Homer
16-09-07, 01:30
Meni je jako bilo interesantno:
http://www.ivonazivkovic.net/B17.htm
http://www.ivonazivkovic.net/B17.htm
|
View Full Version : Postoji li lijek Homer 16-09-07, 01:30 Meni je jako bilo interesantno: http://www.ivonazivkovic.net/B17.htm explosion 16-09-07, 09:00 wow! i meni! Homer 16-09-07, 09:18 Prije godinu dana sam čuo priču čovjeka koga jako cijenim i koji je jako dobroobavješten, da lijek za rak postoji ali da se farmaceutskoj industriji ne isplati, itd. Takođe mi je tad rekao da je pronađena i vakcina za karijes i da je otkupljena od naučnika koji je otkrio, za 5 miliona $. Naravno, nikada se nije pojavila jer bi uništila "stomatološku industriju". Sinoć, kada sam vidio ovaj članak sjetio sam se ovog razgovora. explosion 16-09-07, 09:33 a ja sam isto chula za leukemiju. ne znam sta da mislim o tome, ima logike, a jezivo.uzas jedan. Derek_Trotter 16-09-07, 11:30 Sve u svemu makar je na slikovit nacin opisano kako nastaje tumor. Sto se skrivanja te informacije o lijeku za kancer tice mislim da to ne stoji. Evo do nje smo dosli i mi laici a ne moguci naucnici koji rade na njegovom otkrivanju. Pojavom interneta je nemoguce cuvati tajne te vrste. Homer 16-09-07, 11:35 Čuva se tajna Coca-Cole, a ne što drugo! anon1 16-09-07, 12:24 Evo sa wikipedije o B17 Amigdalin je cijanogeni glikozid koji se nalazi u semenima badema i drugog koštunjavog voća. U organizmu čoveka i životinja se dejstvom enzima razlaže na glikozu, benzaldehid i veoma otrovnu cijanovodoničnu kiselinu. Ona može da izazove trovanje ukoliko se za kratko vreme pojede suviše semenki badema. U medicinske svrhe amigdalin se koristi od 1830. godine kada je otkriven. Derek_Trotter 17-09-07, 13:43 @anon1 Onda mora da je b17 stvarno lijek za kancer. Nema lijeka koji nema kontraindikacije;) anon1 17-09-07, 13:50 U medicinske svrhe se koristi za stomacne probleme. Cijanidni jon se vezuje permanentno za hemoglobin na mjestu predvidjenom za kiseonik/ugljendioksid i dovodi do trajne naupotrebljivosti tog molekula hemoglobina. Isto tako pretpostavljam da napada i mioglobin koji se nalazi u strukturi misica a gotovo je identican hemoglobinu. Baron 17-09-07, 14:08 Evo vam informacija iz prve ruke: Cijanida u vecim kolicinama ima u Plantazinom Procorde-u. Razlog je u tehnologiji- dok se u drugim vrstama vina sjemenke uklanjaju, u prokordeu se DODAJU. iz tog razloga je bolji za svakodnevnu upotrebu vrhunski, ili obicni vranac, dok je prokorde sto kazu za lijeka! anon1 17-09-07, 14:19 Baron spammer :D - stvarno ovaj server kriminalno radi danas... ;) Baron 17-09-07, 14:29 evo sam pobrisao visak. a server je danas prokuvao, hehe pehar 17-09-07, 23:40 Prije godinu dana sam čuo priču čovjeka koga jako cijenim i koji je jako dobroobavješten, da lijek za rak postoji ali da se farmaceutskoj industriji ne isplati, itd. Ubedjena sam da je lek za carcinom odavno pronadjen.To ne odgovara farmaceutskoj mafiji.To bi bio kolaps za fabrike lekova.Ne bi imali kome da prodaju citostatike,i flastere morfijuma,a da ne pricamo ostalim lekovima koji se koriste uz terapiju Homer 04-11-08, 20:07 Ево једна корисна информација од мог другара, за НЕ ДАЈ Боже да некоме затреба. Hteo bih da Vas podsetim na jedan cudesan lek ako, ne daj boze, nekada nekome zatreba. U svojim istrazivanja jos pre nekih 7-8 godina sam saznao za ovaj lek, a tada sam i uspeo da ga nabavim preko interneta, od jednog naseg humanog coveka iz Amerike, a za jednu moju komsinicu koja je tada bila obolela od teskog oblika raka dojke. Kao sto mozete da pretpostavite zena je danas ziva i zdrava, a i one dve