kliko
09-09-07, 10:00
Francuska,Italija,Njemacka,Austrija,Danska,Svedska ,skoro sve zemlje bivse SFRJ (nisam bio u Makedoniju) i Indija.
|
View Full Version : Koje ste zemlje posjetili? kliko 09-09-07, 10:00 Francuska,Italija,Njemacka,Austrija,Danska,Svedska ,skoro sve zemlje bivse SFRJ (nisam bio u Makedoniju) i Indija. viper® 09-09-07, 10:56 E ja sam bio u Makedoniju i Srbiju. 21. idem za Grcku, a usput cu svratiti malo u Albaniju da vidim sta se radi.:D seka 09-09-07, 13:01 u Makedoniju, Srbiju, Madjarsku, Hrvatsku i Italiju! andjela pizelli 09-09-07, 20:41 Italija,Grchka,Cheshka,Madjarska,Albanija,USA(Loui zijana-New Orleans,Baton Rouge.....) sladja 10-09-07, 08:17 Spanija,Italija,Francuska i Grcka,sad idem malo u Egipat.... strelac 11-09-07, 14:06 egipat,turska,grcka,bugarska,makedonija,rumunija,m adjarska,slovacka,ceska,poljska,estonija,hrvacka,b osna i hercegovina,italija,svajcarska,njemacka,francuska mala_mu 11-09-07, 16:27 Croatia, Albania Amelie 11-09-07, 16:35 hrvatska,bosna,srbija italija,francuska,monaco,shvajcrska turska mala_mu 11-09-07, 16:39 Mada jesmo 2 drzave - Meni srbija nije inostranstvo. Mozda sam je trebala i ja upisat tamo. To mi je onda vec 3 zemlje... Vendy 11-09-07, 23:13 Crna Gora, Srbija, BiH, Italija, Austrija, Slovenija, Njemacka, Holandija, Engleska, San Marino (vise puta u istim zemljam a razlicitim gradovima) http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/p060.gif Energizer 12-09-07, 13:36 sve zemlje bivse SFRJ...a od februara sa novim pasosem boze zdravlje mozda padnu i neki sejsheli:tooth: strelac 12-09-07, 23:44 ne broji se srbija ni koliko puta ste bili u istoj zemlji.to se ne pishe:) rusian 12-09-07, 23:49 skoro sve u sfrj, malta, ,rusija,bugarska, grcka,uzbekistan,tadzikistan afrika ako se broji slijetanje na aerodrom Filip 22-09-07, 07:16 skoro sve u sfrj, malta, ,rusija,bugarska, grcka,uzbekistan,tadzikistan afrika ako se broji slijetanje na aerodrom ne broji se. p.s. ne kontam sto si slijeca samo na aerodrom? moga si ostat koji dan Zor_djevojka 29-10-07, 17:16 Hrvatska, Bosna, Slovenija, Italija, Francuska, Shpanija..U planu je, ako Bog da, Bech u martu, a oktobar sljedece godine Egipat ...:thumb_up: BoBiLiCa 18-11-07, 17:12 Hrvatska,Grchka,Francuska,Srbija...za sada sledece u planu Brazil,Italija,egipat,new york,shpanija... Algol 18-11-07, 18:57 Hrvatska, Bosna, Grcka, Slovacka i dosta gradova u USA ( San Francisko, NY, Chicago, Boston,Detroit, Philadelphia...) Valjda uskoro idem za Njemacku :-) lidija123 19-11-07, 14:04 Danska, Njemacka, Svajcarska, Francuska, Italija, sve drzave ex-YU,Rusija i Irak. Janjičar 19-11-07, 14:07 E neću tako. Meni niđe nedadu. Oće me apse će god krenem. Tako nisam bio niđe samo eto da se javnem. Ricco 26-12-07, 09:14 Cio svijet osim polova. Lipa 24-01-08, 16:10 Austrija, Mađarska, Slovenija, Italija, UK, Poljska, Češka, Slovačka, San Marino, Crna Gora, Srbija, Makedonija, Albanija, Grčka, Njemačka, Bjelorusija TheTrooper 25-01-08, 01:11 BiH, Hrvatska, Slovenija, Italija. Vendy 25-01-08, 20:14 Jos tri dana pa cu tu uvrstiti i