View Full Version : Bez Cenzure

Pages : 1 2 3 [4]

Batboy
10-10-08, 23:51
Pa trajalo je to... A cek kad sam to rekao...
Al tesko bi provalit... video si BiH padala pre svih... RITE RNAF... sami krivi...
Dodo nas sve rasterao... a ne Ameri...
TRZN jes dobra al kad vidis kako svi tonu oko nje ucini se da na kratke staze ima nesto bolje.. i ovaj BLB sam prodao na 9.50... ode na 10+ kad eto sad 7-8.
Slusaj mene radi kako znas...

PS. deficit nema bas neke veze s tim.. eto sad ce nakarikat jos 700bn...
Nema njima spasa... oni su gotovi, jedino sto ce neko vreme i po sveta s njima ispastati njihove grehe.

Ima veze kako da nema... Deficit/suficit je taj koji pokazuje koliko/toliko realnu vrijednost ekonomije...

Eeee sad.., u najopštijem obliku slabljenje privrede i pojačavanje zaduženja dovodi do kasnijih problema...

Dobro problem hipotekarnih kredita je takav kakav jeste... Prenapumpane cijene zemljišta i građevinskog materijala je samo posljedica kompletne ekonomske situacija... Kriza nije počela juče.., preključe.., kriza u USA traje godinama.., sada se samo ispoljava...

Batboy
10-10-08, 23:53
E jedino me izludjuje T3...
Brate mili u BIH gospodski... udjes izadjes gotovo...
Ovde haos... imam eletronski, odrzavam ga 2jura mesecno al zato kad udjes dok izadjes prodje voz...

Uh... kretenizam... stvarno sa nekim stvarima kasnimo za drugima.

Eeee.., šta da se radi... :D

Doctor Valentino Rossi
11-10-08, 00:57
Ima veze kako da nema... Deficit/suficit je taj koji pokazuje koliko/toliko realnu vrijednost ekonomije...

Eeee sad.., u najopštijem obliku slabljenje privrede i pojačavanje zaduženja dovodi do kasnijih problema...

Dobro problem hipotekarnih kredita je takav kakav jeste... Prenapumpane cijene zemljišta i građevinskog materijala je samo posljedica kompletne ekonomske situacija... Kriza nije počela juče.., preključe.., kriza u USA traje godinama.., sada se samo ispoljava...

Nismo se bas najbolje skontali - al aj, ti si moj. :biggrin:

Batboy
26-10-08, 21:16
hi (http://www.youtube.com/watch?v=ldyznT54LHE&feature=related) :D

Hihi.., prodao dečko stan pa se malo folira..., je l'... :D

koke_st
26-11-08, 16:07
Siščani zovu Batmana u pomoć

Nakon Zagrepčana, i Siščani su pozvali Batmana u pomoć. Ne, ne radi se o promociji novog filma o jednom od najpoznatijih strip junaka, već o vapaju upomoć građana koji traže da grad oslobodi od u kojima se Batmana priziva u pomoć kriminala i korupcije. Naime, dobar dio Siska jutros je osvanuo oblijepljen plakatima

'Mi vjerujemo u tebe jer znamo da si ti jak, dobar i mudar. Ti si nepotkupljiv, iskren i pošten – pravi borac protiv kriminala i korupcije. Molimo te da dođeš u Sisak i da nam pomogneš, jer ovaj Grad zaslužuje bolje', stoji u djelu molbe kojom su nepoznati autori oblijepili Sisak.

Prije nekoliko tjedana internetsku zajednicu oduševila je montaža nepoznatog autora koji je iznad Zagreba postavio Batmanov znak. Bio je to zapravo odgovor gradonačelniku Milanu Bandiću na njegovu izjavu: 'A kaj bi Bandić kao Batman 24 sata trebao s dva pištolja i dvije puške hodati i gledati što i tko radi po gradu?'

Batboy
26-11-08, 19:56
Izvini djevojčice.., eli niste u mom rejonu... ;)

Držite se.., stići će već on iz Gotham-a... :D

Doctor Valentino Rossi
01-12-08, 22:32
Batco vidi li ti ovu lafinu u US? :xmas143:

Batboy
01-12-08, 22:47
Batco vidi li ti ovu lafinu u US?

Sutra ce bit +100% kad objave spasavanje automobilske industrije. :xmas143:

Vidio sam Rossco.... Nego mene ova RNAF nešto nervira... :cheezy:

Doctor Valentino Rossi
01-12-08, 23:00
Vidio sam Rossco.... Nego mene ova RNAF nešto nervira... :cheezy:
Bice da je - sto je rasto, rasto - sad vozic krece u suprotnom smeru :D

Batboy
01-12-08, 23:12
Bice da je - sto je rasto, rasto - sad vozic krece u suprotnom smeru :D

Nemoj mi i ti na muku stajati..., mislio sam malo da se poigram.., a ne mogu da trgujem kad sam na poslu (mislim mogu.., ali hmmm.., obaveze pa... )... :cheezy:

Doctor Valentino Rossi
01-12-08, 23:15
Nemoj mi i ti na muku stajati..., mislio sam malo da se poigram.., a ne mogu da trgujem kad sam na poslu (mislim mogu.., ali hmmm.., obaveze pa... )... :cheezy:
Opusteno - vazno da je pocela da zagadjuje okolinu :D

Batboy
01-12-08, 23:35
Opusteno - vazno da je pocela da zagadjuje okolinu :D

I to je nešto... :hypocrite1:

Batboy
02-12-08, 16:21
Eto ga.., jača prodaja na RNAF.., danas -4,15%...

Ćihu.., ćihu.., hu.., hu... :D

Doctor Valentino Rossi
04-12-08, 23:05
Nema moj batco od njega nista...

Ka i vazda, na njega si na brzaka mogo da svrsis, i odes kuci zadovoljan :D

Batboy
04-12-08, 23:32
Nema moj batco od njega nista...

Ka i vazda, na njega si na brzaka mogo da svrsis, i odes kuci zadovoljan :D

Misliš... :D

Eno i oko PTRL-a se nešto dešava...

4 KM - akcija... Malo brate.., malo... A ni to nema ko da kupi...

Doctor Valentino Rossi
08-12-08, 00:48
Batco - kako ovo ono...

Da cujem favorite za ovu sedmicu?

Batboy
08-12-08, 02:50
PTRL.., RNAF.., RFUM.., TRZN...

Kod onih pravih nelikvidaša sumnjam da će biti prodaje.., teško je tipovati na bilo koga...