View Full Version : Zdravo debljanje
e ovako posto 99% vas oce da smrsa a ja naprotiv, trebam da se podebljam, pa me interesuje kakvu hranu preporucujete, naravno ne zelim salo na sebi jer mi je krvni neprijatelj salo i debeli ljudi koji NE brinu o sebi. mozda cu i ja nekad biti takav ali za sad bi mi dopbro doslo par savjeta oko ishrane kad kako koliko i sta?
:boxing542::brucelee::icecream::weight_lift2: :notworthy:
takodje!znam da treba da jedem i treniram, ali sta i kako?
joj srce moje u istom smo sosu :)
vidis ja sam se bacio na zestoke treninge, sad imam blagu upalu od listova preko butina,trbusnjaka , grudi do ruku, ali da jedem aoo crnjaka..\mada i to se trudim pa nazor krkam...
sta da ti kyem trudim se...
ovde toliko gurmana , a gle sad kad nam treba pomoc niko nigdje...
vidim, niko se ne chije ziv :) ja sam se upravo najela kao prase i muka mi je. planiram da pocnem da trchim, ali kad vidim ljude na trim stazi stravim se:shocked542: moracu prvo da se popravim, ili bar da krenem da se popravljam, pa tek onda. nece mi se misic izdefinisati od koshchica. brat me prozvao Mogli (knjiga o dzungli) i kad se protegnem kaze mi-alo, nemoj da mi se prospes odje:bye2:
ovako,preporucujem da pijete vitamin B...on em deblja a i otvara apetit.
trebate jeste sva 3 obroka a posebno navaliti na hranu uvece!
ne opijati se precesto jer to razara vas svileni organizam i sve sto pojedete nakon zestoke pijanke sprzite.
u svakom lsucaju,kljukajte se tih vitamina i vidjecete rezultat(provjereno,pila sam ga prije 2 god kad sam imala nekih problema)
pranayama je pouzdan osredstvo koje moze da regulise tezinu, kako povecanu tako i nedovoljnu... a o tome osnovne instrukcije postoje na pdf YOGA
vas dvoje mrsavih,budete li slijedili metodu pranayame nema sexa za vas ako ocete da se udebljate(a ni meni ako cu da smrsam bogome) :yawn431:
Kad je zdravlje u pitanju onda pranayama i sex ne iskljucuju obavezno jedno drugo :D Mada u svakom slucaju ne treba sexom trositi svaku kaloriju unesenu hranom :D
a znaci ja mogu komotno i po 6 puta na dan?
ima li zainteresovanih ? :D
neka amelie, pretrpace ti folder za pvt. msg. ;)
A po drvecu ce biti slike : WANTED Amelie :D
ja sam pocela da jedem! jeste da je na silu i da mi posle toga bude malo muka,ali trudim da ne bude kasno uvece, pa se nadam da cu se popraviti uskoro da bih mogla da pocnem da trchim.
ama mora kasno uvece!
kako mislis da ti sep rimi ako jedes ujutro i sve to potrosis tokom dana?
aooo vi ni ne znate kako se goji :tooth:
e evo nacina dragi moj dot: pocni da jedes manje kolicine hrane da ti se zeludac navikne na hranu :) onda ce polako poceti da se javlja divni osjecaj gladi! i tada pocinje gojenje!
puštite gojenje...nemoj posle da bude ...lele kako ću skinut ovo...dobro je dok je čovek vitak a ako već hoće da se popravi only uz trening i doziraš ga tako da se gojiš ane gubiš težinu..
e ja tek sad mogu da pocnem da treniram jer sam se popravila. ada necemo zatezati kosti mozgu!
e evo nacina dragi moj dot: pocni da jedes manje kolicine hrane da ti se zeludac navikne na hranu :) onda ce polako poceti da se javlja divni osjecaj gladi! i tada pocinje gojenje!
kad osjetis glad vec si zakasnila sa unosom hrane zbog vremena koje ti treba da se hrana svari i bude upotrebljiva.za to vrijeme gubis misicnu masu...
pa treba da jedem kad nisam gladna?
e ja tek sad mogu da pocnem da treniram jer sam se popravila. ada necemo zatezati kosti mozgu!
ako te razumijem j..i mi oca..:tongue2:
pa treba da jedem kad nisam gladna?
Explosion, poenta je u tome da u organizam unosis onoliku kolicinu hrane koja ce ti biti dovoljna da en budes gladna. Redovni obroci, ujednaceni kolicinski, i organizam nece osjecati glad. Naravno, da to bude zdrava ishrana.
ja cijeli zivot jedem kad pocnem da osjecam glad. a sad mi kazete da treba da jedem po nekim pravilima ;( znaci treba da jedem redovno, ono, u odredjene sate?
mozgu, mislim da neko ko je bio premrsav ne treba da vjezba dok se ne vrati na normalu. ja sam se bila osusila i nisam imala snage da hodam, a kamoli da treniram. e sad kad sam se popravila, mogu. cilj mi je da se zategnem.
ja cijeli zivot jedem kad pocnem da osjecam glad. a sad mi kazete da treba da jedem po nekim pravilima ;( znaci treba da jedem redovno, ono, u odredjene sate?
mozgu, mislim da neko ko je bio premrsav ne treba da vjezba dok se ne vrati na normalu. ja sam se bila osusila i nisam imala snage da hodam, a kamoli da treniram. e sad kad sam se popravila, mogu. cilj mi je da se zategnem.
Mogla si i kad si mrsava bila, naravnoo sto laganijim tempom, umjereno i dobro osmisljen trening. Zategla bi se prije i zdravije, nego da imas enki visak kilograma ne znam ni ja koliki. Prvo sto za to treba dosta vise vremena i mnogo vise truda, drugo sto si deblji to si tromiji, i cini tio se da ne mozes nesto da odradis kako treba, i veca je vjerovatnoca da ces prije tako odustati.
Sto se ishrane tice, samo cu ti rec, Da cijeloga ziwota si se nepravilno hranila. Ne treba u tacno odredjene sate da jedes, ali recimo dobro bi bilo da imas 3 obroka, i uzinu od voca izmedju. nebi imala problema sa kilazom. Ni prevelikom, ni premalom. :lighten:
hvala mala mu, konacno me je neko ozbiljno shvatio:weight_lift::D
ja se trudim da jedem, al cini mi se da stalno osjecam glad ali ja to mogu kulirati dok se ne onesvestim...
kao da osjecam glad a stomak mi pun...konsultovacu se sa frkijem , ipak je to filosofsko pitaje...
uglavnom spao sam na 73 kila :)
al bice to ok..valjda...
|
|