Egipat. http://www.mysmilie.de/smilies/frech/img/001.gif dea 26-01-08, 11:30 Blago tebi ode ti u tople krajeve...meni je najdalja destinacija bila Finska a tamo je bas:cold: Dukileus 26-01-08, 12:12 Albanija, Grčka, Rusija, Ukrajina, Bjelorusija, Mađarka, Italija, Kanada... Možda zvuči čudno ali najbolje se doživi zemlja kad se ide sam(a )... Nabuko 26-01-08, 16:35 Blago tebi ode ti u tople krajeve...meni je najdalja destinacija bila Finska a tamo je bas:cold: Tamo sam bio ljetos ali to je OK temperatura je isla do 24C jezera i ostalo super. Zimi mogu misliti. Uz to bivse YU osim makedonije (ne racunam da sam bio nedje ako nisam barem prespavao odnosno kroz Mkd sam samo prolazio), GRE (vise puta), TUR, CYP, GER (vise puta), FRA (vise puta), FIN, USA (vise puta), JPN, AUS, UKR, HUN, ITA (vise puta) ... Angelina75 26-01-08, 20:48 kao mala bila sam u Trstu-Italija,znate one cuvene soping ture,sa mamom i tatom...,bivse republikeSFRJ,a posle sam isla na medeni mesec u Grcku i 2006 u Ceskoj,Slovackoj i Madjarskoj...eto kako sam malo putovala ...a nema ko mi nije rekao kako cu puuuno putovati:( ...a ja hocu jos da vidim sveta:wallbash: zagorski 28-01-08, 11:13 Engleska, Njemačka, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Albanija, Italija... mala_mu 29-01-08, 18:04 Eeeee da mi je taj London vidjet... Ili Irsku... WALTER 29-01-08, 20:09 BoŽe, Koji Šaneri OvĐe Na Forumu!:D zagorski 29-01-08, 20:47 Eeeee da mi je taj London vidjet... Ili Irsku... To bar nije problem...jednostavno odeš mala_mu 29-01-08, 23:53 To bar nije problem...jednostavno odeš Lako je reci... Ustvari, to je vec pola posla... dea 01-02-08, 10:41 Ja bila kao baby sitter u Engleskoj i mogu ti reci da sam odusevljena .....Isplati se otici ako mozes... mala_mu 01-02-08, 10:56 Ja sam bila u goste na Zlaticu. Onako... Blizu je Podgorice. Zor_djevojka 01-02-08, 13:40 Bogme, to ti je pod upravom Kolashina...da znash za ubuduce explosion 04-02-08, 19:28 Eeeeee... neka, neka, editovacu ja ovo! Osim skoro u svakom gradu Srbije, bila sam u Dubrovniku, Budimpesti, Trebinju, Tirani i Drachu (Albanija). Sta cu ja. :( :D Ne mogu reci po drzvama, vec po gradovima, jer nisam imala priliku da vidim vise gradova jedne zemlje.:( Ribica 08-02-08, 08:34 Bila sam u Češkoj (Pragu), Grčkoj (Atini, Solunu, Parajliji), i naravno kao svaka dostojna baranka u Bariju:D Idem često i u Zagreb i skoro sve gradove i mjesta u Dalmaciji. U Srbiju godišnje barem dvaput. Moja želja je Brazil, al je daleko... i skupo. Vendy 10-02-08, 07:49 Jos tri dana pa cu tu uvrstiti i Egipat. http://www.mysmilie.de/smilies/frech/img/001.gif Evo i to je proslo, znaci dodajem Egipat u svoj popis. Prihvatila bi njihov nacin zivota. Nadam se jos kojem takvom putovanju. http://www.smileygarden.de/smilie/Pinkis/smileygarden.de_pinki91.gif leonarda 12-02-08, 13:51 Bila sam u ČeškU, Srbiju, Makedoniju, Italiju, Hrvatsku(dobro, tu živim sada :D), Bosnu i Hercegovinu, Francusku, Englesku, Njemačku, Švajcarsku, SAD (Luizijana-nekoliko gradova), Australija(Sidnej)... A san mi je da obiđem Afriku i Aziju :weight_lift: nestasni_cipiripi 16-02-08, 13:27 