View Full Version : Znaju kroz poljubac
http://img167.imageshack.us/img167/244/042100717vd4.jpg (http://imageshack.us)
Muškarcima je poljubac tek način da dođu do seksa, s vremenom sve više gube interes za cmakanje, a seks bi imali i s osobom koja se uopće ne zna ljubiti. Ženama je poljubac presudan. Ne valja li, sve je jasno.
Ako slika vrijedi tisuću riječi, toliko bi mogao vrijediti i poljubac – barem kada su žene u pitanju, objavili su znanstvenici Odjela evolucijske psihologije sveučilišta u New Yorku, a prenosi BBC.
Istraživanje koje je obuhvatilo više od 1.000 studenata pokazalo je da žene veliku pažnju posvećuju ljubljenju. One ljubljenje koriste za procjenjivanja primatelja kao mogućeg partnera, a poslije kao način održavanja intimnosti i provjeravanje statusa veze.
Muškarci pak, pridaju znatno manju važnost ljubljenju, koristeći poljupce tek kako bi povećali šanse da dođu do seksa, tvrde psiholozi.
Naime, muškarci su znatno voljniji upustiti se u seksualni čin bez ljubljenja, seksati se s nekim tko im nije privlačan ili se seksati s nekim za koga smatraju da se loše ljubi.
Istraživanje je također pokazalo da je ženama ljubljenje važno tijekom cijelog trajanja veze, dok muškarci gube interes za ljubljenje kako veza teče.
Izvor: NetPortal
A sto ako se zena lose ljubi ? :)
ako se lose lhubi nema sigurno ni dobrog seksa
Ja se super ljubim. Rekao mi je jedan momak. xaxaxaxxaxaxaa... Salu na stranu. Poljubac mi znaci vise od sexa.
Eto ti na... pa tebi onda sex i ne treba :)
A sto ako se zena lose ljubi ? :)
Ako se lose ljubi, znaci bice sexa 100%, jer onda ispade da se ti dobro ljubis... :D
Eto ti na... pa tebi onda sex i ne treba :)
Pa ne osjecam neku potrebu veliku. Iskreno, pamtim samo 1 poljubac, i radije bih godinu dana bez sexa, samo jednom ili 2 puta u mjesec takve poljupce da imam.. Naaajssssss.
:mwah1:
hmmmm :D pa se zalis sto nema sexa :D
Ada na nesto se moram zalit... Ne walja ni swe da cwjeta...
Pa ne osjecam neku potrebu veliku. Iskreno, pamtim samo 1 poljubac, i radije bih godinu dana bez sexa, samo jednom ili 2 puta u mjesec takve poljupce da imam.. Naaajssssss.
:mwah1:
razumijem te...poljubac liječi glavobolju i osvjezava me...
A konacno neko samnom da se slaze.
...sjecam se prvog poljupca...
I ja posljednjeg. Boze...
:kiss1:ja se sjecam skoro svakog...liječe me...:kiss1:
Stvarno? Kako to? Tipa, sjetis se i izmame ti osmijeh ili nesto drugo si mislio?
e vala nema ništa gore nego kad se neko ne zna ljubiti ,pa te svu izbalavi...:puke425:
poljubac mi je vrlo važan i još kad partner ima pune usne ufff!
ne treba mi nikakav afrodizijak, ni ništa drugo!
dovoljno mi je da me moj dragi poljubi i odma osjetim neku slabost u nogama!
Stvarno? Kako to? Tipa, sjetis se i izmame ti osmijeh ili nesto drugo si mislio?
sjetim se...neznam neki su mi poljubci urezani in my mind...
sjetim se...neznam neki su mi poljubci urezani in my mind...
Super je to :tears:
sta ti lijece? hemoroide?
bila22vila 23-09-07, 19:20 .. ah ti poljupci !!
Ako ćemo iskreno, prema načinu ljubljenja može se puno doznati o osobi i o njenim/-govim namjerama. Barem je do sada bilo tako....
Početi ću od meni najdražega...
" Poljubac nježno- čvrst " - osoba je senzualna, predaje se potpuno ( moramo uzeti u obzir da predanje može biti trenutno ) , zna uživati u vođenju ljubavi ..
" Poljubac centrifuga" - osoba ili pratner jedva čeka " uvući jezik na brzinu" , više puta je površno . Riječ je o osobi koja brzo gori,a još brže izgori. Samo je jedno na pameti, pa gubi iz vida ono bitnije... a to je da kraj sebe ima osobu,a ne objekt svojih požuda.
" Poljubac igra" - je zaheban. U sebi ima elemente prvog navedenog poljupca, pa zna malo zavarati. Partner vas poljubi onako mljaccc ,a onda se povuče, pa isto očekuje od vas. To ga pali. Povuci-potegni... i tako ... sve dok... Osobno ne volin ove poljupce jer se osijećan kao lutka na pozornici, a akademiju za sada nisam upisala.
ma poljubci su zakon:) meni je to puno bolje i vaznije od sexa ....mogla bi se pravoo dugo ljubiti i to pravo volim :D:D
..ah ti poljupci
pocecu od meni najgorega
poljubac ubice - kad si bio onako mali i sicuan od 2-3 godine starosti. tek naucio da pricas pomalo a tvoja debela tetka ti se zaleti pa te ufati, stegne i priljubi uz njeno lice i ono jako poljubi da ti ostane frcka na obraz. a ti zazalis sto si se rodio
poljubac pusta zelja - kad ono ides na duze putovanje a majka ti dodje na aerodrom/voz da te isprati. i ono krene da te poljubi a ti joj reces - aj stara oladi
poljubac ronaldinjo - kad ti dodje cura i ono u romanticnom trenutku dok ste sami ti joj reces da je volis i koliko ti znaci. da ne bi zna sta da cinis da nema nje. i kad se ona onako sva rastopi i ono zatvorenih oci krene da te poljubi.. a ti se okrenes put televizora i viknes GOOOOOOOOOOOOOO! RONALDINJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
bila22vila 14-10-07, 15:18 hihihihhi.. nasmija si me File. :)
Ja se super ljubim. Rekao mi je jedan momak. xaxaxaxxaxaxaa... Salu na stranu. Poljubac mi znaci vise od sexa.
Otkud znaš, možda laže... :D
Muškarci su poznati lažovi...,
Mene npr. kad pitaju ženske ja im uvijek kažem da se dobro ljube... Nije to zato što volim lažem, nego neću da joj kvarim sreću i želim da se osjećaju lijepo... :xmas143:
Zlobnici bi rekli ''Kasnije onda sve ide lakše''. Međutim ja to neću reći :hypocrite1:
Mene npr. kad pitaju ženske ja im uvijek kažem da se dobro ljube...
zamisli te koje to pitaju...
e pa svasta ces cuti....
Jes' jes' svakakvih ženski ima, nisu sve fine, neke su i navalentne, pa tako i njihova pitanja :D
|
|