lepotice ponosno stoje na svom, od Boga za to predvidjenom, mestu. Saznao sam da se sada ovaj preparat moze nabaviti i kod nas u maloj ruskoj apoteci u Beogradu. U rusiji se ovaj lek zove Sehidrin. Ovaj lek vam lekar nikada nece prepisati. Velika vecina lekara zapravo nikada nije ni cula za njega. Na onim preskupim kongresima koje im placa genocidna i holokausticna farmaceutska industrija danasnjice taj lek nikada nece ni biti pomenut! Taj lek bi njima poremetio najbasnoslovniju zaradu u istoriji covecanstva i jednu toliko tuznu prevaru u kojoj obolelima kao lek prodaju bojne otrove pod imenom citostatici, a koji zaista nisu nista drugo do najobicniji bojni otrovi korisceni u Prvom svetskom ratu. Kada vidim onu decicu obolelu od raka sa opalom kosom od sistematskog trovanja dodje mi da se popnem na najvislju planinu i da povicem iz sveg glasa kako bi me ovo spavajuce covecanstvo culo i kako bi konacno, probudjeno, pogubilo sve svoje dzelate. Nazalost, monopol na istinu je u njihovim rukama i oni tu laznu istinu odrzavaju kroz mocne medije, trustove i kartele smrti. Na nama pametnijima je da budemo poslednja OSTRVA SLOBODE, SVETIONICI OVOG UMIRUCEG I POROBLJENOG SVETA. Lekari su zalosna pojava i cesto puta mi se desavalo da kroz razgovor sa njima na zapanjujuci nacin shvatim da ja mnogo vise znam o medecini od njih koji primaju basnoslovne plate kojima im se zapravo placa da budu glupi. Onda shvatam da ni kod mojih kolega ekonomista nimalo nije bolja situacija - danas 99 posto ekonomista misli da je kapitalizam najbolje drustveno uredjenje, a u stvari cinjenica koja naprosto bode oci je da je kapitalizam najbezocnija, najutopistickija pojava u celokupnoj istoriji covecanstva koja se teorijski oslanja na postulate Darvinove teorije vrsta koje se i sam Darvin odrekao kada je bio suocen sa cinjenicama o cudesnim mogucnostima ljudskog oka. Kapitalizam je poslednja faza porobljavanja, totalni moralni pad, nesto posle cega nema Revolucija Slobode vec iz koga ishodi terorizam kao poslednji vapaj porobljenih koji bi bili spremni da uniste ceo neslobodni svet jer naslucuju da druge zore covecanstvu vise nema. Naposletku, kapitalizam kao oblik utopije, slicnim mehanizmom kao kod piramidalnih banaka, neminovno vodi u Konacni rat posle koga nista nece biti isto, a gledajuci pojave na berzi, totalni raspad civilizacijskih vrednosti, morala, ljudskosti i svih ostalih nusprodukata kapitalizma, nece jos puno dana proci do tog konacnog sloma i beskrajnih potoka ljudske krvi i placa. lady abu bin crazy 04-11-08, 23:04 Homie, je li se ucinio zanimljiv zato sto je toliko apusrdan i deinformativan? Ne mogu prosto da vjerujem da je covjek u ovo malo teksta uspio povuci toliko "znanja" Homer 04-11-08, 23:39 Homie, je li se ucinio zanimljiv zato sto je toliko apusrdan i deinformativan? Ne mogu prosto da vjerujem da je covjek u ovo malo teksta uspio povuci toliko "znanja" Zanemario sam svo njegovo pisanje i boldovao samo ime lijeka. Ako neko nešto zna o ovom lijeku može postovat. Cio post sam postavio da bi ukazao o kakvom se "izvoru" radi, tako da ga treba prihvatiti sa rezervom i provjeriti o čemu je riječ. lady abu bin crazy 05-11-08, 00:00 Ok, to se zove Sehydrin, hydrazinsulfat, zagovornici ovog lijeka tvrde da suzbija kancer.Americki kancer institut je napravio par studija i nijedan nije pokazao pozitivan utcaj substance na kancer.Ovaj se " lijek" i dalje siri po internetu za lijecenje protiv raka. Inace se koristi kod oboljelih od raka da suzbije mrsavljenje. Trazi na hemijski naziv ove substance Hydrazine Sulfate, ili Sehydin, vidjeces. |