Italija,Grcka,Bugarska,Turska, i ove zemlje u okruzenju Okugata 15-06-08, 00:40 Svecka,Danska,Nemacka,Italija,Poljska,Ceska,Rumuni ja,Grcka,Madjarska,AustrijaBugarska.Kipar,Turska,i sve bivse zemlje SFRJ Sica :D Rumuniju celu obisla i to Drakulina Tura:D; Shvajcarska i Austrija...e da i Crnu Goru :D:D Senza_Guerra 15-06-08, 00:47 Srbija, Madjarska, Hrvatska, Njemacka, Austrija, BiH respektivno. :) mistique 15-06-08, 02:01 Srbija,Hrvatska,BiH,Italija :D Predator 15-06-08, 12:42 Samo cu reci najdalju lokaciju gdje sam bio, Novi Zeland. Lela 13 15-06-08, 12:53 ex-YU(osim makedonije),Nemacka(podrazumeva se)Austrija,Svajcarska,Ceska,Madarska,Italija,Alba nija,Belgija,Francuska...Ne mogu sad da se seim...Mozak stao... milenaaaa 15-06-08, 17:05 Srbija Francuska..(jug, NIca, Kan, Marsej...) a u Pariz nazalost samo 2 dana, a to je premaloooo...inace je Francuska moja omiljenja zemlja :) Makedonija, na Ohrid... Grcka (to na ekskurzija, isto kao da nisam bila nicega c+se ne sjecam) Lugano..Svajcarska.mada sam i do Ciriha bila... Dubrovnik i Split, a sad cu bukvalno "zivjeti" mjesec dana u Zagreb... posle toga pravo, putovanje Italija (Djenova i Milano), Spanija (Barcelona) i Portugalija (Lisabon)....od 9-26 :) cini mi se ad ej to to.i ako Bog da.ocu u LIBIJUUUUUUUUUUUUUUU i trebalo bi jedan semestar da zavrsim u Bratislavu, ali msilim da cu to da odbijem, da bih isla u sledeci u Maribor :) Slowpoke Rodriguez 21-06-08, 16:52 S obzirom da sam se svime bavio u zivotu (od moreplovca do kuvara), obisao cijelu Ex YU, sve zemlje EU, Australija, Indonezija (tamo zivio 2 godine), Singapur, Malezija, Tajland, Vijetnam (tamo bio u zatvoru 5 dana :)), Japan, J. Koreja, Cile, Nepal, Filipini, Uganda, Kenija, Zapadna Sahara Slowpoke Rodriguez 21-06-08, 16:52 i trebalo bi jedan semestar da zavrsim u Bratislavu, ali msilim da cu to da odbijem, da bih isla u sledeci u Maribor :) Nemoj biti luda, idi u Bratislavu - znas li sto je to! kolacic 21-06-08, 18:51 Finska (AHHHH, prelepa je), Švedska, Norveška, Danska, Mađarska, Bugarska, Grčka, ex-Yu sem Slovenije... Angelina75 21-06-08, 18:54 Bratislavu[/B], ali msilim da cu to da odbijem, da bih isla u sledeci u Maribor :) milenaaaa....obavezno idi u Bratislavu...nemoj da odbijes ni slucajno....tamo su ljudi gostopromljivi ....cak bih i zivela tamo kad bih imala sanse....ja je obozavam...prelepa je...:thumb_yello: OCTAVIAN 21-06-08, 19:24 Hrvatska, Serbia, Makedonija, Grcka, Italija, UK, Ceska, Spanija, Njemacka, Skandinavija cijela, Danska. Nesto sam i preskocio sigurno Planiram da obavezno podjem u Moskvu, Meksiko, Kubu i Japan Slowpoke Rodriguez 21-06-08, 21:24 milenaaaa....obavezno idi u Bratislavu...nemoj da odbijes ni slucajno....tamo su ljudi gostopromljivi ....cak bih i zivela tamo kad bih imala sanse....ja je obozavam...prelepa je...:thumb_yello: ja sam se salio, mislim daje Bratislava najdosadniji grad u kojem sam bio u svom zivotu :D jedina joj je prednost sto je na 45 min voznje od Beca :p Filip 22-06-08, 08:53 da se i ja pofalim da sam svudje bio. bosna, slovenija, srbija of