenucima pominjat avatar - nije pametno. takodje kad ona nesto kaze, nikako ne smijete da joj odgovorite sa citatom, ili ne daj boze multiquotom...:)
E znas ti kad sam ja bio p.morace kod jedne,a ona urlice,i ja u zlo doba izadjoh,i spustam se stepenicama i sprat ispod saucesce se prima.a mene blam
svrati li ti da se poklonis mrcu:hypocrite1:
svrati li ti da se poklonis mrcu
jes, i red je bio...mada mene cudnovato da je ona urlikala i posto je cojek izasa iz stana na donji sprat... da nije ko preuzeo kormilo?./.
odma nakon ... standardno pitanje cura
- a sto jos stoji?
- evo ti broj ove od juce pa je pitaj. ne mogu ponovo objasnjavat
odma nakon ... standardno pitanje cura
- a sto jos stoji?
- evo ti broj ove od juce pa je pitaj. ne mogu ponovo objasnjavat
hiljadu ti bubnjeva darkvuda, bachi broj te od juche, slobodno... :D
"Kako je bilo" :o
Ima onaj vic, poslije seksa pita mladić djevojku:
- draga, poželiš li nekad da si muško.
- ne, a ti?
Ima onaj vic, poslije seksa pita mladić djevojku:
- draga, poželiš li nekad da si muško.
- ne, a ti?
hehehee
10 things u shouldn't say after sex (http://www.youtube.com/watch?v=v_Ci5cTgpTY&feature=related):D
Mak'se s mene, životinjo.
Mak'se s mene, životinjo.
hehehe, moracu da prestanem to da govorim... :D
E znas ti kad sam ja bio p.morace kod jedne,a ona urlice,i ja u zlo doba izadjoh,i spustam se stepenicama i sprat ispod saucesce se prima.a mene blam
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxax =DDD
|
|