kors, turska, njemacka, svajcarska, holandija, belgija, kanada, kuba, turska, amerika uzduz i poprijeko, atlantida naredni vikend idem u vegas bejbi. to je onaj grad sto se zva las vegas al je promijenio ime. rezervisa sam ovaj hotel http://www.planethollywoodresort.com ;) Slowpoke Rodriguez 22-06-08, 09:20 Uh, bio sam u tom hotelu, ali on je... Stani malo, pa zar si i ti... Brate moj :) talkitna 22-06-08, 11:13 E,pa da i ja napishem koju-Aljaska,ostatak Amerike takodje,Ceska,Grcka,Bugarska,Spanija,Sicilija...zn am da nije nesto puno,ali-bar vremena jos ima u neogranicenim kolicinama(valjda..)-sto bi Djole Balasevic rekao..:-))) Predator 22-06-08, 13:53 Recu sta sam vidio ili kuda sam prolazio. Italija, Belgija, Francuska, Njemacka, Engleska, Spanija, Kipar, Izrael, Egipat, Saudiska Arabij, Oman, Dzibuti, Mauricijus, Ostrvo Reunion, Obala slonovace, Gana, Nigerija, Dzakarta, Singapur, Australija, Novi Zeland, Brazil, Meksiko, Rep. Domenikanska, Tobago i trinidad, Bahami, Kanada. Proso Suecki kanal i Gibraltar pehar 22-06-08, 13:59 Blago tebi,ja cu sve to videti u sledecem zivotu Senza_Guerra 22-06-08, 14:21 Sacekaj 2012, mozda ti se i posreci :D :D :D :D :D pehar 22-06-08, 14:31 Bolje onda i da ne cekam dallllllllekookoooooooo je:character38542: milenaaaa 22-06-08, 15:43 Nemoj biti luda, idi u Bratislavu - znas li sto je to! hahahha.... evo jos se msilim angelica hvala na savjetu.. imam jos mjesec da odlucim.....Slovacka kazu nije losa, a znate li Zilina kakav je...na slike mi izgleda kao prelijep grad... a blizu mi je bec ni prag nije daleko, pa bih tamo isla, jer su neki te gradove dobili.... Slowpoke Rodriguez 22-06-08, 15:56 Bratislava je dosadnija od Podgorice... boris 22-06-08, 21:16 Bratislava je dosadnija od Podgorice... Ne slazem se. Dosadna jeste, ali dosadnija, ni u kom slucaju. OCTAVIAN 22-06-08, 21:46 od Podgorice su dosadniji samo Pluzine i Negotin mistique 22-06-08, 21:52 Negotin .. varshar pogrebnih preduzeca.. talkitna 22-06-08, 21:59 Recu sta sam vidio ili kuda sam prolazio. Italija, Belgija, Francuska, Njemacka, Engleska, Spanija, Kipar, Izrael, Egipat, Saudiska Arabij, Oman, Dzibuti, Mauricijus, Ostrvo Reunion, Obala slonovace, Gana, Nigerija, Dzakarta, Singapur, Australija, Novi Zeland, Brazil, Meksiko, Rep. Domenikanska, Tobago i trinidad, Bahami, Kanada. Proso Suecki kanal i Gibraltar Dobro,ja sam izostavila zemlje korz koje sam samo prosla,racumala sam da se racunaju samo one gde sam mogla da upoznam kulturu i bar malkice osetim nacin zivota..Nego,jedno pitanjce za Predatora-kakvi su utisci o Gibraltaru?Posto bi uskoro trebalo da idem tamo,u sklopu nekog krstarenja(a to je jedino sto se poklapa sa tvojim spiskom),pa me cisto onako interesuje?Hvala!Pozz! Venesas 26-09-08, 18:32 Bazel,Bern,Cirih,LJubljana.Prag,Teplice,Milano,Trs t(živjela u tim gradovima).Nadam se da ću se uskoro preseliti ,ovaj put u Bergamo. sindarela 26-09-08, 19:26 Osim zemalja ex Yug,bila sam u:Ceskoj,Slovackoj,Poljskoj,Rumuniji,Grckoj,Malti, Kipru,Austriji,Holandiji,Italiji,Francuskoj,Spanij i,Njemackoj,Finskoj,sve to vecinom sluzbeno.A u Spaniji sam uzivala 21dan,privatno. |